Nytt medlem: Clara Emily Skålhegg

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 20. Jun 2017

Clara Emily Skålhegg (49) fra Jessheim er innmeldt i klubben. Hun løp sin lengste konkurranse hittil på 30 km i Ecotrail Oslo tidligere i år, debuterer på Maraton i Oslo til høsten og er påmeldt 50 km i Ecotrail Oslo 2018.


Clara Emily Skålhegg på vei mot mål i Ecotrail30 i år. (Foto: Sportograf)


Henvendendelsen fra Emily:

- Jeg søker herved om medlemskap i Romerike Ultraløperklubb, vedlagt min søknad sammen med litt info om meg selv.

Litt om meg;

Løping har aldri vært noen «midtlivskrise-greie» for min del, men mer en livsstil siden jeg alltid har løpt. I mine yngre dager gikk jeg aktivt på langrenn og løp orientering, og har derfor alltid hatt gleden av en aktiv livsstil. Jeg blir faktisk litt smågrinete om jeg ikke får mine jevnlige løpetur! Jeg løper fordi jeg blir glad av det rett og slett, får ny energi i hverdagen. Gift og har en datter på 19 år på vei ut av redet, bosatt på Jessheim. Er utdannet økonom med bakgrunn fra Forsvaret og jobber nå med entrepriserett i energisektoren og trives godt.

Fra tiden i Forsvaret lærte jeg at vi mennesker klarer ALLTID mer enn vi selv tror, derfor vil jeg nå prøve meg på de lengre løpene. Jeg har løpt Sentrumsløpet «haugetalls» av ganger (49min), flere halvmaraton (1t:49min), med årets Ecotrail 30km (3t:18min) som høydepunktet hittil. Jeg er allerede påmeldt 50km Ecotrail neste år. Neste mål på min «bucketlist» er mitt første maraton i Oslo på under 4t, hvor jeg er godt i gang med oppkjøringen. Ellers frister det litt med Bislett 6 timers senere i år. Jeg er også med i en herlig uformell løpegruppe på Jessheim som trener sammen i hverdagen, men ønsker å løpe for Romerike Ultraløperklubb på de fleste løpene fremover.


Selfie fra en treningstur.

Hvorfor jeg ønsker å være en del av Romerike Ultraløperklubb

I den siste tiden har jeg blitt mer og mer glad i de lange turene, og ønsker derfor å bli med i en aktiv løpeklubb for å få et større nettverk. De av klubbens medlemmer jeg har truffet har vært supre ambassadører, noe som har gitt meg veldig nysgjerrighet, inspirasjon, og motivasjon for ultraløp. Å bli en del av et større fellesskap med den samme «passion» for løping, en klubb med aktiviteter for medlemmene, lære av de mer erfarne og dele store og små løpegleder er noe jeg ser frem til. At jeg bor midt i hjertet av Romerike gjør at RULK må være det naturlige valget for meg.

Håper min søknad antas!

Red anm:
På vegne av klubben er søknaden godkjent og Clara er medlem!


Clara på facebook

Instagram: @claraskalhegg


Clara er også med i «Løpegruppa på Jessheim». Den høyst uformelle løpegruppa på Jessheim er en herlig gjeng med masse løpeglede som trener sammen i hverdagen.


Foto: Sportograf

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.