Arkiv


 • Maratonseire til Kenneth og Louise i Kickmaster Ultramaraton

  Maratonseire til Kenneth og Louise i Kickmaster Ultramaraton

  Både Kenneth Dæhlen og Louise Skak vant maraton under årets fjerde utgave av Kickmaster Ultramaraton søndag 26. juli. Ragnar Nygård ble nummer to på 50 kilometeren. I tillegg fikk vi Cato Hansteen på en 4. plass på maraton.

  Les mer
 • Per-Einar og Guro løp Kyststien Trail Ultra

  Per-Einar og Guro løp Kyststien Trail Ultra

  Per-Einar Roth og Guro Skjeggerud løp Kyststien Trail Ultra fra Helgeroa til Larvik lørdag 25. juli.Per-Einar ble nummer 12 i herreklassen med 5:45, mens Guro ble 2 i kvinneklassen med 6:23. På bildet ser vi Guro sammen med to mannlige konkurrenter. (Arrangørfoto)

  Les mer
 • Therese Falk vant Bømlo Ultrafestival, Magnus Thorud på 3. plass

  Therese Falk vant Bømlo Ultrafestival, Magnus Thorud på 3. plass

  Therese Falk ble første kvinne til å fullføre fulldistansen på Bømlo Ultrafestival i fjor. 24. juli i år gikk hun i mål som vinner for 2. gang. Det var bare herrevinner Arvid Haugen som slo Therese etter 300 km på 5 dager rundt omkring på Bømlo.

  Les mer
 • Nytt medlem: Lars Erik Brecke

  Nytt medlem: Lars Erik Brecke

  Lars Erik Brecke (47) fra Skedsmokorset har meldt seg inn i klubben, ikke helt uten påvirkning fra et annet av våre medlemmer. Bildet er fra Romeriksåsen på langs 18. juli (Foto: Lars W Møller)

  Les mer
 • Nytt medlem: Øivind Rooth

  Nytt medlem: Øivind Rooth

  Øivind Rooth (61) fra Skedsmokorset har meldt seg inn i klubben, og han har allerede rukket å representere klubben i det trønderske terrengløpet Riasten Rundt 25. juli.

  Les mer
 • Louise Skak og Arild Bjarkø beste RU

  Louise Skak og Arild Bjarkø beste RU'ere i Blefjells Beste

  Det var syv løpere fra klubben som startet på årets Blefjells Ultra, i den tøffe 57-kilometeren. Louise Skak ble nummer 7 i kvinneklassen, mens evigunge Arild Bjarkø ble nummer 25 i herreklassen.

  Les mer
 • Sunnfjord Ultra var definitivt ikke et løp for asfaltdronningen

  Sunnfjord Ultra var definitivt ikke et løp for asfaltdronningen

  Sunnfjord Ultra starter riktignok med 33 km på vei, så langt var alt vel for asfaltdronningen Isabel Aarnes. Deretter møtte hun de kanskje 20 tøffeste kilometerne hun noen gang har løpt.

  Les mer
 • Stian Fjellestad vant Meldal 6-timers med 77,145 km

  Stian Fjellestad vant Meldal 6-timers med 77,145 km

  Stian Fjellestad (41) vant Meldal 6-timers 11. juli med god margin, nesten fire kilometer foran andremann. Han lå på 4. plass ved passering maraton da landslagsløper Jo Inge Norum ledet, men ga seg. De to andre ga seg en runde senere, og derfra og inn var Stian i ledelsen.

  Les mer
 • 29 klubbtrøyer delt ut til de som løp Medlemsløp 1-2020

  29 klubbtrøyer delt ut til de som løp Medlemsløp 1-2020

  Den første av årets klubbløp er nå avsluttet, i løpet der du skulle finne "ei løype nær deg" og melde inn resultatet i etterkant. Løpsleder Even Nedberg har nå oppsummert deltagelsen som endte på 29 løpere i nesten like mange ulike løyper.

  Les mer
 • Nytt medlem: Mathias Lilleeidet

  Nytt medlem: Mathias Lilleeidet

  Mathias Lilleeidet (29) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han debuterte på ultradistanse på DobbelTravern i fjor - der bildet ovenfor er fra.

  Les mer
 • 12 løp Kristins Runde 27. juni, nytt løp søndag 13. september

  12 løp Kristins Runde 27. juni, nytt løp søndag 13. september

  Klubbens Ringerike-avdeling med Hilde Johansen og Terje Rundhaugen i spissen arrangerte mimretur i Kristins Runde 27. juni - og 12 deltagere møtte fram. Dette var å betrakte som en tyvstart på klubbløpet vi arrangerer 18. oktober.

  Les mer
 • Ragnar Nygård eneste deltager fra klubben på Kick-Master Ultra #18

  Ragnar Nygård eneste deltager fra klubben på Kick-Master Ultra #18

  Ragnar fullførte sitt 105. ultraløp da han deltok i KickMaster Ultra i Drammen 28. juni. Bildet er fra KickMaster #16 tidligere i år.- En fin langtur, ultra #105 i boks, skriver Ragnar på Facebook.Hvor våt ble du?- På en skala fra 7 til 37.5 så vil jeg si

  Les mer
 • Nytt medlem: Peter Lange

  Nytt medlem: Peter Lange

  Peter Lange (36) fra Sverige og Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Han har løpt noen ultraløp tidligere, og det neste store målet er å løpe en 100-miler.

  Les mer
 • Marius og Annette vant SMVE 100 miles

  Marius og Annette vant SMVE 100 miles

  Marius Stengle-Håkonsen og Annette Velde Sande sørget for seier til Romerike Ultraløperklubb i både herre- og kvinneklassen i årets Soria Moria til Verdens Ende. Klubben hadde 17 startende på 100 miles og 4 på 50 miles, dvs 16% av deltagerne.

  Les mer
 • OPPDATERT 19.6.: Bli med på Kristins Runde 27. juni (50 miles)

  OPPDATERT 19.6.: Bli med på Kristins Runde 27. juni (50 miles)

   Kristins Runde - 50-milesløpet over alle Nordmarkas 700-meterstopper - gjenoppstår i 2020. Ikke som ordinær konkurranse, men som et treningsløp / treningstur i klubbens regi. Løpet ble arrangert i 6 år fra 2008 til 2013.

  Les mer
 • Einar Hagemann med Norges første ultraløp i en bobbane

  Einar Hagemann med Norges første ultraløp i en bobbane

  Einar Hagemann elsker å gjennomføre litt (veldig) annerledes ultrastunts. Mandag 15. juni løp han 16 ganger opp/ned bobbanen på Hafjell, etter å ha varmet opp med 5 ganger opp/ned Skuggenatten to dager tidligere.

  Les mer
 • Rune og Anders testet GPS-sporet til Kristins Runde - alt klart til klubbløpet 27. juni

  Rune og Anders testet GPS-sporet til Kristins Runde - alt klart til klubbløpet 27. juni

  Årets tredje klubbløp er som vi annonserte for en uke siden; et treningsløp i Kristins Runde - i vår smått legendariske løype som sist ble benyttet i konkurranse i 2013.  Lørdag 27. juni kan du løpe denne løypa sammen med - eller delvis sammen med - Hilde og andre medlemmer fra region Ringerike.

  Les mer
 • 16 har registrert seg på klubbens Medlemsløp 1-2020 - har du også løpt?

  16 har registrert seg på klubbens Medlemsløp 1-2020 - har du også løpt?

  Det er ennå tre uker igjen av vårt Medlemsløp #1-2020 - i ei løype nær deg. Foreløpig er det 16 som har registert tid, men vi har en mistanke om at det er en del som ennå ikke har lagt inn resultatet sitt.

  Les mer
 • 16+2 har hittil løpt RPL50 medlemsløp, halvparten har registrert seg

  16+2 har hittil løpt RPL50 medlemsløp, halvparten har registrert seg

  Foreløpig er det 8 løpere som har registrert fullført til på Romeriksåsen på Langs, 2020 virtuell utgave. Det er ikke så verst det, men faktum er at mange flere har løpt, foreløpig uten å registrere seg.

  Les mer
 • Ultratrio viste muskler langs Oslofjorden.

  Ultratrio viste muskler langs Oslofjorden.

  Mens vi venter på at konkurransesesongen skal komme skikkelig i gang er det mange som løper virtuelle løp eller lange treningsturer.Vi kommer med egne oppsummeringer for klubbløpene våre.

  Les mer
 • Gunnar Næss (og Samuel Fredriksson) testet første 1/4 av Oslo-Bergen

  Gunnar Næss (og Samuel Fredriksson) testet første 1/4 av Oslo-Bergen

  Gunnar Næss er mer utholdende enn de fleste, det viste han blant annet i NUC 200 i 2017 og 2018. Han er nå en av overraskende mange som planlegger deltagelse i superultraløpet fra Oslo-Bergen Trail 2.-10. juli neste år.

  Les mer
 • Isabel, Thomas og Halvor testet Farris Ultra i samløp

  Isabel, Thomas og Halvor testet Farris Ultra i samløp

  Farrisløpene med bl.a. Farris Ultra og Farris Maraton ble arrangert 7. juni uten RU-løpere på ultra, men derimot tre løpere på maraton. Maraton var testdistanse i år, derfor bare 7 deltagere.

  Les mer
 • Ruth Vingerhagen imponerte med 4. plass på Skuggenatten Ultra

  Ruth Vingerhagen imponerte med 4. plass på Skuggenatten Ultra

  Ruth Vingerhagen (bildet) imponerte med en sterk 4. plass og god tid i Skuggenatten Opp 6. juni. Dette er det første ultraløpet hennes som medlem etter at hun meldte seg inn i januar, men den skotske Askerjenta løp jo også to sterke ultraløp i fjor (RPL og OTC).

  Les mer
 • Fire fra klubben fullførte KickMaster Ultra #17

  Fire fra klubben fullførte KickMaster Ultra #17

  Vi er sent ute med nyheten, men 1. juni var fire av klubbens medlemmer med på årets andre utgave av KickMaster Ultra i Drammen, det 17. KickMaster Ultra totalt.Bildet: Ragnar Nygård sammen med Marit Kråkemo Finnerud og Heidi Grønvoll. Trioen holdt sammen i 50 kilometer.

  Les mer
 • Romerike Ultra på Impossible Games

  Romerike Ultra på Impossible Games

  Romerike Ultraløperklubb var selvsagt på Bislett under Impossible Games, selv om det bare ble løpt kortdistanse der. På bildet ovenfor ser dere klubbens banner der løperen vår ligger litt foran langdistansekongen Sondre Nordstad Moen i løypa. (Foto: Samuel Hafsahl)

  Les mer
 • Stig Andy Kvalheim er tilbake i klubben

  Stig Andy Kvalheim er tilbake i klubben

  Stig Andy Kvalheim (51) fra Hønefoss har meldt seg inn i klubben. Han var også medlem hos oss i perioden 2014-2016. Stig Andy kjenner vel svært mange av dere som arrangør av Ringerike 6-timers og Røyse Ultraintervall.

  Les mer
 • Nytt medlem: Karin Gjerde Viddal

  Nytt medlem: Karin Gjerde Viddal

  Karin Gjerde Viddal (44) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben. Til daglig jobber hun som undervisningsinspektør ved Luhr skole i Lørenskog. Debuten på ultradistanse skjedde fire dager etter innmeldingen og før vi rakk å skrive dette. 

  Les mer
 • Nytt medlem: Halvor Steinsholt

  Nytt medlem: Halvor Steinsholt

  Halvor Steinsholt (30) fra Ås har meldt seg inn i klubben, og som dere ser av oppsummeringen nedenfor er han er allerede en erfaren ultraløper. Han vil fortsatt løpe "kortere løp" for Team Sportsmanden.Bildet er fra starten i RPL50 i fjor. (Foto: Gry Løberg)

  Les mer
 • Nytt medlem: Lars Erik Lærum

  Nytt medlem: Lars Erik Lærum

  Lars Erik Lærum (42) fra Grefsen i Oslo har meldt seg inn i klubben. Han var påmeldt årets Romeriksåsen på langs, som jo måtte avlyses, så da byttet han bort startplassen med medlemskap i klubben. Det synes vi var et bra valg.

  Les mer
 • Åtte fra klubben på Kristi Himmelfartstur i RPL50-løypa - Bli med på "Medlemsløp 2-2020" du også

  Åtte fra klubben på Kristi Himmelfartstur i RPL50-løypa - Bli med på "Medlemsløp 2-2020" du også

  Åtte løpere fra klubben startet på Romeriksåsen på langs kl 1730 Kr Himmelfartsdag. Alle kom i mål i det som ble to grupper med fire i hver. Dette innebærer at vi er i gang med vårt "Medlemsløp 2-2020"

  Les mer
 • Kenneth Dæhlen med everesting i Digeråsen

  Kenneth Dæhlen med everesting i Digeråsen

  Torsdag kveld og fredag klatret Kenneth Dæhlen 8848 høydemeter i løpet av 20 timer i den drøyt 1 km lange heistraseen i Digeråsen hjemme på Rena. Han startet kl 22 på kvelden Kr Himmelfartsdag og var i mål fredag kl 18 etter 39 turer opp bakken.

  Les mer
 • Daniel Salvesen løp maraton i en lugar på 3x3 meter 17. mai

  Daniel Salvesen løp maraton i en lugar på 3x3 meter 17. mai

  Hva gjør man når man jobber på plattform i Nordsjøen og vil løpe maraton på Oslo Maratons virtuelle 17. mairaton på nasjonaldagen? Man gjør det som er mulig der og da, og for Daniel Cotanas Salvesen var de å løpe drøyt 5000 runder i en lugar på 3x3 meter.

  Les mer
 • Raskt og effektivt årsmøte på nett 28. april, Andrea nytt styremedlem

  Raskt og effektivt årsmøte på nett 28. april, Andrea nytt styremedlem

  Illustrasjon: Klubbens styre valgt på årsmøtet 28. aprilPå grunn av usikkerhet rundt korona-situasjonen valgte klubben å gjennomføre årets årsmøte som videokonferanse. 12 medlemmer deltok.

  Les mer
 • Isabel og Thomas perset på maraton i Kick-Master Ultra

  Isabel og Thomas perset på maraton i Kick-Master Ultra

  Ragnar Nygård løp 50 kilometer på 4:15:18 i Kick-Master Ulta i Drammen søndag 10. mai.Det var hans 103. fullførte ultraløp, mest i Norge.Kjæresteparet Isabel Aarnes og Thomas Willy Lindgren var også godt fornøyd etter at begge to perset på maraton

  Les mer
 • Henriette, Liss, Therese og Magnus løp Oslo-Verdens Ende som treningstur

  Henriette, Liss, Therese og Magnus løp Oslo-Verdens Ende som treningstur

  Magnus Thorud begynte å bli sulteforet på ultraløp og spurte Therese Falk om hun kunne tenke seg å løpe SMVE-løypa sammen med ham, nå som alle løp var avlyst eller utsatt. Therese løper jo ikke terrengløp, men svarte likevel ja. Når så Henriette Brynthe, Liss Vallestrand og Jeanette Vika også slo følge med Magnus, ble det et veldig sterkt løperfelt på 165 km treningstur.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ole Reidar Rognstadbråten

  Nytt medlem: Ole Reidar Rognstadbråten

  Ole Reidar Rognstadbråten (39) fra Jevnaker har meldt seg inn i klubben. Vi er i ferd med å få en "avdeling Ringerike".

  Les mer
 • Nytt medlem: Ole Christian Bekken

  Nytt medlem: Ole Christian Bekken

  Ole Christian Bekken (39) fra Algarheim i Ullensaker har meldt seg inn i klubben. Ultradebuten hans var i Romeriksåsen på langs i fjor. (Bildet fra løypa er tatt av Gry Løberg)

  Les mer
 • Nytt medlem: Håvard Huru Bergene

  Nytt medlem: Håvard Huru Bergene

  Håvard Huru Bergene (41) fra Røyse i Hole har meldt seg inn i klubben. Han debuterte på ultra i Löplabbets Allehelgensultra i 2019. Nå drømmer han om å løpe 100 miles. (Bildet er fra en treningstur til Gyrihaugen i mars).

  Les mer
 • Nytt medlem: Siri Bergfald

  Nytt medlem: Siri Bergfald

  Siri Bergfald (44) fra Ski har meldt seg inn i klubben. Læreren på Langhus skole har allerede rukket å løpe tre ultraløp med Rallarvegsløpet som det lengste. 

  Les mer
 • Nytt medlem: Rudi Placht

  Nytt medlem: Rudi Placht

  Rudi Placht (47) fra Grefsen i Oslo har meldt seg inn i klubben. I april debuterte han som ultraløper i den virtuelle utgaven av Last man Standing.

  Les mer
 • Nytt medlem: Terje Sand

  Nytt medlem: Terje Sand

  Terje Sand (56) fra Hagan i Nittedal har meldt seg inn i klubben. I fjor debuterte han på ultraløp i Romeriksåsen på langs.

  Les mer
 • Medlemsløp 2-2020 - Romeriksåsen på langs 23. mai - 30. august

  Medlemsløp 2-2020 - Romeriksåsen på langs 23. mai - 30. august

  Klubben har bestemt seg for å arrangere to virtuelle klubbløp, uavhengig av hva som skjer videre med Koronarestriksjoner, men vi må selvsagt alle forholde oss til de retningslinjer som hele tiden gjelder for smittevern. Nedenfor ser du informasjon om det andre av klubbløpene.

  Les mer
 • Medlemsløp 1-2020 - i ei løype nær deg 1. mai - 5. juli

  Medlemsløp 1-2020 - i ei løype nær deg 1. mai - 5. juli

  Klubben har bestemt seg for å arrangere to virtuelle klubbløp, uavhengig av hva som skjer videre med Koronarestriksjoner, men vi må selvsagt alle forholde oss til de retningslinjer som hele tiden gjelder for smittevern. Nedenfor ser du informasjon om det ene av klubbløpene,

  Les mer
 • Nytt medlem: Camilla Sund

  Nytt medlem: Camilla Sund

  Camilla Sund (36) fra Nærsnes i Asker har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultra i Ecotrail i 2017, og hadde det ikke vært for Koronasituasjonen skulle det blitt nytt ultraløp siste dagen i mai i år.

  Les mer
 • Harald Bjerke og Morten Fundingsrud løp 24 runder i Last Man Standing

  Harald Bjerke og Morten Fundingsrud løp 24 runder i Last Man Standing

  I utgangspunktet skriver vi ikke om resultater i virtuelle løp, men vi gjør i denne omgang et unntak for Last Man Standing som ble arrangert 18.-19. april. To som imponerte spesielt der var Harald Bjerke og Morten Fundingsrud, som begge klarte 24 runder, dvs 100 miles.

  Les mer
 • Digitalt årsmøte 28. april

  Digitalt årsmøte 28. april

  Vi har i dag sendt ut innkalling til digitalt årsmøtet 2020 for Romerike Ultraløperklubb. Innkallingen er sendt pr e-post, og gjengis nedenfor.

  Les mer
 • Romeriksåsen på langs 2020 avlyst!

  Romeriksåsen på langs 2020 avlyst!

  Etter at myndighetene i går gikk ut med beskjed om at forbudet mot kultur- og idrettsarrangementer varer til 15. juni, har Romerike Ultraløperklubb bestemt seg for å avlyse Romeriksåsen på langs som var berammet til 27. juni. 

  Les mer
 • Bildeserie fra Bislett 24-timers kåret til Årets bilde i kategorien Sport reportasje

  Bildeserie fra Bislett 24-timers kåret til Årets bilde i kategorien Sport reportasje

  Fotograf Stig B. Hansen i Aftenposten vant kategorien Sport reportasje med bildeserien UTMATTET da Årets bilde ble kåret torsdag kveld. Bildeserien på åtte bilder er fra Bislett 24-timers og et 24-timersløp i Barcelona. 

  Les mer
 • Frode Lein fullførte Iditarod Trail Invitational - 563 km på truger med pulk på slep

  Frode Lein fullførte Iditarod Trail Invitational - 563 km på truger med pulk på slep

  Frode Lein har vært ute en vinternatt før - ja tropenatt også - men deltagelsen i Iditarod Trail Invitational er sunnmøringens (bor i Hakadal) lengste konkurranse noensinne. 563 km på truger - med pulk på slep - i svært varierende vær og snøfo

  Les mer
 • Korona-avlysninger og -utsettelser

  Korona-avlysninger og -utsettelser

  Hei alle medlemmer i klubben Nå er det kun den nasjonale dugnaden for å bremse/stoppe Korona-pandemien som er viktig. Samtidig er det viktig å være optimist og ha tro på at dette går over, men det krever at absolutt alle følger de rådene som gis.

  Les mer
 • Suveren seier og ny pers på Therese Falk i Skövde 6-timmars

  Suveren seier og ny pers på Therese Falk i Skövde 6-timmars

  Therese Falk viste god form tre uker før NM 100 km da hun med solid margin vant Skövde 6-timmars med 74,019 kilometer lørdag 7. mars. På bildet ser vi Therese i Boulogneskogen. (Foto: Jan Billy Aas)

  Les mer
 • Bli med på klubbens lag i Holmenkollstafetten 9. mai

  Bli med på klubbens lag i Holmenkollstafetten 9. mai

  For tredje år på rad stiller Romerike Ultraløperklubb med lag i Holmenkollstafetten, og også i år har vi meldt på lag i klasse A2 Andre lag mix flertall kvinner. Det er stafettens nest største klasse med ca 1000 deltagende lag.

  Les mer
 • Leif løp Legends Trail som oppvarming til Barklay Marathons

  Leif løp Legends Trail som oppvarming til Barklay Marathons

  Leif Abrahamsen fullførte 24. februar det 260 km lange Montane Legends Trail for 2. gang. Nå er det legendariske The Barklay Marathons som venter, der Leif som første nordmann noensinne har sikret seg en startplass.

  Les mer
 • Therese med klasseseier i Kitakyushu Marathon

  Therese med klasseseier i Kitakyushu Marathon

  Therese Falk er på ferie i Japan (sammen med samboer Thomas) - og selvsagt har hun løpt maraton. I Kitakyushu Marathon løp hun inn til 15. plass i kvinneklassen med tiden 3:12:32 og 1. plass i aldersklassen.

  Les mer
 • Isabel Arnes har løpt New Dehli Marathon

  Isabel Arnes har løpt New Dehli Marathon

  Isabel Aarnes har vært på en spennende reise til India der hun blant annet løp den 5. utgaven av New Dehli Marathon som guide for blinde Håkon Gisholt fra Jessheim.- Jeg er ganske sikker på at vi var de eneste norske på maraton...

  Les mer
 • Nytt medlem: Stian Slinning Øidvin

  Nytt medlem: Stian Slinning Øidvin

  Stian Slinning Øidvin (37) fra Rykkinn i Bærum har meldt seg inn i klubben. Vi googlet oss fram til at han har løpt minst tre ultraløp; UltraBirken og Bislett50 i 2016 og Bislett50 i år.

  Les mer
 • Nytt medlem: Astrid Bruun Ødegård

  Nytt medlem: Astrid Bruun Ødegård

  Astrid Bruun Ødegård (43) fra Skedsmokorset har meldt seg inn i klubben -og slår derved følge med forloveden Malin Tråstadkjølen som meldte seg inn tidligere i februar. Begge har meldt seg på til Romeriksåsen på langs for lenge siden. Ast

  Les mer
 • Cathrine Walle løp fortest av alle i Holmestrand Cannonball Ultra

  Cathrine Walle løp fortest av alle i Holmestrand Cannonball Ultra

  Seks av de 20 deltagerne som løp 45-kilometeren i Holmestrand Cannonball Ultra var fra klubben, og raskest av alle, kvinner som menn, RU eller andre klubber, var Cathrine Walle.

  Les mer
 • Nytt medlem: Malin Tråstadkjølen

  Nytt medlem: Malin Tråstadkjølen

  Malin Tråstadkjølen (42) fra Sundvollen (Hole kommune) har meldt seg inn i klubben. Hun har ennå ikke løpt lenger enn halvmaraton i konkurranse, men nå har hun meldt seg på sine første ultraløp.

  Les mer
 • Bli med på klubbdagen 22. mars

  Bli med på klubbdagen 22. mars

  For tredje år på rad inviterer vi til klubbdag på Fornebu.Det er fint om du legger inn "skal" eller "interessert" på arrangementets fb-sideHusk også å melde deg på dersom du skal løpe Fornebu Cannonballs, klubben betaler.

  Les mer
 • Nytt medlem: Erik Bergersen

  Nytt medlem: Erik Bergersen

  Erik Bergersen (35) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har ikke løpt så lenge, men har allerede kommet godt i gang med ultraløpingen. Bildet ovenfor er fra Midnight Sun Marathon.

  Les mer
 • Stian Fjellestad på 4. plass og Louise Skak på 2. plass på Bislett 50 KM

  Stian Fjellestad på 4. plass og Louise Skak på 2. plass på Bislett 50 KM

  Det var mange fra klubben som hevdet seg høyt på resultatlistene på Bislett 50 KM lørdag 8. februar. Vi hadde tre menn og tre kvinner i topp 10 - og raskest av alle var Stian Fjellestad som løp inn til 4. plass i herreklassen med 3:25:22 og Louise Skak med 2. plass i kvinneklassen med 3:46:39.

  Les mer
 • Nytt medlem: Philip Rakke

  Nytt medlem: Philip Rakke

  Philip Rakke (19) fra Oslo har meldt seg inn i klubben - og blir dermed den yngste aktive løperen i klubben. I fjor løp han Oslo Maraton, i 2020 blir det ultraløping.Philip er som eneste nordmann påmeldt i Ultra NORWAY Race i Troms (140km- 9000 høydemeter).

  Les mer
 • Anne-Grethe Thillesen fullførte britiske Arc50

  Anne-Grethe Thillesen fullførte britiske Arc50

  Anne-Grethe Thillesen har vært på den engelske sørkysten der hun 21. februar fullførte 50 milesløpet The Arc50 - 50mile Winter Coast Path Ultra.Makstiden var 15,5 time, dvs midnatt natt til søndag, men Anne-Grethe bommet på denne med 1 minutt og 40 sekunder.

  Les mer
 • Populær fellestrening på Bislett 25. januar

  Populær fellestrening på Bislett 25. januar

  Louise Skak hadde invitert til fellestrening på Bisletts innendørsbane 25. januar. Minst et 20-talls medlemmer og noen andre løp langt eller lengre i løpet av noen timer denne lørdagen.

  Les mer
 • Marius Nakkeid kom på 8. plass på Funchal Marathon

  Marius Nakkeid kom på 8. plass på Funchal Marathon

  Marius Nakkeid var raskest av de norske løperne på Funchal Maraton på Madeira 19.  januar. Han kom på 8. plass i herreklassen med tiden 2:58:58. Det holdt til 2. plass i M40-44.

  Les mer
 • Nytt medlem: Kevin Hughes

  Nytt medlem: Kevin Hughes

  Kevin Hughes (44) fra Hagan i Nittedal har meldt seg inn i klubben. Ultraløpsdebuten fikk han på RPL50 i fjor der han kom i mål på 5 sekunder over 7 timer.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ruth Vingerhagen

  Nytt medlem: Ruth Vingerhagen

  Ruth Vingerhagen (34) fra Vettre i Asker (opprinnelig fra Glasgow) har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultraløp i RPL50 i 2019 med en veldig sterk 6. plass med tiden 5:41:12. Litt senere på året vant hun 55-kilometeren i OTC.

  Les mer
 • Fire fra klubben fullførte Gunneklev Ultra - årets første norske ultraløp

  Fire fra klubben fullførte Gunneklev Ultra - årets første norske ultraløp

  Den norske ultraløpsesongen er i gang, det startet med Gunneklev Ultra i Porsgrunn 18. januar. Fire av de 18 som fullførte 46,5-kilometeren var fra klubben. Raskest var Magnus Thorud med 4:09.

  Les mer
 • Q&A med Leif Barkley Abrahamsen etter Ecotrails filmkveld 3. mars

  Q&A med Leif Barkley Abrahamsen etter Ecotrails filmkveld 3. mars

  Vi bruker ikke å reklamere for eksterne arrangementer her på siden, men når klubbens egen Leif Abrahamsen er en av hovedfigurene må vi gjøre et unntak. Tirsdag 3. mars blir det filmkveld arrangert av Ecootrail og med Q&A med Leif etter visningene.

  Les mer
 • Leif fullførte førsteutgaven av Sandsjöbacka Trail 100 miles

  Leif fullførte førsteutgaven av Sandsjöbacka Trail 100 miles

  Leif Abrahamsen var en av to nordmenn som fullførte Sandsjöbacka Trail 100 miles helgen 11.-12. januar. Den tidligere tredagerskonkurransen er nå gjort om til enkeltløp der 100 miles er lengste distanse.  10 av 21 løpere fullførte.

  Les mer
 • Nytt medlem: Hans Langan

  Nytt medlem: Hans Langan

  Hans Langan (60) fra Asker har meldt seg inn i klubben. Han trives best i terrenget, men så sent som i romjula ble det langtur på asfalt i Löplabbets Ribbemaraton.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ellen Bech Spangelid

  Nytt medlem: Ellen Bech Spangelid

  Ellen Bech Spangelid (61) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Den tidligere syklisten fant tilbake til løpinga da fivefingersskoene ble lansert for noen år siden. Nå har hun blitt ultraløper med deltagelse i blant annet RPL50 og Bislett 24-timers i år.

  Les mer
 • Medlemskontingent og klubblotteri

  Medlemskontingent og klubblotteri

  Faktura for medlemskontingent 2020 er sendt ut i dag via MinIdrett (NIF). Hvis du ikke har mottatt denne er det fint om du kontakter olav@online.no Alle som betaler i løpet av januar 2020 er med i trekningen av 10 par Oofos restitusjonssandaler.

  Les mer
 • Godt nytt år!

  Godt nytt år!

  Hei alle medlemmerTakk for et nytt fantastisk ultraløper-år.Vi har feiret 10-årsjubileum og medlemsmassen har økt til 270, et formidabelt antall medlemmer i en langløp

  Les mer
 • Peter Jensen på 2. plass i Skjærgårdsmaraton

  Peter Jensen på 2. plass i Skjærgårdsmaraton

  Tidenes første Skjærgårdsmaraton ble arrangert fra Verdens Ende på Tjøme lørdag 28. desember. Peter Jensen var eneste deltager fra klubben, og kvitterte med en flott 2. plass på 3:10:35 under nokså hustrige forhold.

  Les mer
 • Nytt medlem: Terje Rundhaugen

  Nytt medlem: Terje Rundhaugen

  Terje Rundhaugen (50) fra Hønefoss har meldt seg inn i klubben. Foreløpig har han startet i tre, og fullført to ultraløp. Hjemme på Ringerike er Terje en av trenerne

  Les mer
 • 23 løpere fra klubben deltok på Löplabbets Ribbemaraton 3. juledag

  23 løpere fra klubben deltok på Löplabbets Ribbemaraton 3. juledag

  23 løpere fra klubben var med da Löplabbets Ribbemaraton ble arrangert 3. juledag, dvs om lag hver fjerde deltager. Ribbemaraton er først og fremst en konkurranse med sosial profil og alfabetisk resultatliste.

  Les mer
 • Leif er nesten døv: Har du tenkt på hvordan det er når løperen ikke hører?

  Leif er nesten døv: Har du tenkt på hvordan det er når løperen ikke hører?

  Det er noen dager siden Fornebu Juleutra, der jeg tok bilder og skrev litt fra årets siste ultraløp på norsk jord. Jeg tok bilder og heiet på løperne, og tok som en selvfølge at alle hørte heiaropene. Men var det en selvfølge? Faktisk ikke!

  Les mer
 • God Jul ønskes alle medlemmer og ultravenner

  God Jul ønskes alle medlemmer og ultravenner

  Vi ønsker alle klubbens medlemmer - og alle våre ultravenner - en riktig fin julekveld og romjul. Vi håper dere fyller på med noen kilometer i joggeskoa innimellom all julematen - og at alle får besøk av løpejulenissen (han med sportlige presanger).

  Les mer
 • Louise vant maraton, Leif nummer 2 på 50 km på Fornebu Juleultra

  Louise vant maraton, Leif nummer 2 på 50 km på Fornebu Juleultra

  Louise Skak vant maraton, mens Leif Foss kom på 2. plass på 50 km under Fornebu Juleultra søndag 22. desember. Jon Asphjell kom på 4. plass på 50 km mens Even Nedberg ble nummer 11. 

  Les mer
 • Nytt medlem: Tor Inge Skau

  Nytt medlem: Tor Inge Skau

  Tor Inge Skau (54) fra Jessheim har meldt seg inn i klubben. Han debuterte som ultraløper på Romeriksåsen på langs i fjor med sterke 5:34, og nå er han en av snart 200 påmeldte til 2020-utgaven av RPL50.

  Les mer
 • Therese vant maraton overlegent i Hans Jacobs Minneløp

  Therese vant maraton overlegent i Hans Jacobs Minneløp

  Årets siste løp i Maratonkarusellen i Bergen er Hans Jacobs Minneløp. Løpet ble arrangert lørdag 7. desember, og på maraton viste Therese Falk at hun allerede er bra restituert etter Bislett 24-timers for to uker siden. 

  Les mer
 • Både Nikolai og Audun løp Valencia Maraton på 3:09

  Både Nikolai og Audun løp Valencia Maraton på 3:09

  Tre løpere fra klubben fullførte maratonløpet i Valencia 1. desember. Nikolai Zahl Marken var raskest med nettotiden 3:09:41 mens Audun Brunes fulgte 12 sekunder bak. Vår tredje deltager var Tanja Christense Gudbrandsen som løp på 4:16:42.

  Les mer
 • Arild Bjarkø nr 31 av 380 i Oman by UTMB 130 km - soleklar klasseseier

  Arild Bjarkø nr 31 av 380 i Oman by UTMB 130 km - soleklar klasseseier

  Arild Bjarkø er et skikkelig råskinn, og sett i lys av at han løp i M60-69 var 31. plassen i Oman by UTMB utrolig sterkt. Dette er en veldig teknisk løype som tar knekken på flertallet av deltagerne.Aldersklassen vant han med en margin på nesten 4,5 time!

  Les mer
 • Stolt av klubben og Bislett 24-timers

  Stolt av klubben og Bislett 24-timers

  Bislett 24-timers er noen dager unna, men gledesrusen har ikke lagt seg helt ennå når dette skrives, fire dager etter sluttsignalet på Bislett. Hvilken fest det ble, nok en gang!The best Bislett indoor challenge ever, som tidligere OL-president Samaranch ville sagt.  

  Les mer
 • Nytt medlem: Erlend B Jenssen

  Nytt medlem: Erlend B Jenssen

  Erlend B Jenssen (45) fra Auli på Romerike, opprinnelig Tromsøgutt, har meldt seg inn i klubben. På bildet er han sammen med Sofiia Granheim under årets SMVE 100 miles.

  Les mer
 • Nytt medlem: Annette Velde Sande

  Nytt medlem: Annette Velde Sande

  Annette Velde Sande (37) fra Jessheim har meldt seg inn i klubben.  Hun er en langt over middels aktiv og sprek dame, opprinnelig fra Haugesund. Hun løp sitt første ultraløp i 2017 og er også en sterk utøver på (ultra)-OCR.

  Les mer
 • Imponerende 3. plass til Hans Kristian Smedsrød i Everest Trail Race

  Imponerende 3. plass til Hans Kristian Smedsrød i Everest Trail Race

  Hans Kristian Smedsrød er vanligvis en sterk etappeløper, og det fikk han vist i Everest Trail Race. Etter at seks dagsverk på til sammen 170 km var unnagjort, endte 30-åringen fra Norge på en flott tredjeplass, skriver Runar Gilberg på kondis.no.

  Les mer
 • Nytt medlem: John Aslak Bø

  Nytt medlem: John Aslak Bø

  John Aslak Bø (32) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. John Aslak er opprinnelig fra Randaberg, og mange av dere kjenner han fra Löplabbet Sandvika der han er salgssjef.

  Les mer
 • Cathrine Walle på 2. plass i Jessheim Vintermaraton

  Cathrine Walle på 2. plass i Jessheim Vintermaraton

  Cathrine Melsom Walle imponerte med 3:18:30 og 2. plass i Jessheim Vintermaraton søndag 17. november. Det var ny pers med over 3 minutter under ikke alt for gode forhold! (Foto:Olav Engen)

  Les mer
 • Nytt medlem: Nicolas Ross

  Nytt medlem: Nicolas Ross

  Nicolas Ross (35) - franskmann bosatt i Oslo - har meldt seg inn i klubben. Tidligere i år har han blant annet fullført DobbelTravern der bildet nedenfor er tatt.

  Les mer
 • 10 ting du ikke trenger å vite om Bislett 24-timers

  10 ting du ikke trenger å vite om Bislett 24-timers

  Vi har oppsummert en del uviktige ting om Bislett 24-timers på kondis.no. Men det er sikkert likevel interessant for mange å vite hvem som har løpt fortest, lengst, flest ganger osv.

  Les mer
 • Nytt medlem: Kristian Mong

  Nytt medlem: Kristian Mong

  Kristian Mong (40) fra Røyken har meldt seg inn i klubben. Jeg kjenner altfor få som ikke himler med øynene og mumler «galskap» når det snakkes om ultra, sier Kristian - og vi kan bekrefte at hos oss er dette "hverdagsaktivitet".

  Les mer
 • Eirik Gundersen imponerte med 2:32:20 i NYCM, beste norske

  Eirik Gundersen imponerte med 2:32:20 i NYCM, beste norske

  2:30-jagende Eirik Gundersen løp raskest av alle de 345 norske deltagerne i New York City Marathon 3. november. Lillestrømlingen løp på 2:32:20 i den ikke alt for raske løypa i NYCM, noe som ga en sterk 84. plass av 53.508 løpere (70. plass i herreklassen).

  Les mer
 • Frode Lein på 6. plass etter 230 kilometer gjennom fem naturreservat i Kenya

  Frode Lein på 6. plass etter 230 kilometer gjennom fem naturreservat i Kenya

  Klubbens for tiden kanskje fremste eventyrer, Frode Lein, deltok på et 230 km langt etappeløp gjennom fem naturreservat i Kenya 18.-22. oktober. Beskrivelsen av løpet med de ville dyrene er fantastisk, men konkurransen er også et veldedighetsløp.

  Les mer
 • Nå kan du kjøpe Norsk Friidretts helårslisens for 2020

  Nå kan du kjøpe Norsk Friidretts helårslisens for 2020

  Det er gode grunner til å kjøpe Norsk Friidretts helårslisens, som gjør at du slipper engangslisens i løp og samtidig har en god forsikring mot treningsskader.

  Les mer
 • Asgeir Hjorthaug på 42. plass i Kullamannen 174 km der bare 30% fullførte

  Asgeir Hjorthaug på 42. plass i Kullamannen 174 km der bare 30% fullførte

  Asgeir Hjorthaug løp inn til en sterk 42. plass i Nordens klart største 100-milesløp. 381 herreløpere startet, 116 kom i mål innenfor tidsfristen på 36 timer på Kullamannen i Skåne.

  Les mer
 • 75% av deltagerne på Perseløpets maraton var fra klubben

  75% av deltagerne på Perseløpets maraton var fra klubben

  I den niende utgaven av Perseløpet (Sand, Jessheim) var også maraton lagt til i løpstilbudet, og i løpet 2. november var tre av de fire deltagerne fra klubben.Bildet: Isabel og Thomas med tommel opp for ny Isabel-pers, før løpet!

  Les mer
 • Fellestrening Lillestrøm Rundt med 9 deltagere

  Fellestrening Lillestrøm Rundt med 9 deltagere

  Marit Bjerknes var koordinator for fellestreninga 3. november, og for tredje gang arrangert hun trening på turveiene i og rundt Lillestrøm. Ni deltagere delte seg inn i to fartsgrupper, fem i frontpulja som løp 25 kilometer, og fire i baktroppen som løp 18 km.

  Les mer
 • 11 fra klubben løp Allehelgensultra da Ragnar jubilerte med ultra nr 100

  11 fra klubben løp Allehelgensultra da Ragnar jubilerte med ultra nr 100

  Hele 11 av de 33 startende i Allehelgensultra 31. oktober var fra klubben, og for Ragnar Nygård ble det en spesiell dag. Han fullførte sin hundrede ultraløp, som den første i Norge.

  Les mer
 • Øyunn Bygstad løp knalltøffe Svalandsgubben 8 ganger. 216 km med mest myr og gjørme.

  Øyunn Bygstad løp knalltøffe Svalandsgubben 8 ganger. 216 km med mest myr og gjørme.

  Øyunn Bygstad er ei tøff og særdeles utholdende dame - og hun er morsom. Løpsbeskrivelsen hennes etter å ha fullført 8 runder i Svalandsgubben må du bare lese. 

  Les mer
 • Sofiia var en av tre som fullførte 5x Lommedalen Rundt

  Sofiia var en av tre som fullførte 5x Lommedalen Rundt

  Lommedalen Rundt er et terrengløp på 19 km, men 18 tøffinger løp også 2,3,4 og 5 runder. En av de fire som prøvde seg på 5 runder - 95 km - var Sofiia Granheim.  Det ble en tøff tur i gjørmete terreng i nesten 15 timer.

  Les mer
 • Line og André løp inn til 5. og 6. plass i Backyard Sandefjord

  Line og André løp inn til 5. og 6. plass i Backyard Sandefjord

  Line Sevilhaug Caliskaner og André Gonstad Johansen løp inn til 5. og 6. plass i Backyard Sandefjord lørdag 26. oktober. Det var henholdsvis 53 og 118 startende i kvinne- og herreklassen.

  Les mer
 • Imponerende 14. plass til Therese i VM 24-timers

  Imponerende 14. plass til Therese i VM 24-timers

  Therese Falk løp inn til sitt nest beste resultat på 24-timersløp under VM 26.-27. oktober i franske Albi. Hun fikk også sin klart beste plassering i et VM - en sterk 14. plass med 228,906 km.Det er veldig imponerende på et døgn der hun følte det gikk tungt.

  Les mer
 • Isabel og Tore raskest av våre fem løpere i Fredrikstad Maraton

  Isabel og Tore raskest av våre fem løpere i Fredrikstad Maraton

  Fem av klubbens løpere var med på Fredrikstad maraton 26. oktober. Raskest av dem var Tore Mortensen i herreklassen og Isabel Aarned i kvinneklassen.

  Les mer
 • Solid pers på Ingvild Hartmann-Lørscher i Reykjavik Haustmarathon

  Solid pers på Ingvild Hartmann-Lørscher i Reykjavik Haustmarathon

  Ingvild Hartmann-Lørscher perset med nesten en halv time da hun fullførte Reykjavik Haustmarathon 26. oktober.  Det var hun selvsagt strålende fornøyd med.

  Les mer
 • Ole-Henrik Kjevik løp Amsterdam Marathon på 3:23:25

  Ole-Henrik Kjevik løp Amsterdam Marathon på 3:23:25

  Det var veldig mange norske løpere med i Amsterdam Marathon sist helg, men vi fant bare én fra klubben i resultatlistene. Ole-Henrik Kjevik løp inn til 3:23:25 etter et jevnt løp der han passerte halvveis på 1:41:20. Det ga 152 plass i den store M50-klassen.

  Les mer
 • Patrick Stangbye på 2. plass i Lillomarka Rundt

  Patrick Stangbye på 2. plass i Lillomarka Rundt

  Flere av våre Sky Blazers-medlemmer var sentrale i prøveløpet av Lillomarka Rundt 19. oktober. Patrick Stangbye var den som holdt følge med Sindre Buraas (bildet) nesten til mål.

  Les mer
 • Nytt medlem: André Gonstad Johansen

  Nytt medlem: André Gonstad Johansen

  André Gonstad Johansen (37)  fra Algarheim (Ullensaker) har meldt seg inn i klubben. Tidligere i år debuterte han på ultra på Bislett 50K (4:02:24) og fulgte opp i juni med RPL50 (5:29:15. Selv om har er fesk som løper går det allerede fort unna.

  Les mer
 • Jon Asphjell vant Kruke

  Jon Asphjell vant Kruke's Backyard Ultra

  Jon Asphjell liker seg på bacvkyardløp og var favoritt før start på Kruke's Backyard Ultra sist helg. Den som holdt ut lengst av konkurrentene var Kruke selv, men Jon var ikke ferdigløpt og la inn to ekstra sluttrunder.

  Les mer
 • Marianne Moe løp Lisboa Maraton på 3:40

  Marianne Moe løp Lisboa Maraton på 3:40

  Marianne Moe løp EDP Lisbon Marathon søndag 20. oktober. Det endte med en flott 5. plass i W50 og 102. plass totalt i kvinneklassen.Marianne skriver på facebook:Løypa i Lisboa maraton var virkelig fantastisk 🤩

  Les mer
 • Ragnar og Kristoffer løp Cappadocia Ultra

  Ragnar og Kristoffer løp Cappadocia Ultra

  Kristoffer Stensrud og Ragnar Nygård løp sist helg Salomon Cappadocia Ultra der det var over 2000 deltagere totalt. Løpet arrangeres i det fantastiske tyrkiske terrenget som turistene valfarter til også når det ikke arrangeres ultraløp der.Kristoffer deltok p&a

  Les mer
 • Deimante perset med 18 minutter og var raskest av våre løpere i Chicago Marathon

  Deimante perset med 18 minutter og var raskest av våre løpere i Chicago Marathon

  Deimante Razukiene, Jenny Midbjer og Knut Bøvre fullførte Chicago Marathon sist helg sammen med 45.758 andre løpere!  Raskest av våre løpere var nyinnmeldte Deimante som løp på 3:29:46 og kom på 1.462 plass av 21.243 kvinner, og perset med hele 18 minutter.

  Les mer
 • Ragnhild Audestad løp Afghanistan maraton

  Ragnhild Audestad løp Afghanistan maraton

  Ragnhild Audestad er klubbens globetrotter, og reiser stadig til land vi andre knapt tenker på som alternative reisemål. Og hun finner alltid et maraton... Nå har hun løpt Afghanistan maraton.

  Les mer
 • Nytt medlem: Henning Moholdt

  Nytt medlem: Henning Moholdt

  Henning Moholdt (41) fra Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Flere av dere har jo truffet Henning bl.a. på RPL50 og Jotunheimsvegløpet, og på klubbtreningen fra Blaker tidligere i år, I det siste kom han på en flott 12. plass med 5:11 på 57 kilometer.

  Les mer
 • Nytt medlem: Deimante Razukiene

  Nytt medlem: Deimante Razukiene

  Deimante Razukiene (37) fra Oslo - opprinnelig fra Litauen - har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultra i Ecotrail45 i 2017.Deimante om seg selv:- Jeg flyttet til Norge for 6.5 år siden, bor i Oslo nå. Jeg har to barn og jobber som distribusjonsleder.

  Les mer
 • Nytt medlem: Inga Rybak

  Nytt medlem: Inga Rybak

  Inga Rybak (44) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Tidligere i år løp hun inn til 14. plass i RPL50 og slo alle klubbens kvinnelige deltagere. Bildet: Inga etter 10 km på årets RPL50.

  Les mer
 • Nytt medlem: Eirik Trenchard

  Nytt medlem: Eirik Trenchard

  Eirik Trenchard (55) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har trent jevnlig i snart 15 år og har blant annet løpt RAT race The Wall (England på tvers) og Laugavegur ultra marathon på Island - og ikke minst PL50 i år der han ble inspirert til å melde seg inn i klubben.

  Les mer
 • Nytt medlem: Camilla Raade Fauske

  Nytt medlem: Camilla Raade Fauske

  Camilla Raade Fauske (48) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben. Hun er en aktiv allsidig kvinne som deltar i både OCR og løping. På bildet løper hun og mannen Tim Roar i mål på Petra Desert Marathon Marathon i Jordan tidligere i år.

  Les mer
 • Solen skinner alltid på Siggerud

  Solen skinner alltid på Siggerud

  Solen skinner alltid på Siggerud, skriver Anita Kråkmo etter treningssamling i bakgården søndag 6. oktober. Åtte møtte fram og to grupper løp et ulikt antall runder i terrenget.- Løypa til Last Man Standing viste seg fra sin beste side.

  Les mer
 • Sofiia Granheim på 3. plass i magiske Jotunheimvegløpet

  Sofiia Granheim på 3. plass i magiske Jotunheimvegløpet

  10 løpere fra klubben fullførte det første Jotunheimvegløpet 5. oktober. Best plassering fikk Sofiia Granheim med 3. plass i kvinneklassen på 5:58:50. Åtte av våre 10 løpere brukte mindre enn 6,5 time, så her snakker vi om en rask løype.

  Les mer
 • Cecilie og Øystein vant 200 km i Oslo Trail Challenge

  Cecilie og Øystein vant 200 km i Oslo Trail Challenge

  Cecilie Longva Igesund og Øystein Næss vant den lengste løypa i den første utgaven av Oslo Trail Challenge 4.-6. oktober. Det ble en lang, gjørmete og spennende reise i over to døgn. På bildet er de halvveis, på Mylla.

  Les mer
 • Gode tider av våre fem løpere i Berlin Marathon

  Gode tider av våre fem løpere i Berlin Marathon

  Therese Falk løp på 3:08:15 i Berlin Maraton, som holdt til en finn 243. plass av veldig mange tusen deltagere. Best av våre i herreklassen var Øivind Thuen med 1967 plass i herreklassen og 2:58:17.Det er altså vanvittig mange som løper fort i perseløpet i Berlin.

  Les mer
 • Nytt medlem: Sandra Ruud

  Nytt medlem: Sandra Ruud

  Sandra Ruud (28) fra Nannestad har meldt seg inn i klubben. Hun løp Oslo Maraton på 3:21 allerede i 2016 (se bildet), men det er først nå hun satser mot lengre distanser.Sandra Ruud  om seg selv :28 år gammel løpeglad jente fra Lørenskog, nå b

  Les mer
 • Ninette Banoun fullførte et glohett Spartathlon

  Ninette Banoun fullførte et glohett Spartathlon

  Ninette Banoun fullførte årets Spartathlon da hun sammen med Jeanette Vika fra Holmestrand Ultraløperklubb kom i mål lørdag ettermiddag etter neste 35 timer.I motsetning til fjorårets ufyselige vær med regn og storm, var det kjempevarmt i år.

  Les mer
 • Ragnar Nygård løp Ecotrail Wicklow-Dublin i sitt 98. ultraløp

  Ragnar Nygård løp Ecotrail Wicklow-Dublin i sitt 98. ultraløp

  Ragnar Nygård fullførte sitt ultraløp nr 98 da han sist helg løp 80 kilometer i Ecotrail Wicklow, det nyeste tilskuddet til Ecotrailfamilien. Fin og tøff løypa, sier Ragnar, som med tiden 10:51:40 kom på 43. plass av 115 startende på 80 km.

  Les mer
 • Nytt medlem: Margrethe Kallestad Rasmussen

  Nytt medlem: Margrethe Kallestad Rasmussen

  Margrethe Kallestad Rasmussen (25) fra Bergen/Rælingen har meldt seg inn i klubben. For ikke lenge siden løp hun Oppdal Fjellmaraton (som er ultratungt), og ultraløpsdebuten kommer kanskje i Lillomarka rundt.Margrethe i Oppdal Fjellmaraton.

  Les mer
 • Liss Vallestrand vant Løpevennenes Ultraintervall i Harstad

  Liss Vallestrand vant Løpevennenes Ultraintervall i Harstad

  Liss Johansen Vallestrand totalvant Løpevennenes Ultraintervall for 2. gang da hun 21. september løp 15 runder og 94,5 km i Harstad. For to år siden totalvant hun med 103,9 km.Men, når konkurrentene var ferdigløpt nøyde Liss seg med to ekstra runder.

  Les mer
 • Ragnar Øien fullførte Norefjell Sky Ultra

  Ragnar Øien fullførte Norefjell Sky Ultra

  Norefjell Sky Ultra er et av årets nye ultraløp, og 21. september ble løpet arranger med 50 km som lengste distanse. Ragnar Øien var den eneste deltageren fra klubben. (Bildet er fra EcotrailOslo 2016)

  Les mer
 • Helle Manvik løp 178 km på 24-timersløp i London - endte på sykehus

  Helle Manvik løp 178 km på 24-timersløp i London - endte på sykehus

  Helle Manvik løp Self Transcendence 24 Hour Track Race London 21.-22. september. Hun ga seg etter 21 timer, men endte likevel på 5. plass i kvinneklassen med 178,031 km. Bilder er fra da hun vant Granan Backyard Ultra i juni.

  Les mer
 • Marianne Grøstad Nesje på 7. plass i Black River Run 100 miles

  Marianne Grøstad Nesje på 7. plass i Black River Run 100 miles

  Marianne Nesje løp inn til en flott 7. plass i Black River Run 100 miles. Hun brukte 24:12:43 på de 10x 16,1 km lange rundene i Västerås. 21 av de 97 startende på 100 miles var kvinner, tre av dem var fra klubben.

  Les mer
 • Klasseseier til Line Caliskaner da 40 fra klubben løp Oslo Maraton

  Klasseseier til Line Caliskaner da 40 fra klubben løp Oslo Maraton

  Som vanlig de siste årene stilte Romerike Ultraløperklubb med den største troppen av alle klubber på Oslo Maraton, på maraton og trippelen. 40 av klubbens løpere fullførte maraton mens 8 av disse også fullførte Oslotrippelen.

  Les mer
 • Invitasjon til gratis Drøbak Maratonintervall 12. oktober

  Invitasjon til gratis Drøbak Maratonintervall 12. oktober

  Vi bruker ikke å legge ut løpsinnbydelser til konkurranser på siden vår, men gjør et unntak for denne som kom direkte til klubben. Drøbak MaratonIntervall er gratis, og veldig bra trening for ultraløp.

  Les mer
 • Gjensyn med Lillestrøm på klubbtrening 3. november - og litt om andre treninger

  Gjensyn med Lillestrøm på klubbtrening 3. november - og litt om andre treninger

  Søndag 3. november inviterer Marit Berg Bjerknes til klubbtrening i Lillestrøm, i praksis en gjentagelse av opplegget fra slutten av januar 2016 da vi var 17 på løpetur i Lillestrøm - med dusj og kafébesøk etterpå.

  Les mer
 • Flott feiring av klubbens første 10 år

  Flott feiring av klubbens første 10 år

  Aldri har jeg opplevd bursdagssangen bli sunget sterkere og flottere enn under middagen på Frysja33 fredag 14. september. Det var et ultravakkert klubbkor med 50 medlemmer - for anledningen uten treningstøy. 

  Les mer
 • Oppdatert info om turen til Highland Fling i 2020

  Oppdatert info om turen til Highland Fling i 2020

  Det nærmer seg påmelding til Highland Fling 2020, der vi håper mange fra klubben vil være med. På bildet ser du klubbens deltagere på løpet i 2014. Da var vi 33 deltagere.Mange har sagt de er interessert, nå er det snart tid for påmelding.

  Les mer
 • Nytt medlem: Jonas Jansson

  Nytt medlem: Jonas Jansson

  Jonas Jansson (35) fra Magnor har meldt seg inn i klubben. Han er fra Arvika, men bor altså nå i Magnor på vår side av grensen. Ultraløpsdebuten var på RPL50 tidligere i år.

  Les mer
 • Daniel Salvesen nummer to på Høyjord rund og rundt (80 km 3000 hm)

  Daniel Salvesen nummer to på Høyjord rund og rundt (80 km 3000 hm)

  Daniel Salvesen fullførte tidenes første Høyjord rundt og rundt på 80 kilometer 31. august. Han var en av 7 startende der tre fullførte, tre gikk ned til 50 km og en brøt. (Foto: Morten Løvaas)

  Les mer
 • Åke Fagereng på 56. plass av 957 i Tor des Geants (348 km og 24400 høydemeter)

  Åke Fagereng på 56. plass av 957 i Tor des Geants (348 km og 24400 høydemeter)

  Åke Fagereng, som bor og jobber i Cardiff, fullførte Tor Des Geants i de italienske alpene på en imponerende 56. plass av nesten 1000 startende (565 fullførte). For 3 år siden brukte Åke 111 timer i Tor Des Geants, nå gikk det 7 timer raskere.

  Les mer
 • Harald Bjerke på 3. plass i DobbelTraver

  Harald Bjerke på 3. plass i DobbelTraver'n, fire RU'ere i Topp 10

  Harald Bjerke var raskest av våre løpere i en våt og gjørmete DopbbelTraver'n 7. september. Han løp inn på en sterk 3. plass med tiden 5:27:52. Imponerende også av 57-åringen Atle Bjørnerud som løp inn til et 6. plass.

  Les mer
 • 7 løpere fra klubben løp Trondheim Maraton

  7 løpere fra klubben løp Trondheim Maraton

  Marianne Følling var raskest av de fem kvinnene våre i Trondheim Maraton 7. september. Resten av festkomitéen fulgte rett etter, altså Isabel Aarnes - og hun løp inn til ny PB. (Privat foto)Raskeste løper fra klubben i Trondheim var Leif Foss på 63. plass i herreklassen.

  Les mer
 • Peter Jensen ble nummer 18 på Mors 100-miles med løpstid på bare litt over 20 timer

  Peter Jensen ble nummer 18 på Mors 100-miles med løpstid på bare litt over 20 timer

  Peter Jensen har vært på Jylland og løpt 100 miles på de danske landeveiene rundt øya Mors (den store øya i Limfjorden). Han kom på en flott 18. plass av 101 startende.

  Les mer
 • Hans Kristian Smedsrød på imponerende 2. plass i Ultra Tour Monte Rosa

  Hans Kristian Smedsrød på imponerende 2. plass i Ultra Tour Monte Rosa

  Hans Kristian Smedsrød har vært i grensetraktene melom Sveits og Italia og løpt etappeløpet Ultra Tour Monte Rosa, der han kom på en imponerende 2. plass til tross for ribbensbrudd dag 1. (Bildet: Hans Kristian Smedsrød og vinneren Bikash Tamang fra Nepal.

  Les mer
 • Cathrine Melsom Walle vant kvinneklassen i Vestfold Maraton

  Cathrine Melsom Walle vant kvinneklassen i Vestfold Maraton

  Cathrine Melsom Walle vant kvinneklassen i Vestfold Maraton med tiden 3:21:54. Dette arrangementet er først og fremst en bedriftsstafett på maraton, mern det er også individuelle klasser med rekordmange 38 startende på maraton denne gangen.

  Les mer
 • Mona Kjeldsberg fullførte det 360 kilometer lange Swiss Peaks Trail

  Mona Kjeldsberg fullførte det 360 kilometer lange Swiss Peaks Trail

  Fredag 6. september fullførte Mona Kjeldsberg det 360 kilometer lange Swiss Peaks Trail etter 128 timer og 17 minutter i ei løype med over 25 000 høydemeter i de de sveitsiske alpene. I omtalen på kondis.no kalte vi henne Norges ukronede dronning på ekstremultral i fjellterreng.

  Les mer
 • Arne Martinus Lindstad nummer to på Anholt maraton

  Arne Martinus Lindstad nummer to på Anholt maraton

  Arne Martinus Lindstad har igjen vært på den lille øya Anholt midt i Kattegat og løpt maraton i ørkenen. Han vant Anholt Maraton i fjor og forfjor, mens det i år bare (!) 2. plass.

  Les mer
 • Åshild Nilsen på 2. plass i Tromsø Mountain Challenge

  Åshild Nilsen på 2. plass i Tromsø Mountain Challenge

  Åshild Nilsen fullførte Tromsø Mountain Ultra på 17. plass av 25 deltagere i kvinneklassen, og konkurrentene foran henne på lista var alle yngre løpere - tildels mye yngre, så det var et solid løp av Tromsø-medlemmet vårt.

  Les mer
 • Soria Moria til Verdens Ende 100 Miles på terrengsykkel

  Soria Moria til Verdens Ende 100 Miles på terrengsykkel

  Henning Lauridsen er Norges ukronede 100-milskonge, men vi kan jo late som om sykkelhjelmen på bildet er en krone. Når vi snakker om 100-milere er det vanligvis løping i terrengløyper vi snakker om.

  Les mer
 • Nytt medlem: Unni Bente Norangshol Haugen

  Nytt medlem: Unni Bente Norangshol Haugen

  Unni Bente Norangshol Haugen (60) fra Frogner har meldt seg inn i klubben. Hun har blant annet løpt Ecotrail 50km tre ganger, og mange av dere har også truffet Unni på ulike maratonløp.

  Les mer
 • Øistein Schmidt Galaaen fullførte UTMB på 42 timer

  Øistein Schmidt Galaaen fullførte UTMB på 42 timer

  Øistein Schmidt Galaaen fullførte UTMB 1. september på 42 timer til en 818. plass av 1412 fullførende herreløpere. Veldig bra tatt i betraktning at han var uheldig og pådro seg en luftveisinfeksjon. 

  Les mer
 • Patrick Stangbye med sterkt løp i CCC (101 km / 6100 hm)

  Patrick Stangbye med sterkt løp i CCC (101 km / 6100 hm)

  Patrick Stangbye, løp inn til en sterk 96. plass av 1329 fullførende herreløpere i det 101 km lange OCC 30. august. Han konkurrerer vanligvis for SkyBlazers,men er også medlem hos oss. Bildet er fra EcoTrail i 2018. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

  Les mer
 • Dan Boye Nilsen fullførte OCC

  Dan Boye Nilsen fullførte OCC

  Dan Boye Nilsen fullførte OCC 29. august. OCC er den korteste løypa i UTMB, men like fullt et veldig tøft løp på 56 km med 3500 høydemeter.

  Les mer
 • NM-gull K55-59 til Marianne Følling (Stavanger Maraton), bronse til Therese Falk og Isabel Aarnes.

  NM-gull K55-59 til Marianne Følling (Stavanger Maraton), bronse til Therese Falk og Isabel Aarnes.

  Marianne Følling manglet et drøyt minutt på klasseseier i Stavanger Maraton, men når vinneren var britisk ble Marianne likevel veteranmester på Maraton i klasse K55-59. Isabel Aarnes og Therese Falk fulgte opp med bronse i K35-39 og K40-44.

  Les mer
 • Klasseseier til Ingvill Merete Stedøy i Oppdal Fjellmaraton

  Klasseseier til Ingvill Merete Stedøy i Oppdal Fjellmaraton

  Oppdal Fjellmaraton har vokst seg stort de siste fem årene, og det er ikke fordi det er rekordraske løyper. Her snakker vi fjellmaraton og veldig tunge løyper. På maratondistansen var det 204 startende. 

  Les mer
 • Louise Skak nummer 44 på VM 50 kilometer

  Louise Skak nummer 44 på VM 50 kilometer

  Louise Skak var eneste norske kvinne (ok, hun er dansk) i VM 50 kilometer. Hun var tatt ut på det danske laget, og kvitterte med en fin 44. plass. Løpet gikk i Brasov i Romania 1. september.De danske kvinnene løp jevnt og kom på 41. 42. og 44. plass, og Louises tid var 3:51:58.

  Les mer
 • Therese Falk vant da 25 fra klubben løp Ringerike 6-timers

  Therese Falk vant da 25 fra klubben løp Ringerike 6-timers

  25 av 98 startende på Ringerike 6-timers 24. august var fra klubben. Therese imponerte - som vanlig - med å vinne kvinneklassen (2. plass overall) med 71,411 km. 1,6 km etter pers, men et flott løp igjen.Bak Therese var det tett med klubbens kvinneløpere.

  Les mer
 • Harald Krogh og Morten Haukeland fullførte 100Meilen i Berlin

  Harald Krogh og Morten Haukeland fullførte 100Meilen i Berlin

  Fem norske løpere stilte opp i årets Berlin 100 Meilen - Mauerweglauf - 17.-18. august. To av dem fullførte, det var de to løperne fra Romerike Ultraløperklubb.Harald Krogh og Morten Haukeland.

  Les mer
 • Peter Jensen på 2. plass i Svanstul Fjelløp (43 km)

  Peter Jensen på 2. plass i Svanstul Fjelløp (43 km)

  Peter Jensen løp er sterkt løp da han ble nummer to i Svanstul Fjelløp ved Skien, et 43 km langt løp med 14-1500 høydemeter. Han var bare 8 minutter etter vinneren, og hele 16 minutter foran nummer tre. Det er helt klart at dansken kan løpe fjelløp!

  Les mer
 • Simen Rustad på 2. plass i Ringeriksmaraton

  Simen Rustad på 2. plass i Ringeriksmaraton

  Ringeriksmaraton er et stort arrangement med nesten 3000 deltagere, men det er først og fremst takket være den fantastiske stafetten der man deler opp maratonløypa i 2, 4 eller 8 etapper.På maraton var det 58 deltagere, og nest raskest av alle med soleklar margin var Simen Rustad.

  Les mer
 • Imponerende 13. plass til Cathrine Walle i UltraVasan90

  Imponerende 13. plass til Cathrine Walle i UltraVasan90

  Cathrine Walle var beste norske kvinne i UltraVasan 90 lørdag 17. august, der hun løp inn til en imponerende 13. plass med tiden 8:51:49. Nest beste norske kvinne var på 48. plass i en klasse der 297 løpere fullførte.

  Les mer
 • Øystein Jack Næss og Mariann Langås sikret seg grå trøye på Værstingen

  Øystein Jack Næss og Mariann Langås sikret seg grå trøye på Værstingen

  Øystein Jack Ness og Mariann Langås var to av fire løpere som fullførte 3 maraton i Værstingen og sikret seg grå trøye. De andre var Telemarkingene Kari Beate Hovde (nr 3 på RPL i 2018) og Dag Olav Tho.

  Les mer
 • Vil du være med til Highland Fling i 2020?

  Vil du være med til Highland Fling i 2020?

  Som vi fortalte på årsmøtet i mars har vi lyst til å arrangere en ny klubbtur til Highland Fling til neste år, løpsdato er lørdag 25. april 2020. Vi hadde en veldig vellykket reise dit med 33 deltagere i 2014. 

  Les mer
 • Øyunn Bygstad fullførte manndomsprøve på Hedmarksvidda med 25 km feilløping

  Øyunn Bygstad fullførte manndomsprøve på Hedmarksvidda med 25 km feilløping

  Vi skriver ikke "manndomsprøve" for å si at Bérghem Ultra Trail egentlig bare er for mannfolk, men mer for å understreke at dette er grei skuring for kvinner av Øyunn's kaliber, men en real styrkeprøve for karene.

  Les mer
 • Titina fullførte Orta 10 in 10 (10 x 50 km)

  Titina fullførte Orta 10 in 10 (10 x 50 km)

  Titina har deltatt i det italienske multimaratonarrangementet Orta 10 in 10, og i dagene 3.-12. august løp hun daglig 50 kilometeren med innlagt maraton på 10 dager - og vant kvinneklassen.På det åttende av løpene passerte hun 300 maraton.

  Les mer
 • Jon Asphjell på 7. plass i Säfsen sommerbackyard med 22 runder og 147,7 km

  Jon Asphjell på 7. plass i Säfsen sommerbackyard med 22 runder og 147,7 km

  Jon Asphjell har vært i nabolandet og løpt et av løpene i den Svenska Cupen i Backyard Ultra, nærmere bestemt i Säfsen sommerbackyard. Det ble en sterk 7. plass med 22 runder og 147,7 km. Vinneren klarte 35 runder og imponerende 235 km.

  Les mer
 • Einar Hagemann fullførte Norseman (NXTRI)

  Einar Hagemann fullførte Norseman (NXTRI)

  Einar Hagemann debuterte på Ironman triatlon med å delta på Norseman 3. august, og det ble en positiv opplevelse selv om utskillelsen av hvem som kan kjempe om sort vs hvit trøye ikke favoriserer de som har løping som beste distanse.

  Les mer
 • Ingvill Merete Stedøy på 3. plass i Meråker Mountain Challenge

  Ingvill Merete Stedøy på 3. plass i Meråker Mountain Challenge

  Ingvill Merete Stedøy har vært i Meråker der hun 3. august løp den tøffe 70-kilometeren i Meråker Mountain Challenge. 61-åringen - som nylig flyttet til Bæverfjord på Nordmøre - kom i mål på 13:56:24 til 3. plass i kvinneklassen.

  Les mer
 • Fire fra klubben løp Kongsvinger Maraton

  Fire fra klubben løp Kongsvinger Maraton

  Fire av klubbens løpere fullførte Kongsvinger Maraton 3. august i det som er en ganske kupert løypa, hovedsaklig på grusvei, men også litt sti og litt asfalt. Det var totalt 43 løpere med på maratondistansen.

  Les mer
 • Nytt medlem: Mats Frank

  Nytt medlem: Mats Frank

  Mats Frank (46) fra Os utenfor Bergen har meldt seg inn i klubben. Mange av oss har jo møtt denne mannen på flere ultraløp allerede.

  Les mer
 • Louise Skak vant Hadsel Maraton på 3:09:44

  Louise Skak vant Hadsel Maraton på 3:09:44

  Louise Skak har vært i Nord-Norge og løpt maraton, og nå løper hun fort igjen. Hun vant kvinneklassen i Hadsel Maraton på 3:09:44, en tid som bare tre av herreløperne matchet.

  Les mer
 • 4 av 5 på Hope Challenge 24-timers var fra klubben

  4 av 5 på Hope Challenge 24-timers var fra klubben

  Fundraisingløpet Hope Challenge Oslo ble arrangert i Grefsenkollen 3.-4. august med totalt 67 deltagere, de fleste på sykkel, men i år også med 24-timersløp for første gang. Fire av de fem som deltok var fra klubben.

  Les mer
 • Therese Falk vant maraton på Møkster

  Therese Falk vant maraton på Møkster

  Therese Falk kom til den lille øya Møkster i havgapet sørvest for Bergen med nesten 400 konkurransekilometer i kroppen de siste 12 dagene (Rallarvegsløpet og Bømlo Ultrafestival) - uten at noen merket det i Møkster Maraton der hun vant i den kuperte løypa.

  Les mer
 • Fin 36 km fellestur fra Blaker med Sofia & Roy

  Fin 36 km fellestur fra Blaker med Sofia & Roy

  Søndag 4. august arrangerte Sofiia Granheim og Roy K Støle klubbtur fra Blaker stasjon. Åtte løpere var på tur i "Glommaland".- Tusen takk for fint selskap og knallgod innsats på dagens fellestrening! 7 raske menn og ei heldig dame.

  Les mer
 • Karoline Johansen på 3. plass i kvinneklassen og 6. plass totalt i Skövde Ultrafestival

  Karoline Johansen på 3. plass i kvinneklassen og 6. plass totalt i Skövde Ultrafestival

  Karoline Johansen - vår yngste aktive ultraløper - løp inn til 3. plass i kvinneklassen (21 deltagere) på 6-timers under Skövde Ultrafestival som pågår denne helgen. Med 58,190 km var hun nummer 6 av totalt 52 deltagere kvinner/menn.

  Les mer
 • Therese Falk vant Bømlo Ultrafestival

  Therese Falk vant Bømlo Ultrafestival

  Therese Falk vant som ventet Bømlo Ultrafestival, 300 kilometer på 5 dager i strålende sommervær og nydelig vestlandsk natur.  To og tre dager før løpene på Bømlo vant hun Rallarvegsløpet, hvor går egentlig grensen for Therese?

  Les mer
 • Titina Bakken på 3. plass i Hornindalsvatnet Maraton

  Titina Bakken på 3. plass i Hornindalsvatnet Maraton

  Titina Bakken kom på 3. plass i Hornindalsvatnet maraton lørdag 27. juli. Det var hennes maraton nr 292, mest av norske kvinner, på hjemstedet til mannen med flest norske maraton (584), Inge Asbjørn Haugen.

  Les mer
 • 18 deltagere på Evens Bursdagsmaraton

  18 deltagere på Evens Bursdagsmaraton

  Styremedlem og løpstøygeneral Even Nedberg fylte 42 år onsdag 24. juli. Det feiret han med å arrangere Bursdagsmaraton fra hjemmet i Asker, et løp som også var lagt inn i Kondis' terminliste. (Foto: Even-selfie fra løypa.)

  Les mer
 • Therese har fått det synlige beviset

  Therese har fått det synlige beviset

  Therese Falk ble etter sesongen 2018 valgt til Årets Ultraløper for tredje år på rad, og befestet dermed sin posisjon som Norges beste ultraløper på kvinnesiden. På bildet ser vi Therese sammen med herrevinner Bjørn Tore Kronen Taranger.

  Les mer
 • Snorre Stray fullførte Eiger Ultra 51K

  Snorre Stray fullførte Eiger Ultra 51K

  Snorre Stray har vært i sveitsiske Grindelwald og løpt Eiger Ultra Trail der han 19. juli fullførte den tøffe 51 km lange løypa på 12.22.58 ( 586. plass).  Thomas Stordalen startet på den tøffe 101-kilometeren (6700 hm), men måtte gi seg etter 32 km.

  Les mer
 • Nytt medlem: Line Yang Stousland

  Nytt medlem: Line Yang Stousland

  Line Yang Stousland (42) fra Fjellhamar har meldt seg inn i klubben. Hun har allerede rukket å løpe tre ultraløp, blant annet Ecotrail80 der bildet ovenfor er tatt. (Foto: Ecotrail/Sportograf)

  Les mer
 • Therese Falk vant Rallarvegsløpet for andre gang

  Therese Falk vant Rallarvegsløpet for andre gang

  Therese Falk vant kvinneklassen i Rallarvegsløpet for andre gang etter en totaltid på 81 km på 7:47:28. Etter første dags 57 km var det litt spennende med Maria Eriksen &Osla

  Les mer
 • 4. plass til Louise Skak i Blefjells Beste

  4. plass til Louise Skak i Blefjells Beste

  Noen trodde kanskje at Louise Skak bare kan løpe fort på flatt underlag, men i Blefjells Beste 20. juli  løp hun inn til en flott 4. plass i den 57 km lange og tøffe fjellultraløypa. (Foto: Sylvain Cavatz)

  Les mer
 • Hans Kristian Smedsrød nummer 33 i Buff Epic Trail

  Hans Kristian Smedsrød nummer 33 i Buff Epic Trail

  Hans Kristian Smedsrød, som ble beste nordmann i VM terrengultra, ble nummer 33 i Buff Epic Trail, lørdag 13. juli. Han var best av seks norske som fullførte det krevende Skyrace-løpet.

  Les mer
 • Nytt medlem: Malin Ude Von Schantz

  Nytt medlem: Malin Ude Von Schantz

  Malin Ude Von Schantz (44) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun har vært fast deltager på RPL50 de siste årene. På bildet passerer hun 10 km ved Råbjørnhytta under årets løp. (Foto: Håkon Rekstad)

  Les mer
 • Jon Asphjell på 3. plass i Meldal 6-timers

  Jon Asphjell på 3. plass i Meldal 6-timers

  Jon Asphjell kom på 3. plass i herreklassen med 62,195 meter i tidenes første 6-timersløp i Trøndelag. Det var ikke sluttmåling av sisterunden i Meldal 6-timers, hvis ikke kunne distansen ha vært litt lenger for Jon, som passerte maraton på 3:48:05.

  Les mer
 • Tom Johannessen på 12. plass i Hardangerjøkulen Ultra

  Tom Johannessen på 12. plass i Hardangerjøkulen Ultra

  Tom Johannessen kom på 12. plass med tiden 15:53:25 i det første offisielle Hardangerjøkulen Ultra. Roar Bakken Stovner fulgte på 17. plass med 18:19:26.

  Les mer
 • Nytt medlem: Bjørn-Tore Gulbrandsen

  Nytt medlem: Bjørn-Tore Gulbrandsen

  Bjørn-Tore Gulbrandsen (36) fra Elverum har meldt seg inn i klubben. Han har nettopp gjennomført sine to første ultraløp, og deltar også i ultralange skirenn. (Foto fra Ecotrail50: Sportograf)Bjørn om seg selv:Jeg er 36 år. og bosatt i Elverum. Begynte

  Les mer
 • Nytt medlem: Jeanette Aarstad

  Nytt medlem: Jeanette Aarstad

  Jeanette Aarstad (45) fra Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultraløp i RPL50 for to uker siden. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)Jeanette om seg selv:Energisk glad-løper fra Lillestrøm som hiver seg med på det meste av løp som virk

  Les mer
 • Nytt medlem: Ida Rindal

  Nytt medlem: Ida Rindal

  Ida Rindal (37) fra Nittedal har meldt seg inn i klubben. Etter å ha debutert som ultraløper under årets RPL* ønsker jeg å melde meg inn i klubben, skriver Ida.*et fantastisk løp, så godt arrangert og nydelig løype. Artig terreng å løp

  Les mer
 • Arild Bjarkø imponerte på Hornindal Rundt, tre andre i topp 10

  Arild Bjarkø imponerte på Hornindal Rundt, tre andre i topp 10

  Våre to SkyBlazere var raskest av klubbens medlemmer i Hornindal Rundt, men Arild Bjarkø imponerte enda mer med en 13. plass totalt på den imponerende tiden 12:20:14. Han er helt klart Norges beste fjellultraløper 60 år+

  Les mer
 • Therese Falk på 2. plass i Unionsmarathon

  Therese Falk på 2. plass i Unionsmarathon

  Therese Falk løp inn til en flott tid og 2. plass i den tunge løypa i Unionsmarathon 6. juli. Vi fikk også Ninette Banoun inn på 5. plass, mens Borge Røstum ble nummer 24 i herreklassen. (Foto: Olav Engen)

  Les mer
 • Nytt medlem: Marius Slettingdalen

  Nytt medlem: Marius Slettingdalen

  Marius Slettingdalen (43) fra Sandefjord har meldt seg inn i klubben. Marius har blant annet løpt SMVE 100 miles to ganger med 4. plass i 2018 og 9. plass (på bedre tid) i 2019. Bildet er tatt like etter start i 2018. (Foto: Olav Engen)

  Les mer
 • Nytt medlem: Paul Solberg

  Nytt medlem: Paul Solberg

  Paul Solberg (47) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben. Paul, som er født og oppvokst på Romerike debuterte på ultraløp i Romeriksåsen på langs for en uke siden. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

  Les mer
 • Vidar Log Samuelsen har løpt TriCity Trail i Polen:

  Vidar Log Samuelsen har løpt TriCity Trail i Polen:

  Vidar Log Samuelsen dro rett fra kjøkkentjeneste på RPL50 til ultraløp ved Gdansk i Polen, eller Maraton+ som arrangøren av TriCity Trail definerer distansen som er 47,5 km i terrenget.Vidar kom på 105. plass av 168 løpere på tiden. 6:15:23

  Les mer
 • Iva Klara Vignjevic satte distansepers i Ecotrail Reykjavik 82 km

  Iva Klara Vignjevic satte distansepers i Ecotrail Reykjavik 82 km

  I den norske utgaven nøyde Iva seg med 50 km, men i Ecotrail Reykjavik var det den lengste distansen, 82 km som sto på programmet.  Iva kom i mål på 15:41:57 etter en tur i veldig spesielt landskap.

  Les mer
 • Jørgens Oswald

  Jørgens Oswald's RPL 175 og litt til

  Ultraløpere er et seigt folkeslag, og Jørgen Oswald er definitivt en av disse. Når klubben etterlyste mannskaper til årets Romeriksåsen på Langs kom et av de aller første svarene fra Jørgen. Egentlig var det tre svar.

  Les mer
 • Morten og Mona raskest av våre da 4 av 10 fullførte XREID Voss-Bergen

  Morten og Mona raskest av våre da 4 av 10 fullførte XREID Voss-Bergen

  Morten Fundingsrud (bildet) var raskest av klubbens løpere i årets XREID som gikk fra Voss til Bergen. Han kom på 43. plass av 156 herreløpere med tiden 30:21. Det var en tøff affære for de fleste, og bare 4 av våre 10 deltagere fullførte løpet.

  Les mer
 • Fornøyde deltagere og stolte arrangører i rekordstort RPL50

  Fornøyde deltagere og stolte arrangører i rekordstort RPL50

  Kjære medlemmer:Nok en gang kan vi som arrangørklubb se tilbake på et vellykket arrangement, og målt i deltagere var Romeriksåsen på langs 2019 vårt største løp hittil med 297 startende.

  Les mer
 • Karianne og Ingunn løp en kald Midnight Sun Marathon

  Karianne og Ingunn løp en kald Midnight Sun Marathon

  Det var kaldt og vått under årets Midnight Sun Marathon i Tromsø 22. juni. Våre to kvinnelige deltagere, Karianne Ekern og Ingunn Ytrehus kom likevel i mål, noe jo de fleste gjorde selv om det var kaldere enn kaldt.

  Les mer
 • Therese på 2. plass i Energia24 i Belfast med 216 km

  Therese på 2. plass i Energia24 i Belfast med 216 km

  Therese Falk har vært i Belfast og løpt 24-timersløpet Energia24 der hun kom på en sterk 2. plass og sov bort seieren. Etter 102 runder (168 km) la hun seg til å sove en stund - og i stedet for en rundetid på 10-12 minutter ble 103. runden på 1 time og 12 minutter.

  Les mer
 • DNF på Henning i Pennine Barrier 100 Miles - Status er likevel til å leve med

  DNF på Henning i Pennine Barrier 100 Miles - Status er likevel til å leve med

  Henning Lauritsen har vært en tur på øya i vest og løpt ultraløp. Selv om det ble DNF denne gangen rakk han 118 kilometer og 4000 høydemeter.

  Les mer
 • Fem av klubbens løpere fullførte Löplabbets NestenMidtsommerMaraton

  Fem av klubbens løpere fullførte Löplabbets NestenMidtsommerMaraton

  Alle våre løpere i Löplabbets NestenMidtsommerMaraton lørdag 22. juni, fra venstre Borge, Siw, Marianne, Neil, Liss og Heidi. Fem av de 27 løperne som fullførte maratonløpet mellom Löplabbets butikker i Sandvika og Drammen var fra klubben.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ingvild Hartmann-Lørscher

  Nytt medlem: Ingvild Hartmann-Lørscher

  Ingvild Hartmann-Lørscher fra  Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun jobber som naprapat ved Lillestrøm Muskel- og leddklinikk.

  Les mer
 • Sondre Amdahl ble første ikke-marokkaner som vant Transatlas Marathon

  Sondre Amdahl ble første ikke-marokkaner som vant Transatlas Marathon

  236 kilometer, 12 600 høydemeter, seks dager.  Det er i grove trekk hva deltagerne i Transatlas Marathon i Marokko må gjennom. Sondre Amdahl vant løpet med 2,5 time tilgode på neste løper, og kunne også glede seg over at samboer Elisabeth Barnes vant kvinneklassen.

  Les mer
 • Sofiia Granheim med sterk innsats i Älvdalen Backyard Ultra

  Sofiia Granheim med sterk innsats i Älvdalen Backyard Ultra

  Sofiia Granheim løp 18 runder i Älvdalen Backyard Ultra som ble arrangert 15.-16. juni. Det holdt til en sterk 11. plass (4. beste kvinne) av 216 deltagere. 18 runder betød at hun løp 120,708 km. Hun fikk også hilse på legenden "Lazarus" (bildet)

  Les mer
 • Helle Manvik beste kvinne i Granan Backyard Ultra (delt 2. plass totalt)

  Helle Manvik beste kvinne i Granan Backyard Ultra (delt 2. plass totalt)

  Helle Manvik fortsetter å imponere i svenske ultraløp. Helgen 15.-16. juni var hun med på Granan Backyard Ultra der hun ble beste kvinne på delt 2. plass av totalt 91 løpere. Helle løp 18 runder før hun ga seg.

  Les mer
 • Borge Røstum løp 2x Maraton på Jevnaker 15.-16. juni

  Borge Røstum løp 2x Maraton på Jevnaker 15.-16. juni

  Titina Bakken arrangerte maraton- og ultraløp på ,Jevnaker 15. og 16. juni. Borge Røstum takket for invitasjonen med å løpe begge dagene. Titina løp også begge løpene, men det siste løp hun som arrangørløp noen dager senere.

  Les mer
 • Kenneth Dæhlen og Henriette Brynthe raskest av våre løpere i UltraBirken

  Kenneth Dæhlen og Henriette Brynthe raskest av våre løpere i UltraBirken

  Kenneth Dæhlen var raskest av våre løpere i UltraBirken med 6:38:12 og en 45. plass i herreklassen. Henriette Brynthe løp 4 min etter Kenneth inn til 10. plass i kvinneklassen 6:42:45. Totalt var det 10 deltagere fra klubben som fullførte UltraBirken i år.

  Les mer
 • Rita og Atle raskest da 15 fra klubben løp Nordmarka Skogsmaraton

  Rita og Atle raskest da 15 fra klubben løp Nordmarka Skogsmaraton

  Atle Bjørnerud løp raskest av klubbens 15 deltagere i Nordmarka Skogsmaraton 15. juni. Med tiden 3:09:08 vant han M55-59 og ble nummer 12 totalt av herrene. På kvinnesiden var Rita Steinsvik raskest av våre løpere med 3:52:59 som ga 5. plass i K45-49 og 14. plass totalt i kvinneklassen.

  Les mer
 • Frode Lein på 3. plass i Jungle Ultra gjennom Amazonas regnskoger

  Frode Lein på 3. plass i Jungle Ultra gjennom Amazonas regnskoger

  Frode Lein bråbestemte seg for å stille opp da et forfall åpnet for deltagelse i Jungle Ultra som går gjennom Amazonas regnskoger og anses som ett av de mest utfordrende etappeløp i verden.

  Les mer
 • Hans Kristian Smedsrød beste norske i VM terrengultra

  Hans Kristian Smedsrød beste norske i VM terrengultra

  Hans Kristian Smedsrød var best av de norske løperne i VM terrengultra i portugisiske Miranda do Corvo. I et knallsterkt felt løp han inn til 39. plass 24 minutter etter vinneren,

  Les mer
 • Isabel Aarnes på 39. plass i Lysefjorden Inn

  Isabel Aarnes på 39. plass i Lysefjorden Inn

  Isabel Aarnes imponerte med et jevnt og sterkt løp den tøffe løypa i Lysefjorden inn. Hun avanserte mange plasser på andre halvdel og løp inn til 39. plass av 69 deltagere i kvinneklassen.

  Les mer
 • Øystein Jack Næss raskest av våre løpere i Farris Ultra

  Øystein Jack Næss raskest av våre løpere i Farris Ultra

  Øystein Jack Næss løp inn til 11. plass med tiden 7:16:10 i det 67 km lange Farris Ultra 9. juni. Litt lenger bak løp Einar gagemann og Øyunn Bygstad sammen inn på 8:55. (Bildet er fra SMVE i fjor. Foto: Olav Engen)

  Les mer
 • Magnus Thorud tilbake etter skade med 4:03 på 50 km

  Magnus Thorud tilbake etter skade med 4:03 på 50 km

  Fire løpere fra klubben stilte opp i Kick-Master Ultra i Drammen 10. juni der vi fikk 3 andreplasser, og gledelig nok med Magnus Thorud tilbake etter skade. Han ble nummer 2 på 50 km med 4:03:42.

  Les mer
 • Nytt medlem: Harald Bjerke

  Nytt medlem: Harald Bjerke

  Harald Bjerke (44) fra Bekkestua har meldt seg inn i klubben. I år har han bl.a. løpt Last Man Standing (15 runder) og Ecotrail 80 km (19. plass) - og snart venter Romeriksåsen på langs for vårt nyeste medlem.

  Les mer
 • Ingrid Lid måtte gi seg etter 104 km i SDW

  Ingrid Lid måtte gi seg etter 104 km i SDW

  Ingrid Lid imponerte med 2. plass i 100-milesløpet Thames path i begynnelsen av mai. Det gikk dessverre ikke like bra i South Downs Way (SDW100) 8. juni.

  Les mer
 • 5. plass til Hege Jeanette Henriksen i VM 24-timers hinderløp

  5. plass til Hege Jeanette Henriksen i VM 24-timers hinderløp

  Mens andre - også ultraløpere - synes 116 kilometer og 2600 høydemeter er langt og høyt, er dette nettopp distansen Hege Jeanette Henriksen gjennomførte i Australia sist helg, og så må vi jo ta med at hun forserte 298 hindere på veien!

  Les mer
 • Fin sosial løpetur fra OsloS til Asker 1. juni

  Fin sosial løpetur fra OsloS til Asker 1. juni

  Lørdag 1. juni var det klart for månedens felles langtur, og denne gangen var det Even Nedberg som hadde regien. Turen gikk fra Østbanehallen, fulgte stort sett følge ruta til Påskeharemaraton og ble avsluttet med grilling hjemme hos Even på Bondi i Asker.

  Les mer
 • Cecilie Longva Igesund fullførte Lofoten Ultra-Trail 100 miles

  Cecilie Longva Igesund fullførte Lofoten Ultra-Trail 100 miles

  Cecilie Longva Igesund fullførte Lofoten Ultra-Trail 100 miles, som en av to kvinner og en av tretten totalt. Det var 59 løpere på startstreken og bare 13 kom til mål! Forholdene var ganske ekstreme, og store deler av løypa måtte legges om fra fjellterreng til veiløping.

  Les mer
 • Nytt medlem: Rolv Listad

  Nytt medlem: Rolv Listad

  Rolv Listad (27) fra Oslo er innmeldt i klubben. Han løp for kort tid siden 50 km i Ecotrail Oslo på 6.16.

  Les mer
 • Nytt medlem: Sondre Haslerud Stjern

  Nytt medlem: Sondre Haslerud Stjern

  Sondre Haslerud Stjern (36) fra Trøgstad er tilbake i klubben, han var tidligere medlem fra november 2013 til januar 2016.

  Les mer
 • Nytt medlem: Mario Skårdal Thorud

  Nytt medlem: Mario Skårdal Thorud

  Mario Skårdal Thorud (1 dag) er innmeldt i klubben. Det skjedde før han var én dag gammel. med god hjelp fra pappa Magnus.

  Les mer
 • Arne Martinus og Cecilie blant de beste norske i Stockholm Marathon

  Arne Martinus og Cecilie blant de beste norske i Stockholm Marathon

  Arne Martinus Lindstad og Cecilie Holmgren løp begge inn til gode plasseringer i Stockholm Marathon søndag 2. juni. Arne gikk hardt ut, passerte halvmaraton på 1:26:34, og selv om han fikk det tøft på slutten kom han inn på gode 2:56:37 og 220. plass (7 av 137 norske)

  Les mer
 • Klasseseier til Helge Eide og Hilde Johansen på Fjellmaraton

  Klasseseier til Helge Eide og Hilde Johansen på Fjellmaraton

  Klubben hadde bare to deltagere med på maraton på Beitostølen i år, men begge kunne reise hjem med klasseseire.Helge Eide vant H55-59 på 3:24:38 mens Hilde Johansen vant K45-49 på 3:44:50.

  Les mer
 • Isabel Aarnes har løpt Spitsbergen Marathon

  Isabel Aarnes har løpt Spitsbergen Marathon

  Isabel Aarnes har vært på Svalbard der hun lørdag 1. juni løp Spitsbergen Marathon. Det ble 22. plass av kvinnene totalt med 4:30:51, det ble fin medalje og det ble møte med en isbjørnvakt - og flotte naturopplevelser.

  Les mer
 • 2. plasser til Steffen Brufladt og Eirik Gundersen i Ecotrail Oslo

  2. plasser til Steffen Brufladt og Eirik Gundersen i Ecotrail Oslo

  Romerike Ultraløperklubb stilte med hele 44 løpere på ultradistansene i årets Ecotrail Oslo som ble arrangert i flott løpsvær lørdag 25. mai. 38 fullførte, og i herreklassene fikk vi 2. plass til Steffen Brufladt på 80 km og Eirik Gundersen på 50 km.

  Les mer
 • Therese følte seg som en ekte ultraløper - på 12-timers i Praha

  Therese følte seg som en ekte ultraløper - på 12-timers i Praha

  Therese har vært i Praha der hun 25. mai løp Sri Chinmoy Self-Transcendence Race på 12-timers. Hun hadde en drøm om norsk rekord, bommet på det, men kjempet seg inn til 122,725 kilometer.

  Les mer
 • Titina fullførte to nye Cannonball Maraton på hjemmebane

  Titina fullførte to nye Cannonball Maraton på hjemmebane

  Titina Bakken fullførte maraton både lørdag og søndag på sitt eget Cannonball Maraton Og Ultra Jevnaker helgen 25.-26. mai. Hun løp på 5:04:15 og 5:29:10.

  Les mer
 • Veikko Lehtonen fullførte NUTS Ylläs Pallas 83 km

  Veikko Lehtonen fullførte NUTS Ylläs Pallas 83 km

  Veikko Lehtonen - som meldte seg inn i klubben i mars - har vært i hjemlandet der han løp 83 km i det store finske terrengultraløpet NUTS Ylläs Pallas. Bare på 83-kilometeren var det 393 fullførende løpere.

  Les mer
 • Andrea Liebe vant Cyprus Ultra Marathon

  Andrea Liebe vant Cyprus Ultra Marathon

  Andrea Liebe og Marianne Nesje deltok i Cyprus Ultra Marathon 25. mai, og for Andrea endte det med seier i kvinneklassen og 5. plass totalt. Marianne måtte gi seg etter 38 km i den stekende varmen. (Foto: Mia Eriksson)

  Les mer
 • Åke Fagereng og Jørgen Grøndal fullførte 315 km i Dragons Back i Wales.

  Åke Fagereng og Jørgen Grøndal fullførte 315 km i Dragons Back i Wales.

  Åke Fagereng har løpt femdagersløpet Dragons Back i Wales der han fullførte på en veldig sterk 26. plass med tiden 48:51:37. Også Jørgen Grøndal fullførte, på 153. plass og tiden 65:32:05. 335 herreløpere startet, 203 av dem kom til mål.

  Les mer
 • Helle Manvik nummer tre på 80 km i Transylvania 100

  Helle Manvik nummer tre på 80 km i Transylvania 100

  Helle Manvik fullført et tofft 80-kilometers fjellultra bare tre uker etter 100-milesløpet ATR100. Løpet denne gangen var i rumenske Transylvania der hun kom på 3. plass i kvinneklassen, bare 14 minutter fra seier. Hittil i år har hun nå passert 600 kilometer i konkurranser.

  Les mer
 • Peter Jensen løp København Maraton på 3:09:46

  Peter Jensen løp København Maraton på 3:09:46

  Det var mange norske deltagere i København Maraton 18. mai, og tre av dem var fra klubben. Raskest av våre løpere var Peter Jensen som ble nummer 514 totalt i herreklassen med tiden 3:09:46. Bildet av Peter er et arkivbilde fra Bislett 50K for et par år siden.

  Les mer
 • Liss Vallestrand vant Soria Moria til Verdens Ende

  Liss Vallestrand vant Soria Moria til Verdens Ende

  Liss Vallestrand løp et veldig jevnt og sterkt løp i Soria Moria til Verdens Ende 11.-12. mai, der hun vant kvinneklassen på 100 miles med flott ny rekordtid, 20:58:50. I herreklassen var Kenneth Dæhlen på 7. plass vår bestemann med tiden 22:08:35.

  Les mer
 • Gry Løberg på tur over Grønland

  Gry Løberg på tur over Grønland

  Syv deltagere og to guider startet på en 60 mils tur på ski over Grønland - med tunge pulker. En av dem var Gry Løberg.

  Les mer
 • Einar, Rakel og Hilde feiret 50-åringen Stig Andy med 50K

  Einar, Rakel og Hilde feiret 50-åringen Stig Andy med 50K

  Vårt tidligere medlem - og fortsatt supersistetimespeaker på Bislett24 - Stig Andy Rambø Kvalheim arrangerte 50-kilometersløp i Hønefoss 11. mai for å feire seg selv. Deltagerne betalte 10 kroner per runde (1 km) til Right to play.

  Les mer
 • Knut Kronstad og Dan Boye Nilsen løp Backyard Oslo Prinsdal

  Knut Kronstad og Dan Boye Nilsen løp Backyard Oslo Prinsdal

  Lørdag 11. mai ble Backyard Oslo Prinsdal arrangert for første gang. Ny start med 7,2 km løping hver time i inntil 12 timer. Våre to deltagere holdt ikke ut alle 12 rundene, men både Knut Kronstad (8 runder) og Dan Boye Nilsen(6 runder) løp ultradistanse.

  Les mer
 • Hans Kristian Smedsrud på imponerende 15. plass i Transvulcania

  Hans Kristian Smedsrud på imponerende 15. plass i Transvulcania

  Hans Kristian Smedsrød løp inn til 15. plass på Transvulcania Ultramarathon 11. mai. Løpet er 74,3 tøffe kilometer langt med 4 350 høydemeter. Det var over 1000 startende bare i herreklassen i løpet som inngår i Migu Run Skyrunner® World Series.

  Les mer
 • Louise Skak på 2. plass med 3:13 i Ålesund Maraton

  Louise Skak på 2. plass med 3:13 i Ålesund Maraton

  Louise Skak som har gjort vestlending av seg løp Ålesund Maraton på hjemmebane 11. mai. Det ble 2. plass i kvinneklassen på en fin tid; 3:13:08. 

  Les mer
 • Gratulerer med klubbrekord på HK-stafetten

  Gratulerer med klubbrekord på HK-stafetten

  Ja, vi er sent ute med oppdatering her på hjemmesiden, men vi må jo dokumentere innsatsen til løperne våre. For en uke siden (11. mai) ble Holmenkollstafetten arrangert med rekordstor deltagelse og med lag fra Romerike Ultraløperklubb for 2. gang.

  Les mer
 • Sterk 2. plass til en forkjølet Ingrid Lid i TP100, 20. plass til Tore Granli

  Sterk 2. plass til en forkjølet Ingrid Lid i TP100, 20. plass til Tore Granli

  Ingrid Lid løp inn til en sterk 2. plass i Thames Path 100 miles 4.-5. mai, ett av de fire løpene som inngår i Ingrids store mål i år: Centurion Gran Slam. I tillegg til Ingrid var Tore Granli også med, og han løp inn til en fin 2. plass i Menn 50-59 år og 20. plass totalt i herreklassen.

  Les mer
 • Leif, Andrea, Anne-Grethe, Iva, Anna, Knut, Lars, Roy, Even, Andreas, Siw, Ann-Kristin, Ingunn, Arne og Anita skal løpe Holmenkollstafetten for klubben i år

  Leif, Andrea, Anne-Grethe, Iva, Anna, Knut, Lars, Roy, Even, Andreas, Siw, Ann-Kristin, Ingunn, Arne og Anita skal løpe Holmenkollstafetten for klubben i år

  Om fem dager smeller startskuddet for Holmenkollstafetten der vi stiller lag for andre år på rad. I fjor ble det en 160. plass av 893 fullførende lag i klasse "A2 - andre lag mix flertall kvinner".

  Les mer
 • Dobbeltseier til Therese og Hilde i Røyse Ultra, Magnus på tredjeplass.

  Dobbeltseier til Therese og Hilde i Røyse Ultra, Magnus på tredjeplass.

  Therese Falk og Hilde Johansen løp inn til dobbeltseier på Røyse Ultra 27.-28. april. Magnus Thorud kom på 3. plass i herreklassen der han ledet de første timene.

  Les mer
 • Arne Martinus løp Praha Maraton på 2:57:38 i kaldt vær

  Arne Martinus løp Praha Maraton på 2:57:38 i kaldt vær

  Arne Martinus Lindstad har vært i Praha der han løp Praha Maraton på solide 2:57:38 etter en åpning halvveis på 1:28.  (Bildet er fra Arne's facebookside)

  Les mer
 • Klubbturen i mai: 17 løpere og en hund var med på turen fra Frognerseteren til Røa

  Klubbturen i mai: 17 løpere og en hund var med på turen fra Frognerseteren til Røa

  Søndag 5. mai var det klart for årets "maitrening" med klubben. Han som inviterte feiget ut (undertegnede), men Henning Lauridsen og Even Nedberg hadde bra kontroll på både deltagere og ruta det skulle løpes denne søndagen.

  Les mer
 • Nytt medlem: Leif Foss

  Nytt medlem: Leif Foss

  Leif Foss (38) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har løpt sine to første ultraløp og foreløpig 7 maratonløp, senest på 3:13 i Düsseldorf. Leif har kraftig nedsatt hørsel, noe som gjør at han også kan satse mot internasjonale mesterskap.

  Les mer
 • Nytt medlem: Bjørn Gudbrandsen

  Nytt medlem: Bjørn Gudbrandsen

  Bjørn Gubrandsen (52) fra Skedsmo er tilbake i klubben igjen. Han var tidligere medlem i 2016. På bildet er han på trening i fjellterreng.

  Les mer
 • Helle Manvik ble første "dam" som fullførte Aktivitus Trailrace 100 miles

  Helle Manvik ble første "dam" som fullførte Aktivitus Trailrace 100 miles

  Helle Manvik fortsetter å imponere på ultralange trailløp, som oftest i de svenske skogene. På ATR100, eller Aktivitus Trailrace, klarte hun som første kvinne å f

  Les mer
 • Sterk 2. plass i aldersklassen til Arild Bjarkøy i MIUT 115 km

  Sterk 2. plass i aldersklassen til Arild Bjarkøy i MIUT 115 km

  Arild Bjarkøy  løp som vanlig sterkt på Madeira der han  ble nummer to i klasse menn 60 år på Madeira Island Ultra Trail's hoveddistanse over 115 km. (Foto: Mona Kjeldsberg)

  Les mer
 • Ninette på 6 . plass på TEC 100 miles - Øyunn måtte gi seg på 200 miles

  Ninette på 6 . plass på TEC 100 miles - Øyunn måtte gi seg på 200 miles

  Ninette Banoun løp inn til en sterk 6. plass i kvinneklassen i TEC100 27.-28, april med tiden 23:48:26.  (Bildet er fra PåskeHareMaraton 10 dager før TEC).

  Les mer
 • Eirik Gundersen med ny PB, løp London Marathon på 2:30:20

  Eirik Gundersen med ny PB, løp London Marathon på 2:30:20

  Eirik Gundersen løp London Marathon 27. april - der han løp inn til glimrende 2:30:20, noen sekunder over en prestisjetung grense. (Privat foto) 

  Les mer
 • Steffen Brufladt på 6. plass og Margrethe Fjetland på 7. plass i NM terrengultra, veterangull til Karianne og Ingunn

  Steffen Brufladt på 6. plass og Margrethe Fjetland på 7. plass i NM terrengultra, veterangull til Karianne og Ingunn

  18 løpere fra klubben deltok i NM terrengultra (KRSUltra) 27. april. Raskest av våre løpere var Steffen Brufladt som kom på en sterk 6. plass og Margrethe Fjetland på 7. plass. Vi fikk også to veterangull til Karianne Ekern i K45-49 og Ingunn Ytrehus i K65-69. Lise Lysfjord Pettersen var

  Les mer
 • Bislett 24-timers utsolgt etter 33 timer

  Bislett 24-timers utsolgt etter 33 timer

  Vi vet ikke helt om vi skal være glede eller lei oss, men det er egentlig litt av begge deler. Vi er glade og stolte over at Bislett 24-timers ble utsolgt dagen etter at påmeldingen åpnet, men veldig lei oss for alle de som gjerne vil være med og som nå er avhengig av andres forfall for å få d

  Les mer
 • Nytt medlem: Fredrik Gule

  Nytt medlem: Fredrik Gule

  Fredrik Gule (35) fra Slependen har meldt seg inn i klubben. Han har meldt seg på Romeriksåsen på langs i juni som sitt første ultraløp.

  Les mer
 • Rita Steinsvik på 2. plass i Påskemaraton i Drammen

  Rita Steinsvik på 2. plass i Påskemaraton i Drammen

  Rita Steinsvik stålte om kapp med sola da hun løp inn til 2. plass i Påskemaraton i Drammen andre påskedag. Tiden ble 3:30:04 i løpet som etter en litt kjølig morgen opplevde sommervær og 20 varmegrader. (Foto: Olav Engen)

  Les mer
 • Nytt medlem: Patrick Stangbye

  Nytt medlem: Patrick Stangbye

  Patrick Stangbye (29) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. At det skjedde nå er ikke tilfeldig, siden har trengte en klubb for å løpe for i NM terrengultra neste uke. Ellers er Patrisk en del av Sky Blazers, terrengløperne som vi etter hvert har en hel liten avdeling av i klubben. Patric

  Les mer
 • 13 fra klubben deltok i Löplabbets PåskeHareMaraton

  13 fra klubben deltok i Löplabbets PåskeHareMaraton

  Tirsdag i Påskeuka gikk Löplabbets PåskeHareMaraton mellom Löplabbet-butikkene  i Ski og Sandvika - i strålende vårvær. 13 av de 64 deltagerne var fra klubben i dette løpet som er like mye en sosial tur som en konkurranse. Vi tar liekevl med at Arne Martinus Lindstad (3:13:55) og Ninette Ba

  Les mer
 • Knut Ivar og Titina doblet, og vant dag 2 på Jevnaker

  Knut Ivar og Titina doblet, og vant dag 2 på Jevnaker

  Titina Bakken arrangerte Cannonballmaraton på Jevnaker både 13. og 14. april. Hun selv og Knut Ivar Paalsrud doblet - løp begge dager - og vant søndagens løp. På bildet ser vi søndagens startfelt med Knut Ivar som nummer tre fra venstre og Titina som nummer tre fra høyre (arrangørfoto). Se om

  Les mer
 • Pers i Paris på Falk og Falck

  Pers i Paris på Falk og Falck

  Therese Falk perset på maraton med tiden 3.01:43 i Paris Marathon palmesøndag At hun løp 100 kilometer i Bergen uka før lot ikke til å bite på den råsterke stjerna vår. Også Lars Martin Falck perset, med hele ti minutter og under 3 timer for første gang. Lars Martin med medalje etter sin rask

  Les mer
 • Even Nedberg vant foran Einar Hagemann på Jevnaker

  Even Nedberg vant foran Einar Hagemann på Jevnaker

  Det første av årets Cannonball-løp på Jevnaker ble arrangert lørdag 13. mai, og på maratondistansen ble det dobbeltseier til klubben ved Even Nedberg og Einar Hagemann.  Klubbens tredje deltager på maraton var Knut Ivar Paalsrud, men foreløpig har vi bare Einars tid (3:38:24). Allerede i m

  Les mer
 • Nytt medlem: Edna Grepperud

  Nytt medlem: Edna Grepperud

  Edna Grepperud (49) fra Oslo - opprinnelig romeriking fra Aursjkog-Høland - har meldt seg inn i klubben. Edna fikk smaken på lange løp da hun bodde i England noen år, og debuterte på ultraløp i 2015. I år kommer omsider hennes andre ultraløp; hun er påmeldt til Romeriksåsen på langs. &quo

  Les mer
 • Ninette på 4. plass og Magnus på 20. plass i Holmestrand Maraton

  Ninette på 4. plass og Magnus på 20. plass i Holmestrand Maraton

  Magnus var best av klubbens herreløpere. (Foto: Heidi Grønvoll) Ninette Banoun løp inn til en fin 4. plass i Holmestrand Maraton lørdag 6. april. Tiden 3:21:49 holdt selvsagt også til klasseseier i K55-59. Hun løp neste tre minutter raskere enn i fjor da hun var totalvinner i kvinneklassen. N

  Les mer
 • Therese Falk vant Bergen Ultra 100 km, i år igjen

  Therese Falk vant Bergen Ultra 100 km, i år igjen

  Therese Falk har gjort det til vane å vinne 100-kilometeren i Bergen Ultra. Vi håper det holder seg til neste år, for da er det NM 100 km i den samme løypa. Bildet: De tre raskeste på 100 kilometer. Steffen Mjøs, Therese Falk og Stian Andersen. (Foto: Tom Roger

  Les mer
 • Øivind Christian Thuen nummer 2 i Backyard Ås, Line Caliscaner nummer 6

  Øivind Christian Thuen nummer 2 i Backyard Ås, Line Caliscaner nummer 6

  Øivind Christian Thuen, som meldte seg inn i klubben i februar, kvitterte med å løpe inn til 2. plass i Backyard Ås 6. april. Line Caliscaner ble nummer 6 i kvinneklassen. De hadde samme plassering både med tanke på totaltid og tid på 12. og siste runde. V

  Les mer
 • 18 000 kroner i grasrotmidler til klubben for 2018. Støtt oss du også!

  18 000 kroner i grasrotmidler til klubben for 2018. Støtt oss du også!

  Er du kunde hos Norsk Tipping på et eller annet spill? Da kan du uten at det koster deg mer enn litt jobb med å registrere deg, sørge for at 7% av omsetningen tilfaller klubben i ditt hjerte. Kanskje også en venn eller slektning kan gjøre det samme?Kanskje er det Rome

  Les mer
 • Nytt medlem: Bjørnar Eidsmo

  Nytt medlem: Bjørnar Eidsmo

  Bjørnar Eidsmo (40) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han løper vanligvis for Sky Blazers, men som en del andre SkyBlazere trenger han medlemsskap i en NFIF-klubb for å kunne delta i NM. Det er hyggelig at dette blir hos oss. For Bjørnar gjelder det i første omg

  Les mer
 • Nytt medlem: Henning Brøvig Hanssen

  Nytt medlem: Henning Brøvig Hanssen

  Henning Brøvig Hanssen (37) fra Lørenskog - eksildrammenser - har meldt seg inn i klubben. På bildet ser vi Henning pent antrukket, lettere poserende (musserende) i et busskur før halvmaraton i fjor høst (hehe, hans egen beskrivelse av bildet).Henning om seg selv:Ek

  Les mer
 • Nytt medlem: Marius Nakkeid

  Nytt medlem: Marius Nakkeid

  Marius Nakkeid (43) fra Sørumsand har meldt seg inn i klubben. Han debuterte på ultra med 50 km på Bislett i 2016.- Jeg har ikke noen planer om noen ultra pt., men har noen 42 km i kalenderen i 2019 så sant jeg er skadefri, sier Marius. Han har forsåvidt mest erfaring

  Les mer
 • Knut Kronstad fullførte verdens lengste skirenn for 4. gang - i år med skadet arm de siste 21 milene

  Knut Kronstad fullførte verdens lengste skirenn for 4. gang - i år med skadet arm de siste 21 milene

  Knut Kronstad er ikke bare ultraløper, han er også en ultraskiløper som gir seg i kast med de lengste av de lange rennene. I år var han nok en med i verdens lengste skirenn,, det 22 mil lange Nordenskiöldsloppet i Jokkmokkdistriktet som også regnes som "den

  Les mer
 • Dobbeltseier til Marianne og Isabel på Jan Billys 6-timers

  Dobbeltseier til Marianne og Isabel på Jan Billys 6-timers

  Marianne Følling og Isabel Aarnes løp inn til dobbeltseier på 43 km i Jan Billys 6-timers på Kråkstad idrettsplass lørdag 23. mars. Borge Røstum ble nummer 2 i herreklassen.På bildet ser vi deltagerne på maraton og ultra: Borge nummer 4 fra v

  Les mer
 • Helle ble nesten "Last man standing" med Lazarus på sidelinjen

  Helle ble nesten "Last man standing" med Lazarus på sidelinjen

  Med legenden Lazarus Lake på sidelinja debuterte Helle Manvik på Backyard Ultra i The Great Dane Backyard Ultra. Det ble nesten seier og Golden Ticket til Big Dog's Backyard Ultra. Helle var med i 24 runder på 6,66  km, dvs at hun løp en 100-miler og totalt 3600 h&o

  Les mer
 • Jon Asphjell nummer 4 i Last Man Standing

  Jon Asphjell nummer 4 i Last Man Standing

  Jon Asphjell kom på en sterk 4. plass i Last Man Standing - Østmarka Backyard. Da han ga seg etter 24 runder hadde han tilbakelagt 100 miles (160,8 km) og over 3500 høydemeter. Liss Vallestrand imponerte også med 10. plass og beste kvinne etter 17 runder og 113,9 km i tungt

  Les mer
 • Rakel på 4. plass i det første Frozen Lake Marathon på Golsfjellet

  Rakel på 4. plass i det første Frozen Lake Marathon på Golsfjellet

  Rakel Erla Sævarsdottir kom på en fin 4. plass i det første Frozen Lake Marathon på Golsfjellet. Løpet ble arrangert på isen på Tisleifjorden lørdag 16. mars i flott og nesten vindstille vær.- Veldig artig løp, utrolig hyggelige arrang&

  Les mer
 • Bra løping av Kenneth og Cato i Ecotrail Paris 80 km

  Bra løping av Kenneth og Cato i Ecotrail Paris 80 km

  Kenneth Dæhlen og Cato Hansteen har vært i Paris der de lørdag 16. mars løp Ecotrail de Paris, det eldste av Ecotrail-løpene. Begge løp den lengste distansen som er oppgitt til 79,9 km med 1413 høydemeter.Kenneth løp på 8:45:48 og ble nr 26

  Les mer
 • Nytt opplegg for fellestrening fra april 2019

  Nytt opplegg for fellestrening fra april 2019

  Denne e-posten er sendt alle medlemmene i dag:Som vi annonserte på årsmøte/klubbtreff 3. mars ønsker styret å få mer kontinuitet og forutsigbarhet om våre fellestreninger. Nøkkelpunkter: FAST UKEDAG, FAST KLOKKESLETT, ALLTID TO FARTSGRUPPERNede

  Les mer
 • Helle Manvik på 6. plass i Skövde 6-timmars

  Helle Manvik på 6. plass i Skövde 6-timmars

  Helle Manvik ble nummer 6 i Skövde 6-timmars 9. mars. Det ga 2. plass i klasse K40 og 14. plass overall (138 løpere). Bildet er fra Borås 6-timmars 2016.Topp 10 i kvinneklassen:PlatsNamnKlubbFöddKlassDistans1Smedman SofiaBillingen X-trail SC1988Ksen72 7352Karlsson LinaEn av tr

  Les mer
 • 22. mars åpnes for ny bestilling av klubbtøy i Trimtex-portalen.

  22. mars åpnes for ny bestilling av klubbtøy i Trimtex-portalen.

  En-to ganger årlig kan dere bestille løpstøyet vårt via nettbutikken som er tilrettelagt sammen med Trimtex AS. I dette åpningsvinduet er alle størrelser tilgjengelig for de viste produktene våre.Nettbutikken http://trimtex.no/no/romerike-ultraloperklubb&

  Les mer
 • Nytt medlem: Veikko Lehtonen

  Nytt medlem: Veikko Lehtonen

  Veikko Lehtonen (40) fra Holter i Nannestad har meldt seg inn i klubben. Veikko er finsk, men har bodd og jobbet i Norge i 3 år. Han debuterte på maraton i 2016 og ultraløp i fjor.Veikko om seg selv:-Jeg er 40 år, fra Finland. Jeg flyttet til Norge for 3 år siden og sa

  Les mer
 • Skadefri.no – en ressurs for alle trenere og utøvere i norsk idrett

  Skadefri.no – en ressurs for alle trenere og utøvere i norsk idrett

  NIF har lansert Skadefri.no, og her finner dere mange gode tips til skadeforebygging og også øvelser for opptrening etter skade. Vi anbefaler alle å gjøre seg kjent med sidene. Klikk på idrett eller kroppsdel - og manøvrer deg videre til aktuelle trenings&oslas

  Les mer
 • Vi trenger flere løpere til klubbens lag i Holmenkollstafetten

  Vi trenger flere løpere til klubbens lag i Holmenkollstafetten

  Vi mangler fortsatt løpere for å stille lag i Holmenkollstafetten lørdag 05. mai. Vi stiller lag i klassen "A2 mix flest damer (samme som i fjor).Bli med på et sosialt og inkluderende arrangement med klubben, der lagfølelse og løpeglede er i fokus. Etter

  Les mer
 • Ninette på 8. plass i W45 i Marató de Barcelona

  Ninette på 8. plass i W45 i Marató de Barcelona

  Ninette Banoun var ikke skikkelig restituert etter 160 km i Espoo to uker tidligere, men løp likevel inn til tiden 3:21:00 i Barcelona Marathon 9. mars. Det ga henne en sterk 8. plass i klasse W45 og 78. plass totalt i kvinneklassen.I Norge løper jo evigspreke Ninette i K55-59 allerede

  Les mer
 • Therese Falk inspirerte Kondis

  Therese Falk inspirerte Kondis' landsmøtedeltagere

  Årets Ultraløpere (2018) Therese Falk og Bjørn Tore Kronen Taranger, var invitert til Kondis' landsmøte lørdag 9. mars for å inspirere landsmøtedeltagerne. Therese kom hjem fra Tokyo (der hun perset på maraton) fredag kveld, men stilte likevel

  Les mer
 • Du skal vel være med på jubileumsfesten

  Du skal vel være med på jubileumsfesten

  Du skal vel være med på jubileumsfesten vår lørdag 14. september i Aktivitetshuset 33Frysja? Festlokalet er i bygget til høyre på tegningen, det ligger usjenert til mtp naboer og støy, og i idylliske omgivelser ved Akerselva. Festen starter kl 18 på

  Les mer
 • Therese løp inn til flott ny pers på maraton i Tokyo; 3:02:02

  Therese løp inn til flott ny pers på maraton i Tokyo; 3:02:02

  Mens vi andre var samlet til klubbtreff på Fornebu lørdag 2. februar, var Therese sammen med en mye større gjeng løpere, i Tokyo Marathon. Der imponerte hun med et nytt flott maratonløp:- Negativ splitt, 3.02.02 lyder den nye persen min på 💪🏻 115. plass av d

  Les mer
 • Hennings 12. hundemiler ble Ultra Trail Sierras del Bandolero

  Hennings 12. hundemiler ble Ultra Trail Sierras del Bandolero

  Henning Lauridsen har fullført sitt 12. 100-milesløp, denne gangen i Spania første helgen i mars. I hans forrige løp ble det et nesten uvirkelig DNF, og selv sier han om det; - Selv om det har blitt 3 fullførte 100-miles løp siste halvår er smerte

  Les mer
 • Stor oppslutning om klubbdagen 3. mars på Fornebu

  Stor oppslutning om klubbdagen 3. mars på Fornebu

  Også i år var det over 50 medlemmer som møtte fram til Klubbdagen på Fornebu, der det først var langtur for de fleste i fint vårvær, deretter pizza, årsmøte, diverse info og diskusjon, fastelavnsboller, motivasjonsforedrag av Didrik Hermansen

  Les mer
 • Erik Waage Nielsen med flott resultat i Transgrancanaria

  Erik Waage Nielsen med flott resultat i Transgrancanaria

  Erik Waage Nielsen løp inn til en sterk 3. plass i veteranklassen 60 år+ i Transgrancanaria med sluttiden 24:16 på de 128,6 kilometerne og 6905 høyremeterne. Professoren imponerte med å bli nummer 277 av 770 startende totalt (524 fullførte) på Transgranca

  Les mer
 • Isabel løp sitt første maraton utenlands i Tel Aviv

  Isabel løp sitt første maraton utenlands i Tel Aviv

  Isabel hadde aldri løpt maraton utenfor Norges grenser, men nå er den barrieren brutt. Fredag 22. februar løp hun Tel Aviv Marathon. Vi ventet for å se om det dukket opp noen resultatlister, men utrolig nok har ikke arrangøren fått det på plass etter fire

  Les mer
 • Ninette satset friskt i Espoo 24-timers, dessverre stopp etter 160 km

  Ninette satset friskt i Espoo 24-timers, dessverre stopp etter 160 km

  Ninette Banoun deltok sist helg i Endurance 24H Ultrarun i Espoo utenfor Helsingfors. Målsettingen var klar: Å kvalifisere seg til VM 24-timers i oktober, dvs løpe minst 220 km på 24 timer. Halvveis hadde både hun og Stavangerjenta Mari Nustad Mauland løpt

  Les mer
 • Seier til Eirik da 36 fra klubben løp Bislett 50 km

  Seier til Eirik da 36 fra klubben løp Bislett 50 km

  Eirik Gundersen trosset litt krampeproblematikk og løp inn til klar seier på Bislett 50km lørdag  16. februar. Tiden ble 3:09:11, ca to minutter foran persen fra 2017, men nå sier Eirik at han har lyst til å satse skikkelig på et senere 50k på Bislett

  Les mer
 • Titina fullførte 10in10 for åttende gang

  Titina fullførte 10in10 for åttende gang

  For åttende gang fullførte Titina Bakken et 10in10 maratonløp, dvs 10 maraton på 10 dager. Stedet var Hartlebyry i England 5.-14. februar der hun også løp 10in10 i 2016 og 7in7 i 2017. Totalt er hun nå oppe i 282 fullførte maratonløp, s

  Les mer
 • DNF for både Henning og Anne-Grethe på ARC (The Arc of Attrition)

  DNF for både Henning og Anne-Grethe på ARC (The Arc of Attrition)

  Henning Lauridsen skulle tikke av nok et 100-milesløp på CV'n i det 162 km lange ultraløpet Arc of Attrition rundt tuppen av Cornwall. Det endte med DNF da han ble stoppet av cut-off på en sjekkpost underveis.Det var faktisk to fra klubben som fikk DNF på lø

  Les mer
 • Nytt medlem: Øivind Christian Thuen

  Nytt medlem: Øivind Christian Thuen

  Øivind Christian Thuen (35) fra Lørenskog har meldt seg inn i klubben. På bildet ser vi Øivind på en treningstur i Østmarka, i hjemkommunen.Vi ser at han allerede er påmeldt til Romeriksåsen på langs, noe han åpenbart har gledet seg til

  Les mer
 • Ragnhild vant Somaliland maraton med politieskorte

  Ragnhild vant Somaliland maraton med politieskorte

  Det er ikke vanlig å se løpende kvinner langs landeveien i Somaliland* på Afrikas horn ved Adenbukta, ei heller i hovedstaden Hargeisa der Somaliland Marathon ble arrangert 8. februar. Men, noen tiltrekkes av det uvanlige, og en av dem er Ragnhild Audestad som løp Somalilan

  Les mer
 • Nytt medlem: Jan Kåre Arnesen

  Nytt medlem: Jan Kåre Arnesen

  Jan Kåre Arnesen (50) fra Skedsmokordet har meldt seg inn i klubben. Om noen måneder debuterer han også som ultraløper, i Romeriksåsen på langs, der han er en av 300 som har sikret seg startplass.Han deltok på to ultraløp også i 2018, men p&ari

  Les mer
 • Klubbtreff 3. mars med Didrik Hermansen, fellestrening og mye mer

  Klubbtreff 3. mars med Didrik Hermansen, fellestrening og mye mer

  Etter fjorårets suksess inviterer vi til en ny klubbdag på samme sted i år: Oksenøyveien 80, Fornebu  Romerike Ultraløperklubb arrangererKlubbdag søndag 3. marsAgenda og ca-tider:11.00+  Sosial langtur, lengde etter eget ønskeFin runde p&a

  Les mer
 • Gratulerer med dagen, i dag er Romerike Ultraløperklubb 10 år

  Gratulerer med dagen, i dag er Romerike Ultraløperklubb 10 år

  9. februar 2009 ble Romerike Ultraløperklubb etablert i et stiftelsesmøte på Bislett der 8 av 16 medlemmer var tilstede. Klubbens første styre besto av Olav Engen (leder), Frants Mohr (økonomiansvarlig), Ole Arne Schlytter og Marit Berg Bjerknes. Det er den fine &nb

  Les mer
 • Visste du at: Medlemskort kan printes ut fra Min Idrett

  Visste du at: Medlemskort kan printes ut fra Min Idrett

  Som dere har merket administrer vi medlemsdatabasen vår gjennom idrettens løsning (NIF) KlubbAdmin. Dette vil bli en løsning som alle klubber må benytte, ikke minst for å sikre at personopplysninger ikke kommer på avveie, og for å lette rapportering mv.V&a

  Les mer
 • Romeriksåsen på langs utsolgt, 300 påmeldte!

  Romeriksåsen på langs utsolgt, 300 påmeldte!

  Det er 152 dager igjen til start, men Romeriksåsen på langs er allerede fulltegnet. Det blir nå snart tilrettelagt for salg av startplasser (100,-) slik at det fortsatt vil være mulig å bli med. Det er en liten mulighet for at det legges ut noen ekstra startplasser

  Les mer
Levert av IdrettenOnline