Nytt medlem: Tor Olav Aakre

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 30. Jun 2017

Tor Olav Aakre (25) fra Jørpeland er innmeldt i klubben. Han har byttet ut fotball med løping - og etter hvert på stadig lengre distanser. Tor Olav bor og jobber nå i Snillfjord (Sør-Trøndelag), men flytter til Oslo 1,august.


Tor Olav på Lysefjorden Inn tidligere i år. (Privat foto)

Instagram: lope_tor

Strava: Tor Olav Aakre

Facebook: https://www.facebook.com/tor.o.aakre


Tor Olav om seg selv:

Jeg har bodd et år i ei mindre bygd i Sør-Trøndelag, der har jeg savnet et nettverk med likesinnede. På grunn av ny jobb flytter jeg til Oslo og jeg ser derfor muligheten å melde meg inn i Romerike Ultraløperklubb. Da jeg er oppvokst i Jørpeland er jeg veldig glad i fjelløp men trives også på raskere underlag som asfalt.

Jeg har alltid drevet aktivt med idrett, da spesielt fotball. Etter jeg la opp som fotballspiller har jeg fått øyene opp for andre sporter og idretter. De siste årene har jeg interessert meg mer og mer i løping. Liker å sette meg store mål og ”pushe” meg, derfor har jeg fått opp øyene for ultraløping. Jeg har deltatt i Lysefjorden inn 62 km 2500 høydemeter. Nå ønsker jeg å delta i flere løp rundt om i Norge og kanskje andre land etterhvert.

Jeg ønsker å delta i løp alt fra 5 km til 60 km. Kanskje etterhvert enda lenger løp. På årets liste står Oslo halvmaraton og Trondheim halvmaraton. Håper også å få meldt meg på mange løp i Osloområdet i løpet av 2018.


Tor Olav på treningstur i Trondheim. (Privat foto)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.