Nytt medlem: Angelika Sverdrup

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 7. Mar 2017

Angelika Sverdrup (43) fra Bergen (bodd i Ålesund siste 12 år) er innmeldt i klubben, og er vårt første medlem fra Møre og Romsdal. - Nå kjenner jeg behov for å tilhøre en klubb og har da valgt RULK, selv om jeg bor i Ålesund, sier Angelika.Angelika sier om seg selv:
- Jeg begynte å løpe for første gang i mai 2014, helt på nybegynnernivå. Jeg har etter hvert utviklet meg greit, fått Sondre Amdahl som coach og vært på flere lengre løpeopphold, et i Sør-Spania, under en hetebølge, vi løp i 42 grader, et i de franske alper, det regnet hele uken og to turer til Gran Canaria. Jeg løper for å se hvilke potensial som ligger i meg.

- Jeg har blitt kjent med flere medlemmer i denne klubben gjennom sosiale medier og har fått et godt inntrykk av klubben. Jeg skriver på Runners World om min løpeutvikling. Jeg kommer muligens også til å blogge litt på kondis.no.

Bildet ovenfor er fra en av de fantastiske løpeturene på Gran Canaria der hun var både i fjor, da dette bildet ble tatt, og i år - der bildet nedenfor ble tatt.Om bildet ovenfor skriver hun på facebook:
- Jeg poster dette som en påminnelse for meg selv og alle som er ute å løper i utfordrende terreng. Etter flere timer med fantastisk nedoverløping på Gran Canaria siste dagen, endte det i et hardt møte med en stein på stien. Ambulanse, sykehus, sying i pannen og 11 større og mindre skader på kroppen.

- Lærdommen er: alltid ha med noe førstehjelpsutstyr, vær veldig takknemlig for medhjelpere som er der for deg, vet ikke hvordan det hadde endt uten dem... Og hold oppe humøret, hvis du ikke besvimer da.

I år ble altså turen til Gran Canaria litt mer brutal i avslutningen enn hun hadde tenkt seg, da hun falt alvorlig.

Likevel var hun nede igjen for to uker siden og løp Transgrancanaria 42 km.
- Min styrke er egentlig nedover, men nå da jeg ble hemmet av frykt for å falle, holdt jeg mye igjen og det tok veldig på musklene. Jeg er vant til å slippe meg fritt nedover. Skal trene på å komme tilbake til den mentale tilliten, sier Angelika.

Angelika Sverdrup sitt bilde.

Angelika Sverdrup på Facebook:
- Da fikk jeg gjennomført Transgrancanaria maraton i dag. Fikk tatt revansj over stien som knuste meg for 4 uker siden. Kjente at fallet senket farten min i nedoverbakkene, men ble nummer 43 av 321 damer, må egentlig si meg fornøyd med det. For 2 uker siden prøvde jeg å få trukket meg fra løpet pga alle skadene, trodde ikke jeg kunne gjennomføre løpet. Glad jeg helbredes relativt raskt! (privat foto).

Angelika neste løp blir antagelig EcotrailOslo 45 km i mai.
- Jeg får se om det blir noe mer før det. Er fremdeles ikke restituert etter Transgrancanaria. Er ikke vant til å bruke "bremsemusklene" nedover, men de ble godt engasjert i løpet, pga frykt (desverre) for å falle igjen. Jeg skulle løpe i akkurat samme løype som jeg falt. Jeg rakk å velte en gang og tråkket over før jeg nådde fallstedet...


Se også blogginnleggene:
Hodestups over Gran Canaria
Transgrancanaria 42 km

Angelika på facebook


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.