Hilde Johansen vant Farris Ultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 13. Jun 2017

Hilde Johansen vant Farris Ultra lørdag 10. juni, mens Andreas Miezans kom på 7. plass i herreklassen. Det var 21 deltagere på ultradistansen 67 km som gikk i samme trasé som Farrisrittet dagen før.


Hilde og Andreas i representasjonsantrekket!


Hilde lå bak Jeanette Vika de første timene, men når hun først kom foran, var Hilde veldig innstilt på å holde unna, noe hun klarte med fire minutters margin. Jeanette vant løpet i 2015, men hadde 18 minutter bedre tid i år - og likevel fire minutter etter vår løpet.

Hilde løp på 6:34:40 mens Andreas løp på 7:00:59.

Andreas sikter seg tydeligvis inn på hele timer, for i EcoTrail80 på 9:50:34. Nå tok klokka revansj - og det ble noen sekunder over 7 timer.

Forøvrig løp Andreas NestenMidtsommerMaraton (4:10) dagen før!! Tøff satsing.

Reportasje på kondis.no: Håkon Andersen og Hilde Johansen vant Farris UltraHilde gratuleres av løpsleder Ove Haugen. Ove var jo med klubben på langtur i deler av løypa på årets vårsamling.Hilde og Jeanette Vika, nummer 1 og 2.


Ingen tvil om hvilken klubb disse kommer fra, men litt skuffende for arrangøren at bare to fra klubben stilte opp. Men, det kolliderte jo både med Löplabbets maraton fra Sandvika til Drammen og med UltraBirken/Birkebeinerløpet.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.