Smånytt fra siste styremøte, om egne sponsormerker og medlemskap

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Mai 2017

I klubbens styremøte 18. mai var det først og fremst forhold rundt arrangementene våre, Romeriksåsen på langs og Bislett 24-timers som ble diskutert. Det kommer egne nyhetssaker på begge disse.Andre saker av generell interesse:

Nei til to typer medlemskap
Vi har fått spørsmål om vi kan tilrettelegge for støttemedlemskap i tillegg til ordinært medlemskap. Styret avviste dette - og hovedgrunnen er dels at medlemskapet er rimelig og gir en del fordeler man kan benytte seg av, og aller mest at klubbens hovedformål er å være en klubb for aktive langdistanseløpere som søker et fellesskap. Vi er selvsagt glad for ethvert medlemskap, men velger å fortsette med én kategori medlemskap.

Manglende betaling og sletting av medlemskap
I fjor slettet vi en del medlemskap på grunn av manglende betaling av medlemskontingent. Pr 18. mai var det 13 løpere som ikke har betalt for 2017 og risikerer utestengelse. Flere av disse er svært aktive løpere, så vi tror bare det er en forglemmelse selv om vi har sendt ut to purringer. Dere vil snart motta en ny påminnelse.

"Incentives" til medlemmene
På klubbens årsmøte i februar fikk styret godkjent en budsjettpost til "incentive" for medlemmer som bidrar ved løpsarrangementer og i styre og stell. Både til Romeriksåsen på langs og Bislett 24-timers vil vi få laget noen skikkelige arrangørantrekk og også trekke ut x antall Altrasko til mannskapene. Vi ser etter flere måter å påskjønne innsats på lignende måter.

Profilering av egne sponsorer på klubbtøy
Vi har fått spørsmål om profilering av egne sponsorer på klubbens løpstøy, og vi registrerer også at noen uten videre har implementert dette. Styret diskuterte saken og kom fram til følgende regler som kan bli endret etter hvert som vi får erfaring med dette:

  1. Medlemmene kan ha inntil 2 sponsormerker på klubbens løpstøy (jakker, vest, t-trøyer, singlet), altså på de plaggene der vi profilerer våre egne sponsorer (pt Altra og Injinji).
  2. Merkene skal stå i størrelsesmessig forhold til våre egne sponsormerker, veil. 90 mm brede.
  3. Personlige sponsorer skal ikke være i et konkurransemessig forhold til våre egne sponsorer.
  4. Enhver påføring av private logomerker skal først godkjennes av styret (skriftlig).
  5. Styret vil også vurdere sponsorene på etisk grunnlag.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.