Nytt medlem: Anna Tien Nguyen-Skaret

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Jun 2017

Anna Tien Nguyen-Skaret (39) fra Skotbu i Ski Kommune er innmeldt i klubben. For kort tid siden ultradebuterte hun i Ecotrail 45 km, snart skal hun løpe RPL50 og hun er allerede påmeldt til Ecotrail80 neste år. Før hatet hun å løpe, nå elsker hun det.
Anna vil konkurrere i ultraløp for Romerike Ultraløperklub "med stolthet og et stort smil". Hun vil vil konkurrere i andre løp for vekselvis Romerike Ultraløperklubb, SkiLøperne og Runners World Challange. Når det gjelder RWC har hun blitt sponset 7 løp av Runner´s World i 2017, to av sju er gjennomført. Det er alt fra 5 km, Kollen Opp til halvmaraton. Utenom det skal hun stille opp for Romerike Ultraløperklubb på de fleste løpene og for SkiLøperne på de sosiale løpene.

Anna kan du følge flere steder:

Instagram: @lopeoldemor

Facebookside: @lopeoldemor

Twitter: @lopeoldemor

Blogg: www.lopeoldemor.com

Blogg: www.runnersworld.no/blogs/anna

Blogg: http://lopeskjort.no/blogg/category/bloggere/anna/Anna presenterer seg selv:

Hvem er jeg?

Anna Tien Nguyen-Skaret heter jeg. Livlig asiat på 39 år (i fjørtiårskrisen), bosatt i Skotbu, gift med en nordlending, og sammen har vi en herlig datter på 6 år. Til vanlig jobber jeg med eiendomsforvaltning i Oslo og trives veldig godt med det.

Jeg har drevet mye med dans i ”gamledager”. På grunn av livsendringen da jeg flyttet fra by til bygd, har lidenskapen flyttet seg fra dans til løping. Før hatet jeg å løpe, nå elsker jeg det.Hva er det beste med løping?

Det er så utrolig mye positivt å si om løping, men det beste med løping er den godfølelsen jeg får etter hver eneste løpetur og etter hvert eneste løp. Den herlige følelsen av å sette seg et mål og oppnå det. Det er nesten som narkotika, jo mer du bruker jo mer avhengig blir du (kanskje dårlig eksempel, ”idrett og dop”, haha). Men det er slik løping virker på meg. Jeg får nemlig abstinenser og er verdens sureste kvinne de dagene jeg ikke får løpt. I tillegg til at løping er avhengighetsskapende, er det også utrolig sosialt. Jeg har fått utrolig mange nye flotte og herlige løpevenner som gir meg motivasjon og inspirasjon hver eneste dag, noe jeg er så fryktelig glad for.Hvorfor ønsker jeg å være en del av Romerike Ultraløperklubb?

Hvis du vil bli en ekte fotballspiller må du spille for en fotballklubb. Samme gjelder med løping, du er ikke en ekte ultraløper før du løper for en ultraløperklubb, ikke sant? :). Hverdagen er dessverre slik at man trener stort sett alene, men hvis man er en del av en klubb som skaper tilhørighet i et sosialt felleskap, vil det påvirke motivasjonen på en positiv måte. Jeg vil være en del av Romerike Ultraløperklubb fordi jeg har hørt veldig mye positivt om klubben fra de jeg kjenner. Jeg har et ønske om å bli like sprek og sterk som medlemmene der. Dessuten er RULK en klubb som både engasjerer og motiverer medlemmene i form av felles treningsaktiviteter og treningsreiser, og det gjør meg ekstra interessert i å være en del av dette fellesskapet.

Mitt første løp var halvmaraton i København i 2016 og i mai 2017 debuterte jeg på ultradistansen Ecotrail 45 (48) km. Jeg trodde det var mitt første og siste ultraløp, men 10 dager senere, etter all smerten ble borte og kroppen ble normal igjen, meldte jeg meg på Ecotrail 80 km i Oslo 2018. Jeg er helt fersk i ultraverden, men jeg drømmer om å løpe 100 miles en gang/flere ganger i fremtiden. Men først og fremst skal jeg konsentrere meg om å overleve Romeriksåsen på Langs som er om to uker. Jeg gleder meg til å bruke den superkule og svartgule trøya med stolthet!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.