Bare nesten for Henning i Ultra Trail Sierras del Bandolera

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 5. Mar 2017

Etter åtte 100-miles løp uten noe tullball unnet jeg meg for en gangs skyld å bryte Ultra Trail Sierras del Bandolera 100 Miles etter ca 125 km og 5500 hm, skriver Henning Lauridsen på Facebook etter helgens ultraløp i varme Spania. Varme?Oppdatert 12.3. med link til Hennings blogg fra løpet: Norges riks-pyse blir tilHenning fortsetter:
- Den første timen etter start var det sol, deretter regnet det kraftig uten stans til jeg brøt etter 25 timer. Jeg hadde latt meg lure av at løpet gikk i varme Spania, og hadde ikke truffet helt med klærne. Det vart kaldt med sludd og sterk vind på alle fjellovergangene underveis. Bekkene ble til elver, stiene ble til elver, jordene ble til små sjøer og det ble sikkert til sammen 20 kilometer med vassing i iskaldt vann.

Løypa i varme Spania!

- Jeg så frem til hver motbakke fordi det kunne gjøre den kalde kroppen litt varmere. Jeg skalv mer og mer og prøvde å lage en skjelve-stemme-sang mens jeg løp for å more meg selv. Til slutt hjalp ikke det lengre og jeg ga meg. Jeg skalv så mye på matstasjonen at jeg ikke klarte å spise og skvulpet ut all kaffen i de to første koppene jeg fikk. Det var likevel 122 tøffinger av oss 373 som stod på startstreken som kom seg helt til mål.


- Løpet er tipp topp og går i det vakre fjellområdet Grazalema Natural Park med start i Prado del Rey og vending i Ronda. Veldig hyggelige og flinke arrangører og strålende stemning langs løypa med alt fra trommespilling, salutt-skyting med hagle og klapping og jublet i de vakre hvite landsbyene vi var innom av og til. Jeg må nok tilbake og fullføre en gang. Må nok styrke spansken litt, da nesten ingen kunne engelsk.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.