Nytt medlem: Andrea Liebe

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 26. Jan 2017

Andrea Liebe (51) fra Kjelsås i Oslo er innmeldt i klubben. - Jeg har aldri vært med i en løperklubb eller idrettsklubb før så dette blir første gang, og kanskje på tide. Har truffet en del av løperne til Romerike Ultraløperklubb på arrangement og løp, og synes det er en fantastisk gjeng, sier Andrea.

Her er Andrea på "Race to The King" sommeren 2016 (privat foto).


Hennes foreløpig siste løp var ChampagneUltra der hun ble nummer to i K50-54 og 9. plass av kvinnene totalt.

Her ser vi Andrea med nummer 36, foran Marianne Myrseth som passerte Andrea på siste runden i ChampagneUltra og knep klasseseieren. En halv dag etter Andrea var også Marianne medlem i klubben (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Hun forteller om seg selv:

- Etter 20 års avbrekk i løpingen, startet jeg forsiktig med løping igjen i 2013. Jeg syntes det var tøft og trodde aldri jeg skulle klare å fullføre en 10 km igjen, inntil en god venn av meg sa; Andrea det sitt i huet.

- Så da var det bare å få huet med seg og kjøre på. Jeg er heldig og bor på Kjelsås med Nordmarka som bare ligger og venter på meg utenfor døra.

- I 2014 leste jeg en engelsk løperblogg. Han hadde lagt ut noen bilder av et løp han en gang drømte om å kunne gjennomføre;Race to the Stones. Et 100km ultraløp som går langs den historiske ruta The Ridgeway. Det så helt fantastisk ut. Jeg er nok litt mer utålmodig og lever litt mer i nuet så jeg bestemte meg for å gjennomføre løpet i 2015.

- Siden har det blitt mange flere løp, blant annet EcoTrail 80Km, Race to The King 85/90km (South Downs Way), Bislett24 (bildet) og Champagneultra.

- Tror grunnen til at jeg liker disse lange løpene er at jeg er litt treig men ganske seig. Og jeg er overhode ikke flink til å sitte stille. Tror nok jeg finner en del likesinnede i klubben (kanskje ikke så treige) og håper jeg også kan bidra litt, om ikke annet med mitt blide humør.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.