Nytt medlem: Elisabeth Sidow Westengen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 16. Jun 2017

Elisabeth Sidow Westengen (46) fra Jessheim har meldt seg inn i klubben. Hun har nettopp debutert på maraton - tre år etter at midtlivskrisa førte henne inn i løpingens gleder.Etter NestenMidtsommerMaraton forrige uke skrev hun på bloggen sin: https://lopedama.wordpress.com

Jeg ER en maratoner
Jeg har gjort det. Jeg har faktisk klart det!logo_2124
JEG HAR LØPT ET MARATON!!


Gå inn på linken for å lese hele innlegget. Da blir det spennende å se når hun skriver på bloggen at nå ER hun en ultraløper. Hun drømmer om EcoTrail80.

Sammen med innmeldingen skriver hun:
- Hvis det går greit å bruke laaaang til, vil jeg gjerne delta for Romerike Ultraløperklubb i alle løp, untatt Trysilrypa. Der deltar jeg for Team Salmiakki… men det er en helt annen useriøs historie.


Elisabeth om seg selv:

Hvem er jeg?

I en alder av 43 bestemte jeg meg i februar 2015 for å bli en løper. Det må vel trygt kalles en midtlivskrise! Jeg meldte meg på Oslo Maraton halvmaraton og begynte å løpe. Det ble hverken fort eller langt men jeg koste meg. Etter hvert klarte jeg å løpe 10 km uten å stoppe og jeg begynte å tro at jeg faktisk ville være i stand til å løpe en halvmaraton.

Å passere målstreken på Oslo Maraton i september 2015 og få medalje rundt halsen var en så utrolig Runners High at jeg ikke kom ned igjen på mange, mange uker. Jeg var så høyt oppe at jeg sporenstreks meldte meg på for 2016 og deretter utfordret døtrene mine om at jeg i tillegg skulle løpe 10 for Grete sammen med dem dersom de tok utfordringen og stilte til start. Jakten på kilometer og medaljer var i gang.

Det har blitt flere halvmaratoner, flere løp og mange medaljer, og fredag forrige uke bestemte jeg meg for å debutere på maraton, dagen etter. Det ble en kanon opplevelse. Selv uten medalje.

Selv om jeg løper kun for min egen del, savner jeg litt det å høre til et større fellesskap. Og for en som har som mål å gjennomføre EcoTrail 80 km og ikke nødvendigvis klare mila på under 40 er Romerike Ultraløperklubb et helt naturlig valg. Er jo til og med Romeriking!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.