Anders løp Lommedalen rundt og rundt og rundt og rundt

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 31. Okt 2017

Anders Lindell stilte opp i Lommedalen Rundt på hjemmebane sist lørdag, der han ikke nøyde seg med én runde i den 19 km lange løypa. Han løp 4 runder - og kom dermed desidert sist i mål på 9 timer og 23 minutter.

Anders til venstre løp fire runder, de to andre løp henholdsvis 2 og tre runder. (Foto: Kjetil Røine)


2016: 3 runder  2017: 4 runder   2018: ?

Til Budstikka (Asker og Bærum Budstikke) som skrev om løpet - og mest om Anders - sier den svenske  Lommedølen: - Dette tok på, det ble jo mye. Når man løper fire runder får man nesten 3000 meter stigning til sammen. Men jeg løp tre runder i fjor og ville prøve fire i år.

Han sa ikke noe om hvor mange runder han skal løpe til neste år, men det bør vel bli fem - og da inviterer han sikkert flere i klubben til å stille opp.


Bitt av hund

Det kunne gått riktig galt fem kilometer før mål på tredjerunden, da Anders ble bitt av en hund. Til Budstikka sier han: - Det var litt vondt i begynnelsen, men jeg kunne fortsette etter hvert.

Til klubbsiden sier han i dag (31.10.) at han i dag skal ta stivkrampesprøyte. Det er lurt, og det er noe man bør ta umiddelbart etter slike kjedelige hendelser.


Sistemann mot mål... men også den som løp lengst!


Løpsleders oppsummering:  ...mens Anders Lindell kom desidert sist

Løpsleder Kjetil Røine skriver i Lommedalen Rundt på facebook:

Sigve Fredrik Høydal var raskest gjennom løypa, mens Anders Lindell kom desidert sist i mål. Mellom der var det mange - over 425 - som kjempet i en tøff trasé, først og fremst med og mot seg selv. 

Det betød altså ikke at Anders løp så skrekkelig sakte, men at han løp fire ganger så langt som de andre.

Arrangøren inviterte til "Lommedalen Rundt & Rundt" der deltagerne kunne løpe runden mer enn én gang. Syv løpere fullførte to runder, én løper fullførte tre runder, og Anders Lindell fra Romerike Ultraløperklubbs Lommedalenavdeling løp 4 runder.


18,7 km med 742 høydemeter fire ganger = 74,8 kilometer og 2.968 høydemeter:

Kjetil Røine sitt bilde.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.