Arne Martinus vant Anholt Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 5. Sep 2017

Arne Martinus Lindstad har vært på reise midt i Kattegat (ferge fra Grenå), til den lille øya Anholt - der han vant maratonløpet på blandet underlag lørdag 2. september på tiden 3:20:21. Han var 6:02 foran svenske Georg Hällstorp på andre plass. 19 av de totalt 116 deltagerne (42, 21 og 10 km) løp maraton.


Her er Arne etter målgang sammen med vinneren på halvmaraton, Kim Splittorff. (Foto: Arrangøren)


Bilderesultat for anholt

Den røde prikken viser hvor Anholt ligger!

Løpets hjemmeside
Alle resultater Sportstiming
Anholt Marathon på facebook


Arne har oppsummert løpet på facebook:

- Anholt marathon: for en øy, for et løp! Stor takk til arrangørene Moa, Mia, Bent, Brian, alle frivillige, været og løperne som samtlige gjorde en kjempeinnsats og skapte en så hyggelig atmosfære. Det beste var når de siste maratonløperne kom inn og alle var på arenaen; de fikk virkelig den jubelen og applausen de fortjener. 

Litt vanskelig å komme dit som introvert nordmann, men det gikk vel ganske ok. 

Det var bra føre; ørken, strand (med et og annet uvørent steg i saltvann), asfalt, grus, landevei og sti. Man ser sand, lyng, hav, fyret, fugler, vandrere, skog, hus, havn, mennesker og dyr. 

Jeg løp sakte i ørkenen og på stranden, det var stedvis veldig tungt, og musklene ble godt mørnet på den første halvdelen av løpet. Stranden var for det meste hard og fin å løpe på. Med unntak av et par harde stigninger, var traseen stort sett lettløpt når vi kom inn på øya. Funksjonærene på matstasjonene var stødigheten selv, og pekte rolig i riktig retning når det gikk på kryss og tvers inne på øya. Jeg ble litt forvirret et par ganger, men det gikk stort sett greit. 

Det var vann, oppkuttet frukt, salt og cola i rikelige mengder, perfekt oppvartning og service. Et par gel og noen powergums i trusa som supplement holdt meg gående til mål. 

Jeg vurderte terrengsko på grunn av sand og strand, men smurte med et nytt par Nike Zoom Fly, og jeg tror aldri jeg skal bruke andre sko igjen, de anbefales på det varmeste. 

Tiden ble ikke all verden, men 3:20 i et løp på et såpass krevende underlag og med mitt treningsgrunnlag er innafor. Dette var moro, og jeg håper jeg får mulighet til å gjøre det igjen. 

Den største takken går til min kjære Maja, dette var en julegave fra himmelen!

Red anm.: Maja var med på 10km  walk


Arne Martinus Lindstad sitt bilde.

Etter ca. 36-37km. Foto: Maja Atterstig.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.