Nytt medlem: Peter Jensen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 12. Sep 2017

Peter Jensen (39) fra Vettre i Asker er innmeldt i klubben og vi er nå rekordmange 191 medlemmer.  Peter er dansk og opprinnelig fra Vejle på Jylland, men har bodd og jobbet i Norge de siste 15 årene.


Peter etter målgang på årets EcotrailOslo 80 km.


Peter debuterte på ultraløp med Ecotrail Oslo 80 km i 2016, og om en uke løper han allerede sitt syvende ultraløp. Både i Farris Ultra og på Hof Toppers kom han på 3. plass.


Peter om seg selv:

Jeg er 39 år, tilflyttet danske bosatt i Aker, som etter snart 15 år i Norge har innfunnet seg med både bakker og fjell – og som i godt voksen alder har funnet gleden ved langdistanseløping. 

Fra «karrierestart» i 2010 og frem til i fjor, utelukkende tilhenger av maratondistansen og storby-asfalt. Med en mengde maratonløp og sub 3 realisert, ble jakten på nye utfordringer i fjor utvidet med ultraløp. 

Det har bl.a. blitt til Ecotrail Oslo 80K (x2), Dobbeltraver’n, Farris Ultra, Hoff Toppers og selvsagt Romeriksåsen på Langs! Neste mål er Oslo Trippelen under Oslo Maraton 2017.

Jeg ønsker noen å dele de store og små løpsopplevelser med – og med kjentfolk i klubben fra tidligere, var valget om medlemskap i Romerike Ultraløperklubb derfor enkelt.

Peter på facebook

Bildet er fra Farris Ultra


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.