Sterk 3. plass til Atle Bjørnerud i DobbelTravern

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 5. Sep 2017

Vår supersterke veteranløper Atle Bjørnerud imponerte med å løpe inn til 3. plass i DobbelTravern's 60 kilometer lørdag 2. september i kamp med langt yngre løpere. Heidi Grønvoll og Tom Stephan Jensen løp inn til 6. plasser mens Audun Brunes ble nummer 7.


De tre raskeste på mennenes 60 km var Tobias Øgrim (midten), Håkon Herland Andersen (til venstre) og Atle Bjørnerud. (Foto: Runar Gilberg) 

Atle var bare 28 minutter bak totalvinneren Tobias Øgrim som løp på 5:10:29. 

7 av 27 deltagere på DobbelTravern er medlemmer i klubben. At ikke deltagelsen totalt sett er større skyldes nok at DobbelTravern på samme måte som UltraBirken konkurrerer med seg selv, altså med sine egne hovedløp som viktigste årsak til at deltagelsen blir liten på ultradistansen.


Våre deltagere:Se også kondis.no: Rune Olsen og Sigrid Fæhn Oftebro til topps i Nordmarkstraver'n

Sigrid_Faehn_Oftebro_4S7A0181.jpg

NY TRAILRUNNER? (Foto: Runar Gilberg)
Er det en ny "Trailrunner" på gang? Klubbens eldste medlem, Gunnar Fæhn, har jo lenge før ultraløp var stuerent i Norge løp ultralange løp - og i Kondis (og lokalavisene) var det flere reportasjer om Gunnar "Trailrunner" Fæhn og hans eventyr. Nå kan en stolt Trailrunner konstatere at en av døtrene, Sigrid, ser ut til å følge i pappas fotspor. Foreløpig ikke på ultradistanse, men med det løpet hun gjorde i Nordmarkstraverns 30 km forstår vi at det ikke står på kondisjon og fart. Vi følger spent med....


Ultraløp er gøy:

Thomas Stordalen på facebook:
- Igår løp jeg Nordmarkstravern Dobbel 60 km og jeg må si jeg er utrolig imponert over alle de som er så dyktige til å løpe i terrenget og bevege seg raskt i bakkene. For en som er mest glad i asfalt og flate løyper ble gårsdagen en tøff påminnelse om at det er to vidt forskjellige ting å presse seg i terrenget kontra på asfalten. Jeg har mye å lære når det gjelder å løpe smart og smidig under slike forhold som igår og jeg ser frem til å løpe litt mer i slikt terreng i året som kommer. Nordmarka er helt fantastisk på denne tiden av året og det var herlig å nyte sola og den vakre naturen i så mange timer. Ultraløp er gøy!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.