Nytt medlem: Ingrid Lid

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 20. Feb 2017

Ingrid Lid (25) fra Kviteseid (midt mellom Porsgrunn og Haukeligrend) er innmeldt i klubben. Lørdag debuterte hun på ultraløp under Bislett 50 km med imponerende 3:53:26. Søndag sendte hun innmeldingen - og nå drømmer hun blant annet om deltagelse i Hornindal Rundt.

Ingrid på Bislett 50 kilometer (foto: Kjell Vigestad)Ingrid debuterte på maraton (Oslo) i september 2016 med å løpe på 3.25, og i ultradebuten på Bislett denne helgen passerte hun maraton på ny pers 3:15:35. - Jeg er på utkikk etter et løpe-fellesskap, der jeg kan treffe andre løpere og lære av mer erfarne folk!

- Jeg vil løpe større og lengre løp, og neste jeg drømmer om er Hornindal rundt, sier Ingrid. Så da regner vi med at hun har meldt seg på til klubbturen allerede...

Ingrid på facebookIngrid skriver om seg selv:

- Jeg er en løpe -og naturentusiast! For meg handler løping mye om det å ”komme seg ut”! Selv om jeg har løpt i mange år, så har jeg først satt treningen min i system de siste 3-4 årene. Jeg debuterte på Oslo maraton i september 2016, med tiden 3.25. Selv om jeg har løpt lange turer på trening, så hadde jeg min offisielle ultra debut på Bislett 50 km innendørs i februar i år, med tiden 3.53 (med ny maraton passering på 3.15). Dette gir mersmak og nå er jeg klar for nye utfordringer!

Jeg bor og studerer i Porsgrunn. Jeg er ferdig utdannet sykepleier til neste år. Trening og langturer foregår for det meste i skoger og på stier rundt omkring i Telemark. Jeg elsker å dra langt, ha med matpakke, sitte i skogen – bade i fjellbekker om sommeren og ta naturbilder underveis. Jeg liker å løpe i kaldt vær om vinteren i klar luft og under stjernehimmel. Jeg liker at jeg kan komme meg frem dit jeg vil, for egen maskin – ja, jeg elsker rett og slett å løpe!! Å bli med i Romerike Ultraløperklubb handler om å treffe andre likesinnede, få fantastiske løpe opplevelser med andre, og å lære mer av folk som er mer erfarne enn meg!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.