Therese vant Ringerike 6-timers, Magnus på 2. plass av gutta

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 29. Aug 2017

Therese Falk løp inn til soleklar seier og ny pers på 6-timersløpet på Schjongslund i Hønefoss lørdag. Med 73,021 kilometer avanserte hun til 6. plass på den norske statistikken på 6-timersløp for kvinner. Den plassen overtok hun etter Aud Elisabeth Stuhr som denne gangen måtte gi seg tidlig på grunn av forkjølelse. 


Magnus og Therese. (Foto: Hilde Johansen)

Det ble svensk andreplass til Jessica Hartikainen, og mye Romerike Ultraløperklubb på de neste plassene med Hilde Johansen på den tredje pallplassen.

Thereses tidligere pers var på 68,211 kilometer fra i fjor, men 24-timersspesialisten er jo i stadig framgang på alle distanser - så at hun rundet 70 kilometer denne gangen var ikke helt uventet.


Therese_prøver_på_en_skrik.jpg
Therese tar en "Karsten Warholm" rett etter målgang. (Foto: Hans Edgard Rakeie)


I herreklassen ble det en sterk 2. plass til Magnus Bø Thorud som løp 71,302 kilometer mens den tredje pallplassen gikk til Stian Andersen fra Loddefjordløperne med 70,201 kilometer. Sistnevnte snuser på klubbmedlemskap...

Alt i alt var det 14 fra klubben som deltok på Ringerike 6-timers.


Magnus_Bø_Thorud_FotoRakeie.jpg
Magnus Bø Thorud løp jevnt og endte på 2. plass. (Foto: Hans Edgard Rakeie)


Alle resultatene til klubbens medlemmer (maratontid til slutt):Se komplett resultatliste i kondis.no-reportasjen: Therese Falk og Dag Bern vant Ringerike 6-timers


Hilde_Johansen_målgang_FotoRakeie.jpg Hilde Johansen løper i mål til tredjeplass og nesten ny pers på 6-timers, det manglet bare 360 meter, noe hun somlet bort med en nødvendig telefonsamtale underveis. (Foto: Hans Edgard Rakeie)


Tre_beste_kvinner (640x595).jpg Topp tre kvinner fra høyre mot venstre: Therese, Jessica og Hilde. (Bilde tilsendte fra Hilde Johansen)


Hovedfeltet_FotoRakeie.jpgEn Veteranen Harald Borthen Singstad fører an i en stor gruppe løpere. (Foto: Hans Edgard Rakeie)


Therese Falk imponerte med å løpe over 73 kilometer på Ringerike 6-timers. (Foto: Hans Edgard Rakeie)Therese i flott driv. (Foto: Hans Edgard Rakeie)


Therese_Falk_og_småarrangørene.jpg
Therese Falk la ut dette bildet og kommentaren nedenfor på facebook etter løpet.
(Foto: Hans Edgard Rakeie)

- Tusen takk til alle småarrangørene i dag! Stig Andy har utrolig fine døtre (fin selv også), og det var flere andre også som delte ut svamper og isbiter i time etter time under Ringerike 6-timers. Et strålende arrangement ☺ Er veldig fornøyd med å ha klart målet mitt, som var jevn, rask løping. Å vinne var bonus 🏆


147_FotoRakeie.jpg
Knut Ivar Paalsrud var fornøyd med maraton denne dagen. Det var innlagt maraton i 6-timersløpet.


Erla_Sævarsdottir_FotoRakeie.jpg
Rakel Erla Sævarsdottir var også en av mange som perset på Schjongslund. Hun ble nummer 4 på drøyt 61 kilometer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.