Asgeir og Torger måtte gi seg i Hammer Trail 100 miles

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 8. Mai 2017

Asgeir Peder Hjorthaug og Bjørn Torger Aulstad var de eneste fra klubben som stilte til start i årets Hammer Trail, Danmarks hårdeste terrengløb. Det gikk lenge bra, men et kranglete venstre kne satte en stopper for Asgeir denne gangen. Torger fikk problemer med matinntaket. Begge var med på 100 Miles.Løpets hjemmeside

Løpets facebookside med masse bilder

Resultater på DUV

Etter løpet skrev Asgeir på facebook:

Først og fremst, tusen takk for alle kommentarer! Har nå lest alle og dere er best 🙏🏼

Salomon Hammer Trail er et fantastisk og hardt løp, en runde på 26K som skal løpes 6 ganger etter en prolog på 4km - 1100hm per runde.

Løypa passet meg egentlig perfekt, tok det skikkelig piano første 30k, lå som nr 6 og gledet meg til fortsettelsen. Men så sa venstre kne takk og farvel, og fra ca 40k klarte jeg ikke løpe en meter til 😔.

Men, jeg kunne gå, og bakkene kostet meg fortsatt lite de neste 30K. Dessverre ble kneet bare verre og verre, og når jeg så at jeg ikke klarte å holde høyere fart enn snitt på 3km/t, ga jeg meg etter 100km og ca 4000hm. CutOff ble rett og slett umulig.

Per nå er det kun 2 som har fullført etter 24 timer, de fleste har brutt. Er ikke fryktelig lei meg, men hadde vært råspennende å se sluttresultatet om kneet hadde holdt!

Takk igjen for at dere hadde trua! Har lyst tilbake! 😎Bjørn Torger:
Ga meg etter tre runder, ca 84 km (etter GPS'n) pga problemer med næringsinntak. God erfaring og fantastisk landskap, så har lyst til å fullføre neste gang.

Anne-Mette Lindgaard sitt bilde.
Bilde av en klatrende Bjørn Torger lagt ut på facebook av Anne-Mette Lindgaard


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.