Bronse til Ingrid Lid i NM terrengultra /TT

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 5. Sep 2017

Ingrid Lid var nesten på hjemmebane da hun lørdag løp inn til bronse i NM terrengultra i Treungen, altså i Telemarks Tøffaste på 81 km.  Marianne Moe fulgte opp med en fin 5. plass. I herreklassen løp Thomas Øderud inn til 10. plass og Asgeir Hjorthaug til 16. plass.


Glad jente - den klart yngste av kvinnene i feltet - på pallen med bronsemedaljen. Tre dager senere fylte hun 26 år, men den gjeveste gaven kom altså i Treungen på lørdag. (Foto: Olav Engen)


Ingrid, som løper for Romerike Ultraløperklubb, er fra nabokommunen Kviteseid. Lørdag kunne hun juble for et flott løp og bronsemedalje.

Ingrid på facebook:
- Wow! What a day 😃🙌 Finished "Telemarks Tøffeste 81k" ultratrail and Norwegian Championship'17 as nr. 3 women 🥉🙏💪 Really cool race! Also this time, the very best company by @osloneil 😇 Thank you


Ingrid intervjues etter målgang. (Foto: Olav Engen)


Sliten etter målgang, selvsagt. Her sammen med Neil som hun løp sammen med til han måtte gi seg.
(Foto: Olav Engen)


Marianne Moe og Sølvi Stensli ble norgesmestere i henholdsvis K45-49 og K50-54, mens Thomas Øderud sikret sølvet i M35-39.

6 av våre 11 startende fullførte 81 km på en dag med flotte løpsforhold, løyperekorder og veldig gode tider ellers. Det var kanskje litt skuffende med bare 11 fra klubben i NM, men løpstilbudet er stort, og mange har løpt TT tidligere.


Marianne Moe kom i mål uten å bruke hodelykt - så vidt. Det ble en flott 5. plass totalt og veterangull i K45 på Fetsund-damen. (Foto: Olav Engen)

Marianne på facebook:
Telemarks tøffaste 81k lever absolutt opp til navnet. Ja det var tøft både for beina og viljen 😜. Har aldri noensinne vært så sliten. Og bare for å presisere så er det 2700 hm med nedoverløping som er krevende. Samtidig var det en kjempeopplevelse med flott natur på alle kanter, veldig bra arrangement og hyggelige medløpere 🏃‍♀️🏃🏻
Så... jeg gjør det nok igjen 👣👣👣😱


Sølvi Hjelmeland Stensli runder etter 43 km. (Foto: Olav Engen)

Sølvi på facebook:
Selv om smilet kanskje ikke var helt på plass den siste milen i går, så er det glemt nå. Dette terrengløpet i Telemark har ikke bare fantastisk utsikt og godt opparbeidede stier. På en langdistanse som denne blir det god tid til å prate både med andre løpere og alle de frivillige som står klar til å servere oss mat og drikke lenge etter at mørket har falt. Hva smaker vel bedre enn en varm toast fra bålpanna og cola når man bikker 70 km? Absolutt et løp å anbefale enten du har som mål å fullføre 21, 43 eller 81 km.


Thomas Øderud i mål, veldig bra fornøyd med løpet. (Foto: Olav Engen)


Asgeir Hjorthaug løper i mål til suveren ny pers, han perser jo her hvert år, men nå tok han et skikkelig jafs!(Foto: Olav Engen)

Asgeir på facebook:

Telemarks Tøffaste - Norges beste løp!

81km - ca 3000 høydemeter - svaberg, myr, skogsstier, kjerreveier, flotte utsikter (så havet fra Hågfjell 😃)  3 ganger har jeg deltatt, og jeg simpelthen digger terrenget, arrangementet, alle de hyggelige frivillige, og ikke minst, Helge Reinholt - TT´s hjerte 🙏

Målet i år var å ta sjansen på å pushe hardere fra start, og holde trykket hele veien. Fjorårets 11t 7min skulle slås! Full av adrenalin krysset jeg mållinjen på 10:00:27 og offisiell 16. plass i NM Terrengultra - helt vilt gøy!

Takk Sondre Amdahl for super coaching som gir resultater! Gleder meg til fortsettelsen 😎


En strålende fornøyd TT-gründer Helge Reinholt har gått i mål til suveren ny pers. Løpet overlater han nå til andre i klubben, men i løypa får vi nok fortsatt se Helge.

Det var et strålende arrangement - det er han stolt av på vegne av alle de suverene hjelperne i Treungen IL og ellers i bygda.


Se også stor reportasje på kondis.no:

Tom Erik Halvorsen og Helen Martinsen vant TT/NM terrengultra


...og til neste år skal vi besøke HallgeirMartin når NM terrengultra er lagt inn i Meråker Ultra Clhallenge:Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.