Jorunn Teigen var Blefjells Beste RU'er

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 25. Jul 2017

Blefjells Beste - som arrangeres av Mona Kjeldsberg og Einar Iversen har vokst til å bli et ganske stort løp med 121 deltagere totalt hvorav 70 på ultradistansen. Ikke la deg lure av at distansen er bare 57 kilometer, for dette er et tøffere fjellultraløp enn distansen tilsier. 


Raskest av våre løpere med startnummer denne dagen var Jorunn Teigen, som ble nummer 6 i kvinneklassen med en løpstid på 8 timer og 50 minutter. 

Neil og Ingrid hadde følge hele løpet, Christian løp ultra for første gang på to år, Leif kom over en time for sent til start, Daniel løp lengst av alle og Bente, Andrea og Marianne var også sammen hele løpet.


Se også omtale på kondis.no: Glenn Tore Løland og Eilidh Raistick er Blefjells Beste

Løpets hjemmeside
Løpets facebookside


Klubbens deltagere:Blefjells Beste sitt bilde.Stort startfelt på 57 km. (Foto: Arrangøren)

Jorunn på facebook:

Det ble en herlig og strevsom tur rundt Blefjells Beste i dag. 57 km og 2000 høydemeter. Takk for følget mye av turen Gro, og for at du lot meg få overtaket utfor i myrene. Superstolt over å slå deg i dag! Og grattis til Sidselsom knuste oss begge.  (Gro Siljan Hjukse 8:50 og Sidsel Mohn 8:26)

Jorunn Teigen sitt bilde.


Christian på facebook:

Det var godt å løpe et ultramaraton igjen! To år siden sist. Det var både godt og vondt underveis, kanskje litt for mye vondt (to vonde knær pluss kramper, noe jeg aldri har slitt med tidligere). Det taler for at grunnlaget er litt tynt, noe tiden jeg løp inn på også talte for. Men det var godt å løpe et ultramaraton igjen!
Takk til Mona Kjeldsberg og Einar Iversen for et strålende arrangement!

Stine Gaarder sitt bilde.Vi tar med fb-meldinga til kona Stine Gaarder også, som var ledsaget av bildet ovenfor:

Fullført mitt første fjelløp! 🙌 Vakre Blefjells beste! Gikk strålende! (Sånn bortsett fra en kolbøtte ned fra Åklinuten, hvor livet gikk i sakte film og jeg fikk tatt en smaksprøve av jordsmonnet der oppe...) Takk for fin julegave, Christian!😂Jeg holdt meg til 21km tusseløype, mens trollet mitt fortsatt er ute i 57km-løypa et sted. 💖


Leif på facebook:

Blefjells Beste ble ikke helt som planlagt, vi våknet klokken 08.30 og starten gikk 08.00 😅 etter en rask frokost og påkledning kjørte Anita meg de 25 minuttene bort til start og jeg kom meg til slutt av gårde 1t 15 min etter de andre 😬 Jeg skulle uansett bare ha en rolig gjennomkjøring før Bergheim 400 km om 1,5 uke så den sene starten gjorde egentlig bare at jeg fikk en fantastisk tur i fjellet uten mas og jag i starten 😊 57 strålende km på ca 9.40 takkEinar og Mona for et strålende løp 👍


Daniel på facebook:

Da var Blefjells beste overstått for denne gang og jeg vant vel prisen for å ha løpt mest og lengst feil nok engang. Det var helt og holdent min egen feil når jeg kikker mer ned på stiene enn på merkingene. Merkingene var upåklagelig. Gjorde samme tabben 2 ganger før jeg hadde løpt ca 20km ut i løypa. Men Blefjellls beste var en utrolig flott tur rundt på Blefjeĺl med mange varierte underlag. Jeg vil takke arrangøren Mona og Einar med medhjelpere for et flott arrangement. Det ga mersmak og jeg vil ha revansj neste år. Mest for min egen del!

Daniel Salvesen sitt bilde.


Neil på facebook:

Blefjells Beste 2017. Rett og slett - en helt nyyyyydelig tur. 57km i 9 timer 48 minutter gjennom veldig varierende, men flott terreng.

Takk for fantastisk selskap Ingrid og Kari 😊🙌 (Kari er Kari Beate Hovde)

Og da var årets 4. ultraløp i boks.

Neil Dryland sitt bilde.

Ingrid la ut blant annet dette bildet på Instagram:

Ingrid Lid sitt bilde.


Andrea på facebook:

Det gjelder å kjenne sine begrensninger…eller bare hoppe i det🤸🏻‍♀️😂
Når man melder seg på et teknisk krevende løp som man ikke har de fysiske kroppslige tingene på plass til å håndtere på en rask og smidig måte, tar man tida til hjelp med to helt fantastiske løpevenniner som blindefører og støttekontakt🤣😎. Lenge siden jeg har ledd meg gjennom 57 km. Takk for rått følge Marianne Skårung Myrseth og Bente Mjøs! Uten dere hadde jeg sittet på en av toppene ennå, eller evt et telt og drukket kaffe☕️☕️⛺️

Andrea Liebe sitt bilde.

Marianne, Bente og Andrea.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.