Deltagerrekord og fin stemning i Romeriksåsen på langs

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 25. Jun 2017

Med 116 startende og 114 fullførende ble de ny deltagerrekord i Romeriksåsen på langs, og klubben var også godt representert med 28 løpere i tillegg til ca 20 som var med på arrangørsiden.


Morten Haukeland spurter i mål. Han var en av 28 medlemmer som fullførte årets RPL50.
Foto: Bjørn Hytjanstorp

Det er all grunn til å være stolt for alle som var med på arrangørsiden, for det har kommet en masse positive tilbakemeldinger - og det alle meste av dette har gått på mannskapene selv om også løypa/naturen får plusskommentarer.

Her var det også helt ferske medlemmer involvert som arrangører, og det tror vi er den beste måten å bli kjent med mange andre i klubben på. Takk til disse og alle andre som bidro til at også det tredje RPL50 ble vellykket. Vi sender også en takk til værgudene som bidro til flott vær hele dagen og kvelden.


Mer om selve konkurransen kan du lese på kondis.no.
Kirsti Skåtøy og Ola Skatvedt vant Romeriksåsen på langs

Resultater og mye annet finner du på løpets side


Et av våre nyeste medlemmer, Tom Stephan Jensen, var først med på drop-bag og servicestasjonene ved 16 og 34 kilometer, og senere tok han fram massasjebenken og bidro til å løsne opp i manges tunge muskulatur i målområdet. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Sindre Tjuvstu Engen raser avgårde som videofotograf. Filmen ser du på løpets hjemmeside eller facebooksiden.


Ingar i ledelsen får servering av Ottar Røed. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Sina Nordby er klar til å henge medalje rundt halsen til Wendy som ble nummer to i kvinneklassen. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Det var fint vær og kjempegod stemning i målområdet - der også sponsoren Altra var godt synlig.


Baktroppen sammen med Helge Lund fra sluttpatruljen fotografert av Henning Lauridsen som var andre halvdel av sluttpatruljen. Ingen får bedre service enn løperne bakerst i feltet! Bilder er tatt langs Kirkebygjermenningen, ett av 27 store eller små vann løperne passerer langs løypa fra Bruvoll (E16) til Gjerdrum. I tillegg kommer elvene Rotua og ikke minst Gjermåa som man mer eller mindre holder følge med siste 12 km.


En glad gjeng etter løpet, fire av dem fra klubben: Heidi Grønvoll, Terje Furuset, Neil Dryland, Cecilie Longva Igesund og Øystein Jack Næss. (Privat foto)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.