Arkiv


 • Petter Vabog fikk med seg 24 andre på testløping av SMVE 50 miles!

  Petter Vabog fikk med seg 24 andre på testløping av SMVE 50 miles!

  Natt til lørdag 17. april ble det arrangert en sprek treningstur i 50-milesløypa til SMVE. Det er åpenbart at mange er ivrige på å komme i gang med sesongen, og det var imponerende deltakelse på den ultralange treningsturen.  Petter Vabog (bildet) hadde håp om å få med et par medløpere, han fikk 24!

  Les mer
 • Asgeir Peder Hjorthaugs 24 timer i Lambertseterskogen

  Asgeir Peder Hjorthaugs 24 timer i Lambertseterskogen

  Når du legger ut på 24-timers løpetur 1. januar er du ivrig på å ønske det nye ultraløpsåret velkommen. Det var altså hva Asgeir Peder Hjorthaug gjorde. Med start 1. januar kl 14 løp han fram og tilbake i den lokale lysløypa på Lambertseter.

  Les mer
 • Status for klubbløpene våre 2020 - medaljer mv - muligheter ut året

  Status for klubbløpene våre 2020 - medaljer mv - muligheter ut året

  Klubben har i år arrangert tre klubbløp som en liten erstatning for mange avlyste konkurranser. 

  Les mer
 • Stor trafikk fra nord til sør i Romeriksåsen på langs

  Stor trafikk fra nord til sør i Romeriksåsen på langs

  I går var det hele seks løpere som fullførte Romeriksåsen på langs på en vanlig onsdag. Gunnar Fæhn og hans to nyinnmeldte døtre var den ene trioen på tur. Per-Einar og to kamerater utgjorde den andre trioen, og debutanten av dem meldte seg inn dagen etter.

  Les mer
 • Kristins Runde 13. september endres til vituelt klubbløp med frist 31. oktober.

  Kristins Runde 13. september endres til vituelt klubbløp med frist 31. oktober.

  Vi har tidligere annonsert at vi skal arrangere et klubbløp i Kristins Runde" 13. september. Dersom dette skal bli aktuelt må noen melde seg som arrangør. Undertegnede har ikke anledning til å arrangere dette på den annonserte datoen. Dere skal likevel få mulighet til å løpe Kristins Runde i år og kvalifisere til den særegne beltespenna.

  Les mer
 • Vi forlenger Klubbløp 2-2020 Romeriksåsen på langs til 30. september

  Vi forlenger Klubbløp 2-2020 Romeriksåsen på langs til 30. september

  25 løpere har foreløpig lagt inn resultat i vårt klubbløp 2-2020 i løypa til Romeriksåsen på langs". Det er et bra deltagertall, men nå vil vi gi enda flere muligheten til å fullføre.- og forlenger fristen til 30. september. 

  Les mer
 • 29 klubbtrøyer delt ut til de som løp Medlemsløp 1-2020

  29 klubbtrøyer delt ut til de som løp Medlemsløp 1-2020

  Den første av årets klubbløp er nå avsluttet, i løpet der du skulle finne "ei løype nær deg" og melde inn resultatet i etterkant. Løpsleder Even Nedberg har nå oppsummert deltagelsen som endte på 29 løpere i nesten like mange ulike løyper.

  Les mer
 • 12 løp Kristins Runde 27. juni, nytt løp søndag 13. september

  12 løp Kristins Runde 27. juni, nytt løp søndag 13. september

  Klubbens Ringerike-avdeling med Hilde Johansen og Terje Rundhaugen i spissen arrangerte mimretur i Kristins Runde 27. juni - og 12 deltagere møtte fram. Dette var å betrakte som en tyvstart på klubbløpet vi arrangerer 18. oktober.

  Les mer
 • Rune og Anders testet GPS-sporet til Kristins Runde - alt klart til klubbløpet 27. juni

  Rune og Anders testet GPS-sporet til Kristins Runde - alt klart til klubbløpet 27. juni

  Årets tredje klubbløp er som vi annonserte for en uke siden; et treningsløp i Kristins Runde - i vår smått legendariske løype som sist ble benyttet i konkurranse i 2013.  Lørdag 27. juni kan du løpe denne løypa sammen med - eller delvis sammen med - Hilde og andre medlemmer fra region Ringerike.

  Les mer
 • 16 har registrert seg på klubbens Medlemsløp 1-2020 - har du også løpt?

  16 har registrert seg på klubbens Medlemsløp 1-2020 - har du også løpt?

  Det er ennå tre uker igjen av vårt Medlemsløp #1-2020 - i ei løype nær deg. Foreløpig er det 16 som har registert tid, men vi har en mistanke om at det er en del som ennå ikke har lagt inn resultatet sitt.

  Les mer
 • 16+2 har hittil løpt RPL50 medlemsløp, halvparten har registrert seg

  16+2 har hittil løpt RPL50 medlemsløp, halvparten har registrert seg

  Foreløpig er det 8 løpere som har registrert fullført til på Romeriksåsen på Langs, 2020 virtuell utgave. Det er ikke så verst det, men faktum er at mange flere har løpt, foreløpig uten å registrere seg.

  Les mer
 • Ultratrio viste muskler langs Oslofjorden.

  Ultratrio viste muskler langs Oslofjorden.

  Mens vi venter på at konkurransesesongen skal komme skikkelig i gang er det mange som løper virtuelle løp eller lange treningsturer.Vi kommer med egne oppsummeringer for klubbløpene våre.

  Les mer
 • Gunnar Næss (og Samuel Fredriksson) testet første 1/4 av Oslo-Bergen

  Gunnar Næss (og Samuel Fredriksson) testet første 1/4 av Oslo-Bergen

  Gunnar Næss er mer utholdende enn de fleste, det viste han blant annet i NUC 200 i 2017 og 2018. Han er nå en av overraskende mange som planlegger deltagelse i superultraløpet fra Oslo-Bergen Trail 2.-10. juli neste år.

  Les mer
 • OPPDATERT 19.6.: Bli med på Kristins Runde 27. juni (50 miles)

  OPPDATERT 19.6.: Bli med på Kristins Runde 27. juni (50 miles)

   Kristins Runde - 50-milesløpet over alle Nordmarkas 700-meterstopper - gjenoppstår i 2020. Ikke som ordinær konkurranse, men som et treningsløp / treningstur i klubbens regi. Løpet ble arrangert i 6 år fra 2008 til 2013.

  Les mer
 • Åtte fra klubben på Kristi Himmelfartstur i RPL50-løypa - Bli med på "Medlemsløp 2-2020" du også

  Åtte fra klubben på Kristi Himmelfartstur i RPL50-løypa - Bli med på "Medlemsløp 2-2020" du også

  Åtte løpere fra klubben startet på Romeriksåsen på langs kl 1730 Kr Himmelfartsdag. Alle kom i mål i det som ble to grupper med fire i hver. Dette innebærer at vi er i gang med vårt "Medlemsløp 2-2020"

  Les mer
 • Henriette, Liss, Therese og Magnus løp Oslo-Verdens Ende som treningstur

  Henriette, Liss, Therese og Magnus løp Oslo-Verdens Ende som treningstur

  Magnus Thorud begynte å bli sulteforet på ultraløp og spurte Therese Falk om hun kunne tenke seg å løpe SMVE-løypa sammen med ham, nå som alle løp var avlyst eller utsatt. Therese løper jo ikke terrengløp, men svarte likevel ja. Når så Henriette Brynthe, Liss Vallestrand og Jeanette Vika også slo følge med Magnus, ble det et veldig sterkt løperfelt på 165 km treningstur.

  Les mer
 • Medlemsløp 2-2020 - Romeriksåsen på langs 23. mai - 30. august

  Medlemsløp 2-2020 - Romeriksåsen på langs 23. mai - 30. august

  Klubben har bestemt seg for å arrangere to virtuelle klubbløp, uavhengig av hva som skjer videre med Koronarestriksjoner, men vi må selvsagt alle forholde oss til de retningslinjer som hele tiden gjelder for smittevern. Nedenfor ser du informasjon om det andre av klubbløpene.

  Les mer
 • Medlemsløp 1-2020 - i ei løype nær deg 1. mai - 5. juli

  Medlemsløp 1-2020 - i ei løype nær deg 1. mai - 5. juli

  Klubben har bestemt seg for å arrangere to virtuelle klubbløp, uavhengig av hva som skjer videre med Koronarestriksjoner, men vi må selvsagt alle forholde oss til de retningslinjer som hele tiden gjelder for smittevern. Nedenfor ser du informasjon om det ene av klubbløpene,

  Les mer
 • Korona-avlysninger og -utsettelser

  Korona-avlysninger og -utsettelser

  Hei alle medlemmer i klubben Nå er det kun den nasjonale dugnaden for å bremse/stoppe Korona-pandemien som er viktig. Samtidig er det viktig å være optimist og ha tro på at dette går over, men det krever at absolutt alle følger de rådene som gis.

  Les mer
 • Populær fellestrening på Bislett 25. januar

  Populær fellestrening på Bislett 25. januar

  Louise Skak hadde invitert til fellestrening på Bisletts innendørsbane 25. januar. Minst et 20-talls medlemmer og noen andre løp langt eller lengre i løpet av noen timer denne lørdagen.

  Les mer
 • Nå kan du kjøpe Norsk Friidretts helårslisens for 2020

  Nå kan du kjøpe Norsk Friidretts helårslisens for 2020

  Det er gode grunner til å kjøpe Norsk Friidretts helårslisens, som gjør at du slipper engangslisens i løp og samtidig har en god forsikring mot treningsskader.

  Les mer
 • Fellestrening Lillestrøm Rundt med 9 deltagere

  Fellestrening Lillestrøm Rundt med 9 deltagere

  Marit Bjerknes var koordinator for fellestreninga 3. november, og for tredje gang arrangert hun trening på turveiene i og rundt Lillestrøm. Ni deltagere delte seg inn i to fartsgrupper, fem i frontpulja som løp 25 kilometer, og fire i baktroppen som løp 18 km.

  Les mer
 • Solen skinner alltid på Siggerud

  Solen skinner alltid på Siggerud

  Solen skinner alltid på Siggerud, skriver Anita Kråkmo etter treningssamling i bakgården søndag 6. oktober. Åtte møtte fram og to grupper løp et ulikt antall runder i terrenget.- Løypa til Last Man Standing viste seg fra sin beste side.

  Les mer
 • Invitasjon til gratis Drøbak Maratonintervall 12. oktober

  Invitasjon til gratis Drøbak Maratonintervall 12. oktober

  Vi bruker ikke å legge ut løpsinnbydelser til konkurranser på siden vår, men gjør et unntak for denne som kom direkte til klubben. Drøbak MaratonIntervall er gratis, og veldig bra trening for ultraløp.

  Les mer
 • Gjensyn med Lillestrøm på klubbtrening 3. november - og litt om andre treninger

  Gjensyn med Lillestrøm på klubbtrening 3. november - og litt om andre treninger

  Søndag 3. november inviterer Marit Berg Bjerknes til klubbtrening i Lillestrøm, i praksis en gjentagelse av opplegget fra slutten av januar 2016 da vi var 17 på løpetur i Lillestrøm - med dusj og kafébesøk etterpå.

  Les mer
 • Fin 36 km fellestur fra Blaker med Sofia & Roy

  Fin 36 km fellestur fra Blaker med Sofia & Roy

  Søndag 4. august arrangerte Sofiia Granheim og Roy K Støle klubbtur fra Blaker stasjon. Åtte løpere var på tur i "Glommaland".- Tusen takk for fint selskap og knallgod innsats på dagens fellestrening! 7 raske menn og ei heldig dame.

  Les mer
 • Fin sosial løpetur fra OsloS til Asker 1. juni

  Fin sosial løpetur fra OsloS til Asker 1. juni

  Lørdag 1. juni var det klart for månedens felles langtur, og denne gangen var det Even Nedberg som hadde regien. Turen gikk fra Østbanehallen, fulgte stort sett følge ruta til Påskeharemaraton og ble avsluttet med grilling hjemme hos Even på Bondi i Asker.

  Les mer
 • Klubbturen i mai: 17 løpere og en hund var med på turen fra Frognerseteren til Røa

  Klubbturen i mai: 17 løpere og en hund var med på turen fra Frognerseteren til Røa

  Søndag 5. mai var det klart for årets "maitrening" med klubben. Han som inviterte feiget ut (undertegnede), men Henning Lauridsen og Even Nedberg hadde bra kontroll på både deltagere og ruta det skulle løpes denne søndagen.

  Les mer
 • Nytt opplegg for fellestrening fra april 2019

  Nytt opplegg for fellestrening fra april 2019

  Denne e-posten er sendt alle medlemmene i dag:Som vi annonserte på årsmøte/klubbtreff 3. mars ønsker styret å få mer kontinuitet og forutsigbarhet om våre fellestreninger. Nøkkelpunkter: FAST UKEDAG, FAST KLOKKESLETT, ALLTID TO FARTSGRUPPERNede

  Les mer
 • Skadefri.no – en ressurs for alle trenere og utøvere i norsk idrett

  Skadefri.no – en ressurs for alle trenere og utøvere i norsk idrett

  NIF har lansert Skadefri.no, og her finner dere mange gode tips til skadeforebygging og også øvelser for opptrening etter skade. Vi anbefaler alle å gjøre seg kjent med sidene. Klikk på idrett eller kroppsdel - og manøvrer deg videre til aktuelle trenings&oslas

  Les mer
 • Stor oppslutning om klubbdagen 3. mars på Fornebu

  Stor oppslutning om klubbdagen 3. mars på Fornebu

  Også i år var det over 50 medlemmer som møtte fram til Klubbdagen på Fornebu, der det først var langtur for de fleste i fint vårvær, deretter pizza, å

  Les mer
 • Mange løpere og fin stemning på årets første fellestrening 5. januar

  Mange løpere og fin stemning på årets første fellestrening 5. januar

  Det var minst 15 løpere fra klubben på treningen på Bisletts innendørsbane lørdag 5. januar. En fin start på klubbens jubileumsår - klubben fyller jo 10 år 6. februar. Neste fellestrening er annonsert til 22. januar, se klubbens aktivitetskalen

  Les mer
 • Nye adgangskort på Bislett fra 1.1.2019 (gjelder trening hverdager 17-19)

  Nye adgangskort på Bislett fra 1.1.2019 (gjelder trening hverdager 17-19)

  Nye adgangskort deles ut på Bislett fra 1.1.2019Du får adgangskort ved å vise kvittering for betalt lisens.Lagre denne linken: https://mosjon.friidrett.no/lisenssjekk i tilfelle du må lete fram dokumentasjon fra NFIFs sider: Se også nedenfor.Trening på B

  Les mer
 • Invitasjon til seks klubbtreninger i vinter - rolige langturer

  Invitasjon til seks klubbtreninger i vinter - rolige langturer

  I en e-postmelding tidligere i november varslet vi at det kanskje ikke ble noen fellestreninger denne vinteren, siden treningsutvalget ble lagt på is av ulike årsaker. Nå kan vi glede dere med at det er berammet seks fellestreninger. Louise Skak inviterer til fire fellestreninger,

  Les mer
 • Nå kan du kjøpe helårslisens 2019

  Nå kan du kjøpe helårslisens 2019

  Svært mange av klubbens løpere tegner helårslisens, noe vi anbefaler for alle som konkurrerer og trener mye til disse konkurransene. Det er nå mulig å kjøpe helårslisens for sesongen 2019. Grunnlisensen til 420 kroner er det som er mest aktuelt.Helår

  Les mer
 • Hvordan trene til fjelløp i Oslo

  Hvordan trene til fjelløp i Oslo

  I bloggen Stiløping i Oslo har Johannes Rummelhoff skrevet en veldig bra artikkel om trening til fjelløp - i Oslo. Sammen med gjesteskribent Sondre Amdahl kommer de med gode tips om trening til fjelløp, og forslag til aktuelle treningsturer i Oslo.Her er det mange nyttige tips å ta med seg til den s

  Les mer
 • Anita og 13 andre på klubbtur i Ecotrail-traséen i dag

  Anita og 13 andre på klubbtur i Ecotrail-traséen i dag

  Det var 14 stk totalt på klubbtrening i dag., forteller Anita Kraakmo som på klubbens treningsinvitasjonsside  inviterte til å løpe Ecotrail løypa fra Vaterlandsplassen til Holmenkollen, ca 35 km.Det var lite snø igjen over Fagervann. Det lille som er igjen forsvinner nok før Ecotrail. &nb

  Les mer
 • Vårens siste fellestrening + en lang bonustur

  Vårens siste fellestrening + en lang bonustur

  Søndag arrangerte Louise Skak vårens/vinterens siste fellestrening, denne gang fra Nationalteateret stasjon. Samme dag arrangerte Gunnar Næss langtur i terrenget fra Harestua til Kjelsås.Etter påske får dere en spørreundersøkelse om neste vinters fellestreninger som vi håper mange av dere vil svare

  Les mer
 • Neil

  Neil's bilder fra løpeturen på klubbtreffet

  Neil Dryland tok en mange bilder på løpeturen som innledet medlemstreffet på Fornebu søndag 4. mars. Vi har ingen nøyaktig telling, men langt over halvparten av de 55 som var på treffet deltok også på treningen.Bildene har han lagt ut i et Google-album som du kan se her: RULK klubbdag, Fornebu 2018

  Les mer
 • Invitasjon til tre nye fellestreninger

  Invitasjon til tre nye fellestreninger

  Louise Skak i treningsutvalget vårt inviterer til tre nye treninger i mars, to av dem inne på Bislett og den tredje utendørs fra Nationaltheatret stasjon.Tirsdag 06. mars 18:00 Bislett, inneTirsdag 29. mars 18:00 Bislett, inneSøndag 25. mars 09.00 Nationaltheatret, langtur Louise Skak, John Thr

  Les mer
 • Bli med på klubbdagen 4. mars; trening, pizza, klubbmøte, kjemperabatter

  Bli med på klubbdagen 4. mars; trening, pizza, klubbmøte, kjemperabatter

  Hei alle medlemmer i klubben: Romerike Ultraløperklubb arrangererKlubbdag søndag 4. marsOksenøyveien 80, Fornebu Vår sponsor GetVital Sports har nå fusjonert/overtatt Compressport; Det gjør avtalen vår med dem enda mer interessant, og vi har valgt å legge årsmøtet til deres lokaler på Fo

  Les mer
 • 7 deltagere på fellestrening i flott, men kaldt vær

  7 deltagere på fellestrening i flott, men kaldt vær

  Louise Skak hadde invitert til ny fellestrening med frammøte ved Nationalteateret stasjon 4. februar. Det skulle vise seg å bli en kald dag, men sol og flott ellers. Syv deltagere delte seg i to grupper der den ene løp lengre og fortere og den andre roligere og kortere. Louise Skak og vårt nye

  Les mer
 • Bra frammøte på årets første klubbtrening

  Bra frammøte på årets første klubbtrening

  - Flott gjeng og godt oppmøte på dagens klubbtrening på Bislett, skriver Even Nedberg på facebook 13. januar. - På meg ble det 55 runder i flint driv og hyggelig selskap. Håper alle hadde en produktiv treningsøkt og at vi snart løpes igjen! Meldingen og bilder er lagt ut på klubbens facebookside for

  Les mer
 • Tre nye vintertreninger

  Tre nye vintertreninger

  Vår treningsleder Louise Skak inviterer til tre nye fellestreninger i tillegg til tidligere annonsert trening 10. desember. Om det er andre som også ønsker å invitere til treningsturer i vinter er det fint. Men vær tidlig ute, så rekker vi også å annonsere det på hjemmesiden og klubbens fb-side.&nbs

  Les mer
 • Mange var med på Bislett 2-dagers trening

  Mange var med på Bislett 2-dagers trening

  Erik Nossum og Louise Skak arrangerte spesialtrening for 24-timersløpere på Bislett lørdag og søndag 11.-12. november, to uker før Bislett 24-timers. Nå forventer vi så klart at alle disse løperne gjør det ekstra bra når det kommer til alvoret på årets lengste julebord.15 av løperne lørdag. (foto: E

  Les mer
 • 50 km Hurdalssjøen rundt med marsipankake-matstasjon etter 25 km

  50 km Hurdalssjøen rundt med marsipankake-matstasjon etter 25 km

  Mens mange andre i klubben var opptatt med Bislett-trening både lørdag og søndag valgte Marianne Grøstad Nesje og Morten Haukeland en utendørs runde på hjemlige trakter, nærmere bestemt 50 kilometer rundt HurdalssjøenMorten og Marianne fikk en fin tur i kaldt vær rundt Hurdalssjoen. Det er en flott

  Les mer
 • Helårslisens med treningsforsikring for 2018 er nå tilgjengelig

  Helårslisens med treningsforsikring for 2018 er nå tilgjengelig

  Helårslisens for 2018 er nå tilgjengelig. Lisensen gjelder for hele 2018 og prisen er den samme uansett om den kjøpes i januar eller i august, og den varer uansett til 31.12.2018. Med helårslisens er man forsikret når man trener, det er derfor en fordel å være tidlig ute med å kjøp av lisens. V

  Les mer
 • Klubbtrening, dobbelt langpass på Bislett 11.-12. november

  Klubbtrening, dobbelt langpass på Bislett 11.-12. november

  Erik Nossum og Louise Skak arrangerer fellestrening på Bisletts innendørsbane lørdag/søndag 11-12. november. Treningen er tilpasset de som skal løpe Bislett 24-timers, men er selvsagt åpen for alle medlemmer.Meningen med treningen er at man øver på å løpe med en jevn, rolig fart som skal koste minst

  Les mer
 • Høstens første fellestrening er unnagjort ... ny trening 10. oktober

  Høstens første fellestrening er unnagjort ... ny trening 10. oktober

  Tirsdag 26. september arrangerte Louise Skak høstens første fellestrening. Frammøte var i Frognerparken og runden gikk bl.a. via Besserud. Louise fikk med seg fem av medlemmene + en hund på turen.På bildet ser vi fra venstre: Anne Britt Bringedal, Harald Sverdrup-Thygeson, Heidi Grønvoll, John Lund,

  Les mer
 • Fem fellestreninger er tidfestet - tre utendørs og to inne på Bislett

  Fem fellestreninger er tidfestet - tre utendørs og to inne på Bislett

  Louise Skak i treningskomitéen har planlagt fem treninger utover høsten og forvinteren. Om det blir flere enn disse avhenger litt av oppslutningen. Fire av treningene er på hverdager, to ute og to inne, mens den siste er ute på en søndag.Fra en trening på Bislett høsten 2016Dette er treningsdagene:M

  Les mer
 • Klubbens facebookside for treningsinvitasjoner fungerer nå fint

  Klubbens facebookside for treningsinvitasjoner fungerer nå fint

  Der er flott å se stadig nye treningsinvitasjoner og økende aktivitet på facebooksiden vår for treningsinvitasjoner. Det har vært treninger organisert av både treningskomitéen og andre medlemmer - og deltagerne har vært både fra klubben og gjester.Ninette, Håkon, Therese, Felix og Louise....I det fl

  Les mer
 • Invitasjon til to nye fellestreninger; 1. mai og 14. mai

  Invitasjon til to nye fellestreninger; 1. mai og 14. mai

  Treningsutvalget ved Louise inviterer til to nye fellestreninger i mai, begge ca 25 kilometer - tilpasset de som møter opp. En trening fra Frognerparken, en annen fra Sognsvann.Kontakt evt Louise på e-post Louise.Skak@sevenseasgroup.com eller telefon 941 78 669 dersom du lurer på noe vedr treningene

  Les mer
 • 2x27 km for trenings-Louise og medløpere 2. og 13. april

  2x27 km for trenings-Louise og medløpere 2. og 13. april

  Noen var på samling, andre løp konkurranser og noen var på trening med RU og Louise Skak 2. april. Skjærtorsdag var hun med en ny gjeng på tur, også denne gang 27 kilometer.-Prøver å få til 2-3 turer til før sommerferien, mer info kommer, sier Louise.2. april-turen:Louise har tatt bilde av medløpern

  Les mer
 • Fellestrening søndag 2. april og Skjærtorsdag 13. april (ikke 26. mars)

  Fellestrening søndag 2. april og Skjærtorsdag 13. april (ikke 26. mars)

  en tidligere annonserte langturen fra Frognerparken 26. mars flyttes en uke fram til 2. april. I tillegg blir det langtur fra Sognsvann skjærtorsdag.Søndag 2. april:Søndag 2. april er det frammøte ved Sinnataggen i Frognerparken 09:00. Planlagt løperute er i grove trekk via Monolitveien og Ringveien

  Les mer
 • Bra frammøte på treningstur med Thomas S fra Rådhusplassen

  Bra frammøte på treningstur med Thomas S fra Rådhusplassen

  Thomas Stordalen inviterte til rolig langtur fra Rådhusplassen tur/retur Fornebulandet lørdag formiddag. 15 takket ja og møtte fram, slik at det var 16 løpere på hyggelig tur.Her er 11 av 16 samlet på Rådhusplassen (foto:Thomas Stordalen).Her er 9 av deltagerne foreviget med Telenor Arena i bakgrunn

  Les mer
 • Bra frammøte på fellesturen 26.2 - ny tur lørdag 4.3.

  Bra frammøte på fellesturen 26.2 - ny tur lørdag 4.3.

  Det var flott vær og bra frammøte på klubbens fellestur fra Frognerparken søndag 26.2. Louise inviterte til langtur og Olav ble med for å ta seg av saktegruppa - og denne gangen møtte det fram 12 deltagere selv med mange forkjølelsesforfall og noen som forsov seg.10 av de 12 deltagerne før vi delte

  Les mer
 • Bli med på felletrening søndag 26.februar, sightseeing og saktegaranti!

  Bli med på felletrening søndag 26.februar, sightseeing og saktegaranti!

  Det blir to fartsgrupper med start fra Frognerparken og løype via både Bygdøy og Snarøya... der Louise tar ansvar for hovedfeltet og Olav tar ansvar for baktroppen. Det blir rolig tur for alle.Bildet: Fra Bogstad gård på en treningstur 6. januar 2013 (foto: Olav Engen).Vi vil så gjerne ha med flere

  Les mer
 • Siste nytt om samlinga i Stavern

  Siste nytt om samlinga i Stavern

  Vi starter samlingen med fredagspizza og en presentasjon av Ove Haugen fra Nanset Triatlon. Nanset Triatlon arrangerer FarrisUltra i juni. Løpet går rundt det vakre Farrisvannet, og er 67 km langt. Vi har invitert arrangøren ved Ove Haugen til å fortelle om løpet og om egne erfaring med ultraløpin

  Les mer
 • Vi minner om vårsamlinga 31.3.-1.4.: Åtte er påmeldt - vi må bli mange flere!

  Vi minner om vårsamlinga 31.3.-1.4.: Åtte er påmeldt - vi må bli mange flere!

  I slutten av november inviterte vi til vårsamling i Stavern for tredje gang. Her var vi 29 deltagere i 2015 og stedet egner seg veldig bra for en slik samling. Billig blir det også med de fine subsidi

  Les mer
 • Liten (ingen?) interesse for fellestrening....

  Liten (ingen?) interesse for fellestrening....

  Fredag 10. februar arrangerte Louise Skak fellestrening for klubben på Bislett innendørsbane, hun fikk selskap av én eneste ultraløper. Forrige trening 29. januar fra Frognerparken var det likedan, kun én annen møtte fram.Ninette Banoun var den eneste som holdt Louise med selskap på de to siste tren

  Les mer
 • Flott avslutning på treningsåret, 19 km sammen med kjekke ungdommer 31.12.

  Flott avslutning på treningsåret, 19 km sammen med kjekke ungdommer 31.12.

  Fra bloggen til OptimistGammeln etter årets siste invitasjonstur... i Sessvoll-10'ern.Facebook er kjekt. Kent sendte en melding for tre dager siden og spurte om vi skulle trene sammen på Sessvollmoen i dag. Jeg la meldinga videre ut på klubbens treningsside, og vipps var vi 11 løpere på treningstur

  Les mer
 • Fem fellestreninger er tidfestet, 3 på Bislett og 2 fra Frognerparken

  Fem fellestreninger er tidfestet, 3 på Bislett og 2 fra Frognerparken

  Treningsutvalget inviterer til tre fredagstreninger på Bislett og to søndagstreninger fra Frognerparken. Flere treninger annonseres senere. I tillegg har dete treningssiden på facebook der alle kan invitere til treninger

  Les mer
 • Ny facebookgruppe: Treningsinvitasjoner Romerike Ultra

  Ny facebookgruppe: Treningsinvitasjoner Romerike Ultra

  Vi har nå etablert en ny facebookside der medlemmene kan invitere hverandre på treningsturer på en enkel og lettvint måte. Hvorfor løpe alene når du kan løpe sammen med andre?Bildet er fra en treningstur i Tæruddalen desember 2015.Klubbens ordinære fellestreninger og samlinger vil som tidligere bli

  Les mer
 • Åpen trening i Sessvoll-10

  Åpen trening i Sessvoll-10'ern 26.11., 03.12. og 10.12.

  Vil du teste løypa til ChampagneUltra? Tre lørdager på rad inviterer vi til åpen trening i Sessvoll-10'ern. I utgangspunktet løpes det én runde på 10 km, men du kan selvsagt løpe en eller flere ekstra runder. Start lørdagene 26.11. - 03.12. og 10.12. kl 10:00. Alle kan være med, enten de skal løpe C

  Les mer
 • Nye adgangskort fra 1.12. for trening på Bislett

  Nye adgangskort fra 1.12. for trening på Bislett

  Nye adgangskort for trening på innendørsbanen (klokken 17-19) deles ut fra 1.12. Kortene får du ved inngangen til treningsbanen på Bislett. Du må ha løst NFIFs helårslisens for å trene i dette tidsrommet.På bildet ser vi Asgeir, Nikolai og Einar på Bislett 24-timers 18. november (foto: Olav Engen).T

  Les mer
 • Felles langturer høst, vinter og vår på Bislett

  Felles langturer høst, vinter og vår på Bislett

  Andreas Gossner - en klubbens ivrigste flatløpere, inviterer til fellestreninger på Bislett. Kan det være noe å dele på Rulk sine kanaler? spør Andreas. Selvsagt svarte vi. Første treninga var fredag 23. september, og det planlegger å kjøres fredager fra nå og gjennom vinteren. Dette er ikke et offi

  Les mer
 • 10 var med på sosial langtur på blåstier i Østmarka

  10 var med på sosial langtur på blåstier i Østmarka

  Anita Øy og Leif Abrahamsen hadde invitert til langtur i Østmarka lørdag 4. juni - og ut fra facebook-oppdateringene har vi telt opp til 10 deltagere; 9 medlemmer og 1 gjest. Underveis delte gruppa seg, slik at noen løp 27 km og noen 30 kilometer.Helge Reinholt (ref til bildet ovenfor)30 km i Østmar

  Les mer
 • Treningstur med Anita og Leif i Østmarka lørdag 4. juni

  Treningstur med Anita og Leif i Østmarka lørdag 4. juni

  Turvei ved Skjelbreia (foto: Markadatabasen/Tom Stensaker)Leif og jeg inviterer til langtur i Østmarka lørdag 4. juni. 20-30 km med utgangspunkt Krokhol, og der vi blant annet skal innom Skjelbreia, Bysetermåsan og Vangen.Start kl 11:00.Jeg tar ansvar for baktroppen. Ingen skal løpe alene. Med venn

  Les mer
 • Fine samlingsdager på SOL-hytta

  Fine samlingsdager på SOL-hytta

  Vi var ikke mange, men vi hadde det fint. Klubbens vårsamling på SOL-hytta i Sarpsborg hadde av ulike årsaker bare 8 deltagere. Treningsutvalget får analysere årsaket til dette i løpet av de neste månedene - men vi som var der mener dette er et ypperlig sted også for senere klubbsamlinger.Fellesloka

  Les mer
 • Program for klubbsamlinga 1.-3. april SOL-hytta Sarpsborg

  Program for klubbsamlinga 1.-3. april SOL-hytta Sarpsborg

  Til alle som er påmeldt og/eller har lyst til å hive seg med Vi blir ikke på langt nær så mange som vi hadde håpet på, men jeg (Olav) tror på en fin helg for alle som blir med. Det er snøfritt og flott i terrenget allerede nå før påske. Vi disponerer SOL-hytta fra fredag ettermiddag til søndag ett

  Les mer
 • Bare to deltagere på fellestrening 12. mars - treninga 19. mars avlyses

  Bare to deltagere på fellestrening 12. mars - treninga 19. mars avlyses

  Det er helt sikkert ulike grunner til at frammøtet på de fleste fellestreningene våre har vært lavt - og vi kan ikke tolke det annerledes enn at de fleste egentlig ikke har behov for disse treningene. Dette overlater vi til vårt nye treningsutvalg (som presenteres på årsmøtet) å finne litt ut av me

  Les mer
 • Meld deg på til klubbsamlinga i Sarpsborg 1.-3. april

  Meld deg på til klubbsamlinga i Sarpsborg 1.-3. april

  Første helgen i april er det klart for klubbens tredje vårsamling. De to forrige har vært i Stavern i 2012 og 2015. Denne gangen spanderer klubben det meste - så du må først og fremst bestemme deg for å bli med.Det blir selvsagt en sosial samling, men likevel inntil 4 treningsøkter - en fredag, to l

  Les mer
 • Neste fellestrening lørdag 12. mars

  Neste fellestrening lørdag 12. mars

  Sognsvann 09:00Louise organiserer treningen fra Sognsvann med løping fra bommen ved Toppidrettssenteret kl 09:00. Vi deler oss i flere grupper hvis det er stor nivåforskjell på dettagerne ,men ingen skal løpe alene.Bildet er fra treningsturen ved Letohallen tidligere i vinter.Årets siste fellestreni

  Les mer
 • Mange RU

  Mange RU'ere på trening på Bislett 13. februar

  Denne helgens fellestrening var lagt til Bislett, akkurat som forrige helg.RULK på Bislett en lørdag formiddag 🏃🏃🏃Takk for 2,5 herlige timer. Her before & after bilder fra dagens trening på Bislet

  Les mer
 • Klubbtrening på Bislett lørdag 6. og 13. februar

  Klubbtrening på Bislett lørdag 6. og 13. februar

  Det ble en 10-12 unge friske ungdommer som representerte RULK på dagens fellesøkt på Bislett. Stor stemning, som alltid, skriver Andreas Gossner som hadde ansvaret for vintertreninga vår denne helgen.Siden det er Bislett 50 km om to uker - der et 30-talls medlemmer skal delta - har klubbtreninga båd

  Les mer
 • Rekordframmøte på klubbtreninga i Lillestrøm

  Rekordframmøte på klubbtreninga i Lillestrøm

  Det var 38 føtter (17 tobente og 1 firbent løpere) som deltok på klubbens langtur i Lillestrøm, arrangert av Marit Bjerknes. Hele gruppen var samlet det aller meste av turen - og det ble løpt mellom 20 og 24 km på nesten bare veier (noe is) i

  Les mer
 • ​Klubbtrening i Vinterkarusellen på Romerike

  ​Klubbtrening i Vinterkarusellen på Romerike

  Vi foretok en vri på klubbtreninga denne helgen, og inviterte til

  Les mer
 • Bli med på trening 30. januar: Lillestrøm rundt på tur- og gangveier​

  Bli med på trening 30. januar: Lillestrøm rundt på tur- og gangveier​

  Ansvarlig: Marit BjerknesVelkommen til langtur fra Kjeller i Skedsmo lørdag 30. januarStart/mål: Kunnskapsbyens hus på Kjeller kl 10:00Garderobe/dusj: Trento Kjeller.Parkering: Gratis parkering på FFIs område (parkeringstillatelse blir utdelt).Adresse:Gunnar Randersvei 24, KjellerFra fjorårets klubb

  Les mer
 • Bare to mann på klubbtrening i kulda 16. januar

  Bare to mann på klubbtrening i kulda 16. januar

  Foto: Selfie av Frants og AsgeirDet var lett å skylde på kulda når frammøtet på lørdagens trening endte med arrangøren + en til, det vil si Frants Mohr og Asgeir Hjorthaug. Vi håper derimot på betydelig bedre frammøte framover. Neste lørdag møtes vi på Fetsund, se annen nyhet.De to som møtte fikk ei

  Les mer
 • Bli med på en annerledes klubbtrening i Fetsund lørdag 23. januar

  Bli med på en annerledes klubbtrening i Fetsund lørdag 23. januar

  Det var ingen som meldte seg til å arrangere treningen 23. januar, så da inviterer Marit og undertegnede til en annerledes trening i Fetsund 23. januar. Da arrangeres 6. løp i Vinterkarusellen på Romerike kl 14:30 fra Østersund Ungdomsskole i Fetsund. Løypa er 9 km på fine gang- og turveier - den fi

  Les mer
 • Jubileumslangtur i realt vintervær!

  Jubileumslangtur i realt vintervær!

  Klubbtreningen andre helgen i det nye året var lagt til Letohallen på Dal der Bjørn Hytjanstorp arrangerte

  Les mer
 • Bli med på trening 16. januar fra Årvoll

  Bli med på trening 16. januar fra Årvoll

  Kontaktperson: Frants 906 15 239 f-mohr@online.noAvgang kl. 09:00 fra parkeringsplassen i bunnen av Grefsenkleiva på Årvoll.Dersom forholdene tillater det blir det løping på (i all hovedsak) skogsveier i Lillomarka, alternativt mer urban tilnærming i Oslo nord. Tenker meg en runde på ca 30 km.Avheng

  Les mer
 • Bli med på vintertrening 10. januar

  Bli med på vintertrening 10. januar

  NB: Søndag kl 10:00!!Bildet: Fra en Letohalltrening i 2007: Bjørn, Olav, Stein Frode og Sten (foto: Ole Arne "Speedy").Kontaktperson: Bjørn 408 56 163 webmaster@gbwebpro.comFrammøte: Letohallen Dal -

  Les mer
 • ​Årets første fellestrening

  ​Årets første fellestrening

  Lørdag 2. januar ble årets første fellestrening arrangert fra Sørlihavna i Lørenskog - og vi løp ca 3 timer på islagte grusveier i Losbymarka. Det var som ventet ingen stor deltagelse, men vi var fem som stilte opp inkl en gjest.Selv om vi var få delte vi oss i to fartsgrupper, og slik blir det også

  Les mer
Levert av IdrettenOnline