Prøver igjen.....🤔

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 25. Sep 2017

Den som skriver dette på facebook etter Berlin Marathon er Louise Skak. Hun hadde et mål om å komme under tre timer, men det ble altså 3:03:48. Kanskje 3:12 som fartsholder i Oslo uken før kostet litt for mye? Louise kom på 117. plass av 11.034 fullførende kvinner... en svært god prestasjon.

Kanskje neste gang Louise... det er ikke tvil om at du snart bryter 3-timersbarrieren!

Minst like imponerende var løpet til Eirik Waage Nielsen som sterkt tilbake fra skade og fullførte på 2:58:26 som ga en 3. plass i M60 og 1453. plass av totalt 28.067 herreløpere. Har hatt iliopsoastendinitt 3/4-år, men er nå god nok til å melde meg på ultra også. Da blir det endelig mulig å fullføre MIUT. Nå vet jeg hva som skal til, sier Eiirik som altså er i gang med treninga til vårens terrengultra på Madeira.

Eller hva skal vi si om Therese Falk? 3:09:33 en uke etter 236 kilometer på 24-timers:

Therese_Falk_nest_best_Jannicke_Braathe_med_pers_640.jpg

To fornøyde jenter: Janicke Bråthe og Therese Falk. Therese løp sin neste raskeste maraton med 3.09.33, noen sekunder etter persen satt i Bergen i vinter. Men det er vel en slags pers når man helga før har løpt nesten 237 km på 24 timer i London og satt norsk rekord. Og så stiller man i maraton i Berlin en knapp uke etter. (Foto: privat)

En annen som var strålende fornøyd var Even Nedberg som brøt 3-timersmuren for første gang:

Even Nedberg sitt bilde.

Fy flate så fornøyd jeg er nå! Utrolig deilig følelse å krysse mållinja og se at målet var nådd og all treningen har gitt resultater. Takk til alle som har heiet på meg og motivert meg underveis, setter umåtelig stor pris på dere alle. Særlig må jeg takke @yvonneolstad, @ineolstad og @tuvaolstad som lar meg få holde på og bruke så mye tid på løpingen. Utrolig glad i dere alle tre og kunne ikke klart dette uten dere ❤️

Kona til Even, Yvonne Olstad løp på 3:43:41 - så det var en fornøyd familie på Berlintur.

Morten Haukeland løp på 3:26:58 og kanskje var det flere fra klubben med.... men de seks nevnte var de vi fant i resultatlistene.

Se også reportasje på kondis.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.