Arkiv


 • Nytt innlegg: Lauren Jensen

  Nytt innlegg: Lauren Jensen

  Lauren Jensen (38) fra Oslo og Texas har meldt seg inn i klubben. Ultraløpsdebuten kom på Ringerike 6-timers i august, og det blir garantert ikke siste ultraløpet. (Bildet er fra Ørsta Fjellmaraton 2020)Lauren om seg selv:Jeg er

  Les mer
 • Nytt medlem: Ole Engen

  Nytt medlem: Ole Engen

  Ole Engen (38) fra Fenstad i Nes har meldt seg inn i klubben. Noe kjent med navnet? Ja, det er altså undertegnes sønn. For 20-30 år siden løp vi masse o-løp sammen, men at han skulle følge etter til ultraløpe

  Les mer
 • Nytt medlem: Stian Lysaker

  Nytt medlem: Stian Lysaker

  Stian Lysaker (40) fra Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Sist helg debuterte han på ultradistanse i Romeriksåsen på langs der han fullførte på 6:43:13. (Foto: Håkon Rekstad)Stian skriver:- Takk for et veld

  Les mer
 • Nytt medlem: Tom Espen Pedersen

  Nytt medlem: Tom Espen Pedersen

  Tom Espen Pedersen (42) fra Ammerud i Oslo har meldt seg inn i klubben.  Jeg har sett på klubben tidligere og vurdert å melde meg inn, var på tide nå , skriver Tom Espen. (Foto: Tom Espen i Ecotrail i år, foto: Sportogra

  Les mer
 • Nytt medlem: Tonje Rud

  Nytt medlem: Tonje Rud

  Tonje Rud (37) fra Kløfta har meldt seg inn i klubben. Hun begynte å løpe etter at koronaen kom til Norge, og har allerede rukket å fullføre to ultraløp. Bildet er fra Blefjells Beste.

  Les mer
 • Nytt medlem: Victoria Placht

  Nytt medlem: Victoria Placht

  Victoria Placht (44) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Dermed følger hun etter mannen Rudi som meldte seg inn våren 2020.

  Les mer
 • Nytt medlem: Lars-Kristian Eriksen

  Nytt medlem: Lars-Kristian Eriksen

  Lars-Kristian Eriksen (38) fra Sarpsborg (opprinnelig fra Ålesund) har meldt seg inn i klubben. Noen av dere husker sikkert Lars-Kristian fra årene han spilte for LSK og Odd i eliteserien 2009-2016. Bildet er fra Søndagsløpet i Sarpsborg i august 2020. (Foto: Svein Bergerud)

  Les mer
 • Nytt medlem: Marius Taugbøl

  Nytt medlem: Marius Taugbøl

  Marius Taugbøl (32) fra Kongsvinger har meldt seg inn i klubben, og den tidligere ishockeyspilleren har allerede 7 ultraløp i bagasjen, senest Sunnfjord Ultra (4. plass) og Blefjells Beste.

  Les mer
 • Nytt medlem: Alexander Aurdahl

  Nytt medlem: Alexander Aurdahl

  Alexander Aurdahl (28) fra Oslo - opprinnelig trønder - har meldt seg inn i klubben. Planen er å debutere på ultraløp under Last Man Standing 14. august.

  Les mer
 • Nytt medlem: Barbro Lindkvam

  Nytt medlem: Barbro Lindkvam

  Barbro Lindkvam (38) fra Sørumsand har meldt seg inn i klubben hvor mannen er medlem fra tidligere. (Bildet er fra Kongsvinger Maraton 2019 der hun vant halvmaraton K35-39. Foto: Rolf Bakken/Kondis)

  Les mer
 • Nytt medlem: Charlotte Rübberdt

  Nytt medlem: Charlotte Rübberdt

  Charlotte Rübberdt (46) fra Nesodden har meldt seg inn i klubben. -Dette her jeg egentlig tenkt på i mange år, men nå endelig håper jeg å bli medlem av Romerike Ultraløperklubb, skriver hun - og nå er hun altså medlem.

  Les mer
 • Nytt medlem: Erik Østerholt

  Nytt medlem: Erik Østerholt

  Erik Østerholt (54) fra Sandefjord har meldt seg inn i klubben. Han vil konkurrere i ultraløp for Romerike Ultraløperklubb og i andre løp for Forrest Gump Running Club.

  Les mer
 • Nytt medlem: Cathrine H Lorentzen

  Nytt medlem: Cathrine H Lorentzen

  Cathrine Hersleb Lorentzen (44) fra Kjeller, Lillestrøm, har meldt seg inn i klubben. Bildet er fra Romerike friidrettsstadion på Lillestrøm der hun løp 100 kilometer under Hagemann 24-timers for noen uker siden.- Har tenkt på det en stund, så nå må

  Les mer
 • Nytt medlem: Rasmus Øllgaard

  Nytt medlem: Rasmus Øllgaard

  Rasmus Øllgaard (32) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Dvs, han er dansk, men bor nå i Oslo. Han debuterte på ultradistansen i 2019. Bildet er fra ultradebuten i Ecotrail.

  Les mer
 • Nytt medlem: Tove Merete Høvik

  Nytt medlem: Tove Merete Høvik

  Tove Merete Høvik (46) fra Nannestad har meldt seg inn i klubben. Hun har en pågående runstreak på 4. året, og hun har nettopp doblet distansepersen med 112,6 km i Hagemanns 24-timers. Les hennes elleville beretning fra Hagemanns... Tre timer senere sendte hun innmelding.

  Les mer
 • Nytt medlem: Maren van Son

  Nytt medlem: Maren van Son

  Maren van Son (42) fra Tofte i Asker har meldt seg inn i klubben. Forrige helg ultradebuterte hun i Hagemanns 24-timers med 54,76 km, ny distansepers.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ida Tidemand Slorafoss

  Nytt medlem: Ida Tidemand Slorafoss

  Ida Tidemand Slorafoss (33) fra Kongsvinger har meldt seg inn i klubben. På de tre årene etter at hun startet å jogge har hun allerede rukket flere maraton- og ultraløp. Bildet viser Ida med medaljen etter fullført GUT Ultra i fjor.

  Les mer
 • Nye medlemmer: Knut Willy Steen og Alexander Baustad

  Nye medlemmer: Knut Willy Steen og Alexander Baustad

  Knut Willy Steen (39) og Alexander Baustad (35) fra Sarpsborg har meldt seg inn i klubben. Gutta dropper tomannsklubben Kalnes Ultraløperklubb og blir i stedet med i Romerike Ultraløperklubb. Bildet er fra en tur Lillomarka Rundt.

  Les mer
 • Chelsea Anne Fox er tilbake i klubben

  Chelsea Anne Fox er tilbake i klubben

  Chelsea Anne Fox (37) er tilbake i klubben. Hun var medlem i 2018 da hun bodde på Svalbard. Hun har delt tiden mellom Norge og USA de siste fire årene. - Jeg er snart tilbake i Oslo, men har vært i USA under koronakrisen, skriver Chelsea som gleder seg til å bli med i klubben igjen.

  Les mer
 • Nye medlemmer: Konstanse og Kjetil Raaen

  Nye medlemmer: Konstanse og Kjetil Raaen

  Konstanse (15) og Kjetil Raaen (46) fra Lier har meldt seg inn i klubben. Det er altså snakk om far og datter, og Konstanse blir vårt yngste ordinære medlem (16 år i februar).Kjetil var også medlem i klubben fra 2010-2013, og får tilbake medlemsnummer 24.

  Les mer
 • Nytt medlem: Jan Magnus Brevik

  Nytt medlem: Jan Magnus Brevik

  Jan Magnus Brevik (37) fra Kristiansand har meldt seg inn i klubben. Den tidligere Rye-løperen har minst 17 ultraløp på samvittigheten, det er de løpene vi finner på oversikten til DUV.

  Les mer
 • Nytt medlem: Eivind Killengreen

  Nytt medlem: Eivind Killengreen

  Eivind Killengreen (47) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har jo vært i kulissene og mer enn det, helt siden kona Tone Yvonne meldte seg inn i 2015. Nå ble gruppepresset i heimen for stort, og innmelding dukket omsider opp i innboksen. 

  Les mer
 • Nytt medlem: Camilla Friseid Skaugrud

  Nytt medlem: Camilla Friseid Skaugrud

  Camilla Friseid Skaugrud (41) fra Vikersund har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultra i fjor, men har allerede rukket å bli en rutinert ultraløper. (Bildet er fra Sunnfjord Ultra tidligere i år)

  Les mer
 • Nye medlemmer: Torunn P Brandt og Svein-Erik Bakke

  Nye medlemmer: Torunn P Brandt og Svein-Erik Bakke

  Torunn Paulsen Brandt (57) og Svein-Erik Bakke (52) fra Jar i Bærum har meldt seg inn i klubben. Disse blide løperne kjenner jo svært mange av dere fra før - og det er jo nesten som de har vært i familien vår en stund.

  Les mer
 • Gull til Ingunn, sølv til Kjersti Christina og Eirik i NM halvmaraton

  Gull til Ingunn, sølv til Kjersti Christina og Eirik i NM halvmaraton

  Ingunn Ytrehus løp inn til gull i K70-74 mens Kjersti Moody og Eirik Gundersen løp inn til sølv i henholdsvis K45-49 og M40-44 i NM halvmaraton på Jessheim 3. oktober.På bildet ser vi Eirik med nummer 539. (Arrangørfoto)

  Les mer
 • Nytt medlem: Peder Bjugn

  Nytt medlem: Peder Bjugn

  Peder Bjugn (29) fra Fetsund har meldt seg inn i klubben. Peder er fra Lødingen, men bor og jobber nå i Fetsund. Tidligere i høst deltok han på Hinderskogen Backyard Trail (se bildet) der klubben var godt representert, og han var en av mange som fullførte alle 8 rundene.

  Les mer
 • Nytt medlem: Anne Woldmo

  Nytt medlem: Anne Woldmo

  Anne Woldmo (49) fra Harestua har meldt seg inn i klubben. På kondis.no i mars, der hun skrev to blogginnlegg om Amatørens betroelser i Koronakrisen, presenteres hun slik: Anne Woldmo (49) er en glad amatørløper. Tidvis litt skadet og veldig sur, tidvis ikke skadet og veldig blid.

  Les mer
 • Nytt medlem: Vidar Bakkelund Pettersen

  Nytt medlem: Vidar Bakkelund Pettersen

  Vidar Bakkelund Pettersen (40), Harstadværing bosatt i Slemmestad i Asker har meldt seg inn i klubben. Han trives best på turer over 20 kilometer og med å brygge sitt eget øl. Bildet er fra Oslo Maraton i fjor.

  Les mer
 • Nytt medlem: Kjersti Christina Moody

  Nytt medlem: Kjersti Christina Moody

  Kjersti Christina Moody (46) fra Årvoll i Oslo har meldt seg inn i klubben. Juristen løper også for Skatteetatens IL.Kjersti meldte seg inn noen dager før NM halvmaraton på Jessheim der hun løp inn til sølv i K45-49 med sterke 1:29:45.

  Les mer
 • Nytt medlem: Sigrid Vedde Kroken

  Nytt medlem: Sigrid Vedde Kroken

  Sigrid Vedde Kroken (21) fra Langevåg har meldt seg inn i klubben. Innmeldingen fikk vi 25. september, og i lokalavisene ser vi at hun to dager senere var på skikkelig langtur i fjellet: "Denne helga forserte Sigrid Vedde Kroken og Thomas Riis heile fjellkjeda rundt Ørstafjorden til fots".

  Les mer
 • Nytt medlem: Robert Schou

  Nytt medlem: Robert Schou

  Robert Schou (49) fra Grua har meldt seg inn i klubben.Det skjedde dagen etter at han løp Hinderskogen Backyard Trail - ultra. Ultraløpsdebuten var  på Last man standing tidligere i år. Bildene er fra NordmarksTravern og Hinderskogen.

  Les mer
 • Nytt Medlem: Tommy Lennartsson

  Nytt Medlem: Tommy Lennartsson

  Tommy Lennartsson (32) fra Jessheim har meldt seg inn i klubben. Som dere kan se av forrige nyhet på hjemmesiden har han allerede debutert på ultradistanse i klubbløpet vårt Romeriksåsen på langs (se bildet).

  Les mer
 • Nye medlemmer: Sigrid Marie Fæhn Oftebro og Ragnhild Hertzenberg Fæhn

  Nye medlemmer: Sigrid Marie Fæhn Oftebro og Ragnhild Hertzenberg Fæhn

  Mandag kveld tikket det inn to innmeldinger med en times mellomrom, det var søstrene Sigrid Marie Fæhn Oftebro (38) og Ragnhild Hertzenberg Fæhn (27). De bor nå i Oslo og Elverum, men kommer fra Algarheim i Ullensaker.Noe kjent med den ene etternavnet? Joda, dette er to av døtrene til Gunnar Trailru

  Les mer
 • Nytt medlem: Svenn Martin Søgaard

  Nytt medlem: Svenn Martin Søgaard

  Svenn Martin Søgaard (32) fra Elverum har meldt seg inn i klubben. Han har solid bakgrunn fra sykling, men er fersk som løper. Ultraløpsdebuten forsvant i første omgang i en Covic19-avlysning.

  Les mer
 • Nytt medlem: Sven-Inge Bergheim

  Nytt medlem: Sven-Inge Bergheim

  Sven-Inge Bergheim (48) fra Bergen har meldt seg inn i klubben. På bildet er han sammen med Isabel Aarnes på Steinsland Bygdemaraton.

  Les mer
 • Nytt medlem: Lars Erik Brecke

  Nytt medlem: Lars Erik Brecke

  Lars Erik Brecke (47) fra Skedsmokorset har meldt seg inn i klubben, ikke helt uten påvirkning fra et annet av våre medlemmer. Bildet er fra Romeriksåsen på langs 18. juli (Foto: Lars W Møller)

  Les mer
 • Nytt medlem: Øivind Rooth

  Nytt medlem: Øivind Rooth

  Øivind Rooth (61) fra Skedsmokorset har meldt seg inn i klubben, og han har allerede rukket å representere klubben i det trønderske terrengløpet Riasten Rundt 25. juli.

  Les mer
 • Nytt medlem: Mathias Lilleeidet

  Nytt medlem: Mathias Lilleeidet

  Mathias Lilleeidet (29) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han debuterte på ultradistanse på DobbelTravern i fjor - der bildet ovenfor er fra.

  Les mer
 • Nytt medlem: Peter Lange

  Nytt medlem: Peter Lange

  Peter Lange (36) fra Sverige og Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Han har løpt noen ultraløp tidligere, og det neste store målet er å løpe en 100-miler.

  Les mer
 • Stig Andy Kvalheim er tilbake i klubben

  Stig Andy Kvalheim er tilbake i klubben

  Stig Andy Kvalheim (51) fra Hønefoss har meldt seg inn i klubben. Han var også medlem hos oss i perioden 2014-2016. Stig Andy kjenner vel svært mange av dere som arrangør av Ringerike 6-timers og Røyse Ultraintervall.

  Les mer
 • Nytt medlem: Karin Gjerde Viddal

  Nytt medlem: Karin Gjerde Viddal

  Karin Gjerde Viddal (44) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben. Til daglig jobber hun som undervisningsinspektør ved Luhr skole i Lørenskog. Debuten på ultradistanse skjedde fire dager etter innmeldingen og før vi rakk å skrive dette. 

  Les mer
 • Nytt medlem: Halvor Steinsholt

  Nytt medlem: Halvor Steinsholt

  Halvor Steinsholt (30) fra Ås har meldt seg inn i klubben, og som dere ser av oppsummeringen nedenfor er han er allerede en erfaren ultraløper. Han vil fortsatt løpe "kortere løp" for Team Sportsmanden.Bildet er fra starten i RPL50 i fjor. (Foto: Gry Løberg)

  Les mer
 • Nytt medlem: Lars Erik Lærum

  Nytt medlem: Lars Erik Lærum

  Lars Erik Lærum (42) fra Grefsen i Oslo har meldt seg inn i klubben. Han var påmeldt årets Romeriksåsen på langs, som jo måtte avlyses, så da byttet han bort startplassen med medlemskap i klubben. Det synes vi var et bra valg.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ole Reidar Rognstadbråten

  Nytt medlem: Ole Reidar Rognstadbråten

  Ole Reidar Rognstadbråten (39) fra Jevnaker har meldt seg inn i klubben. Vi er i ferd med å få en "avdeling Ringerike".

  Les mer
 • Nytt medlem: Ole Christian Bekken

  Nytt medlem: Ole Christian Bekken

  Ole Christian Bekken (39) fra Algarheim i Ullensaker har meldt seg inn i klubben. Ultradebuten hans var i Romeriksåsen på langs i fjor. (Bildet fra løypa er tatt av Gry Løberg)

  Les mer
 • Nytt medlem: Håvard Huru Bergene

  Nytt medlem: Håvard Huru Bergene

  Håvard Huru Bergene (41) fra Røyse i Hole har meldt seg inn i klubben. Han debuterte på ultra i Löplabbets Allehelgensultra i 2019. Nå drømmer han om å løpe 100 miles. (Bildet er fra en treningstur til Gyrihaugen i mars).

  Les mer
 • Nytt medlem: Siri Bergfald

  Nytt medlem: Siri Bergfald

  Siri Bergfald (44) fra Ski har meldt seg inn i klubben. Læreren på Langhus skole har allerede rukket å løpe tre ultraløp med Rallarvegsløpet som det lengste. 

  Les mer
 • Nytt medlem: Rudi Placht

  Nytt medlem: Rudi Placht

  Rudi Placht (47) fra Grefsen i Oslo har meldt seg inn i klubben. I april debuterte han som ultraløper i den virtuelle utgaven av Last man Standing.

  Les mer
 • Nytt medlem: Terje Sand

  Nytt medlem: Terje Sand

  Terje Sand (56) fra Hagan i Nittedal har meldt seg inn i klubben. I fjor debuterte han på ultraløp i Romeriksåsen på langs.

  Les mer
 • Nytt medlem: Camilla Sund

  Nytt medlem: Camilla Sund

  Camilla Sund (36) fra Nærsnes i Asker har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultra i Ecotrail i 2017, og hadde det ikke vært for Koronasituasjonen skulle det blitt nytt ultraløp siste dagen i mai i år.

  Les mer
 • Nytt medlem: Stian Slinning Øidvin

  Nytt medlem: Stian Slinning Øidvin

  Stian Slinning Øidvin (37) fra Rykkinn i Bærum har meldt seg inn i klubben. Vi googlet oss fram til at han har løpt minst tre ultraløp; UltraBirken og Bislett50 i 2016 og Bislett50 i år.

  Les mer
 • Nytt medlem: Astrid Bruun Ødegård

  Nytt medlem: Astrid Bruun Ødegård

  Astrid Bruun Ødegård (43) fra Skedsmokorset har meldt seg inn i klubben -og slår derved følge med forloveden Malin Tråstadkjølen som meldte seg inn tidligere i februar. Begge har meldt seg på til Romeriksåsen på langs for lenge siden. Ast

  Les mer
 • Nytt medlem: Malin Tråstadkjølen

  Nytt medlem: Malin Tråstadkjølen

  Malin Tråstadkjølen (42) fra Sundvollen (Hole kommune) har meldt seg inn i klubben. Hun har ennå ikke løpt lenger enn halvmaraton i konkurranse, men nå har hun meldt seg på sine første ultraløp.

  Les mer
 • Nytt medlem: Erik Bergersen

  Nytt medlem: Erik Bergersen

  Erik Bergersen (35) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har ikke løpt så lenge, men har allerede kommet godt i gang med ultraløpingen. Bildet ovenfor er fra Midnight Sun Marathon.

  Les mer
 • Nytt medlem: Philip Rakke

  Nytt medlem: Philip Rakke

  Philip Rakke (19) fra Oslo har meldt seg inn i klubben - og blir dermed den yngste aktive løperen i klubben. I fjor løp han Oslo Maraton, i 2020 blir det ultraløping.Philip er som eneste nordmann påmeldt i Ultra NORWAY Race i Troms (140km- 9000 høydemeter).

  Les mer
 • Nytt medlem: Kevin Hughes

  Nytt medlem: Kevin Hughes

  Kevin Hughes (44) fra Hagan i Nittedal har meldt seg inn i klubben. Ultraløpsdebuten fikk han på RPL50 i fjor der han kom i mål på 5 sekunder over 7 timer.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ruth Vingerhagen

  Nytt medlem: Ruth Vingerhagen

  Ruth Vingerhagen (34) fra Vettre i Asker (opprinnelig fra Glasgow) har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultraløp i RPL50 i 2019 med en veldig sterk 6. plass med tiden 5:41:12. Litt senere på året vant hun 55-kilometeren i OTC.

  Les mer
 • Nytt medlem: Hans Langan

  Nytt medlem: Hans Langan

  Hans Langan (60) fra Asker har meldt seg inn i klubben. Han trives best i terrenget, men så sent som i romjula ble det langtur på asfalt i Löplabbets Ribbemaraton.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ellen Bech Spangelid

  Nytt medlem: Ellen Bech Spangelid

  Ellen Bech Spangelid (61) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Den tidligere syklisten fant tilbake til løpinga da fivefingersskoene ble lansert for noen år siden. Nå har hun blitt ultraløper med deltagelse i blant annet RPL50 og Bislett 24-timers i år.

  Les mer
 • Nytt medlem: Terje Rundhaugen

  Nytt medlem: Terje Rundhaugen

  Terje Rundhaugen (50) fra Hønefoss har meldt seg inn i klubben. Foreløpig har han startet i tre, og fullført to ultraløp. Hjemme på Ringerike er Terje en av trenerne

  Les mer
 • Nytt medlem: Tor Inge Skau

  Nytt medlem: Tor Inge Skau

  Tor Inge Skau (54) fra Jessheim har meldt seg inn i klubben. Han debuterte som ultraløper på Romeriksåsen på langs i fjor med sterke 5:34, og nå er han en av snart 200 påmeldte til 2020-utgaven av RPL50.

  Les mer
 • Nytt medlem: Erlend B Jenssen

  Nytt medlem: Erlend B Jenssen

  Erlend B Jenssen (45) fra Auli på Romerike, opprinnelig Tromsøgutt, har meldt seg inn i klubben. På bildet er han sammen med Sofiia Granheim under årets SMVE 100 miles.

  Les mer
 • Nytt medlem: Annette Velde Sande

  Nytt medlem: Annette Velde Sande

  Annette Velde Sande (37) fra Jessheim har meldt seg inn i klubben.  Hun er en langt over middels aktiv og sprek dame, opprinnelig fra Haugesund. Hun løp sitt første ultraløp i 2017 og er også en sterk utøver på (ultra)-OCR.

  Les mer
 • Nytt medlem: John Aslak Bø

  Nytt medlem: John Aslak Bø

  John Aslak Bø (32) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. John Aslak er opprinnelig fra Randaberg, og mange av dere kjenner han fra Löplabbet Sandvika der han er salgssjef.

  Les mer
 • Nytt medlem: Nicolas Ross

  Nytt medlem: Nicolas Ross

  Nicolas Ross (35) - franskmann bosatt i Oslo - har meldt seg inn i klubben. Tidligere i år har han blant annet fullført DobbelTravern der bildet nedenfor er tatt.

  Les mer
 • Nytt medlem: Kristian Mong

  Nytt medlem: Kristian Mong

  Kristian Mong (40) fra Røyken har meldt seg inn i klubben. Jeg kjenner altfor få som ikke himler med øynene og mumler «galskap» når det snakkes om ultra, sier Kristian - og vi kan bekrefte at hos oss er dette "hverdagsaktivitet".

  Les mer
 • Nytt medlem: André Gonstad Johansen

  Nytt medlem: André Gonstad Johansen

  André Gonstad Johansen (37)  fra Algarheim (Ullensaker) har meldt seg inn i klubben. Tidligere i år debuterte han på ultra på Bislett 50K (4:02:24) og fulgte opp i juni med RPL50 (5:29:15. Selv om har er fesk som løper går det allerede fort unna.

  Les mer
 • Nytt medlem: Sandra Ruud

  Nytt medlem: Sandra Ruud

  Sandra Ruud (28) fra Nannestad har meldt seg inn i klubben. Hun løp Oslo Maraton på 3:21 allerede i 2016 (se bildet), men det er først nå hun satser mot lengre distanser.Sand

  Les mer
 • Nytt medlem: Henning Moholdt

  Nytt medlem: Henning Moholdt

  Henning Moholdt (41) fra Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Flere av dere har jo truffet Henning bl.a. på RPL50 og Jotunheimsvegløpet, og på klubbtreningen fra Blaker tidligere i år, I det siste kom han på en flott 12. plass med 5:11 på 57 kilometer.

  Les mer
 • Nytt medlem: Deimante Razukiene

  Nytt medlem: Deimante Razukiene

  Deimante Razukiene (37) fra Oslo - opprinnelig fra Litauen - har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultra i Ecotrail45 i 2017.Deimante om seg selv:- Jeg flyttet til Norge for 6.5 år siden, bor i Oslo nå. Jeg har to barn og jobber som distribusjonsleder.

  Les mer
 • Nytt medlem: Inga Rybak

  Nytt medlem: Inga Rybak

  Inga Rybak (44) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Tidligere i år løp hun inn til 14. plass i RPL50 og slo alle klubbens kvinnelige deltagere. Bildet: Inga etter 10 km på årets RPL50.

  Les mer
 • Nytt medlem: Eirik Trenchard

  Nytt medlem: Eirik Trenchard

  Eirik Trenchard (55) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har trent jevnlig i snart 15 år og har blant annet løpt RAT race The Wall (England på tvers) og Laugavegur ultra marathon på Island - og ikke minst PL50 i år der han ble inspirert til å melde seg inn i klubben.

  Les mer
 • Nytt medlem: Camilla Raade Fauske

  Nytt medlem: Camilla Raade Fauske

  Camilla Raade Fauske (48) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben. Hun er en aktiv allsidig kvinne som deltar i både OCR og løping. På bildet løper hun og mannen Tim Roar i mål på Petra Desert Marathon Marathon i Jordan tidligere i år.

  Les mer
 • Nytt medlem: Margrethe Kallestad Rasmussen

  Nytt medlem: Margrethe Kallestad Rasmussen

  Margrethe Kallestad Rasmussen (25) fra Bergen/Rælingen har meldt seg inn i klubben. For ikke lenge siden løp hun Oppdal Fjellmaraton (som er ultratungt), og ultraløpsdebuten kommer kanskje i Lillomarka rundt.Margrethe i Oppdal Fjellmaraton.

  Les mer
 • Nytt medlem: Unni Bente Norangshol Haugen

  Nytt medlem: Unni Bente Norangshol Haugen

  Unni Bente Norangshol Haugen (60) fra Frogner har meldt seg inn i klubben. Hun har blant annet løpt Ecotrail 50km tre ganger, og mange av dere har også truffet Unni på ulike maratonløp.

  Les mer
 • Nytt medlem: Mats Frank

  Nytt medlem: Mats Frank

  Mats Frank (46) fra Os utenfor Bergen har meldt seg inn i klubben. Mange av oss har jo møtt denne mannen på flere ultraløp allerede.

  Les mer
 • Nytt medlem: Line Yang Stousland

  Nytt medlem: Line Yang Stousland

  Line Yang Stousland (42) fra Fjellhamar har meldt seg inn i klubben. Hun har allerede rukket å løpe tre ultraløp, blant annet Ecotrail80 der bildet ovenfor er tatt. (Foto: Ecotrail/Sportograf)

  Les mer
 • Nytt medlem: Malin Ude Von Schantz

  Nytt medlem: Malin Ude Von Schantz

  Malin Ude Von Schantz (44) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun har vært fast deltager på RPL50 de siste årene. På bildet passerer hun 10 km ved Råbjørnhytta under årets løp. (Foto: Håkon Rekstad)

  Les mer
 • Nytt medlem: Bjørn-Tore Gulbrandsen

  Nytt medlem: Bjørn-Tore Gulbrandsen

  Bjørn-Tore Gulbrandsen (36) fra Elverum har meldt seg inn i klubben. Han har nettopp gjennomført sine to første ultraløp, og deltar også i ultralange skirenn. (Foto fra Ecotrail50: Sportograf)Bjørn om seg selv:Jeg er 36 år. og bosatt i Elverum. Begynte

  Les mer
 • Nytt medlem: Jeanette Aarstad

  Nytt medlem: Jeanette Aarstad

  Jeanette Aarstad (45) fra Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultraløp i RPL50 for to uker siden. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)Jeanette om seg selv:Energisk glad-løper fra Lillestrøm som hiver seg med på det meste av løp som virk

  Les mer
 • Nytt medlem: Ida Rindal

  Nytt medlem: Ida Rindal

  Ida Rindal (37) fra Nittedal har meldt seg inn i klubben. Etter å ha debutert som ultraløper under årets RPL* ønsker jeg å melde meg inn i klubben, skriver Ida.*et fantastisk løp, så godt arrangert og nydelig løype. Artig terreng å løp

  Les mer
 • Nytt medlem: Marius Slettingdalen

  Nytt medlem: Marius Slettingdalen

  Marius Slettingdalen (43) fra Sandefjord har meldt seg inn i klubben. Marius har blant annet løpt SMVE 100 miles to ganger med 4. plass i 2018 og 9. plass (på bedre tid) i 2019. Bildet er tatt like etter start i 2018. (Foto: Olav Engen)

  Les mer
 • Nytt medlem: Paul Solberg

  Nytt medlem: Paul Solberg

  Paul Solberg (47) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben. Paul, som er født og oppvokst på Romerike debuterte på ultraløp i Romeriksåsen på langs for en uke siden. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

  Les mer
 • Nytt medlem: Ingvild Hartmann-Lørscher

  Nytt medlem: Ingvild Hartmann-Lørscher

  Ingvild Hartmann-Lørscher fra  Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun jobber som naprapat ved Lillestrøm Muskel- og leddklinikk.

  Les mer
 • Nytt medlem: Harald Bjerke

  Nytt medlem: Harald Bjerke

  Harald Bjerke (44) fra Bekkestua har meldt seg inn i klubben. I år har han bl.a. løpt Last Man Standing (15 runder) og Ecotrail 80 km (19. plass) - og snart venter Romeriksåsen på langs for vårt nyeste medlem.

  Les mer
 • Nytt medlem: Rolv Listad

  Nytt medlem: Rolv Listad

  Rolv Listad (27) fra Oslo er innmeldt i klubben. Han løp for kort tid siden 50 km i Ecotrail Oslo på 6.16.

  Les mer
 • Nytt medlem: Sondre Haslerud Stjern

  Nytt medlem: Sondre Haslerud Stjern

  Sondre Haslerud Stjern (36) fra Trøgstad er tilbake i klubben, han var tidligere medlem fra november 2013 til januar 2016.

  Les mer
 • Nytt medlem: Mario Skårdal Thorud

  Nytt medlem: Mario Skårdal Thorud

  Mario Skårdal Thorud (1 dag) er innmeldt i klubben. Det skjedde før han var én dag gammel. med god hjelp fra pappa Magnus.

  Les mer
 • Nytt medlem: Leif Foss

  Nytt medlem: Leif Foss

  Leif Foss (38) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har løpt sine to første ultraløp og foreløpig 7 maratonløp, senest på 3:13 i Düsseldorf. Leif har kraftig nedsatt hørsel, noe som gjør at han også kan satse mot internasjonale mesterskap.

  Les mer
 • Nytt medlem: Bjørn Gudbrandsen

  Nytt medlem: Bjørn Gudbrandsen

  Bjørn Gubrandsen (52) fra Skedsmo er tilbake i klubben igjen. Han var tidligere medlem i 2016. På bildet er han på trening i fjellterreng.

  Les mer
 • Nytt medlem: Fredrik Gule

  Nytt medlem: Fredrik Gule

  Fredrik Gule (35) fra Slependen har meldt seg inn i klubben. Han har meldt seg på Romeriksåsen på langs i juni som sitt første ultraløp.

  Les mer
 • Nytt medlem: Patrick Stangbye

  Nytt medlem: Patrick Stangbye

  Patrick Stangbye (29) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. At det skjedde nå er ikke tilfeldig, siden har trengte en klubb for å løpe for i NM terrengultra neste uke. Ellers er Patrisk en del av Sky Blazers, terrengløperne som vi etter hvert har en hel liten avdeling av i klubben. Patric

  Les mer
 • Nytt medlem: Edna Grepperud

  Nytt medlem: Edna Grepperud

  Edna Grepperud (49) fra Oslo - opprinnelig romeriking fra Aursjkog-Høland - har meldt seg inn i klubben. Edna fikk smaken på lange løp da hun bodde i England noen år, og debuterte på ultraløp i 2015. I år kommer omsider hennes andre ultraløp; hun er påmeldt til Romeriksåsen på langs. &quo

  Les mer
 • Nytt medlem: Bjørnar Eidsmo

  Nytt medlem: Bjørnar Eidsmo

  Bjørnar Eidsmo (40) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han løper vanligvis for Sky Blazers, men som en del andre SkyBlazere trenger han medlemsskap i en NFIF-klubb for å kunne delta i NM. Det er hyggelig at dette blir hos oss. For Bjørnar gjelder det i første omg

  Les mer
 • Nytt medlem: Henning Brøvig Hanssen

  Nytt medlem: Henning Brøvig Hanssen

  Henning Brøvig Hanssen (37) fra Lørenskog - eksildrammenser - har meldt seg inn i klubben. På bildet ser vi Henning pent antrukket, lettere poserende (musserende) i et busskur før halvmaraton i fjor høst (hehe, hans egen beskrivelse av bildet).Henning om seg selv:Ek

  Les mer
 • Nytt medlem: Marius Nakkeid

  Nytt medlem: Marius Nakkeid

  Marius Nakkeid (43) fra Sørumsand har meldt seg inn i klubben. Han debuterte på ultra med 50 km på Bislett i 2016.- Jeg har ikke noen planer om noen ultra pt., men har noen 42 km i kalenderen i 2019 så sant jeg er skadefri, sier Marius. Han har forsåvidt mest erfaring

  Les mer
 • Nytt medlem: Veikko Lehtonen

  Nytt medlem: Veikko Lehtonen

  Veikko Lehtonen (40) fra Holter i Nannestad har meldt seg inn i klubben. Veikko er finsk, men har bodd og jobbet i Norge i 3 år. Han debuterte på maraton i 2016 og ultraløp i fjor.Veikko om seg selv:-Jeg er 40 år, fra Finland. Jeg flyttet til Norge for 3 år siden og sa

  Les mer
 • Nytt medlem: Øivind Christian Thuen

  Nytt medlem: Øivind Christian Thuen

  Øivind Christian Thuen (35) fra Lørenskog har meldt seg inn i klubben. På bildet ser vi Øivind på en treningstur i Østmarka, i hjemkommunen.Vi ser at han allerede er påmeldt til Romeriksåsen på langs, noe han åpenbart har gledet seg til

  Les mer
 • Nytt medlem: Jan Kåre Arnesen

  Nytt medlem: Jan Kåre Arnesen

  Jan Kåre Arnesen (50) fra Skedsmokordet har meldt seg inn i klubben. Om noen måneder debuterer han også som ultraløper, i Romeriksåsen på langs, der han er en av 300 som har sikret seg startplass.Han deltok på to ultraløp også i 2018, men p&ari

  Les mer
 • Nytt medlem: Steffen Brufladt

  Nytt medlem: Steffen Brufladt

  Steffen Brufladt (26) fra Rosendal ved Hardangerfjorden er innmeldt i klubben. Steffen har nå gjort østlending av seg og har bodd de siste to årene på Lillehammer og i Oslo.Bildet: Steffen på årets Hardangervidda Marathon der han ble nummer 3. (Foto: ExtremEidfjo

  Les mer
 • Kristoffer Modell er tilbake i klubben

  Kristoffer Modell er tilbake i klubben

  Kristoffer Modell (41) fra Eidsvoll er igjen innmeldt i klubben. Etter noen travle år i Nord-Norge er han tilbake i jobb på Romerike, og tror han nå skal få bedre tid til å trene igjen.Kristoffer var medlem i klubben fra 2012 til 2016. Han løp blant annet trippel

  Les mer
 • Nytt medlem: Tamas Farkas

  Nytt medlem: Tamas Farkas

  Tamas Farkas (36) fra Oslo har meldt seg inn i klubben.  På bildet ser vi Tamas på Jevnaker sist høst der han fullførte 50 km i Svein-Erik Bakke Ultra på 4:54:20. (Foto: Svein-Erik Bakke)

  Les mer
 • Nytt medlem: Dan Boye Nilsen

  Nytt medlem: Dan Boye Nilsen

  Dan Boye Nilsen (51) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben på årets første dag. Han har holdt på med løping i litt over fire år, og deltatt i flere korte løp og halvmaraton.- Jeg fullførte Ecotrail 80 km som første ultraløp i 2017

  Les mer
 • Nytt medlem: Siv Hansen

  Nytt medlem: Siv Hansen

  Siv Hansen (46) fra Hernes utenfor Elverum har meldt seg inn i klubben. Dermed går vi ut av året 2018 med 241 medlemmer, en økning fra 205 pr års-slutt 2017 og 173 pr års-slutt 2016. Det gir 39% vekst i medlemsmassen siste to år.Siv om seg selv:- Jeg har lø

  Les mer
 • Nytt medlem: Jarl Odin Herland

  Nytt medlem: Jarl Odin Herland

  Jarl Odin Herland (47) fra Nittedal har meldt seg inn i klubben. Også han debuterte på ultraløp med å fullføre Romeriksåsen på langs. (Foto: Arne Halvorsen)Jarl Odin om seg selv:"Stril fra Sotra utenfor Bergen, som etter å ha flyttet til Ø

  Les mer
 • Nytt medlem: Lasse Storgaard

  Nytt medlem: Lasse Storgaard

  Lasse Storgaard (33) fra Nittedal har meldt seg inn i klubben. "En liten sunn innskytelse her på starten av dagen: innmelding i klubben", skriver Lasse. Sist sommer debuterte han som ultraløper med å fullføre Romeriksåsen på langs. Lasses blogg: L

  Les mer
 • Nytt medlem: Peter Laskowski

  Nytt medlem: Peter Laskowski

  Peter Laskowski (41) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Peter (eller Piotr) er dansk, og har bodd i Norge de siste 16 årene. Han startet med løping for ca 4 år siden da vekten skulle ned. Noen av dere husker kanskje Peter fra RPL50 i år, der han kom i mål på n

  Les mer
 • Nytt medlem: Anne-Grethe Thillesen

  Nytt medlem: Anne-Grethe Thillesen

  Anne-Grethe Thillesen (50) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultraløp i år, og har nå allerede rukket å løpe tre ultraløp.Anne-Grethe før start i The Grand Tour of Skiddaw (privat foto)Anne-Grethe om seg selv:Begynte å l&

  Les mer
 • Nytt medlem: Laila Hov

  Nytt medlem: Laila Hov

  Laila Hov (43) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun trener nå for maraton i 2019 og ultraløp senere...Laila om seg selv:Jeg er 43 år og fant løpegleden sommeren 2010 og siden har jeg beholdt den. Jeg har deltatt på en del løp opptil halvmaratondistanse, me

  Les mer
 • Nytt medlem: Roy Kenneth Støle

  Nytt medlem: Roy Kenneth Støle

  Roy Kenneth Støle (47) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Akkurat som nyinnmeldte Sofiia Granheim har han trent og konkurrert med løpegjengen Midtlivskrise i Lycra. Nå er det ultraløping som lokker, og sist helg løp han (og løpevennen Sofiia) 70 runder und

  Les mer
 • Nytt medlem: Sofiia Granheim

  Nytt medlem: Sofiia Granheim

  Sofiia Granheim (35) - den spretne skåningen i Romeriksåsen på Langs - har meldt seg inn i klubben. Tidligere har hun konkurrert for treningsgruppa Midtlivskrise i Lycra, men heretter blir det altså Romerike Ultraløperklubb.Sofiia Granheim 35 km ut i sitt første

  Les mer
 • Nytt medlem: Marius Stengle-Håkonsen

  Nytt medlem: Marius Stengle-Håkonsen

  Marius Stengle-Håkonsen (37) fra Hakadal har meldt seg inn i klubben. Han er ganske fersk som ultraløper, men imponerte med en 8. plass i Ecotrail Oslo 80 km i år. - Jeg gleder meg til å løpe for klubben fremover og bli bedre kjent med gjengen, sier Hakadølen.M

  Les mer
 • Nytt medlem: Henrik Jensen

  Nytt medlem: Henrik Jensen

  Henrik Jensen (48) fra Drammen har meldt seg inn i klubben. Dansken har bodd i Norge i 5 år (siden desember 2013). Nå trener han for å debutere på ultraløp i Ecotrail 50 km i 2019.Henrik om seg selv:- Jeg startede for ca 2 år siden med løping og har v&aeli

  Les mer
 • Nytt medlem: Isabel Aarnes

  Nytt medlem: Isabel Aarnes

  Isabel Aarnes (34) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun har allerede rukket å løpe to løp for klubben, begge sist helg da hun løp Kystleden halvmaraton på lørdag og Ragnar Nygård Ultra 50 km på søndag. Svært mange av dere kjenner

  Les mer
 • Cathrine Holme is back

  Cathrine Holme is back

  Cathrine Holme (49) fra Dilling utenfor Moss har meldt seg inn i klubben. På bildet ser vi Cathrine i XREID 2014. (Foto: Olav Engen)- Jeg har prioritert sykkel de siste årene, mye grunnet noen artige og utfordrende sprell jeg har deltatt på, men har også hatt løpeskoene på og ikke fortrengt det he

  Les mer
 • Nytt medlem: Tom Johannessen

  Nytt medlem: Tom Johannessen

  Tom Johannessen (48) fra Fet har meldt seg inn i klubben. Han har også rukket å representere oss, i NM terrengultra i Meråker der han løp inn til 5. plass i M45-49 (21 totalt i herreklassen). Tom har løpt et tosifret antall ultraløp etter debuten i Ecotrail 45km i 2015.Tom om seg selv:Jeg er 48 år o

  Les mer
 • Nytt medlem: Liv Richter

  Nytt medlem: Liv Richter

  Liv Richter (30) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Det skjedde uken før NM terrengultra, og noen dager senere løp hun inn til sølv og sikret sammen med Henriette Brynthe dobbeltseier til klubben.Liv intervjues av Hallgeir Martin Lundemo etter å ha løpt inn til sølv i NM terrengultra. Vi kommer t

  Les mer
 • Nytt medlem: Chelsea Fox

  Nytt medlem: Chelsea Fox

  Chelsera Fox (35) fra Longyearbyen (!) har meldt seg inn i klubben. Amerikanske Chelsea har bakgrunn fra mountainbike og snowboard, men etter hvert har løping blitt hennes favorittgren, noe som ikke er bare enkelt når man bor på Svalbard.Chelsea skriver om seg selv:- Jeg er fra USA, men har bodd i m

  Les mer
 • Nytt medlem: Joakim Oldervik

  Nytt medlem: Joakim Oldervik

  Joakim Oldervik (33) fra Slemmestad har meldt seg inn i klubben. Han løp sitt første løp på Løplabbets Allehelgensultra sist høst og ble hekta. Han harr etter det løpt Holmestrand  Maraton i april, Ecotrail 80 km i mai og Romeriksåsen på langs i juni.   Joakim i årets Ecotrail Os

  Les mer
 • Nytt medlem: Raquel Galetto

  Nytt medlem: Raquel Galetto

  Raquel Galetto (46) fra Mexico, men bosatt i Eidsvoll, har meldt seg inn i klubben. Hun flyttet til Norge i 2001 og har etablert seg som tannlege i Oslo sammen med mannen Roberto. Mange av dere har truffet Raquel på maraton- og ultraløp, for her snakker vi om en konkurranseglad kvinne som konkurrere

  Les mer
 • Nytt medlem: Michal Bortko

  Nytt medlem: Michal Bortko

  Michal Bortko (29) fra Oslo er innmeldt i klubben. Michal er polsk og kom til Norge for 6 år siden. Tidligere i år fullførte han Ecotrail 50 km, og han er påmeldt Bislett 24-timers i november.Michal og barna på vei til start på Ecotrail. (Privat foto)Før han løper på Bislett skal han også være med p

  Les mer
 • Nytt medlem: Henriette Brynthe

  Nytt medlem: Henriette Brynthe

  Joda, hun har vært medlem tidligere, og nå er den superraske løperen fra Sarpsborg igjen medlem av Romerike Ultraløperklubb - det synes vi er hyggelig! Henriette har mange topplasser i ultraløping. Hun vant bl.a. UltraBirken overlegent i 2017 og Farris Ultra i år, har to 2. plasser fra Ecotrail

  Les mer
 • Nytt medlem: Avona Eiriksdottir Marthinussen

  Nytt medlem: Avona Eiriksdottir Marthinussen

  Avona Eiriksdottir Marthinussen (38) fra Finnmark (bosatt i Oslo) har meldt seg inn i klubben. Hun var en av mange glade deltagere i Romeriksåsen på langs, og har også løpt Bislett 50K i år.Glad løper etter fullført RPL50. (Privat foto)Avina om seg selv:- Løpeglad, 38 år fra Finnmark. Løpt aktivt si

  Les mer
 • Nytt medlem: Elvira Gudmundsdottir

  Nytt medlem: Elvira Gudmundsdottir

  Guðrún Elvíra Guðmundsdóttir (42) fra Ås har meldt seg inn i klubben. - Jeg har for lenge siden villet registrerer meg og etter nå en fantastisk løpeopplevelse i Romeriksåsen på langs sender jeg inn skjema. Vil også takke deg og dine medarbeidere og frivillige for et fantastisk arrangement i år

  Les mer
 • Nytt medlem: Mats Bekkevold

  Nytt medlem: Mats Bekkevold

  Mats Bekkevold (28) fra Skedsmokorset har meldt seg inn i klubben. Det gjorde han dagen etter at han løp Romeriksåsen på langs for Ultras di Brånåsen. Mats i mål på RPL50 etter en tur på litt over 7 timer. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)Etter løpet sendte han følgende e-post:- Takk for ett fantastisk

  Les mer
 • Nytt medlem: Synne Våge Bertelsmann Opheim

  Nytt medlem: Synne Våge Bertelsmann Opheim

  Synne Opheim (23) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Bergenseren har studert fem år i Trondheim og har nå flyttet til Oslo. Jenta med variert idrettsbakgrunn håper å debutere på ultraløp i 2019.Synne i Ålesund Triatlon. (Privat foto)Synne om seg selv:- Jeg er 23 år og kommer opprinnelig fra Berge

  Les mer
 • Nytt medlem: Graham Brownlie

  Nytt medlem: Graham Brownlie

  Graham Brownlie (40) fra Hakadal har meldt seg inn i klubben (19. juni) , og han har allerede rukket å representere oss i vårt eget Romeriksåsen på langs

  Les mer
 • Nytt medlem: Iva Klara Vignjevic

  Nytt medlem: Iva Klara Vignjevic

  Iva Klare Vignjevic (46) fra Harestua har meldt seg inn i klubben. Nylig debuterte hun på ultra i Ecotrail 80 km, og nå gleder hun seg til å løpe Romeriksåsen på langs.Bildet: Ecotrail 2018 80km, med samboer Rune Grønvik, som var så grei å gi meg startnummeret i gave. Så stilte han opp som coac

  Les mer
 • Nytt medlem: Kjersti Brandvold Sem

  Nytt medlem: Kjersti Brandvold Sem

  Kjersti Brandvold Sem (28) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun har nå tatt steget fra vandring til løping, og debuterer på ultraløp i RPL50.Privat fotoKjersti om seg selv:Jeg har meldt meg på Romerike på langs i år, dette blir mitt første møte med ultraløp. Gleder meg veldig, samtidig som jeg

  Les mer
 • Nytt medlem: Stig Torp

  Nytt medlem: Stig Torp

  Stig Torp (47) fra Son har meldt seg inn i klubben. Han ventet med innmelding til første ultraløp var i boks, og det fikset han på 5:48 på Ecotrail 50 km sist helg. Stig (til venstre) sammen med svenske Peder Sebastian som han løp sammen med de siste timene i Ecotrail. (Foto: Sportograf) Stig

  Les mer
 • Nytt medlem: Stian Gjone

  Nytt medlem: Stian Gjone

  Stian Gjøne (45) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Den tidligere syklisten har konvertert til ultraløp, og løp bl.a. Ecotrail 50 km sist helg. Vi har selvsagt tatt han med i oversikten over våre deltagere på Ecotrail.Stian om seg selv:Jeg er 45 år og har drevet med idrett hele mitt liv. Fotball,

  Les mer
 • Nytt medlem: Marianne Johansen

  Nytt medlem: Marianne Johansen

  Marianne Johansen (46) fra Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Hun løper ikke så langt som ultra (i alle fall foreløpig), men vil nå konkurrere for Romerike ultraløperklubb.Her ser vi Marianne i GöteborgsVarvet 2017. (Privat foto)Marianne om seg selv:  - Jeg er 46 år og kommer fra Lillestr

  Les mer
 • Nytt medlem: Thomas Willy Lindgren

  Nytt medlem: Thomas Willy Lindgren

  Thomas Willy Lindgren (30) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har også meldt seg på til Bislett 24-timers. Thomas er en av disse fantastiske folkene som har vært gjennom en fantastisk livsstilsendring.Thomas om seg selv:Startet med løping i 2013 i forbindelse med en livsstilsendring og har l

  Les mer
 • Nytt medlem: Snorre Stray

  Nytt medlem: Snorre Stray

  Snorre Stray (26) fra Asker har meldt seg inn i klubben. Pr i dag er vi 213 medlemmer, og lista over hvem de er og hvor de kommer fra finner du på siden Medlemmene våreSnorre om seg selv:Relativt fersk løper på 25 år, men en som ikke takker nei til en utfordring!  Har tidligere vært sykk

  Les mer
 • Nytt medlem: Jon Asphjell

  Nytt medlem: Jon Asphjell

  Jon Asphjell (42) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Fjorårets idrettslige høydepunkt var å fullføre 100 km i NUC, og nå venter nye eventyr. Han pleier å si at løping er hans aktive førtiårskrise, og det er jo ikke den verste krisen vi ultraløpere kan tenke oss.Jon om seg selv:Jeg begynte å

  Les mer
 • Nye medlemmer: Kristin Jesnes og Magnus Mühlbradt

  Nye medlemmer: Kristin Jesnes og Magnus Mühlbradt

  Samboerpparet Kristin Jesnes (29)  og Magnus Mühlbradt (30) fra Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Sammen med innmeldingsskjemaene skriver Kristin: - Magnus er den store løperen og løp bl.a. Bislett 24 i høst. Jeg prøver å henge med i svingene og har meldt meg på Ecotrail 31 km i

  Les mer
 • Nytt medlem: Espen Beyer Tomren

  Nytt medlem: Espen Beyer Tomren

  Espen Beyer Tomren (38) fra Gressvik i Fredrikstad har meldt seg inn i klubben. Han har nå blitt hektet på ultraløp etter at han tidligere har drevet med andre idretter.Espen i regntungt UltraBirken (med startnummeret i lomma).Espen om seg selv: Jeg er 38år, gift, to barn, jobber som frilans for ar

  Les mer
 • Nytt medlem: Ole-Henrik Kjevik, oppdatert

  Nytt medlem: Ole-Henrik Kjevik, oppdatert

  Ole-Henrik Kjevik (51) fra Asker har meldt seg inn i klubben. Vi la ut en nyhet om dette 30. mars, men har nå oppdatert tekst og bilder.Ole-Henrik skriver:Jeg ser frem til å være medlem av Romerrike Ultraløper-klubb og håper vi sees på en samling snart. De som bor i Asker-området og vil ha noen å lø

  Les mer
 • Nytt medlem: Knut Bøvre

  Nytt medlem: Knut Bøvre

  Knut Bøvre (54) fra Fjellhamar har meldt seg inn i klubben. Han har lenge lurt på å melde seg inn i en løpeklubb, og nå er det gjort. - Har fått sansen for de lengre løpene og håper å få mulighet til å løpe noen i løpet av året, sier Knut som allerede har løpt mange av de store internasjonale marato

  Les mer
 • Nytt medlem: Ole-Henrik Kjevik

  Nytt medlem: Ole-Henrik Kjevik

  Ole-Henrik Kjevik (51) fra Asker har meldt seg inn i klubben. Han tok kontakt i forkant av klubbtreffet på Fornebu der han deltok på deler av programmet. Og nå er han altså medlem i Romerike Ultraløperklubb.Etter klubbtreffet skrev han blant annet: - Tusen takk for et flott arrangement i dag. O

  Les mer
 • Nytt medlem: Ingunn Agnete Ytrehus

  Nytt medlem: Ingunn Agnete Ytrehus

  Ingunn Agnete Ytrehus (67) fra Rollag i Buskerud har meldt seg inn i klubben. Ingunn som tidligere har løpt for Tromsø Løpeklubb flyttet sørover for 4 år siden. Den opprinnelige Lillehammerkvinnen bodde i Tromsø fra 1978 til 2013. Svært mange av dere kjenner Ingunn allerede, og nå er hun altså en av

  Les mer
 • Nytt medlem: Jan Myhrvold

  Nytt medlem: Jan Myhrvold

  Jan Myhrvold (46 år i dag) fra Sørumsand har meldt seg inn i klubben. Den tidligere løperen har drevet med med sykling de siste 10-12 årene, men allerede i 2006 debuterte han på ultraløp, på Eidsvoll 6-timers.Jan om seg selv:- Etter 2006 har jeg satset primært på sykling (landevei  og terreng)

  Les mer
 • Nytt medlem: Thomas Werner Christophersen

  Nytt medlem: Thomas Werner Christophersen

  Thomas Werner Christophersen (40) fra Eiksmarka i Bærum har meldt seg inn i klubben. - Endelig, her er min innmelding til RULK, skriver Thomas som debuterte med to ultraløp i 2016 og fortsatte med 7 ultraløp i 2017. Thomas i Telemarks Tøffaste 81 km. (privat foto) Thomas om seg selv: Er

  Les mer
 • Nytt medlem: John Thronsen

  Nytt medlem: John Thronsen

  John Thronsen (50) fra Nissedal har meldt seg inn i klubben. Noen av dere har kanskje møtt han på Bislett-treninger eller på Bislett 50 km i år der han debuterte på ultraløp. Hvis noen synes Nissedal

  Les mer
 • Nytt medlem: Siw Monica Boye

  Nytt medlem: Siw Monica Boye

  Siw Monica Boye (41) fra Flateby i Enebakk har meldt seg inn i klubben, og følger dermed søsteren Tone Yvonne inn i Norges største ultraløperklubb.Siw om seg selv:-  Jeg er 41 år og har løpt på og av de siste 10 årene. Jeg løper for å koble av og lade, har lenge løpt helt uten ambisjoner.

  Les mer
 • Nytt medlem: Frank Robert Blindheim

  Nytt medlem: Frank Robert Blindheim

  Frank Robert Blindheim (46) fra Vestby har meldt seg inn i klubben. Han har alltid vært idrettsaktiv, de fleste årene som roer på nasjonalt nivå, men nå er det løpingen som gjelder.Fran Robert om seg selv:- Er opprinnelig fra Nittedal og bor for tiden i Vestby. Jobber som skoleleder i Ås kommune. Ha

  Les mer
 • Nytt medlem: Gro Merete Ertnes

  Nytt medlem: Gro Merete Ertnes

  Gro Ertnes (48) fra Sperrebotn (Våler kommune øst for Moss) har meldt seg inn i klubben. Det gjorde hun dagen etter at hun løp Bislett 50km på 5:18:51 - der bildet er tatt. Gro om seg selv:Jeg er 48 år, bor utenfor Moss og startet å løpe for ca. 5 år siden. De to siste årene har jeg begynt å pr

  Les mer
 • Nytt medlem: Jørn Larsen

  Nytt medlem: Jørn Larsen

  Jørn Larsen (29) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Jørn jobber som PT og løpecoach og har for alvor fått lyst på lange løpsutfordringer.Jørn Larsen etter målgang på Sentrumsløpet 2017. (Privat foto)Jørn om seg selv: - Jeg er straks 30 år, fra Oslo og jobber til daglig som Personlig Trener og Lø

  Les mer
 • Nytt medlem: Marit Aamdal

  Nytt medlem: Marit Aamdal

  Marit Aamdal (38) fra Hamar har meldt seg inn i klubben. - Endelig har jeg fått ut fingeren og melder meg herved inn i Romerike Ultraløperklubb! Gleder meg til å være med på fellestreninger og arrangementer med klubben hvor jeg allerede kjenner så mange, skriver Marit.Marit i Birkebeinerløpet.

  Les mer
 • Nytt medlem: Jenny Midbjer

  Nytt medlem: Jenny Midbjer

  Jenny Midbjer (44) fra Hvalstad i Asker har meldt seg inn i klubben. Hun har ennå ikke løpt ultraløp, men det er det store målet.Jenny om seg selv:- Jeg er pr dags dato ikke noen ultraløper, men et er mitt mål. Med addisons sykdom (binyrekarksvikt) går det trutt, men jeg har store totalmengder løpin

  Les mer
 • Nytt medlem: Ørjan Pretorius

  Nytt medlem: Ørjan Pretorius

  Ørjan Pretorius (41) fra Lambertseter i Oslo har meldt seg inn i klubben. Etter to år med løping er han klar til å debutere på EcotrailOslo 50km  om tre måneder.Ørjan går i mål på Oslo halvmaraton 2017.Ørjan om seg selv:- Jeg er 41, snart 42 år. Begynte å jogge så smått sommeren 2016, men først

  Les mer
 • Nytt medlem: Nicoline Skille

  Nytt medlem: Nicoline Skille

  Nicoline Skille (33) fra Bærums Værk har meldt seg inn i klubben.  - Hei! Ønsker å bli medlem i klubben med de beste folka!!    Nicoline om seg selv: - To barns mamma fra Bærums Verk på 33 år. Jeg er ikke den som kommer først i mål eller løper de lengste løpene, men jeg er

  Les mer
 • Nytt medlem: Svein André Hals

  Nytt medlem: Svein André Hals

  Svein André Hals (32) fra Oslo er innmeldt i klubben.  Han skal debutere på ultraløp 17. februar med 50 km på Bislett. To uker senere flytter han til Nittedal... og blir da altså Romeriking.Svein André etter fullført Oslo Maraton i 2017. (Privat foto)Svein André om seg selv:- Jeg er 32 år gamme

  Les mer
 • Nytt medlem: Åshild Nilsen

  Nytt medlem: Åshild Nilsen

  Åshild Nilsen (50) fra Tromsø har meldt seg inn i klubben. I 2017 har hun blant annet løpt EcotrailOslo 80 km, trippelen i Tromsø Mountain Challenge (ekstremløpet fredag, 50 km ultraløp lørdag og Tromsdalstinden 1238 moh opp søndag), Tromsdalstind Skyrace 30 km og ikke minst debuten på 24 timer

  Les mer
 • Nytt medlem: Lars Møller

  Nytt medlem: Lars Møller

  Lars Møller (45) fra Lørenskog har meldt seg inn i klubben. Hans seneste ultraløp var for to uker siden da han løp 155 kilometer under Bislett 24-timers (startnummer 8) - og det med minimalt treningsgrunnlag. Lars etter fullført OsloTrippelen. 2017 (privat foto) Lars om seg selv: Jeg er 45 år,

  Les mer
 • Nytt medlem: Lars Martin Falck

  Nytt medlem: Lars Martin Falck

  Lars Martin Falck (26) fra Fevik (bor i Oslo) - er innmeldt i klubben. Hvis alt går etter planen debuterer han på ultraløp under Bislett 50K i februar, men foreløpig løper han mest kortere distanser.Lars Martin Falck etter Hytteplanmila i år. (Privat foto)Lars Martin om seg selv:Mitt navn er Lars Ma

  Les mer
 • Nytt medlem: Hans Kristian Smedsrød

  Nytt medlem: Hans Kristian Smedsrød

  Hans Kristian Smedsrød (28) fra Oslo, opprinnelig fra Tromsø, er innmeldt i klubben. Han har løpt så sterkt på terrengultra i år at han er tatt ut til neste års VM i terrengultra. Dermed måtte han melde seg inn i en friidrettsklubb, og han fulgte da kameraten Johannes Rummelhoff inn i Romerike Ultra

  Les mer
 • Nytt medlem: Ivar Svendsen

  Nytt medlem: Ivar Svendsen

  Ivar Svendsen (50) fra Oslo er innmeldt i klubben. Tidligere i år debuterte han på ultraløp da han løp Ecotrail Oslo 45 km. Nå er han klar for nye utfordringer.Ivar etter målgang på Oslo Maraton der han perset med 15 minutter.Ivar skriver om seg selv:Jeg heter Ivar Svendsen, er 50 år, og startet før

  Les mer
 • Nytt medlem: Therese Thyholt Henriksen

  Nytt medlem: Therese Thyholt Henriksen

  Therese Thyholt Henriksen (21) fra Stjørdal er innmeldt i klubben. Trønderen bor og studerer i Oslo, og har tidligere i år løpt sine to første ultraløp; UltraBirken og Nordmarka Ultra Challenge. Hun er nok også arvelig belastet, for på facebook finner vi to fine bilder som faren har lagt ut på

  Les mer
 • Nytt medlem: Hermine Kråkmo Abrahamsen

  Nytt medlem: Hermine Kråkmo Abrahamsen

  Hermine Kråkmo Abrahamsen (0) er innmeldt i klubben, og dersom noen er i tvil; hun er vårt yngste medlem - 7143 dager yngre enn den nest yngste. Det er vel heller tvilsomt om hun løper ultraløp på egne ben de neste 15-20 årene, men det er ikke godt å vite hva to ultraløpende foreldre kan finne på me

  Les mer
 • Nytt medlem: Line Caliskaner

  Nytt medlem: Line Caliskaner

  Line Caliskaner (45) fra Lørenskog er innmeldt i klubben, og hun har allerede markert seg med sterke resultater på ultraløp, blant annet 4:07:01 på Bislett 50K i år. Om drøye to uker skal hun hilse på Bislett igjen, da på 24-timers og som RU-medlem.Foto fra 3-dagersløpet Icebug Xperience 2016 der Li

  Les mer
 • Nytt medlem: Cathrine Melsom Walle

  Nytt medlem: Cathrine Melsom Walle

  Cathrine Walle (39)  fra Tønsberg har meldt seg inn i klubben. Og mange av dere har jo hilst på denne blide jenta tidligere - noe blant annet bildet nedenfor fra Ecotrail røper. I Ecotrail løp hun forresten inn til en sterk 15. plass på 45 kilometeren (48 km+).  Cathrine om seg selv:- Bor

  Les mer
 • Nytt medlem: Simen Murud Gundersen

  Nytt medlem: Simen Murud Gundersen

  Simen Murud Gundersen (20) fra Halden er innmeldt i klubben og er da i øyeblikket klubbens yngste herreløper. Politikeren har et mål om å løpe UTMB, men først venter ultra- og maratondebuten.Dette er årets 40. innmelding, det høyeste tallet i klubbens historie, og selv om det også har vært noen utme

  Les mer
 • Nytt medlem: Morten Klepp Fundingsrud

  Nytt medlem: Morten Klepp Fundingsrud

  Morten Klepp Fundingsrud (43) fra Drøbak er innmeldt i klubben. Morten er en mangeårig aktiv idrettsutøver som i år har debutert på ultraløp - og løpt ytterligere to ultraløp etter det.Morten på UltraBirken. (Foto: Arrangøren, Sportograf)Morten om seg selv:Jeg er 43 år, bor i Drøbak med en aktiv fam

  Les mer
 • Nytt medlem: Ann-Kristin L. Mathiesen

  Nytt medlem: Ann-Kristin L. Mathiesen

  Ann-Kristin L Mathiesen (35) fra Oslo er innmeldt i klubben. Hun har nettopp flyttet tilbake etter å ha bodd noen år i London. I år har hun løpt sine to første ultraløp.Ann-Kristin om seg selv:  - Jeg har alltid vært aktiv, men løpegleden kom for fullt i 2017 da jeg begynte å trente

  Les mer
 • Nytt medlem: Karoline Johansen, klubbens yngste av 195

  Nytt medlem: Karoline Johansen, klubbens yngste av 195

  Karoline Johansen (19) fra Klavestadhaugen i Sarpsborg er innmeldt i klubben. Hun er i øyeblikket yngste medlem (av 195) i klubben. Tidligere i år var hun yngste deltager som fullførte UltraBirken, der hun fullførte på 8:22. Karoline i UltraBirken. (Foto fra Karolines fb-side)Karoline på facebo

  Les mer
 • Nytt medlem: Siw B. Nicolaisen

  Nytt medlem: Siw B. Nicolaisen

  Siw B. Nicolaisen (47) fra Porsgrunn er innmeldt i klubben. Hun er vår innmelding nummer 250, men vi er i øyeblikket 192 medlemmer. Siw er fersk som løper, men holder allerede et høyt nivå og ble blant annet nummer 6 på Oslotrippelen for en uke siden.Siw om seg selv:Jeg gleder meg til å få være en

  Les mer
 • Nytt medlem: Peter Jensen

  Nytt medlem: Peter Jensen

  Peter Jensen (39) fra Vettre i Asker er innmeldt i klubben og vi er nå rekordmange 191 medlemmer.  Peter er dansk og opprinnelig fra Vejle på Jylland, men har bodd og jobbet i Norge de siste 15 årene.Peter etter målgang på årets EcotrailOslo 80 km.Peter debuterte på ultraløp med Ecotrail Oslo 8

  Les mer
 • Nytt medlem: Borge Røstum

  Nytt medlem: Borge Røstum

  Borge Røstum (58) fra Rælingen er innmeldt i klubben. Han begynte med løping i 2014 og løp bl.a. 5 maraton i 2016. Planlegger å løp enda lengre lø (=ultraløp).Borge om seg selv:Jeg jobber som fysioterapeut med lungepasienter, psykiatri og multifunksjonshemming som spesiale. Jeg er svært opptatt av l

  Les mer
 • Nytt medlem: Johannes Rummelhoff

  Nytt medlem: Johannes Rummelhoff

  Johannes Rummelhoff (33) fra Oslo er innmeldt i klubben. Han vil løpe NM terrengultra for klubben, men representerer eller Sky Blazerzs i konkurranser. Johannes er etterhvert en rutinert ultraløper, og da snakker vi terrengultra.Johannes sammen med kameraten og vinner av KRSUltra Hans Kristian Smeds

  Les mer
 • Nytt medlem: Thomas Håland

  Nytt medlem: Thomas Håland

  Thomas Håland (26) fra Lillehammer - oppvokst i Stavanger - er innmeldt i klubben. - Jeg liker ultraløp fordi jeg får presset meg selv og så er det sosialt og jeg møter mange nye mennesker med samme interesse, skriver Thomas sammen med innmeldingen.Thomas går i mål i UltraBirken 2017 på så vidt over

  Les mer
 • Nytt medlem: Steve Kaspersen

  Nytt medlem: Steve Kaspersen

  Steve Kaspersen (36) fra Sarpsborg er innmeldt i klubben. Politimannen og triatleten vil nå satse mer på lange løp. Han har blant annet to fullførte Ironman på rullebladet.Steve skriver om seg selv:- Mitt navn er Steve Kaspersen 36 år, kommer fra Sarpsborg og jobber i politiet.- Etter mange år med t

  Les mer
 • Nytt medlem: Einar Bjørkaas Helle

  Nytt medlem: Einar Bjørkaas Helle

  Einar Bjørkaas Helle (34), bosatt på Hamar, er innmeldt i klubben. Han har tidligere konkurrert for Askvoll og Holmedal IL - men vil heretter konkurrere for Romerike Ultraløperklubb. Han har også vært på det norske landslaget i paragliding.Einar i Hornindal Rundt 2015 der han ble nr 35 på 13:41.Ei

  Les mer
 • Nytt medlem: Hege Rasmussen Engene

  Nytt medlem: Hege Rasmussen Engene

  Hege Rasmussen Engene (33) fra Kongsberg er innmeldt i klubben. Hun debuterte på maraton under NestenMidtSommermaraton og ser fram mot ultradebut etter hvert.Hege om seg selv:- Løpeglad dame som bor på Kongsberg og jobber som ingeniør i GKN Aerospace. Alltid vært glad i å løpe! Siste halvannet året

  Les mer
 • Nytt medlem: Kasper Kristoffersen

  Nytt medlem: Kasper Kristoffersen

  Kasper Kristoffersen (28) fra Stange er innmeldt i klubben. Han bor nå på Haslum der han er samboer med Sina Nordby som nylig meldte seg inn i klubben. På Romeriksåsen på langs var den ene deltager og den andre medarrangør.Kasper om meg selv:- Jeg er 28 år gammel og kommer opprinnelig fra Stange i H

  Les mer
 • Nytt medlem: Tor Olav Aakre

  Nytt medlem: Tor Olav Aakre

  Tor Olav Aakre (25) fra Jørpeland er innmeldt i klubben. Han har byttet ut fotball med løping - og etter hvert på stadig lengre distanser. Tor Olav bor og jobber nå i Snillfjord (Sør-Trøndelag), men flytter til Oslo 1,august.Tor Olav på Lysefjorden Inn tidligere i år. (Privat foto)Instagram: lope_to

  Les mer
 • Nytt medlem: Clara Emily Skålhegg

  Nytt medlem: Clara Emily Skålhegg

  Clara Emily Skålhegg (49) fra Jessheim er innmeldt i klubben. Hun løp sin lengste konkurranse hittil på 30 km i Ecotrail Oslo tidligere i år, debuterer på Maraton i Oslo til høsten og er påmeldt 50 km i Ecotrail Oslo 2018.Clara Emily Skålhegg på vei mot mål i Ecotrail30 i år. (Foto: Sportograf)Henve

  Les mer
 • Nytt medlem: Kristoffer Stensrud

  Nytt medlem: Kristoffer Stensrud

  Kristoffer Stensrud (40) fra Oslo er innmeldt i klubben. Har er allerede etablert som ultraløper og løp senest Lysefjorden Inn 17. juni - så da kan vi jo si at vi hadde en representant også i Norges nest største ultraløp.Kristoffer i Ecotrail Bruxelles 42k september 2016Kristoffer om seg selv: - 40

  Les mer
 • Nytt medlem: Ståle Nordahl

  Nytt medlem: Ståle Nordahl

  Ståle Nordahl (24) fra Fagerstrand på Nesodden er innmeldt i klubben. Sist helg debuterte han på ultraløp med å løpe UltraBirken på litt over 7 timer.Bilde fra målgangen i UltraBirken. (Foto: Sportograf)Ståle la ut en liten løpsrapport på facebook etter løpet:- Løpsrapport fra Ultrabirken 60km Ekst

  Les mer
 • Nytt medlem: Elisabeth Sidow Westengen

  Nytt medlem: Elisabeth Sidow Westengen

  Elisabeth Sidow Westengen (46) fra Jessheim har meldt seg inn i klubben. Hun har nettopp debutert på maraton - tre år etter at midtlivskrisa førte henne inn i løpingens gleder.Etter NestenMidtsommerMaraton forrige uke skrev hun på bloggen sin: https://lopedama.wordpress.comJeg ER en maratonerJeg har

  Les mer
 • Nytt medlem: Mevlida Malkoc Moen

  Nytt medlem: Mevlida Malkoc Moen

  Mevlida Moen (46) fra Eidsvoll er innmeldt i klubben. Hun har løpt i tre år, og har fullførte tre ultraløp siste året. Om 9 dager stiller hun til start i Romeriksåsen på langs. Mevlida om seg selv:- Eg har flytta fra vakre Sogn til Eidsvoll. Løping på fjellet er noke av det vakreste som finnes. H

  Les mer
 • Nytt medlem: Anna Tien Nguyen-Skaret

  Nytt medlem: Anna Tien Nguyen-Skaret

  Anna Tien Nguyen-Skaret (39) fra Skotbu i Ski Kommune er innmeldt i klubben. For kort tid siden ultradebuterte hun i Ecotrail 45 km, snart skal hun løpe RPL50 og hun er allerede påmeldt til Ecotrail80 neste år. Før hatet hun å løpe, nå elsker hun det. Anna vil konkurrere i ultraløp for Romerike Ultr

  Les mer
 • Nytt medlem: Marcus Smestad

  Nytt medlem: Marcus Smestad

  Marcus Smestad (39) fra Asker er innmeldt i klubben. Han løper triatlonkonkurranser for Oslofjord triatlon, men vil altså løpe ultraløp for Romerike Ultraløperklubb.Marcus i Ecotrail 2016 (Foto: Krusefoto). Marcus løp forresten UltraBirken to dager før han meldte seg inn. Der kom han i mål på en

  Les mer
 • Nytt medlem: Jørn Matre Liebezeit

  Nytt medlem: Jørn Matre Liebezeit

  Jørn Matre Liebezeit (57) fra Skien er innmeldt i klubben. Han jobber i Oslo, men bor altså i Skien. I april var han med på søndagens langtur under klubbsamlinga i Stavern, så flere av dere har jo allerede hilst på Jørn.Bildet er fra et løp på Pacific Coast Trail i juni 2016... Laguna MountainSammen

  Les mer
 • Nytt medlem: Jørgen Oswald

  Nytt medlem: Jørgen Oswald

  Jørgen Oswald (51) fra Lambertseter i Oslo er innmeldt i klubben. - Jeg løper fordi det er gøy, sier Jørgen, som tidligere i mai løp Ecotrail45.Velkommen til klubben!

  Les mer
 • Nytt medlem: Sina Nordby

  Nytt medlem: Sina Nordby

  Sina Nordby (25) fra Moelven - nå bosatt på Haslum - er innmeldt i klubben. Hun er helt fersk som løper, men fullførte likevel Ecotrail 45 km (48 km) sist lørdag. Velkommen til de gul-svarte ultraløperne.Sina jubler over fullført ultraløp for første gang. (Foto: Ecotrail/Sportograf)Sammen med innmel

  Les mer
 • Nytt medlem: Fridtjof Stalsberg

  Nytt medlem: Fridtjof Stalsberg

  Fridtjof Stalsberg (30) fra Økern i Oslo er innmeldt i klubben. Han har ultraløpserfaring fra Bislett 12-timers i både 2015 og 2016.Fridtjof på Bislett 12-timers 2016. (Privat foto)Fridtjof skriver sammen med innmeldinga:- Aktiv løper i mange år. Smakte på mitt første ultra med Bislett 12-timers i

  Les mer
 • Nytt medlem, Felix Hallstrøm

  Nytt medlem, Felix Hallstrøm

  Felix Hallstrøm (29) fra Ellingsrud i Oslo er innmeldt i klubben. Han er helt fersk i konkurransesammenheng, men er nå påmeldt blant annet til Ecotrail Oslo 45 km.Bildet er tatt fra Haukåsen i Østmarka som er en Radarbase og et fint utkikkspunkt utover OslofjordenFelix skriver:- Jeg har i de siste å

  Les mer
 • Nytt medlem: Cato Hansteen

  Nytt medlem: Cato Hansteen

  Cato Hansteen (33) fra Fredrikstad er innmeldt i klubben og dermed har vi 10 Østfoldinger i klubben. Cato har ennå ikke løpt ultraløp, men debuten (Ecotrail45) er bare 31 dager unna.Privat foto (neppe tatt i Østfold).Cato skriver:- Jeg begynte å løpe i Mars 2015. Aldri vært glad i å løpe før det, me

  Les mer
 • Nytt medlem: Tom Stephan Jensen

  Nytt medlem: Tom Stephan Jensen

  Tom Stephan Jensen (38) fra Fornebu er innmeldt i klubben. Stephan er halvparten av Flowrunners og ble hektet på løping etter å ha lest

  Les mer
 • Nytt medlem: Andreas Miezans

  Nytt medlem: Andreas Miezans

  Andreas Miezans (34) fra Andebu* i Vestfold er nyeste innmelding i klubben. - Er svenskt statsborger men uklart hvor jeg definerer meg da jeg bodd i Norge siden 2007. Har norrmen i familien opprinnelig og så er jo litt norsk i blodet før å si det sånn, sier Andreas på ekte svorsk. *(Andebu er fra 1.

  Les mer
 • Nytt medlem: Angelika Sverdrup

  Nytt medlem: Angelika Sverdrup

  Angelika Sverdrup (43) fra Ålesund er innmeldt i klubben, og er vårt første medlem fra Møre og Romsdal. - Nå kjenner jeg behov for å tilhøre en klubb og har da valgt RULK, selv om jeg bor i Ålesund, sier Angelika.Angelika sier om seg selv:- Jeg begynte å løpe for første gang i mai 2014, helt på nybe

  Les mer
 • Nytt medlem: Sam Wennerlund

  Nytt medlem: Sam Wennerlund

  Sam Wennerlund (36) fra Oslo er innmeldt i klubben - og lørdag var han med på klubbens tur fra Rådhusplassen. Sam er Svensk, vokst opp i Salt Lake City, Utah og har vært i Oslo i snart 9 år.Bildet: Sam på EcotrailOslo 30 km i 2016 (privat foto).- Jeg er ganske fersk løper, har løpt litt over ett å

  Les mer
 • Nytt medlem: Gordon Clarke

  Nytt medlem: Gordon Clarke

  Gordon Clarke (36) fra Oslo er innmeldt i klubben. Han startet medlemskapet med å bli med på dagens felletrening fra Rådhusplassen.- Jeg er irsk og trener dårlig, men deltar vanligvis i en maraton hvert år. En venn har meldt meg på Classic Quarter i Juni, så da må jeg kom i gang med ordentlige treni

  Les mer
 • Nytt medlem: Ingrid Lid

  Nytt medlem: Ingrid Lid

  Ingrid Lid (25) fra Kviteseid (midt mellom Porsgrunn og Haukeligrend) er innmeldt i klubben. Lørdag debuterte hun på ultraløp under Bislett 50 km med imponerende 3:53:26. Søndag sendte hun innmeldingen - og nå drømmer hun blant annet om deltagelse i Hornindal Rundt.Ingrid på Bislett 50 kilometer (fo

  Les mer
 • Nytt medem: Marianne Skårung Myrseth

  Nytt medem: Marianne Skårung Myrseth

  Marianne Skårung Myrseth (53) fra Tranby i Lier er innmeldt i klubben. Hun imponerte med å løpe fire ultraløp i sitt debutår som ultraløper. På bildet nedenfor ser vi henne i Ecotrail Oslo som var hennes aller første ultraløp.Marianne forteller om seg selv:- Jeg er 53 år og fra Tranby i Lier. Har dr

  Les mer
 • Nytt medlem: Andrea Liebe

  Nytt medlem: Andrea Liebe

  Andrea Liebe (51) fra Oslo er innmeldt i klubben. - Jeg har aldri vært med i en løperklubb eller idrettsklubb før så dette blir første gang, og kanskje på tide. Har truffet en del av løperne til Romerike Ultraløperklubb på arrangement og løp, og synes det er en fantastisk gjeng, sier Andrea.Her er A

  Les mer
 • Nytt medlem: Jørgen Grøndal

  Nytt medlem: Jørgen Grøndal

  Jørgen Grøndal (30) fra Røyken har meldt seg inn i klubben. I sitt første år som ultraløper har han kvalifisert seg til ULTRAfatet. Nå venter snart hans hittil største utfordring: Transgrancanaria 82kmHer er Jørgen etter 20 km i Romeriksåsen på langs 2016 (foto: Bjørn Hytjanstorp).Jørgen forteller o

  Les mer
 • Nytt medlem: Tone E Bendiksen

  Nytt medlem: Tone E Bendiksen

  Tone Bendiksen (42) fra Haugesund er innmeldt i klubben. Hun er medlem av en lokal triathlonklubb, men savnet kontakten med andre likesinnede løpere. Tone har allerede deltatt på flere tøffe terrengultraløp.Tone er relativt fersk som ultraløper og har kun holdt på siden 2015, men har allerede tes

  Les mer
 • Nytt medlem: Petter "Melvin Tix" Vabog

  Nytt medlem: Petter "Melvin Tix" Vabog

  Petter Vabog (59) fra Sandefjord er fortsatt medlem i HULK, men har nå også meldt seg inn i RULK. Det gir han mulighet til å delta i f.eks. NM terrengultra.Petter Vabog - i den beryktede HULK-drakten - sammen med undertegnede under Ecotrail80 i 2015... (foto: Frants Mohr).- Nå når jeg fyller 60 vil

  Les mer
 • Nytt medlem: Bente Mjøs

  Nytt medlem: Bente Mjøs

  Bente Mjøs (37) fra Nittedal er innmeldt i klubben. Hun debuterte på ultradistanse i 2015 og avsluttet året 2016 med ChampagneUltra der hun vant klasse K35-39.Bente i ChampagneUltra 2016 (foto: Bjørn Hytjanstorp).- Nå blir det så mye løping at jeg tenkte det kunne være moro å melde meg inn i en lø

  Les mer
 • Nytt medlem: Morten Haukeland

  Nytt medlem: Morten Haukeland

  Årets første innmelding kom fra Morten André Haukeland (38) fra Råholt. Han debuterte i ultraløp under Romeriksåsen på langs i juni, og fortsatte med OsloTrippelen og Bislett 6-timers senere i 2016.Supermann Morten i Oslo Maraton der han altså fullførte hele trippelen til 39. plass på 7:11:37 (foto:

  Les mer
 • Nytt medlem: Yngve Sandøy

  Nytt medlem: Yngve Sandøy

  Yngve Sandøy (37) fra Kløfte (opprinnelig Oslo) er innmeldt i klubben. Den tidligere fotballspilleren har nå konvertert til løping, ultraløping.Yngve på Bislett 24-timers (privat foto).Han presenterer seg selv:- Jeg bor nå på Kløfta med mine to barn på 6 og 9 år. Etter en aktiv fotballkarriere på ne

  Les mer
 • Nytt medlem: Ninette Banoun

  Nytt medlem: Ninette Banoun

  Ninette Banoun (52) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun har løpt for SK Vidar fram til nå, men har de siste årene blir mer og mer ultraløper. Etter et kranglete halvår er hun nå i god trening tilbake til konkurranseform og mange spennende løp i 2017.Ninette Banoun i TDS 2014 (foto: UTMB).Ninet

  Les mer
 • Nytt medlem (julegave): June Siren Lium

  Nytt medlem (julegave): June Siren Lium

  June Siren Lium (27) fra Elverum er innmeldt i klubben, men hun har ikke meldt seg inn! Det er søsteren Linn som har sendt innmeldingen - og June fikk innmeldingen som en overraskende julepresang.June Lium på årets ChampagneUltra (foto: Bjørn Hytjanstorp).June løp for en uke siden ChampagneUltra, de

  Les mer
 • Nytt medlem: Benedikte Tveit

  Nytt medlem: Benedikte Tveit

  Benedikte Tveit (40) fra Gjerdrum har meldt seg inn i klubben. Benedikte er en ivrig løper som planlegger comeback på maraton 11 år etter...- Jeg er en ivrig løper som leter etter en klubb og et godt treningsmiljø å videreutvikle meg i. Jeg har kun løpt på egenhånd og har ikke deltatt på løp på over

  Les mer
 • Nytt medlem: Matthew Rix Whiting

  Nytt medlem: Matthew Rix Whiting

  Matthew Rix Whiting (48) fra Rødtvet i Oslo har meldt seg inn i klubben. Matthew er en engelskmann som har bodd i Norge siden 1995. Matthew etter 15 km i RPL50 i år (foto: Bjørn Hytjanstorp).Flere av dere løp sammen med Matthew i Romeriksåsen på langs dert han ble nummer 19 totalt (2 i M45-49). Han

  Les mer
 • Nytt medlem: Magnus Bø Thorud

  Nytt medlem: Magnus Bø Thorud

  Magnus Bø Thorud (30) fra Oslo er nyeste innmelding i klubben. Magnus debuterte på ultraløp på Bislett 12-timers i 2015. Ett år og noen ultraløp senere vant han 2016-utgaven av Bislett 12-timers.Magnus 10 minutter før sluttsignal på Bislett 12-timers (foto: Olav Engen).På Bislett klarte han målsetti

  Les mer
 • Nytt medlem: Kristian Bøhler

  Nytt medlem: Kristian Bøhler

  Kristian Bøhler (34) fra Fredrikstad er innmeldt i klubben. Hen er opprinnelig fra Enebakk, men bor altså nå i Fredrikstad. Han begynte å løpe i 2015 og fullførte tre ultraløp allerede i år.Kristian etter målgang på Ecotrail (privat foto).- Jeg hadde aldri drevet med noe kondisjonsidrett tidligere d

  Les mer
 • Nytt medlem: Stian Fjellestad

  Nytt medlem: Stian Fjellestad

  Stian Fjellestad (37) fra Røa er innmeldt i klubben. For noen dager siden løp han inn til 5. plass på 12-timers under Bislett Ultrafestival, og tidligere i år var han med i Romeriksåsen på langs der han vant H35-39 og ble nummer 10 totalt på 5:18:41.Bildet: Stian etter 35 km i Romeriksåsen på langs

  Les mer
 • Nytt medlem: Iselin Ra

  Nytt medlem: Iselin Ra

  Iselin Ra (26) fra Saupstad har meldt seg inn i klubben. - Jeg er oppvokst i Hønefoss, men er for tiden bosatt i Sør-Trønderlag. Jeg har lenge tenkt tanken på å være med i en løpeklubb, og etter å ha debutert med mitt første ultraløp under Tromsø Moutain Ultra (50km) høsten 2016, fikk jeg blod på

  Les mer
 • Nytt medlem: Heidi Grønvoll

  Nytt medlem: Heidi Grønvoll

  Heidi Grønvoll (33) fra Drammen har meldt seg inn i klubben. Heidi, som nettopp har flyttet fra Sande til Drammen er også medlem i HULK og løper i tillegg noen løp for Advokatfirma Nordia. Heidi på årets EcoTrail - like før målgang på 80 km der hun ble nummer 37 av kvinnene.Hun forteller om seg selv

  Les mer
 • Nytt medlem: Eirik Gundersen

  Nytt medlem: Eirik Gundersen

  Eirik Gundersen (37) fra Lillestrøm er innmeldt i klubben. Han er i stadig framgang på maraton der han har 2:39 fra årets London Marathon som pers. Han har også debutert med sterke resultater i ultraløp.Eirik var en stund helt oppe på tredjeplass på Bislett 50km (foto: Kjell Vigestad).- Jeg har løpt

  Les mer
 • Nytt medlem: Håkon Uggerud

  Nytt medlem: Håkon Uggerud

  Håkon Uggerud (38) fra Blystadlia i Rælingen er nå medlem av Romerike Ultraløperklubb. Han ultraløpsdebuterte i årets EcoTrailOslo 45 km - ett år etter at han startet med løping.Bildet er fra Risnjaktrail i Kroatia denne sommeren (30 km og 1800+ høydemeter). Håkon skriver:Begynte å løpe i februar 2

  Les mer
 • Nytt medlem: Jorunn Teigen

  Nytt medlem: Jorunn Teigen

  orrige nyhet handlet om Mona Kjeldsbergs superlangtur fra Oslo til Tjøme. Siste 90 km av den turen hadde hun følge av Jorunn Teigen (55) fra Kongsberg. Nå er Jorunn medlem i Romerike Ultraløperklubb.Sammen med innmeldingsskjemaet skriver Jorunn blant annet:- Hyttetur med Mona K. er både moro og sku

  Les mer
 • Nytt medlem: Frederik Bjørnstad

  Nytt medlem: Frederik Bjørnstad

  Frederik Bjørnstad (40) fra Sarpsborg er innmeldt i klubben. Han debuterte på ultraløp i Rallarvegsløpet tidligere i år - og fulgte opp med UltraVasan 90 km der han reiste sammen med klubben. Fredriks korte presentasjon av seg selv:- Jeg er 40 år gammel og har løpt i fem av dem. I vinter begynte je

  Les mer
 • Aud Elisabeth Stuhr ble klubbens innmelding nr 200

  Aud Elisabeth Stuhr ble klubbens innmelding nr 200

  Aud Elisabeth Stuhr (40) fra Sauda har i dag meldt seg inn i klubben, hun er dermed vår innmelding nummer 200 (netto 173 medlemmer). Med denne innmeldingen blir det ytterligere kamp om å være klubbens beste ultraløper på kvinnesiden - men det er mange av dem nå (de gode kvinnelige ultraløperne i klu

  Les mer
 • Nytt medlem: Marianne Nesje

  Nytt medlem: Marianne Nesje

  Marianne Nesje (52) fra Råholt har meldt seg inn i klubben. Første løp som medlem i klubben blir Ringerike 6-timers 27. august. Det er innmelding nr 199 i klubben (netto 172 medlemmer), hvem blir nr 200.Marianne i farta på årets EcoTrail Oslo (arrangørfoto).Marianne presenterer seg slik:- Etter en p

  Les mer
 • Nytt medlem: Jørn Lyford

  Nytt medlem: Jørn Lyford

  Jørn Lyford (45) fra Skedsmokorset er innmeldt i klubben, det er klubbens 198. innmelding så langt (netto 171 medlemmer pr 6. aug). Han debuterte som ultraløper på Romeriksåsen på langs i juni der han løp inn til 30. plass på tiden 6:12:51. Planen er å løpe tre ultraløp i 2016.Jørn underveis på RPL5

  Les mer
 • Nytt medlem: Margrethe Fjetland

  Nytt medlem: Margrethe Fjetland

  Margrethe Fjetland (27) er innmeldt i klubben. Hun er fra Stavanger, men har bodd i Oslo siden 2008. Hun jobber som personlig trener, løpecoach og ernæringsrådgiver på SATS Nydalen.Her ser vi Marg

  Les mer
 • Nytt medlem: Viktoria Sollid

  Nytt medlem: Viktoria Sollid

  Viktoria Sollid (23) fra Kvaløysletta har gjort som søsteren Frida (20) og meldt seg inn i Romerike Ultraløperklubb. De er så langt vi forstår det første søskenparet i klubben.Her ser vi Viktoria med nr 108 og søsteren Frida under årets MSM, der de løp sammen på 3:52. Vi har ikke fanget opp Fridas i

  Les mer
 • Nytt medlem: Åke Fagereng

  Nytt medlem: Åke Fagereng

  Åke Fagereng (34) er siste innmelding i klubben. Han er opprinnelig fra Lørenskog, men har i mange år vært utenlands som student i Christchurch, New Zealand og senere som foreleser ved universitetene i Cape Town og nå i Cardiff. Dr Ake Fagereng har det ikke bare i hodet, han har også en lang ultralø

  Les mer
 • Nytt medlem: Rakel Erla Sævarsdottir

  Nytt medlem: Rakel Erla Sævarsdottir

  Rakel Erla Sævarsdottir (28) fra Hagan i Nittedal er innmeldt i klubben. Hun er påmeldt til Ringerike 6-timers der hun kommer til å debutere på ultradistanse. Senere i år planlegger hun start på en av distansene på Bislett Ultrafestival.

  Les mer
 • Nytt medlem: Kenneth Dæhlen

  Nytt medlem: Kenneth Dæhlen

  Kenneth Dæhlen (37) fra Rena er innmeldt i klubben, og har allerede rukket å representere Romerike Ultraløperklubb i en konkurranse, det skjedde i Hamarløpet lørdag 28.mai (10 km) der bildet er hentet fra. Opprinnelig kommer Kenneth fra Gjøvik.- Jeg har nylig begynt med ultraløping, og synes dette e

  Les mer
 • Nytt medlem: Atle Bjørnerud

  Nytt medlem: Atle Bjørnerud

  Atle Bjørnerud (54) fra Lillevann i Oslo er innmeldt i klubben. Han bor omtrent i løypa til Ecotrail der han debuterte som ultraløper for ett år siden. Årets sesong startet han med Holmestrand Maraton på imponerende 2:50:28 som ga 5. plass totalt og suveren seier i M50-54.Han imponerte også i Nordma

  Les mer
 • Nytt medlem: Thomas Nævestad

  Nytt medlem: Thomas Nævestad

  Thomas Nævestad (45) fra Strømmen har meldt seg inn i klubben. - Jeg har lagt bak meg Holmestrand 21,1 km og er påmeldt EcoTrail Oslo 30 km. Planlegger min første 42,2 km konkurranse i Oslo i september, skriver Thomas.

  Les mer
 • Nytt medlem: Helle Manvik

  Nytt medlem: Helle Manvik

  Helle Manvik (39) som bor i Mellerud i Dalsland (vest for Vänern) er innmeldt i klubben. Hun er opprinnelig fra Larvik og flyttet til Sverige i 2007 der familien holder på med hesterHun skriver innledningsvis: Kjenner at jeg behøver komme litt mer i kontakt med det norske ultramiljøet, det virker ti

  Les mer
 • Nye medlemmer: Tanja Christense og Bjørn Gudbrandsen

  Nye medlemmer: Tanja Christense og Bjørn Gudbrandsen

  Ekteparet Tanja Christense Gudbrandsen (45) og Bjørn Gudbrandsen (48) fra Hvam i Skedsmo har meldt seg inn i klubben. Nedenfor har de presentert seg.Her er Tanja og Bjørn på treningstur i København (privat foto).Tanja startet med løping for tre år siden, i en alder av 42 år. Startet helt på «skrætsj

  Les mer
 • Nytt medlem: Marianne Moe

  Nytt medlem: Marianne Moe

  Marianne Moe (47) fra Gan i Fetsund har meldt seg inn i klubben. I november 2015 debuterte hun som ultraløper i Halden Ultraintervall, og det endte med en veldig sterk 2. plass bare 12 minutter fra seieren etter en veldig jevn løpsserie (se nedenfor).Marianne på den andre av åtte 10-kilometere i Hal

  Les mer
 • Nytt medlem: Øyunn Bygstad

  Nytt medlem: Øyunn Bygstad

  Øyunn Bygstad (32 i år) fra Bergen, men nå bosatt i Arendal er innmeldt i klubben.- Hei! Jeg rotet meg inn i ultramiljøet i 2014. Debuterte i Bergen ultra NM (3 plass) og fikk blod på tann. Flyttet til det blide Sørland og møtte opp på Helge Reinholdt sitt arrangement; Skuggenatten 12-timers 2015 (s

  Les mer
 • Nytt medlem: Neil Dryland

  Nytt medlem: Neil Dryland

  Neil Dryland (45 i år) fra Lindeberg i Oslo er innmeldt i klubben. Neil er britisk statsborger men bor og jobber i Oslo. Det siste året har han løpt for Spiridon LLL.Bildemontasjen er fra Bislett 24-timers 2015 der Neil ble nummer 9 totalt med 200,769 km (NM-bronse i M40-44).- Jeg ser at flere og fl

  Les mer
 • Nytt medlem: Helga Kringen

  Nytt medlem: Helga Kringen

  Helga Kringen (44) fra Ski er innmeldt i klubben. Hun konkurrerer for SkiLøperne, men ønsket også å være tilsluttet en NFIF-klubb. Bildet fra Stockholm Marathon 2014 fant vi på Helga's Facebookside.- Jeg holder vanligvis til hos SkiLøperne. Har aldri løpt ultra før, om en ikke regner med da jeg rota

  Les mer
 • Nytt medlem: Cecilie Longva Igesund

  Nytt medlem: Cecilie Longva Igesund

  Cecilie Longva Igesund (39) fra Oslo har nåmeldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultraløp i EcoTrail - og ga seg ikke før hun hadde løpt syv ultraløp i 2015.Cecilie skriver i en e-post til undertegnede:- Jeg beveget meg over i ultramodus i fjor med EcoTrail 45 km først, så Romeriksåsen på langs

  Les mer
 • Nytt medlem: Carsten Stævne Bech

  Nytt medlem: Carsten Stævne Bech

  Carsten Stævne Bech (42) fra Løvenstad i Rælingen er innmeldt i klubben. Carsten løp blant annet Romeriksåsen på langs (6:42) og Grenå 6-timersløp (61 km) i 2015.For 2016 er han foreløpig påmeldt til EcoTrail, og han sier:- Tror jeg vil løpe et løp innen EcoTrail45 men har ikke besluttet meg enda, s

  Les mer
 • Nytt medlem: Sebastian Hernandez

  Nytt medlem: Sebastian Hernandez

  Sebastian Hernandez (35) fra Slependen er innmeldt i klubben,og litt presentasjon kan du lese nedenfor. Han har ennå ikke løpt ultraløp,men derimot en del tøffe kortere terrengløp, og nå er planene lagt for å løpe lengre distanser.Bildet: Sebastian på fjelltur- As an introduction, I come from a city

  Les mer
 • Nytt medlem: Karianne Ekern

  Nytt medlem: Karianne Ekern

  Karianne Ekern (45) fra Oppegård er årets første innmelding i klubben. Karianne har mange av dere hilst på tidligere, både på flere RU-treninger og på ChampagneUltra der hun debuterte som ultraløper. Hun har også løpt Flyktningeruta gjennon Østmarka i år, en 37 kilometer langt ultratøft terrengløp.F

  Les mer
 • Nytt medlem: Sindre Tjuvstu Engen

  Nytt medlem: Sindre Tjuvstu Engen

  Sindre Tjuvstu Engen(29) fra Ytre Enebakk ble årets siste innmelding i 2015, og vi avslutter året med 161 medlemmer.Sindre lå på 2.plass halvveis i ChampagneUltra, men måtte gi seg med en akhillesskad

  Les mer
 • Nytt medlem: Johan Sander Alvheim

  Nytt medlem: Johan Sander Alvheim

  Johan Sander "Makaso" Alvheim (49) fra Rasta i Lørenskog er innmeldt i klubben. Johan var påmeldt til ChampagneUltra, men ble i siste liten forhindret - så ultraløpsdebuten må vente.Johan vil fortsett

  Les mer
Levert av IdrettenOnline