Andreas Gossner fullførte Keys100 på sub 24 timer

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 21. Mai 2017

Andreas Gossner har vært i varmere strøk og løp Keys100 Ultra Marathon. Det endte med en flott 37. plass av 176 startende og en tid under 24 timer, eller mer nøyaktig; 23:51:52,2Det er vel unødvendig å si at det var en varm opplevelse, og det gjør innsatsen enda bedre for en nordmann som såvidt har børstet av seg den siste snøen og kuldegradene.

Resultater 100 miles individuelt

Keys100 på facebook

Keys100 Hjemmeside


Oppdatert med foreløpig racereport:

Kjapp #racerapport siden jeg nettopp ble forhørt om hvordan 100miles forløp seg.

Å legge en plan for 161km er ikke så lett. Men, det gjorde jeg - så planen var å løpe så billig som mulig de første 80km.
Etter ca 65-70km startet den ene leggen å murre, fikk beskjed på en aid-station etter 80km at det nok var beinhinnebetennelse. Jippi. Det ønsker man seg alltid....

I ultramiljøet går det noen sagnomsuste historier, en av dem er å løpe AV seg skader! 🤔
Så det var egentlig det eneste valget jeg hadde, og etter å ha GÅTT fra ca 75km via halvveis aid-stadion på 80 - og frem til ca 105-110km; med utallige forsøk på å løpe igjen (for så å løpe av meg skaden - som egentlig betyr at skaden blir varm og man kan i hvertfall løpe litt) så 'slapp' det etter ca 110km.
Dermed gikk farten fra 8-9min per/km, til ca 5:30min per/km.
Slik fikk jeg snudd et løp som truet med å ikke få meg i mål innen cutoffen på 32timer - til å få opp farten igjen og hale i land en for meg meget god tid og plassering. Ble nr 37 av ca 250 stk. Og siste 40-50km raskest av alle km.

Nå er kroppen helt 'død' og etter 24 timer med stort sett kun sukker (cola, redbull, appelsin, litt banan og noe vann inne i mellom + 4 salttabletter) så er jeg nå helt fjern. Kvalm, småsvimmel, hovent legg, søvnmangel men også rimelig gira & høy på meg selv🤣💥🏅😎🏃

Fakta;
• første 50miles i varmen (dagen) ca 11:15timer
• andre halvdel og nye 50miles ca 12:34timer

Drømmen om å løpe på ca 21-22 timer brast med skaden, men rimelig fornøyd med å 'redde' under 24timer når det ble som det ble.
(når Leif Abrahamsen kan løpe av seg skade så kan vel jeg?? Vel, nesten i hvertfall - siste halvmara gikk vel på 3timer da)

Treningsgrunnlaget viste seg å være bra, men siste tre uker med noe sykdom og lite løping var nok ikke det beste)

'Try not to be shit var det noe som skrev'....tror jeg ikke var shit assa😇😎🏃☀️


Andreas og David Castro etter startnummerutdelingen. David passerte siste sjekkpunkt (89 miles) på noe over 28 timer.


Her ble det løpt, ikke mye skygge her!


Det viktige trofeet, beltespanna!


Andreas på facebook:
- Thanks Keys100 for putting up a cool race, great to be able to finish!! Thanks all you nice fellow runners and crew (Paula & Co) for adoptivfaren me!! 😇☀️🙌💥🏅
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.