Bra frammøte på fellesturen 26.2 - ny tur lørdag 4.3.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Feb 2017

Det var flott vær og bra frammøte på klubbens fellestur fra Frognerparken søndag 26.2. Louise inviterte til langtur og Olav ble med for å ta seg av saktegruppa - og denne gangen møtte det fram 12 deltagere selv med mange forkjølelsesforfall og noen som forsov seg.10 av de 12 deltagerne før vi delte seg i to fartsgrupper. Lengst til venstre ser vi to av de nyeste medlemmene i klubben: Bente Mjøs og Andrea Liebe., deretter Marianne Følling, Heidi Grønvoll, Lise Lysfjord Pettersen, Ninette Banoun, Ragnar Nygård, Louise Skak, Marit Berg Bjerknes og Arne Martinus Lindstad (foto:Olav Engen).


Alle løp ned mot Bygdøy og en runde der før man løp Kyststien mot Lysaker der den ene gruppa fortsatte ut på Snarøya, mens de andre tok nesten korteste vei tilbake via Smestad tilbake til Frognerparken. Med et par overraskende snøfall siste uken var det plutselig vinterforhold - så noen valgte pigg og noen løp uten pigg - begge delene fungerte egentlig OK.

Ny tur 4.3.:

Lørdag 4. mars er det klart for en ny tur med frammøte på Rådhusplassen.
Se mer info på treningssiden: Treningsinvitasjoner


"Saktegruppa" (betyr saktere enn de andre) ved Huk badeplass...
Mange flere bilder på Gammelns blogg:
Olav og ultrajentene på tur

Vi var alle opptatt av hvordan det gikk med jentene våre på 24-timers i Espoo. Klokka er 11:00 og det er klart at Guro vant og klarte VM-kravet. Tommnel opp for henne! (selfie: Ragnar Nygård).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.