Bli med på felletrening søndag 26.februar, sightseeing og saktegaranti!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 20. Feb 2017

Det blir to fartsgrupper med start fra Frognerparken og løype via både Bygdøy og Snarøya... der Louise tar ansvar for hovedfeltet og Olav tar ansvar for baktroppen. Det blir rolig tur for alle.

Bildet: Fra Bogstad gård på en treningstur 6. januar 2013 (foto: Olav Engen).

Vi vil så gjerne ha med flere på fellesstreningene våre, det var det stor enighet om på medlemsmøtet vårt forrige uke. Både der og på facebook har det vært stort engasjement rundt temaet og selvsagt er det mange som bor for langt unna til å delta, andre som sliter med tidsklemma osv.

Men, det var også noen ting vi kan gjøre noe med; for eksempel tydeligere og mer omfattende annonsering av treningene, økt forutsigbarhet i form av fart, distanse, underlag - og kanskje også mase litt på hverandre og avtale å kjøre sammen til treningene.

Treningsturen søndag 26. februar 09:00
Løpesightseeing med start fra "Sinnataggen" i Frognerparken

Louise har planlagt å løpe omtrent som dette, ca 30 kilometer:

Ut av parken igjennom hovedporten - ned Gyldenløves Gate, videre til Color Line Kai og deretter langs E-18 til Bygdøy. Runt på Bygdøy via sykkelsti ovenfor Oscarshall til Norsk Folkemuseum og herfra videre til rundkjøring ved Huk, inn i skogen og langs stien tilbake via Paradisbukta og Bygdøy sjøbad til Skøyen. Herfra langs E-18 og sykkelstil til Lysaker, over Aker Brygge og deretter Fridtjof Nansens vei til Fornebu eller langs sjøen hvis forholdene tillater det. Så blir det en runde på Fornebu langs sykkelsti til Statoil bygget og Hundsund skole og svømmehall og tilbake til E-18. Så blir det bakke opp Vollsveien til Røa, og derfra kanskje via Ankerveien eller kanskje via Sørkedalsveien tilbake til Frognerparken. Det blir ca 80% asfalt og ca 20% sti.

Olav tar ansvar for "saktegruppa", maks 20 kilometer:

Vi løper direkte fra Sinnataggen til Bygdøy og deretter Bygdøyrunden omtrent som beskrevet ovenfor, kanskje en lengre runde der ute. Vi dropper Snarøya, men løper Kyststien til Lysaker og deretter Sollerudveien til Ullernchausséen som vi følger til Merradalen. Her kutter vi kanskje gjennom Husebyskogen og følger til slutt Sørkedalsveien tilbake til Sinnataggen.


Bildet: Fra en treningstur 6. januar 2013, på vei fra Lysaker oppover mot Røa. Også den gangen delte vi oss i to fartsgrupper (foto: Olav Engen).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.