Siste nytt om samlinga i Stavern

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 15. Feb 2017

i starter samlingen med fredagspizza og en presentasjon av Ove Haugen fra Nanset Triatlon. Nanset Triatlon arrangerer FarrisUltra i juni. Løpet går rundt det vakre Farrisvannet, og er 67 km langt. Vi har invitert arrangøren ved Ove Haugen til å fortelle om løpet og om egne erfaring med ultraløping.

Vi er også heldige og får med oss Ove, og trolig flere løpere fra Nanset Triatlon, som guider i løpetraseen til FarrisUltra lørdag formiddag. Denne gangen har vi valgt å legge fellesturen bort fra kyststien og inn til hjertet av Vestfold.

Vi reiser inn til Larvik så snart vi er ferdig med frokosten lørdag morgen. Via den kjente Bøkeskogen tar vi oss rundt deler av Farrisvannet. Hovedsakelig på grusveier.

Fellesturen vil bli tilrettelagt for alle nivåer: for de som vil løpe langt og fort og for de av oss som vil løpe rolig og kanskje ikke like lagt. (Marit er garantist for at det vil være en gruppe som løper i skikkelig godt pratetempo).

Lørdag kveld blir det felles middag i Stavern. Her blir det anledning til å prate om løping helt uforstyrret, og med full forståelse for alt vi måtte ha på hjerte om sko, trening, motivasjon - om hva som helst som det kanskje ikke er like stas å snakke om i alle andre selskaper.

Vi håper mange flere enn de som allerede er påmeldt blir med til Stavern og får ei skikkelig treningshelg i godt selskap.

Tone og Marit

Tidligere omtaler:
Vi minner om vårsamlinga 31.3.-1.4.: Åtte er påmeldt - vi må bli mange flere!
Bli med på vårsamling i Stavern 31. mars - 2. april


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.