Rita vant Cannonball Ultra på Jevnaker

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 8. Okt 2017

Lørdag 30.9. og søndag 1.10. arrangerte Titina Bakken to nye ultraløp på Jevnaker, og i lørdagens løp der fem fra klubben deltok vant Rita Steinsvik kvinneklassen.


Rita sammen med Svein-Erik Bakke som vant herreklassen på ny løyperekord (3:59:58). Arrangørfoto

Alle resultatene

Disse to ultra- og maratonløpene bærer forøvrig det klingende navnet "Olav Engen 50 km ultra og maraton" (løp 2 og 3), så undertegnede burde jo vært med i stedet for å late seg på spanskekystren...

Rita Steinsvik brukte 4:23:45 på 50 km (maratonpassering 3:39:44). Marianne Nesje brukte 5:27:40 (4:31:50), og Kent Hertaas 7:46:25 (6:22:40). 

I tillegg løp Rakel Erla Sævarsdottir maraton på 4:07:17 og Titana Bakken (arragørløp 26.9.) på 4:57:31. Bjørn Hytjanstorp brøt løpet, se nedenfor.

På søndagens løp var Titina eneste løper fra klubben. Dvs, hun kllp arrangørløp to dager etter: 50 km på 5:56:21 (maraton 4:58:59).

Bjørn Hytjanstorp har lagt ut bildet ovenfor på facebook der han skriver:

Ja, ja....så var det DEN følelsen igjen da.....som du får når du føler deg klar etter en skade, og melder deg på et løp - i mitt tilfelle "Olav Engen maraton og ultra" på Jevnaker. 
Du står opp grytidlig på en lørdag, kjører en passe lang tur for å ta deg til stedet der løpet skal gå og betaler to Gokstadskip og en Peter Christen Asbjørnsen for en startplass. 
Så legger du i vet, optimistisk som bare det og passerer 9 km i fint driv. 200 meter senere hugger det til i høyre legg, og man kan igjen hilse skaden velkommen tilbake.....

DEN følelsen er....absolutt til å leve med! Jeg kunne jo ha slitt med helt andre, og mye mer alvorlige ting, men så handler det altså kun om en strekk i den ene leggen, en gjenstridig sådan, men likefullt en triviell strekk. 
Ja, ja..livet går i aller høyeste grad videre - og takk for det 

På bildet ser de samtlige som stilte stil start, inkl. han som strengt tatt kun ble som en programhelt å regne


Rakel Erla Sævarsdottir. (Arrangørfoto)


Marianne Grøstad Nesje. (Arrangørfoto)

Kent Hertaas. (Arrangørfoto)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.