Arne Martinus løp 165 kilometer for Træna Pride

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 12. Jul 2017

Trænafestivalen er et stort arrangement, og Træna er en flott løpedesinasjon. Arne Martinus Lindstad løp Træna Non-Stop 24-timersløp til inntekt for Træna Pride - som er en av aktivitetene under festivalen. Arne løp 100 miles på litt under 21 timer, og plusset på med noen bonuskilometer opp på en fjelltopp slik at han samlet løp 165 kilometer. Arne var eneste deltager, men hadde periodevis litt følge underveis.


Arne er klar for 24-timers løping; - litt for å markere Træna som løpedestinasjon, men kanskje mest for å samle inn litt penger til Træna Pride.

Om Trænafestivalen
Aktiviteter på Trænafestivalen
Om Træna Pride


Arne har oppsummert på facebook (9. juli):

En liten rapport fra Træna Non-Stop, 24-timersløp til inntekt for Træna Pride: det gikk for en stor del fint, humøret var bra, jeg spiste nok mat, men jeg fikk trøbbel med en legg, som gjorde at det ble for vondt å løpe etter kl 2 på natta. De siste timene gikk jeg nesten hele tiden, småjogget bare litt innimellom. Jeg bestemte meg for å slutte ved 100 miles (161 km), noe som var oppnåelig med bare trasking i noen timer. Målet ble nådd etter 20 timer og 40 minutter.
Så ble det en liten pause før vi dro over til Sanna, der jeg ruslet de to kilometerne opp til toppen av Gompen sammen med Maja, der vi tok i mot deltagerne på Trænathlon, som løp alle de ca 240 meterne opp til toppen. Min total ble temmelig nøyaktig 165 km. Jeg fikk ispose på benet av Røde kors, og fikk sitte på med Forsvaret ned igjen, det var for vondt å gå ned de bratte bakkene.

Hevelsen i leggen er raskt på vei til å forsvinne, og det gjør ikke så vondt lenger. Stemningen under løpet var topp, litt ruskete vær en kort periode, men en strålende fin morgen med nydelig soloppgang og helt stille hav. Kan anbefale Træna som løpedestinasjon, selv om det ikke er så stort.

Stor takk til Moa og Erik, og særlig til Maja for veldig god (og oppmuntrende) forpleining mens jeg holdt på. Stor takk også til alle som var med og løp i kortere og lengre perioder, det var veldig fint med litt pacing underveis. Veldig hyggelig også med alle jeg snakket med underveis, og særlig den unge damen som fortalte litt om seg selv og at hun satte så stor pris på at vi gjorde dette for Træna Pride. Bare det gjorde det verdt å slite noen timer

Og det er ikke for sent å støtte den gode saken: vipps noen kroner (f.eks 161 eller 165) til Træna Pride, tlf. +4796016560. Bildet (nedenfor) er tatt fra målgangen på Sanna, ikke et dumt sted å løpe i mål

Arne Martinus Lindstad sitt bilde.


I forrige uke la Arne ut denne meldingen (men den hadde vi oversett):

I morgen er det klart for Trænafestivalen, som for min del starter med Træna Non-Stop. Det skal løpes i 24 timer fra kl 15, litt for å markere Træna som løpedestinasjon, men kanskje mest for å samle inn litt penger til Træna Pride. Kommer nok ikke til å løpe rekordlangt, satser mest på å holde det gående gjennom et døgn. Håper noen har lyst til å slenge seg med noen kilometer underveis! Det vil komme noen oppdateringer underveis på arrangementets facebooksider, og de som ønsker å gi en skjerv, stor eller liten, til Træna Pride, kan gjøre det på Vipps til +4796016560. #TrænaNonStop #runforlove#trænapride #romerikeultraløperklubKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.