Arkiv


 • Ingrid Lid suveren i kvinneklassen i Skogvokteren Ultra

  Ingrid Lid suveren i kvinneklassen i Skogvokteren Ultra

  Ingrid Lid imponerte med suverent beste tid i kvinneklassen under det tøffe 88 km lange Skogvokteren Ultra i Skien 1. mai. Med tiden 13:07:59 var hun mer enn halvannen time foran neste kvinneløper i mål, og det var ikke helt uten GPS-problemer underveis.

  Les mer
 • Nytt medlem: Rasmus Øllgaard

  Nytt medlem: Rasmus Øllgaard

  Rasmus Øllgaard (32) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Dvs, han er dansk, men bor nå i Oslo. Han debuterte på ultradistansen i 2019. Bildet er fra ultradebuten i Ecotrail.

  Les mer
 • Nytt medlem: Tove Merete Høvik

  Nytt medlem: Tove Merete Høvik

  Tove Merete Høvik (46) fra Nannestad har meldt seg inn i klubben. Hun har en pågående runstreak på 4. året, og hun har nettopp doblet distansepersen med 112,6 km i Hagemanns 24-timers. Les hennes elleville beretning fra Hagemanns... Tre timer senere sendte hun innmelding.

  Les mer
 • Nytt medlem: Maren van Son

  Nytt medlem: Maren van Son

  Maren van Son (42) fra Tofte i Asker har meldt seg inn i klubben. Forrige helg ultradebuterte hun i Hagemanns 24-timers med 54,76 km, ny distansepers.

  Les mer
 • Cathrine Melsom Walle beste kvinne i Hagemanns 24-timers

  Cathrine Melsom Walle beste kvinne i Hagemanns 24-timers

  Cathrine Melsom Walle var beste kvinne i Hagemanns virtuelle  24-timersløp 24.-25. april. Kun herrevinneren løp lenger enn Cathrines 177,19 kilometer. (Foto: Eirik Melsom)

  Les mer
 • Petter Vabog fikk med seg 24 andre på testløping av SMVE 50 miles!

  Petter Vabog fikk med seg 24 andre på testløping av SMVE 50 miles!

  Natt til lørdag 17. april ble det arrangert en sprek treningstur i 50-milesløypa til SMVE. Det er åpenbart at mange er ivrige på å komme i gang med sesongen, og det var imponerende deltakelse på den ultralange treningsturen.  Petter Vabog (bildet) hadde håp om å få med et par medløpere, han fikk 24!

  Les mer
 • Jon Asphjell ble Last Man Standing - Deimantė Ražukienė beste kvinne

  Jon Asphjell ble Last Man Standing - Deimantė Ražukienė beste kvinne

  Jon Asphjell har vist seg å være en backyard-spesialist, det får ellers raskere løpere merke når rundene blir flere enn mange. I den virtuelle utgaven av Østmarka Backyard Challenge ble han nok en gang "Last man standing" i et backyardløp.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ida Tidemand Slorafoss

  Nytt medlem: Ida Tidemand Slorafoss

  Ida Tidemand Slorafoss (33) fra Kongsvinger har meldt seg inn i klubben. På de tre årene etter at hun startet å jogge har hun allerede rukket flere maraton- og ultraløp. Bildet viser Ida med medaljen etter fullført GUT Ultra i fjor.

  Les mer
 • Seier til Øyunn og 3. plass til Håvard i Hagemanns høydemeterløp

  Seier til Øyunn og 3. plass til Håvard i Hagemanns høydemeterløp

  Hagemanns høydemeterløp viser at galskapen lever i beste velgående selv i disse koronatider. For å skille deltagerne etter 31 dager med gjennomsnittlig 1600 høydemeter, ble det arrangert er 24-timersløp på selveste 1. april.

  Les mer
 • Disse 10 vant løpesekk i kontingentlotteriet 2021

  Disse 10 vant løpesekk i kontingentlotteriet 2021

  I begynnelsen av januar annonserte vi årets kontingentlotteri der medlemmer som var ajour med kontingenten innen 1. 2. var med i trekningen av 10 løpesekker.

  Les mer
 • Nye medlemmer: Knut Willy Steen og Alexander Baustad

  Nye medlemmer: Knut Willy Steen og Alexander Baustad

  Knut Willy Steen (39) og Alexander Baustad (35) fra Sarpsborg har meldt seg inn i klubben. Gutta dropper tomannsklubben Kalnes Ultraløperklubb og blir i stedet med i Romerike Ultraløperklubb. Bildet er fra en tur Lillomarka Rundt.

  Les mer
 • Frittgående høne vant Hagemanns Oddetallsløp etter vanvittig duell med ActionFrank

  Frittgående høne vant Hagemanns Oddetallsløp etter vanvittig duell med ActionFrank

  Øyunn Bygstad var en av seks løpere (130 startende) som fullførte Hagemanns Oddetallsløp med 31 ulike distanser fra 1-61 kilometer i januar måned. For å kåre en vinner måtte løperne ut i en finale 1. februar, og det ble en vanvittig affære.

  Les mer
 • Påmeldingen til Romeriksåsen på langs 2021 åpner 1. februar

  Påmeldingen til Romeriksåsen på langs 2021 åpner 1. februar

  Terrengultraløpet vårt "Romeriksåsen på langs" arrangeres i år lørdag 26. juni. Dette blir sjette utgaven av løpet, og det blir arrangement som tidligere, selv om det kan bli aktuelt med noen tilpasninger knyttet til Covid19-situasjonen i juni.

  Les mer
 • Tusen takk! 114 000 kroner i grasrotmidler på 12 år, 18 000 i 2020.

  Tusen takk! 114 000 kroner i grasrotmidler på 12 år, 18 000 i 2020.

  Grasrotandelen fra Norsk Tipping bidrar med millioner til norske klubber hvert år. Romerike Ultraløperklubb har også helt siden etableringen i 2009 mottatt midler gjennom denne ordningen - totalt 114 tusen kroner.

  Les mer
 • Chelsea Anne Fox er tilbake i klubben

  Chelsea Anne Fox er tilbake i klubben

  Chelsea Anne Fox (37) er tilbake i klubben. Hun var medlem i 2018 da hun bodde på Svalbard. Hun har delt tiden mellom Norge og USA de siste fire årene. - Jeg er snart tilbake i Oslo, men har vært i USA under koronakrisen, skriver Chelsea som gleder seg til å bli med i klubben igjen.

  Les mer
 • Deimante Razukiene kom på 2. plass i Ishavskraft Maraton (Tromsø)

  Deimante Razukiene kom på 2. plass i Ishavskraft Maraton (Tromsø)

  Deimante Razukiene deltok i tidenes første Ishavskraft Maraton - som er ny distanse i PolarNight Half Marathon i Tromsø. (Privat foto)

  Les mer
 • 3x 50 miles (virtual Race for Britain) for Svein-Erik Bakke i desember

  3x 50 miles (virtual Race for Britain) for Svein-Erik Bakke i desember

  Selv om det ikke er noen ordinære ultraløp her hjemme midtvinters er det flere virtuelle alternativer, ikke minst innenfor nettverket til GBultras. En som oppdaget muligheten til noen morsomme treningsøkter i desember var Svein-Erik Bakke. Han har i desember deltatt i trippelen Raca for Britain 2020.

  Les mer
 • Det blir klubblotteri også i år!

  Det blir klubblotteri også i år!

  I går sendte vi ut varsel om betaling av medlemskontingent 2021, og en halv dag senere har snart 100 betalt. Alle som betaler innen fristen ++ dvs. innen 1. februar er med i årets medlemslotteri. Også de som meldte seg inn og betalte siste kvartal i fjor er med i medlemslotteriet.

  Les mer
 • Nye medlemmer: Konstanse og Kjetil Raaen

  Nye medlemmer: Konstanse og Kjetil Raaen

  Konstanse (15) og Kjetil Raaen (46) fra Lier har meldt seg inn i klubben. Det er altså snakk om far og datter, og Konstanse blir vårt yngste ordinære medlem (16 år i februar).Kjetil var også medlem i klubben fra 2010-2013, og får tilbake medlemsnummer 24.

  Les mer
 • Trimtex åpner for bestilling av klubbtøy 11.-24. januar

  Trimtex åpner for bestilling av klubbtøy 11.-24. januar

  Fra og med 11. januar og to uker framover (11.-24. januar) vil det være mulig å bestille klubbens profileringstøy via klubbens portal hos Trimtex. På de samme sidene kan du handle øvrige Trimtexprodukter med 25% rabatt hele året.

  Les mer
 • Asgeir Peder Hjorthaugs 24 timer i Lambertseterskogen

  Asgeir Peder Hjorthaugs 24 timer i Lambertseterskogen

  Når du legger ut på 24-timers løpetur 1. januar er du ivrig på å ønske det nye ultraløpsåret velkommen. Det var altså hva Asgeir Peder Hjorthaug gjorde. Med start 1. januar kl 14 løp han fram og tilbake i den lokale lysløypa på Lambertseter.

  Les mer
 • Lykke til med løpeåret 2021

  Lykke til med løpeåret 2021

  Takk til alle medlemmer i klubben for masse positive tilbakemeldinger i et år med annerledes utfordringer for mange av oss. Tilganger på konkurranser har i perioder vært mindre enn tilgangen på god form, men uansett er vi løpere heldige.I et vanskelig Covid19-år

  Les mer
 • Therese Falk kåret til Årets Ultraløper for 5. år på rad

  Therese Falk kåret til Årets Ultraløper for 5. år på rad

  Det kom selvsagt ikke som noen overraskelse at Therese Falk ble kåret til Årets Ultraløper for kvinner 2020. Dette var det femte året på rad hun ble kåret til Norges beste kvinnelige ultraløper. Vi i klubben er stolt av å hatt Therese i vå

  Les mer
 • Nytt medlem: Jan Magnus Brevik

  Nytt medlem: Jan Magnus Brevik

  Jan Magnus Brevik (37) fra Kristiansand har meldt seg inn i klubben. Den tidligere Rye-løperen har minst 17 ultraløp på samvittigheten, det er de løpene vi finner på oversikten til DUV.

  Les mer
 • Therese Falk har meldt overgang til Hareid IL per 1.1.2021

  Therese Falk har meldt overgang til Hareid IL per 1.1.2021

  Therese Falk har meldt representasjonsovergang til Hareid IL fra og med 2021. Hun har vært medlem i  Romerike Ultraløperklubb fra november 2009. Etter syv år med masse suksess ønsker hun nå å representere klubben på hjemstedet, der hun har sine røtter.

  Les mer
 • Therese Falk er kåret til Årets kvinnelige friidrettsutøver

  Therese Falk er kåret til Årets kvinnelige friidrettsutøver

  Therese Falk var nominert til prisen Årets kvinnelige friidrettsutøver i Norge 2020 i konkurranse med blant andre Hedda Hynne og Karoline Bjerkeli Grøvdal. I dag ble det klart at når over 8000 stemmer var telt opp var Therese stemt fram som vinner.

  Les mer
 • Harald Bjerke vant 24-timers i Måndalen - underdogen lurte alle

  Harald Bjerke vant 24-timers i Måndalen - underdogen lurte alle

  Harald Bjerke var i svært godt selskap da han debuterte på 24-timers i Måndalen Ultra Run. Både han selv og andre forventet vel sisteplass i dette selskapet med Kilian Jornet, Didrik Hermansen og andre kanoner på start. Slik gikk det ikke; underdogen lurte alle og vant løpet.

  Les mer
 • Sven-Inge Bergheim har løpt Karmøy Maraton

  Sven-Inge Bergheim har løpt Karmøy Maraton

  Vårt nye Bergensmedlem Sven-Inge Bergheim løp Karmøy Maraton lørdag 28. november, der han ble klokket inn på 4:12:44. Det ga 79. plass av 103 herreløpere.

  Les mer
 • Svein-Erik Bakke vant første utgave av Hagemanns Primtalløp

  Svein-Erik Bakke vant første utgave av Hagemanns Primtalløp

  Vinneren i den første offisielle utgaven av Hagemanns Primtalløp, som startet 1. november, ble til slutt Svein-Erik Bakke. Han holdt det gående i 18 dager. På dag 18 løp han altså 61 km, og dermed 501 km totalt på de 18 dagene.

  Les mer
 • Annette Velde profilert på kondis.no

  Annette Velde profilert på kondis.no

  Marianne Røhme i Kondis har intervjuet Annette Velde Sande denne uken, og nedenfor kan du lese et sammendrag tilrettelagt for klubbens side. (Foto: Marianne Røhme)

  Les mer
 • 10 vinnere i klubblotteriet november er trukket

  10 vinnere i klubblotteriet november er trukket

  I forrige måned annonserte vi at vi ville foreta trekning i årets andre klubblotteri. Siden løpene våre i år måtte avlyses, lar vi skopremier som var tiltenkte deltagere i RPL50 og B24 tilfalle klubbens medlemmer.

  Les mer
 • Nytt medlem: Eivind Killengreen

  Nytt medlem: Eivind Killengreen

  Eivind Killengreen (47) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har jo vært i kulissene og mer enn det, helt siden kona Tone Yvonne meldte seg inn i 2015. Nå ble gruppepresset i heimen for stort, og innmelding dukket omsider opp i innboksen. 

  Les mer
 • Therese Falk er nominert til Årets norske kvinnelige friidrettsutøver!

  Therese Falk er nominert til Årets norske kvinnelige friidrettsutøver!

  Når friidrettsforbundet publiserte listen med de fem nominerte kvinner og menn til Årets friidrettsutøver fikk vi for første gang i historien se en ultraløper blant de nominerte. Det var selvsagt Therese Falk som var den nominerte.

  Les mer
 • Nytt medlem: Camilla Friseid Skaugrud

  Nytt medlem: Camilla Friseid Skaugrud

  Camilla Friseid Skaugrud (41) fra Vikersund har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultra i fjor, men har allerede rukket å bli en rutinert ultraløper. (Bildet er fra Sunnfjord Ultra tidligere i år)

  Les mer
 • Fem RU

  Fem RU'ere deltok i Löplabbets AllehelgensUltra 50km fra Drammen til Sandvika

  I Löplabbets maraton og ultraløp er det en sosial profil som står i høysetet, og resultatene settes opp alfabetisk. Likevel, det tas tider, og da er det lett å se at den som løp klart raskest var vårt nye medlem Svein-Erik Bakke.

  Les mer
 • Magne Bondkall fullførte alle 12 rundene i Sandefjord Backyard Ultra.

  Magne Bondkall fullførte alle 12 rundene i Sandefjord Backyard Ultra.

  Ultraløpsesongen er straks slutt, og litt overraskende hadde bare en av våre medlemmer tatt turen til Sandefjord og den sjette utgaven av Backyard Norges første løp. (Foto: Nikita Solenov)

  Les mer
 • Ekstra klubblotteri - du kan vinne sko fra Altra og Oofos

  Ekstra klubblotteri - du kan vinne sko fra Altra og Oofos

  Vi har noen Altra og Oofos produkter som var tiltenkt premier på årets RPL50, som vi i nå i stedet vil trekke blant alle som har betalt medlemskontingenten 2020 per 15. november.Vi vil trekke ut 6 par valgfrie Altra løpesko og 4 par valgfrie Oofos restitusjonssandaler.

  Les mer
 • Status for klubbløpene våre 2020 - medaljer mv - muligheter ut året

  Status for klubbløpene våre 2020 - medaljer mv - muligheter ut året

  Klubben har i år arrangert tre klubbløp som en liten erstatning for mange avlyste konkurranser. 

  Les mer
 • Nye medlemmer: Torunn P Brandt og Svein-Erik Bakke

  Nye medlemmer: Torunn P Brandt og Svein-Erik Bakke

  Torunn Paulsen Brandt (57) og Svein-Erik Bakke (52) fra Jar i Bærum har meldt seg inn i klubben. Disse blide løperne kjenner jo svært mange av dere fra før - og det er jo nesten som de har vært i familien vår en stund.

  Les mer
 • Jon Asphjell vant Kruke

  Jon Asphjell vant Kruke's Backyard Ultra for andre gang

  Jon Asphjell forsvarte seieren fra i fjor da han vant Kruke's Backyard Ultra helgen 17.-18. oktober. Det måtte 12 runder til for å kvitte seg med en 20 år gammel japaner som hang med lengst.

  Les mer
 • Eirik Gundersen var raskest av våre løpere i Perseløpet maraton 18. oktober

  Eirik Gundersen var raskest av våre løpere i Perseløpet maraton 18. oktober

  Perseløpet på Sand utenfor Jessheim har blitt en stor slager i disse Covid19-tider, og maken til startfelt som vi så søndag 18.10. har vi kanskje aldri sett i Norge tidligere, i alle fall ikke i herreklassen.

  Les mer
 • Therese Falk vant Maratonkarusellen i Bergen

  Therese Falk vant Maratonkarusellen i Bergen

  Therese Falk har vært i Bergen og løpt Maratonkarusellen, og ingen av de 13 kvinnelige konkurrentene klarte å holde følge med Therese. Hun vant løpet på 3:16:30 og var over 6 minutter foran Kristin Husby på 2. plass. (Foto: Arne Dag Myking)

  Les mer
 • Øyunn og Jørgen prøvde, men 100 miles på Hedmarksvidda = DNF

  Øyunn og Jørgen prøvde, men 100 miles på Hedmarksvidda = DNF

  Øyunn Bygstad har - sammen med Leif Abrahamsen - klart det kunststykket å beseire 400 km på Hedmarksvidda (2017), men 100-milesløpet har ennå ingen verken fra klubben eller ellers klart å fullføre etter fire år.

  Les mer
 • Seier til Isabel Aarnes, seier og 2. plass til Tore Mortensen i Magni Maraton

  Seier til Isabel Aarnes, seier og 2. plass til Tore Mortensen i Magni Maraton

  Magni Maraton har siden januar 2015 blitt arrangert ca månedlig, og etter at det er slutt på Titinas Cannonball-løp på Hønefoss har løpet i Trondheim blitt et mål også for løpere fra Oslodistriktet.(På bildet ser vi Isabel sammen med Ha

  Les mer
 • Gunnar Næss på 2. plass i OTC 200 km. Cecilie Longva Igesund vant kvinneklassen på 100 km.

  Gunnar Næss på 2. plass i OTC 200 km. Cecilie Longva Igesund vant kvinneklassen på 100 km.

  Vi fikk mange sterke plasseringer på klubbens løpere i andreutgaven av Oslo Trail Challenge, der de sterkeste prestasjonene var: Gunnar Næss 2. plass på 200 km, Cecilie Longva Igesund (bildet) vinner av kvinneklassen 100 km og Frode Lein  2.plass i herreklassen 100 km.

  Les mer
 • Gull til Ingunn, sølv til Kjersti Christina og Eirik i NM halvmaraton

  Gull til Ingunn, sølv til Kjersti Christina og Eirik i NM halvmaraton

  Ingunn Ytrehus løp inn til gull i K70-74 mens Kjersti Moody og Eirik Gundersen løp inn til sølv i henholdsvis K45-49 og M40-44 i NM halvmaraton på Jessheim 3. oktober.På bildet ser vi Eirik med nummer 539. (Arrangørfoto)

  Les mer
 • Sterkt maratonløp av Louise Skak i Romsdal 5/10/halv

  Sterkt maratonløp av Louise Skak i Romsdal 5/10/halv

  I den tredje utgaven av Romsdal 5/10/halv - Romsdals perseløp - kom også maraton med på programmet for første gang. Klart raskest av maratonløperne var Louise Skak med 3:18:37, 17 minutter raskere enn vinneren av herreklassen.

  Les mer
 • 2. plass til Liv Richer og 4. plass til Kenneth Dæhlen i Jotunheimsvegen Ultra

  2. plass til Liv Richer og 4. plass til Kenneth Dæhlen i Jotunheimsvegen Ultra

  Det var 14 løpere fra klubben som løp Jotunheimsvegen Ultra eller Skåbu Fjellmaraton lørdag 3. oktober. En av løpets ivrigste ambassadører er Isabel Aarnes som skal ha sin del av æren for den gode deltagelsen.

  Les mer
 • Nikolai Zahl Marken nr 12 i Hauernløpet Ultra

  Nikolai Zahl Marken nr 12 i Hauernløpet Ultra

  Nikolai Zahl Marken deltok i førsteutgaven av Hauernløpet Ultra 26. september. Løpet startet opp i 2017, som en del av Hauerntrippelen med utgangspunkt i det tradisjonsrike Thorleig haugs Minneløp på ski.

  Les mer
 • Even Nedberg og Therese Falk vant Kickmaster Ultra #20 - begge på ny PB

  Even Nedberg og Therese Falk vant Kickmaster Ultra #20 - begge på ny PB

  Even Nedberg og Therese Falk vant ultradistansen i den 20. utgaven av Kickmaster Ultra, den 5. utgaven i 2020. Isabel Aarnes vant maraton, så alle på bildet over var vinnere.Som vanlig var det Therese som imponerte mest. 3:45 på 50 km en uke etter at hun satte nordisk rekord på 24 timers er rått!

  Les mer
 • Nytt medlem: Peder Bjugn

  Nytt medlem: Peder Bjugn

  Peder Bjugn (29) fra Fetsund har meldt seg inn i klubben. Peder er fra Lødingen, men bor og jobber nå i Fetsund. Tidligere i høst deltok han på Hinderskogen Backyard Trail (se bildet) der klubben var godt representert, og han var en av mange som fullførte alle 8 rundene.

  Les mer
 • Nytt medlem: Anne Woldmo

  Nytt medlem: Anne Woldmo

  Anne Woldmo (49) fra Harestua har meldt seg inn i klubben. På kondis.no i mars, der hun skrev to blogginnlegg om Amatørens betroelser i Koronakrisen, presenteres hun slik: Anne Woldmo (49) er en glad amatørløper. Tidvis litt skadet og veldig sur, tidvis ikke skadet og veldig blid.

  Les mer
 • Nytt medlem: Vidar Bakkelund Pettersen

  Nytt medlem: Vidar Bakkelund Pettersen

  Vidar Bakkelund Pettersen (40), Harstadværing bosatt i Slemmestad i Asker har meldt seg inn i klubben. Han trives best på turer over 20 kilometer og med å brygge sitt eget øl. Bildet er fra Oslo Maraton i fjor.

  Les mer
 • Nytt medlem: Kjersti Christina Moody

  Nytt medlem: Kjersti Christina Moody

  Kjersti Christina Moody (46) fra Årvoll i Oslo har meldt seg inn i klubben. Juristen løper også for Skatteetatens IL.Kjersti meldte seg inn noen dager før NM halvmaraton på Jessheim der hun løp inn til sølv i K45-49 med sterke 1:29:45.

  Les mer
 • Nytt medlem: Sigrid Vedde Kroken

  Nytt medlem: Sigrid Vedde Kroken

  Sigrid Vedde Kroken (21) fra Langevåg har meldt seg inn i klubben. Innmeldingen fikk vi 25. september, og i lokalavisene ser vi at hun to dager senere var på skikkelig langtur i fjellet: "Denne helga forserte Sigrid Vedde Kroken og Thomas Riis heile fjellkjeda rundt Ørstafjorden til fots".

  Les mer
 • Therese Falk med superløp i 24 Hours in Hell: Nordisk rekord 251,452 km

  Therese Falk med superløp i 24 Hours in Hell: Nordisk rekord 251,452 km

  Veldig mye dreie seg om Therese Falk og hennes fantastiske løp da 24 Hours in Hell ble arrangert 18.-19. september. Det var flere sterke resultater - men ingen som kunne måle seg med Thereses nordiske rekord på 24 timers løp. Underveis satte hun også norsk bestenotering på 100 miles.

  Les mer
 • Nytt medlem: Robert Schou

  Nytt medlem: Robert Schou

  Robert Schou (49) fra Grua har meldt seg inn i klubben.Det skjedde dagen etter at han løp Hinderskogen Backyard Trail - ultra. Ultraløpsdebuten var  på Last man standing tidligere i år. Bildene er fra NordmarksTravern og Hinderskogen.

  Les mer
 • Ida Rindal vant Hinderskogen Backyard Trail Ultra, Marianne Moe og Henning Moholdt på 3. plass

  Ida Rindal vant Hinderskogen Backyard Trail Ultra, Marianne Moe og Henning Moholdt på 3. plass

  Ida Rindal vant kvinneklassen i Hinderskogen Backyard Trail Ultra søndag 13. september, mens Marianne Moe og Henning Moholdt kom på 3. pass i herreklassen. 14 av deltagerne var fra klubben, og 13 av dem fullførte alle 8 rundene.

  Les mer
 • Siri Bergfald totalvant Skullerud Backyard Ultra

  Siri Bergfald totalvant Skullerud Backyard Ultra

  Siri Bergfald var eneste kvinne av de 10 deltagerne i tidenes første Skullerud Backyard Ultra, men hun var også den eneste som fullførte 7 runder = ultradistanse. På bildet ser vi Siri kommer inn etter en av de første rundene. (Foto: Karianne Ekern)

  Les mer
 • Arne Martinus Lindstad vant Anholt Marathon - igjen!

  Arne Martinus Lindstad vant Anholt Marathon - igjen!

  Arne Martinus Lindstad har løpt det særegne Anholt Maraton flere ganger, og vant i år for tredje gang (?) tror vi. Han skriver jo ikke på facebook at han vant, det måtte vi selv finne ut!

  Les mer
 • Nytt Medlem: Tommy Lennartsson

  Nytt Medlem: Tommy Lennartsson

  Tommy Lennartsson (32) fra Jessheim har meldt seg inn i klubben. Som dere kan se av forrige nyhet på hjemmesiden har han allerede debutert på ultradistanse i klubbløpet vårt Romeriksåsen på langs (se bildet).

  Les mer
 • Stor trafikk fra nord til sør i Romeriksåsen på langs

  Stor trafikk fra nord til sør i Romeriksåsen på langs

  I går var det hele seks løpere som fullførte Romeriksåsen på langs på en vanlig onsdag. Gunnar Fæhn og hans to nyinnmeldte døtre var den ene trioen på tur. Per-Einar og to kamerater utgjorde den andre trioen, og debutanten av dem meldte seg inn dagen etter.

  Les mer
 • Kristins Runde 13. september endres til vituelt klubbløp med frist 31. oktober.

  Kristins Runde 13. september endres til vituelt klubbløp med frist 31. oktober.

  Vi har tidligere annonsert at vi skal arrangere et klubbløp i Kristins Runde" 13. september. Dersom dette skal bli aktuelt må noen melde seg som arrangør. Undertegnede har ikke anledning til å arrangere dette på den annonserte datoen. Dere skal likevel få mulighet til å løpe Kristins Runde i år og kvalifisere til den særegne beltespenna.

  Les mer
 • Vi forlenger Klubbløp 2-2020 Romeriksåsen på langs til 30. september

  Vi forlenger Klubbløp 2-2020 Romeriksåsen på langs til 30. september

  25 løpere har foreløpig lagt inn resultat i vårt klubbløp 2-2020 i løypa til Romeriksåsen på langs". Det er et bra deltagertall, men nå vil vi gi enda flere muligheten til å fullføre.- og forlenger fristen til 30. september. 

  Les mer
 • Nye medlemmer: Sigrid Marie Fæhn Oftebro og Ragnhild Hertzenberg Fæhn

  Nye medlemmer: Sigrid Marie Fæhn Oftebro og Ragnhild Hertzenberg Fæhn

  Mandag kveld tikket det inn to innmeldinger med en times mellomrom, det var søstrene Sigrid Marie Fæhn Oftebro (38) og Ragnhild Hertzenberg Fæhn (27). De bor nå i Oslo og Elverum, men kommer fra Algarheim i Ullensaker.Noe kjent med den ene etternavnet? Joda, dette er to av døtrene til Gunnar Trailru

  Les mer
 • Louise vant maraton på Fornebu Cannonballs 23. august

  Louise vant maraton på Fornebu Cannonballs 23. august

  Louise Skak var i særklasse raskest på maratondistansen i Fornebu Cannonballs, og da inkluderer vi både kvinner og menn. Tiden ble 3:18:22 der hun så de andre deltagerne hver gang hun passerte dem.

  Les mer
 • Arild Bjarkø imponerte i Trømsø Mountain Challenge

  Arild Bjarkø imponerte i Trømsø Mountain Challenge

  Arild Bjarkø var vår eneste deltager i årets Trømsø Mountain Ultra og i trippelen Tromsø Mountain Challenge. I et løp uten klasseinndeling kan vi ikke skrive om klasseseier, men det ville han fått i M60 begge steder.

  Les mer
 • Therese Falk vant suverent på Ringerike 6-timers, 7 kvinner i topp 10

  Therese Falk vant suverent på Ringerike 6-timers, 7 kvinner i topp 10

  Therese Falk var som ventet overlegent best i 6-timersløpet i Hønefoss, men at vi skulle få ytterligere 6 kvinner i topp 10 var mer enn forventet. Med 73,230 km var ikke Therese langt bak sin pers (74,019 km) fra Skövde 6-timmars tidligere i år.

  Les mer
 • Nytt medlem: Svenn Martin Søgaard

  Nytt medlem: Svenn Martin Søgaard

  Svenn Martin Søgaard (32) fra Elverum har meldt seg inn i klubben. Han har solid bakgrunn fra sykling, men er fersk som løper. Ultraløpsdebuten forsvant i første omgang i en Covic19-avlysning.

  Les mer
 • Einar Hagemann løp 100 km på Hardangerbrua

  Einar Hagemann løp 100 km på Hardangerbrua

  Einar Hagemann er stadig på nye eventyr, og i går var han i mål med sitt nyeste stunt: 36 ganger tur/retur over Hardangerbrua, 1380 meter hver vei. Det ble 100km og ca 800 høydemeter på 13 timer og 45 minutter.

  Les mer
 • Fem sider om Sofiia Granheim i Romerikes Blad: Bitt av Ultrabølgen

  Fem sider om Sofiia Granheim i Romerikes Blad: Bitt av Ultrabølgen

  Det har ikke gått upåaktet hen på Romerike at Sofiia Granheim er bitt av ultrabasillen. Nå har trebarnsmoren fra Blaker - som hun beskrives som - fått sine fem sider i Romerikes Blads helgebilag 15. august.. Vi har tatt oss friheten å skanne inn disse sidene:

  Les mer
 • Imponerende andreplasser til Liv Richter og Marius Stengle-Håkonsen i Rondane100

  Imponerende andreplasser til Liv Richter og Marius Stengle-Håkonsen i Rondane100

  Tre av våre medlemmer var med i tetkampen i den første utgaven av Salomon Rondane 100. Både Liv Richter og Marius Stengle-Håkonsen løp inn til flotte 2. plasser på 100-milesløpet, mens Margrethe Fjetland Løvold ble nummer tre på 50 miles.

  Les mer
 • Jon Asphjell på 3. plass i Last Man Standing - Østmarka Backyard

  Jon Asphjell på 3. plass i Last Man Standing - Østmarka Backyard

  Jon Asphjell var i ni timer en av tre gjenværende duellanter i Last Man Standing - Østmarka Backyard forrige helg (8.-9. august). Etter 28 timer innså han at konkurrentene var for tøffe, men det var en fantastisk flott innsats av Jon som løp 28 runder og 187,6 km.

  Les mer
 • Nytt medlem: Sven-Inge Bergheim

  Nytt medlem: Sven-Inge Bergheim

  Sven-Inge Bergheim (48) fra Bergen har meldt seg inn i klubben. På bildet er han sammen med Isabel Aarnes på Steinsland Bygdemaraton.

  Les mer
 • Liss Vallestrand totalseiret på 140 kilometer i VHUT, Halvor Steinsholt vant 80 km.

  Liss Vallestrand totalseiret på 140 kilometer i VHUT, Halvor Steinsholt vant 80 km.

  Det er vel bare i ultraløp dette skjer i løpssammenheng; at vi får kvinnelige totalvinnere. I det 140 kilometer lange Vestfold Historic Ultra Trail (VHUT) var det nettopp det som skjedde da Liss Vallestrand ble vinner av den tøffe langløypa etter 31 timer og 52 minutter.

  Les mer
 • Oslofjorden rundt: 2. plasser til Harald og Line på 100 miles, Henriette vant 50 miles.

  Oslofjorden rundt: 2. plasser til Harald og Line på 100 miles, Henriette vant 50 miles.

  Det var mange av klubbens løpere som hevdet seg veldig bra i Oslofjorden rundt 1.-2. august. Både Line Caliscaner og Harald Bjerke løp inn til 2. plass på 100-miles, der vi også fikk Sofiia Granheim og Thomas Lindgren i mål på 4. og 6. plass og Lars Møller på 10. plass.

  Les mer
 • Therese Falk vant ultraløpet i Møkster Maraton

  Therese Falk vant ultraløpet i Møkster Maraton

  Therese Falk løp inn til både suveren seier og suveren løyperekord på ultradistansen 63,3 km i årets Møkster Maraton 1. august, bare en uke etter at hun løp Bømlo Ultrafestival. Med 5:31:02 var hun bare 17 minutter etter herrevinner Bjørn Tore Taranger.

  Les mer
 • Isabel Aarnes på 6. plass i Steinsland Bygdemaraton

  Isabel Aarnes på 6. plass i Steinsland Bygdemaraton

  Steinsland Bygdemaraton er nok Norges eneste løp med "følletraktor", og den eneste av klubbens løpere som var med der i år var Isabel Aarnes. Hun løp inn til 2. plass i D35-39 og 6. plass totalt i kvinneklassen på tiden 5:06:06.

  Les mer
 • Stian Fjellestad vant Kongsvinger Maraton

  Stian Fjellestad vant Kongsvinger Maraton

  Stian Fjellestad imponerte med seier på sterk tid (3:05:58) i den tøffe løypa i Kongsvinger Maraton. Han var 5 minutter foran neste løper i mål. (Foto: Rolf Bakken) Det var 40 deltagere på maraton, og i tillegg til Stian - som med totalseieren også vant M44-44 var det tre andre fra klubben med.

  Les mer
 • Helge Reinholt fullførte Meråker Mountain Challenge

  Helge Reinholt fullførte Meråker Mountain Challenge

  Helge Reinholt var den eneste deltageren fra klubben i årets Meråker Mountain Challenge 1. august, men det var jo en helg med veldig mange ultraløp. Han stilte selvsagt i den lengste løypa der han kom i mål på tiden 12:38:35.

  Les mer
 • Bislett 24-timers 2020 er avlyst

  Bislett 24-timers 2020 er avlyst

  Vi beklager:Det blir ikke arrangert Bislett 24-timers i årSom arrangør valgte vi ikke å åpne påmeldingen til Bislett 24-timers i mai på grunn av stor usikkerhet rundt Covid19-viruset. Nå er det klart at det ikke blir mulig å arrangere dette populære løpet i år.

  Les mer
 • Maratonseire til Kenneth og Louise i Kickmaster Ultramaraton

  Maratonseire til Kenneth og Louise i Kickmaster Ultramaraton

  Både Kenneth Dæhlen og Louise Skak vant maraton under årets fjerde utgave av Kickmaster Ultramaraton søndag 26. juli. Ragnar Nygård ble nummer to på 50 kilometeren. I tillegg fikk vi Cato Hansteen på en 4. plass på maraton.

  Les mer
 • Per-Einar og Guro løp Kyststien Trail Ultra

  Per-Einar og Guro løp Kyststien Trail Ultra

  Per-Einar Roth og Guro Skjeggerud løp Kyststien Trail Ultra fra Helgeroa til Larvik lørdag 25. juli.Per-Einar ble nummer 12 i herreklassen med 5:45, mens Guro ble 2 i kvinneklassen med 6:23. På bildet ser vi Guro sammen med to mannlige konkurrenter. (Arrangørfoto)

  Les mer
 • Therese Falk vant Bømlo Ultrafestival, Magnus Thorud på 3. plass

  Therese Falk vant Bømlo Ultrafestival, Magnus Thorud på 3. plass

  Therese Falk ble første kvinne til å fullføre fulldistansen på Bømlo Ultrafestival i fjor. 24. juli i år gikk hun i mål som vinner for 2. gang. Det var bare herrevinner Arvid Haugen som slo Therese etter 300 km på 5 dager rundt omkring på Bømlo.

  Les mer
 • Nytt medlem: Lars Erik Brecke

  Nytt medlem: Lars Erik Brecke

  Lars Erik Brecke (47) fra Skedsmokorset har meldt seg inn i klubben, ikke helt uten påvirkning fra et annet av våre medlemmer. Bildet er fra Romeriksåsen på langs 18. juli (Foto: Lars W Møller)

  Les mer
 • Nytt medlem: Øivind Rooth

  Nytt medlem: Øivind Rooth

  Øivind Rooth (61) fra Skedsmokorset har meldt seg inn i klubben, og han har allerede rukket å representere klubben i det trønderske terrengløpet Riasten Rundt 25. juli.

  Les mer
 • Louise Skak og Arild Bjarkø beste RU

  Louise Skak og Arild Bjarkø beste RU'ere i Blefjells Beste

  Det var syv løpere fra klubben som startet på årets Blefjells Ultra, i den tøffe 57-kilometeren. Louise Skak ble nummer 7 i kvinneklassen, mens evigunge Arild Bjarkø ble nummer 25 i herreklassen.

  Les mer
 • Sunnfjord Ultra var definitivt ikke et løp for asfaltdronningen

  Sunnfjord Ultra var definitivt ikke et løp for asfaltdronningen

  Sunnfjord Ultra starter riktignok med 33 km på vei, så langt var alt vel for asfaltdronningen Isabel Aarnes. Deretter møtte hun de kanskje 20 tøffeste kilometerne hun noen gang har løpt.

  Les mer
 • Stian Fjellestad vant Meldal 6-timers med 77,145 km

  Stian Fjellestad vant Meldal 6-timers med 77,145 km

  Stian Fjellestad (41) vant Meldal 6-timers 11. juli med god margin, nesten fire kilometer foran andremann. Han lå på 4. plass ved passering maraton da landslagsløper Jo Inge Norum ledet, men ga seg. De to andre ga seg en runde senere, og derfra og inn var Stian i ledelsen.

  Les mer
 • 29 klubbtrøyer delt ut til de som løp Medlemsløp 1-2020

  29 klubbtrøyer delt ut til de som løp Medlemsløp 1-2020

  Den første av årets klubbløp er nå avsluttet, i løpet der du skulle finne "ei løype nær deg" og melde inn resultatet i etterkant. Løpsleder Even Nedberg har nå oppsummert deltagelsen som endte på 29 løpere i nesten like mange ulike løyper.

  Les mer
 • Nytt medlem: Mathias Lilleeidet

  Nytt medlem: Mathias Lilleeidet

  Mathias Lilleeidet (29) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han debuterte på ultradistanse på DobbelTravern i fjor - der bildet ovenfor er fra.

  Les mer
 • 12 løp Kristins Runde 27. juni, nytt løp søndag 13. september

  12 løp Kristins Runde 27. juni, nytt løp søndag 13. september

  Klubbens Ringerike-avdeling med Hilde Johansen og Terje Rundhaugen i spissen arrangerte mimretur i Kristins Runde 27. juni - og 12 deltagere møtte fram. Dette var å betrakte som en tyvstart på klubbløpet vi arrangerer 18. oktober.

  Les mer
 • Ragnar Nygård eneste deltager fra klubben på Kick-Master Ultra #18

  Ragnar Nygård eneste deltager fra klubben på Kick-Master Ultra #18

  Ragnar fullførte sitt 105. ultraløp da han deltok i KickMaster Ultra i Drammen 28. juni. Bildet er fra KickMaster #16 tidligere i år.- En fin langtur, ultra #105 i boks, skriver Ragnar på Facebook.Hvor våt ble du?- På en skala fra 7 til 37.5 så vil jeg si

  Les mer
 • Nytt medlem: Peter Lange

  Nytt medlem: Peter Lange

  Peter Lange (36) fra Sverige og Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Han har løpt noen ultraløp tidligere, og det neste store målet er å løpe en 100-miler.

  Les mer
 • Marius og Annette vant SMVE 100 miles

  Marius og Annette vant SMVE 100 miles

  Marius Stengle-Håkonsen og Annette Velde Sande sørget for seier til Romerike Ultraløperklubb i både herre- og kvinneklassen i årets Soria Moria til Verdens Ende. Klubben hadde 17 startende på 100 miles og 4 på 50 miles, dvs 16% av deltagerne.

  Les mer
 • OPPDATERT 19.6.: Bli med på Kristins Runde 27. juni (50 miles)

  OPPDATERT 19.6.: Bli med på Kristins Runde 27. juni (50 miles)

  Kristins Runde - 50-milesløpet over alle Nordmarkas 700-meterstopper - gjenoppstår i 2020. Ikke som ordinær konkurranse, men som et treningsløp / treningstur i klubbens regi. Løpet ble arrangert i 6 år fra 2008 til 2013.

  Les mer
 • Einar Hagemann med Norges første ultraløp i en bobbane

  Einar Hagemann med Norges første ultraløp i en bobbane

  Einar Hagemann elsker å gjennomføre litt (veldig) annerledes ultrastunts. Mandag 15. juni løp han 16 ganger opp/ned bobbanen på Hafjell, etter å ha varmet opp med 5 ganger opp/ned Skuggenatten to dager tidligere.

  Les mer
 • Rune og Anders testet GPS-sporet til Kristins Runde - alt klart til klubbløpet 27. juni

  Rune og Anders testet GPS-sporet til Kristins Runde - alt klart til klubbløpet 27. juni

  Årets tredje klubbløp er som vi annonserte for en uke siden; et treningsløp i Kristins Runde - i vår smått legendariske løype som sist ble benyttet i konkurranse i 2013.  Lørdag 27. juni kan du løpe denne løypa sammen med - eller delvis sammen med - Hilde og andre medlemmer fra region Ringerike.

  Les mer
 • 16 har registrert seg på klubbens Medlemsløp 1-2020 - har du også løpt?

  16 har registrert seg på klubbens Medlemsløp 1-2020 - har du også løpt?

  Det er ennå tre uker igjen av vårt Medlemsløp #1-2020 - i ei løype nær deg. Foreløpig er det 16 som har registert tid, men vi har en mistanke om at det er en del som ennå ikke har lagt inn resultatet sitt.

  Les mer
 • 16+2 har hittil løpt RPL50 medlemsløp, halvparten har registrert seg

  16+2 har hittil løpt RPL50 medlemsløp, halvparten har registrert seg

  Foreløpig er det 8 løpere som har registrert fullført til på Romeriksåsen på Langs, 2020 virtuell utgave. Det er ikke så verst det, men faktum er at mange flere har løpt, foreløpig uten å registrere seg.

  Les mer
 • Ultratrio viste muskler langs Oslofjorden.

  Ultratrio viste muskler langs Oslofjorden.

  Mens vi venter på at konkurransesesongen skal komme skikkelig i gang er det mange som løper virtuelle løp eller lange treningsturer.Vi kommer med egne oppsummeringer for klubbløpene våre.

  Les mer
 • Gunnar Næss (og Samuel Fredriksson) testet første 1/4 av Oslo-Bergen

  Gunnar Næss (og Samuel Fredriksson) testet første 1/4 av Oslo-Bergen

  Gunnar Næss er mer utholdende enn de fleste, det viste han blant annet i NUC 200 i 2017 og 2018. Han er nå en av overraskende mange som planlegger deltagelse i superultraløpet fra Oslo-Bergen Trail 2.-10. juli neste år.

  Les mer
 • Isabel, Thomas og Halvor testet Farris Ultra i samløp

  Isabel, Thomas og Halvor testet Farris Ultra i samløp

  Farrisløpene med bl.a. Farris Ultra og Farris Maraton ble arrangert 7. juni uten RU-løpere på ultra, men derimot tre løpere på maraton. Maraton var testdistanse i år, derfor bare 7 deltagere.

  Les mer
 • Ruth Vingerhagen imponerte med 4. plass på Skuggenatten Ultra

  Ruth Vingerhagen imponerte med 4. plass på Skuggenatten Ultra

  Ruth Vingerhagen (bildet) imponerte med en sterk 4. plass og god tid i Skuggenatten Opp 6. juni. Dette er det første ultraløpet hennes som medlem etter at hun meldte seg inn i januar, men den skotske Askerjenta løp jo også to sterke ultraløp i fjor (RPL og OTC).

  Les mer
 • Fire fra klubben fullførte KickMaster Ultra #17

  Fire fra klubben fullførte KickMaster Ultra #17

  Vi er sent ute med nyheten, men 1. juni var fire av klubbens medlemmer med på årets andre utgave av KickMaster Ultra i Drammen, det 17. KickMaster Ultra totalt.Bildet: Ragnar Nygård sammen med Marit Kråkemo Finnerud og Heidi Grønvoll. Trioen holdt sammen i 50 kilometer.

  Les mer
 • Romerike Ultra på Impossible Games

  Romerike Ultra på Impossible Games

  Romerike Ultraløperklubb var selvsagt på Bislett under Impossible Games, selv om det bare ble løpt kortdistanse der. På bildet ovenfor ser dere klubbens banner der løperen vår ligger litt foran langdistansekongen Sondre Nordstad Moen i løypa. (Foto: Samuel Hafsahl)

  Les mer
 • Stig Andy Kvalheim er tilbake i klubben

  Stig Andy Kvalheim er tilbake i klubben

  Stig Andy Kvalheim (51) fra Hønefoss har meldt seg inn i klubben. Han var også medlem hos oss i perioden 2014-2016. Stig Andy kjenner vel svært mange av dere som arrangør av Ringerike 6-timers og Røyse Ultraintervall.

  Les mer
 • Nytt medlem: Karin Gjerde Viddal

  Nytt medlem: Karin Gjerde Viddal

  Karin Gjerde Viddal (44) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben. Til daglig jobber hun som undervisningsinspektør ved Luhr skole i Lørenskog. Debuten på ultradistanse skjedde fire dager etter innmeldingen og før vi rakk å skrive dette. 

  Les mer
 • Nytt medlem: Halvor Steinsholt

  Nytt medlem: Halvor Steinsholt

  Halvor Steinsholt (30) fra Ås har meldt seg inn i klubben, og som dere ser av oppsummeringen nedenfor er han er allerede en erfaren ultraløper. Han vil fortsatt løpe "kortere løp" for Team Sportsmanden.Bildet er fra starten i RPL50 i fjor. (Foto: Gry Løberg)

  Les mer
 • Nytt medlem: Lars Erik Lærum

  Nytt medlem: Lars Erik Lærum

  Lars Erik Lærum (42) fra Grefsen i Oslo har meldt seg inn i klubben. Han var påmeldt årets Romeriksåsen på langs, som jo måtte avlyses, så da byttet han bort startplassen med medlemskap i klubben. Det synes vi var et bra valg.

  Les mer
 • Åtte fra klubben på Kristi Himmelfartstur i RPL50-løypa - Bli med på "Medlemsløp 2-2020" du også

  Åtte fra klubben på Kristi Himmelfartstur i RPL50-løypa - Bli med på "Medlemsløp 2-2020" du også

  Åtte løpere fra klubben startet på Romeriksåsen på langs kl 1730 Kr Himmelfartsdag. Alle kom i mål i det som ble to grupper med fire i hver. Dette innebærer at vi er i gang med vårt "Medlemsløp 2-2020"

  Les mer
 • Kenneth Dæhlen med everesting i Digeråsen

  Kenneth Dæhlen med everesting i Digeråsen

  Torsdag kveld og fredag klatret Kenneth Dæhlen 8848 høydemeter i løpet av 20 timer i den drøyt 1 km lange heistraseen i Digeråsen hjemme på Rena. Han startet kl 22 på kvelden Kr Himmelfartsdag og var i mål fredag kl 18 etter 39 turer opp bakken.

  Les mer
 • Daniel Salvesen løp maraton i en lugar på 3x3 meter 17. mai

  Daniel Salvesen løp maraton i en lugar på 3x3 meter 17. mai

  Hva gjør man når man jobber på plattform i Nordsjøen og vil løpe maraton på Oslo Maratons virtuelle 17. mairaton på nasjonaldagen? Man gjør det som er mulig der og da, og for Daniel Cotanas Salvesen var de å løpe drøyt 5000 runder i en lugar på 3x3 meter.

  Les mer
 • Raskt og effektivt årsmøte på nett 28. april, Andrea nytt styremedlem

  Raskt og effektivt årsmøte på nett 28. april, Andrea nytt styremedlem

  Illustrasjon: Klubbens styre valgt på årsmøtet 28. aprilPå grunn av usikkerhet rundt korona-situasjonen valgte klubben å gjennomføre årets årsmøte som videokonferanse. 12 medlemmer deltok.

  Les mer
 • Isabel og Thomas perset på maraton i Kick-Master Ultra

  Isabel og Thomas perset på maraton i Kick-Master Ultra

  Ragnar Nygård løp 50 kilometer på 4:15:18 i Kick-Master Ulta i Drammen søndag 10. mai.Det var hans 103. fullførte ultraløp, mest i Norge.Kjæresteparet Isabel Aarnes og Thomas Willy Lindgren var også godt fornøyd etter at begge to perset på maraton

  Les mer
 • Henriette, Liss, Therese og Magnus løp Oslo-Verdens Ende som treningstur

  Henriette, Liss, Therese og Magnus løp Oslo-Verdens Ende som treningstur

  Magnus Thorud begynte å bli sulteforet på ultraløp og spurte Therese Falk om hun kunne tenke seg å løpe SMVE-løypa sammen med ham, nå som alle løp var avlyst eller utsatt. Therese løper jo ikke terrengløp, men svarte likevel ja. Når så Henriette Brynthe, Liss Vallestrand og Jeanette Vika også slo følge med Magnus, ble det et veldig sterkt løperfelt på 165 km treningstur.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ole Reidar Rognstadbråten

  Nytt medlem: Ole Reidar Rognstadbråten

  Ole Reidar Rognstadbråten (39) fra Jevnaker har meldt seg inn i klubben. Vi er i ferd med å få en "avdeling Ringerike".

  Les mer
 • Nytt medlem: Ole Christian Bekken

  Nytt medlem: Ole Christian Bekken

  Ole Christian Bekken (39) fra Algarheim i Ullensaker har meldt seg inn i klubben. Ultradebuten hans var i Romeriksåsen på langs i fjor. (Bildet fra løypa er tatt av Gry Løberg)

  Les mer
 • Nytt medlem: Håvard Huru Bergene

  Nytt medlem: Håvard Huru Bergene

  Håvard Huru Bergene (41) fra Røyse i Hole har meldt seg inn i klubben. Han debuterte på ultra i Löplabbets Allehelgensultra i 2019. Nå drømmer han om å løpe 100 miles. (Bildet er fra en treningstur til Gyrihaugen i mars).

  Les mer
 • Nytt medlem: Siri Bergfald

  Nytt medlem: Siri Bergfald

  Siri Bergfald (44) fra Ski har meldt seg inn i klubben. Læreren på Langhus skole har allerede rukket å løpe tre ultraløp med Rallarvegsløpet som det lengste. 

  Les mer
 • Nytt medlem: Rudi Placht

  Nytt medlem: Rudi Placht

  Rudi Placht (47) fra Grefsen i Oslo har meldt seg inn i klubben. I april debuterte han som ultraløper i den virtuelle utgaven av Last man Standing.

  Les mer
 • Nytt medlem: Terje Sand

  Nytt medlem: Terje Sand

  Terje Sand (56) fra Hagan i Nittedal har meldt seg inn i klubben. I fjor debuterte han på ultraløp i Romeriksåsen på langs.

  Les mer
 • Medlemsløp 2-2020 - Romeriksåsen på langs 23. mai - 30. august

  Medlemsløp 2-2020 - Romeriksåsen på langs 23. mai - 30. august

  Klubben har bestemt seg for å arrangere to virtuelle klubbløp, uavhengig av hva som skjer videre med Koronarestriksjoner, men vi må selvsagt alle forholde oss til de retningslinjer som hele tiden gjelder for smittevern. Nedenfor ser du informasjon om det andre av klubbløpene.

  Les mer
 • Medlemsløp 1-2020 - i ei løype nær deg 1. mai - 5. juli

  Medlemsløp 1-2020 - i ei løype nær deg 1. mai - 5. juli

  Klubben har bestemt seg for å arrangere to virtuelle klubbløp, uavhengig av hva som skjer videre med Koronarestriksjoner, men vi må selvsagt alle forholde oss til de retningslinjer som hele tiden gjelder for smittevern. Nedenfor ser du informasjon om det ene av klubbløpene,

  Les mer
 • Nytt medlem: Camilla Sund

  Nytt medlem: Camilla Sund

  Camilla Sund (36) fra Nærsnes i Asker har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultra i Ecotrail i 2017, og hadde det ikke vært for Koronasituasjonen skulle det blitt nytt ultraløp siste dagen i mai i år.

  Les mer
 • Harald Bjerke og Morten Fundingsrud løp 24 runder i Last Man Standing

  Harald Bjerke og Morten Fundingsrud løp 24 runder i Last Man Standing

  I utgangspunktet skriver vi ikke om resultater i virtuelle løp, men vi gjør i denne omgang et unntak for Last Man Standing som ble arrangert 18.-19. april. To som imponerte spesielt der var Harald Bjerke og Morten Fundingsrud, som begge klarte 24 runder, dvs 100 miles.

  Les mer
 • Digitalt årsmøte 28. april

  Digitalt årsmøte 28. april

  Vi har i dag sendt ut innkalling til digitalt årsmøtet 2020 for Romerike Ultraløperklubb. Innkallingen er sendt pr e-post, og gjengis nedenfor.

  Les mer
 • Romeriksåsen på langs 2020 avlyst!

  Romeriksåsen på langs 2020 avlyst!

  Etter at myndighetene i går gikk ut med beskjed om at forbudet mot kultur- og idrettsarrangementer varer til 15. juni, har Romerike Ultraløperklubb bestemt seg for å avlyse Romeriksåsen på langs som var berammet til 27. juni. 

  Les mer
 • Bildeserie fra Bislett 24-timers kåret til Årets bilde i kategorien Sport reportasje

  Bildeserie fra Bislett 24-timers kåret til Årets bilde i kategorien Sport reportasje

  Fotograf Stig B. Hansen i Aftenposten vant kategorien Sport reportasje med bildeserien UTMATTET da Årets bilde ble kåret torsdag kveld. Bildeserien på åtte bilder er fra Bislett 24-timers og et 24-timersløp i Barcelona. 

  Les mer
 • Frode Lein fullførte Iditarod Trail Invitational - 563 km på truger med pulk på slep

  Frode Lein fullførte Iditarod Trail Invitational - 563 km på truger med pulk på slep

  Frode Lein har vært ute en vinternatt før - ja tropenatt også - men deltagelsen i Iditarod Trail Invitational er sunnmøringens (bor i Hakadal) lengste konkurranse noensinne. 563 km på truger - med pulk på slep - i svært varierende vær og snøfo

  Les mer
 • Korona-avlysninger og -utsettelser

  Korona-avlysninger og -utsettelser

  Hei alle medlemmer i klubben Nå er det kun den nasjonale dugnaden for å bremse/stoppe Korona-pandemien som er viktig. Samtidig er det viktig å være optimist og ha tro på at dette går over, men det krever at absolutt alle følger de rådene som gis.

  Les mer
 • Suveren seier og ny pers på Therese Falk i Skövde 6-timmars

  Suveren seier og ny pers på Therese Falk i Skövde 6-timmars

  Therese Falk viste god form tre uker før NM 100 km da hun med solid margin vant Skövde 6-timmars med 74,019 kilometer lørdag 7. mars. På bildet ser vi Therese i Boulogneskogen. (Foto: Jan Billy Aas)

  Les mer
 • Bli med på klubbens lag i Holmenkollstafetten 9. mai

  Bli med på klubbens lag i Holmenkollstafetten 9. mai

  For tredje år på rad stiller Romerike Ultraløperklubb med lag i Holmenkollstafetten, og også i år har vi meldt på lag i klasse A2 Andre lag mix flertall kvinner. Det er stafettens nest største klasse med ca 1000 deltagende lag.

  Les mer
 • Leif løp Legends Trail som oppvarming til Barklay Marathons

  Leif løp Legends Trail som oppvarming til Barklay Marathons

  Leif Abrahamsen fullførte 24. februar det 260 km lange Montane Legends Trail for 2. gang. Nå er det legendariske The Barklay Marathons som venter, der Leif som første nordmann noensinne har sikret seg en startplass.

  Les mer
 • Therese med klasseseier i Kitakyushu Marathon

  Therese med klasseseier i Kitakyushu Marathon

  Therese Falk er på ferie i Japan (sammen med samboer Thomas) - og selvsagt har hun løpt maraton. I Kitakyushu Marathon løp hun inn til 15. plass i kvinneklassen med tiden 3:12:32 og 1. plass i aldersklassen.

  Les mer
 • Isabel Arnes har løpt New Dehli Marathon

  Isabel Arnes har løpt New Dehli Marathon

  Isabel Aarnes har vært på en spennende reise til India der hun blant annet løp den 5. utgaven av New Dehli Marathon som guide for blinde Håkon Gisholt fra Jessheim.- Jeg er ganske sikker på at vi var de eneste norske på maraton...

  Les mer
 • Nytt medlem: Stian Slinning Øidvin

  Nytt medlem: Stian Slinning Øidvin

  Stian Slinning Øidvin (37) fra Rykkinn i Bærum har meldt seg inn i klubben. Vi googlet oss fram til at han har løpt minst tre ultraløp; UltraBirken og Bislett50 i 2016 og Bislett50 i år.

  Les mer
 • Nytt medlem: Astrid Bruun Ødegård

  Nytt medlem: Astrid Bruun Ødegård

  Astrid Bruun Ødegård (43) fra Skedsmokorset har meldt seg inn i klubben -og slår derved følge med forloveden Malin Tråstadkjølen som meldte seg inn tidligere i februar. Begge har meldt seg på til Romeriksåsen på langs for lenge siden. Ast

  Les mer
 • Cathrine Walle løp fortest av alle i Holmestrand Cannonball Ultra

  Cathrine Walle løp fortest av alle i Holmestrand Cannonball Ultra

  Seks av de 20 deltagerne som løp 45-kilometeren i Holmestrand Cannonball Ultra var fra klubben, og raskest av alle, kvinner som menn, RU eller andre klubber, var Cathrine Walle.

  Les mer
 • Nytt medlem: Malin Tråstadkjølen

  Nytt medlem: Malin Tråstadkjølen

  Malin Tråstadkjølen (42) fra Sundvollen (Hole kommune) har meldt seg inn i klubben. Hun har ennå ikke løpt lenger enn halvmaraton i konkurranse, men nå har hun meldt seg på sine første ultraløp.

  Les mer
 • Bli med på klubbdagen 22. mars

  Bli med på klubbdagen 22. mars

  For tredje år på rad inviterer vi til klubbdag på Fornebu.Det er fint om du legger inn "skal" eller "interessert" på arrangementets fb-sideHusk også å melde deg på dersom du skal løpe Fornebu Cannonballs, klubben betaler.

  Les mer
 • Nytt medlem: Erik Bergersen

  Nytt medlem: Erik Bergersen

  Erik Bergersen (35) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har ikke løpt så lenge, men har allerede kommet godt i gang med ultraløpingen. Bildet ovenfor er fra Midnight Sun Marathon.

  Les mer
 • Stian Fjellestad på 4. plass og Louise Skak på 2. plass på Bislett 50 KM

  Stian Fjellestad på 4. plass og Louise Skak på 2. plass på Bislett 50 KM

  Det var mange fra klubben som hevdet seg høyt på resultatlistene på Bislett 50 KM lørdag 8. februar. Vi hadde tre menn og tre kvinner i topp 10 - og raskest av alle var Stian Fjellestad som løp inn til 4. plass i herreklassen med 3:25:22 og Louise Skak med 2. plass i kvinneklassen med 3:46:39.

  Les mer
 • Nytt medlem: Philip Rakke

  Nytt medlem: Philip Rakke

  Philip Rakke (19) fra Oslo har meldt seg inn i klubben - og blir dermed den yngste aktive løperen i klubben. I fjor løp han Oslo Maraton, i 2020 blir det ultraløping.Philip er som eneste nordmann påmeldt i Ultra NORWAY Race i Troms (140km- 9000 høydemeter).

  Les mer
 • Anne-Grethe Thillesen fullførte britiske Arc50

  Anne-Grethe Thillesen fullførte britiske Arc50

  Anne-Grethe Thillesen har vært på den engelske sørkysten der hun 21. februar fullførte 50 milesløpet The Arc50 - 50mile Winter Coast Path Ultra.Makstiden var 15,5 time, dvs midnatt natt til søndag, men Anne-Grethe bommet på denne med 1 minutt og 40 sekunder.

  Les mer
 • Populær fellestrening på Bislett 25. januar

  Populær fellestrening på Bislett 25. januar

  Louise Skak hadde invitert til fellestrening på Bisletts innendørsbane 25. januar. Minst et 20-talls medlemmer og noen andre løp langt eller lengre i løpet av noen timer denne lørdagen.

  Les mer
 • Marius Nakkeid kom på 8. plass på Funchal Marathon

  Marius Nakkeid kom på 8. plass på Funchal Marathon

  Marius Nakkeid var raskest av de norske løperne på Funchal Maraton på Madeira 19.  januar. Han kom på 8. plass i herreklassen med tiden 2:58:58. Det holdt til 2. plass i M40-44.

  Les mer
 • Nytt medlem: Kevin Hughes

  Nytt medlem: Kevin Hughes

  Kevin Hughes (44) fra Hagan i Nittedal har meldt seg inn i klubben. Ultraløpsdebuten fikk han på RPL50 i fjor der han kom i mål på 5 sekunder over 7 timer.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ruth Vingerhagen

  Nytt medlem: Ruth Vingerhagen

  Ruth Vingerhagen (34) fra Vettre i Asker (opprinnelig fra Glasgow) har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultraløp i RPL50 i 2019 med en veldig sterk 6. plass med tiden 5:41:12. Litt senere på året vant hun 55-kilometeren i OTC.

  Les mer
 • Fire fra klubben fullførte Gunneklev Ultra - årets første norske ultraløp

  Fire fra klubben fullførte Gunneklev Ultra - årets første norske ultraløp

  Den norske ultraløpsesongen er i gang, det startet med Gunneklev Ultra i Porsgrunn 18. januar. Fire av de 18 som fullførte 46,5-kilometeren var fra klubben. Raskest var Magnus Thorud med 4:09.

  Les mer
 • Q&A med Leif Barkley Abrahamsen etter Ecotrails filmkveld 3. mars

  Q&A med Leif Barkley Abrahamsen etter Ecotrails filmkveld 3. mars

  Vi bruker ikke å reklamere for eksterne arrangementer her på siden, men når klubbens egen Leif Abrahamsen er en av hovedfigurene må vi gjøre et unntak. Tirsdag 3. mars blir det filmkveld arrangert av Ecootrail og med Q&A med Leif etter visningene.

  Les mer
 • Leif fullførte førsteutgaven av Sandsjöbacka Trail 100 miles

  Leif fullførte førsteutgaven av Sandsjöbacka Trail 100 miles

  Leif Abrahamsen var en av to nordmenn som fullførte Sandsjöbacka Trail 100 miles helgen 11.-12. januar. Den tidligere tredagerskonkurransen er nå gjort om til enkeltløp der 100 miles er lengste distanse.  10 av 21 løpere fullførte.

  Les mer
 • Nytt medlem: Hans Langan

  Nytt medlem: Hans Langan

  Hans Langan (60) fra Asker har meldt seg inn i klubben. Han trives best i terrenget, men så sent som i romjula ble det langtur på asfalt i Löplabbets Ribbemaraton.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ellen Bech Spangelid

  Nytt medlem: Ellen Bech Spangelid

  Ellen Bech Spangelid (61) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Den tidligere syklisten fant tilbake til løpinga da fivefingersskoene ble lansert for noen år siden. Nå har hun blitt ultraløper med deltagelse i blant annet RPL50 og Bislett 24-timers i år.

  Les mer
 • Medlemskontingent og klubblotteri

  Medlemskontingent og klubblotteri

  Faktura for medlemskontingent 2020 er sendt ut i dag via MinIdrett (NIF). Hvis du ikke har mottatt denne er det fint om du kontakter olav@online.no Alle som betaler i løpet av januar 2020 er med i trekningen av 10 par Oofos restitusjonssandaler.

  Les mer
 • Godt nytt år!

  Godt nytt år!

  Hei alle medlemmerTakk for et nytt fantastisk ultraløper-år.Vi har feiret 10-årsjubileum og medlemsmassen har økt til 270, et formidabelt antall medlemmer i en langløp

  Les mer
 • Peter Jensen på 2. plass i Skjærgårdsmaraton

  Peter Jensen på 2. plass i Skjærgårdsmaraton

  Tidenes første Skjærgårdsmaraton ble arrangert fra Verdens Ende på Tjøme lørdag 28. desember. Peter Jensen var eneste deltager fra klubben, og kvitterte med en flott 2. plass på 3:10:35 under nokså hustrige forhold.

  Les mer
 • Nytt medlem: Terje Rundhaugen

  Nytt medlem: Terje Rundhaugen

  Terje Rundhaugen (50) fra Hønefoss har meldt seg inn i klubben. Foreløpig har han startet i tre, og fullført to ultraløp. Hjemme på Ringerike er Terje en av trenerne

  Les mer
 • 23 løpere fra klubben deltok på Löplabbets Ribbemaraton 3. juledag

  23 løpere fra klubben deltok på Löplabbets Ribbemaraton 3. juledag

  23 løpere fra klubben var med da Löplabbets Ribbemaraton ble arrangert 3. juledag, dvs om lag hver fjerde deltager. Ribbemaraton er først og fremst en konkurranse med sosial profil og alfabetisk resultatliste.

  Les mer
 • Leif er nesten døv: Har du tenkt på hvordan det er når løperen ikke hører?

  Leif er nesten døv: Har du tenkt på hvordan det er når løperen ikke hører?

  Det er noen dager siden Fornebu Juleutra, der jeg tok bilder og skrev litt fra årets siste ultraløp på norsk jord. Jeg tok bilder og heiet på løperne, og tok som en selvfølge at alle hørte heiaropene. Men var det en selvfølge? Faktisk ikke!

  Les mer
 • God Jul ønskes alle medlemmer og ultravenner

  God Jul ønskes alle medlemmer og ultravenner

  Vi ønsker alle klubbens medlemmer - og alle våre ultravenner - en riktig fin julekveld og romjul. Vi håper dere fyller på med noen kilometer i joggeskoa innimellom all julematen - og at alle får besøk av løpejulenissen (han med sportlige presanger).

  Les mer
 • Louise vant maraton, Leif nummer 2 på 50 km på Fornebu Juleultra

  Louise vant maraton, Leif nummer 2 på 50 km på Fornebu Juleultra

  Louise Skak vant maraton, mens Leif Foss kom på 2. plass på 50 km under Fornebu Juleultra søndag 22. desember. Jon Asphjell kom på 4. plass på 50 km mens Even Nedberg ble nummer 11. 

  Les mer
 • Nytt medlem: Tor Inge Skau

  Nytt medlem: Tor Inge Skau

  Tor Inge Skau (54) fra Jessheim har meldt seg inn i klubben. Han debuterte som ultraløper på Romeriksåsen på langs i fjor med sterke 5:34, og nå er han en av snart 200 påmeldte til 2020-utgaven av RPL50.

  Les mer
 • Therese vant maraton overlegent i Hans Jacobs Minneløp

  Therese vant maraton overlegent i Hans Jacobs Minneløp

  Årets siste løp i Maratonkarusellen i Bergen er Hans Jacobs Minneløp. Løpet ble arrangert lørdag 7. desember, og på maraton viste Therese Falk at hun allerede er bra restituert etter Bislett 24-timers for to uker siden. 

  Les mer
 • Både Nikolai og Audun løp Valencia Maraton på 3:09

  Både Nikolai og Audun løp Valencia Maraton på 3:09

  Tre løpere fra klubben fullførte maratonløpet i Valencia 1. desember. Nikolai Zahl Marken var raskest med nettotiden 3:09:41 mens Audun Brunes fulgte 12 sekunder bak. Vår tredje deltager var Tanja Christense Gudbrandsen som løp på 4:16:42.

  Les mer
 • Arild Bjarkø nr 31 av 380 i Oman by UTMB 130 km - soleklar klasseseier

  Arild Bjarkø nr 31 av 380 i Oman by UTMB 130 km - soleklar klasseseier

  Arild Bjarkø er et skikkelig råskinn, og sett i lys av at han løp i M60-69 var 31. plassen i Oman by UTMB utrolig sterkt. Dette er en veldig teknisk løype som tar knekken på flertallet av deltagerne.Aldersklassen vant han med en margin på nesten 4,5 time!

  Les mer
 • Stolt av klubben og Bislett 24-timers

  Stolt av klubben og Bislett 24-timers

  Bislett 24-timers er noen dager unna, men gledesrusen har ikke lagt seg helt ennå når dette skrives, fire dager etter sluttsignalet på Bislett. Hvilken fest det ble, nok en gang!The best Bislett indoor challenge ever, som tidligere OL-president Samaranch ville sagt.  

  Les mer
 • Nytt medlem: Erlend B Jenssen

  Nytt medlem: Erlend B Jenssen

  Erlend B Jenssen (45) fra Auli på Romerike, opprinnelig Tromsøgutt, har meldt seg inn i klubben. På bildet er han sammen med Sofiia Granheim under årets SMVE 100 miles.

  Les mer
 • Nytt medlem: Annette Velde Sande

  Nytt medlem: Annette Velde Sande

  Annette Velde Sande (37) fra Jessheim har meldt seg inn i klubben.  Hun er en langt over middels aktiv og sprek dame, opprinnelig fra Haugesund. Hun løp sitt første ultraløp i 2017 og er også en sterk utøver på (ultra)-OCR.

  Les mer
 • Imponerende 3. plass til Hans Kristian Smedsrød i Everest Trail Race

  Imponerende 3. plass til Hans Kristian Smedsrød i Everest Trail Race

  Hans Kristian Smedsrød er vanligvis en sterk etappeløper, og det fikk han vist i Everest Trail Race. Etter at seks dagsverk på til sammen 170 km var unnagjort, endte 30-åringen fra Norge på en flott tredjeplass, skriver Runar Gilberg på kondis.no.

  Les mer
 • Nytt medlem: John Aslak Bø

  Nytt medlem: John Aslak Bø

  John Aslak Bø (32) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. John Aslak er opprinnelig fra Randaberg, og mange av dere kjenner han fra Löplabbet Sandvika der han er salgssjef.

  Les mer
 • Cathrine Walle på 2. plass i Jessheim Vintermaraton

  Cathrine Walle på 2. plass i Jessheim Vintermaraton

  Cathrine Melsom Walle imponerte med 3:18:30 og 2. plass i Jessheim Vintermaraton søndag 17. november. Det var ny pers med over 3 minutter under ikke alt for gode forhold! (Foto:Olav Engen)

  Les mer
 • Nytt medlem: Nicolas Ross

  Nytt medlem: Nicolas Ross

  Nicolas Ross (35) - franskmann bosatt i Oslo - har meldt seg inn i klubben. Tidligere i år har han blant annet fullført DobbelTravern der bildet nedenfor er tatt.

  Les mer
 • 10 ting du ikke trenger å vite om Bislett 24-timers

  10 ting du ikke trenger å vite om Bislett 24-timers

  Vi har oppsummert en del uviktige ting om Bislett 24-timers på kondis.no. Men det er sikkert likevel interessant for mange å vite hvem som har løpt fortest, lengst, flest ganger osv.

  Les mer
 • Nytt medlem: Kristian Mong

  Nytt medlem: Kristian Mong

  Kristian Mong (40) fra Røyken har meldt seg inn i klubben. Jeg kjenner altfor få som ikke himler med øynene og mumler «galskap» når det snakkes om ultra, sier Kristian - og vi kan bekrefte at hos oss er dette "hverdagsaktivitet".

  Les mer
 • Eirik Gundersen imponerte med 2:32:20 i NYCM, beste norske

  Eirik Gundersen imponerte med 2:32:20 i NYCM, beste norske

  2:30-jagende Eirik Gundersen løp raskest av alle de 345 norske deltagerne i New York City Marathon 3. november. Lillestrømlingen løp på 2:32:20 i den ikke alt for raske løypa i NYCM, noe som ga en sterk 84. plass av 53.508 løpere (70. plass i herreklassen).

  Les mer
 • Frode Lein på 6. plass etter 230 kilometer gjennom fem naturreservat i Kenya

  Frode Lein på 6. plass etter 230 kilometer gjennom fem naturreservat i Kenya

  Klubbens for tiden kanskje fremste eventyrer, Frode Lein, deltok på et 230 km langt etappeløp gjennom fem naturreservat i Kenya 18.-22. oktober. Beskrivelsen av løpet med de ville dyrene er fantastisk, men konkurransen er også et veldedighetsløp.

  Les mer
 • Nå kan du kjøpe Norsk Friidretts helårslisens for 2020

  Nå kan du kjøpe Norsk Friidretts helårslisens for 2020

  Det er gode grunner til å kjøpe Norsk Friidretts helårslisens, som gjør at du slipper engangslisens i løp og samtidig har en god forsikring mot treningsskader.

  Les mer
 • Asgeir Hjorthaug på 42. plass i Kullamannen 174 km der bare 30% fullførte

  Asgeir Hjorthaug på 42. plass i Kullamannen 174 km der bare 30% fullførte

  Asgeir Hjorthaug løp inn til en sterk 42. plass i Nordens klart største 100-milesløp. 381 herreløpere startet, 116 kom i mål innenfor tidsfristen på 36 timer på Kullamannen i Skåne.

  Les mer
 • 75% av deltagerne på Perseløpets maraton var fra klubben

  75% av deltagerne på Perseløpets maraton var fra klubben

  I den niende utgaven av Perseløpet (Sand, Jessheim) var også maraton lagt til i løpstilbudet, og i løpet 2. november var tre av de fire deltagerne fra klubben.Bildet: Isabel og Thomas med tommel opp for ny Isabel-pers, før løpet!

  Les mer
 • Fellestrening Lillestrøm Rundt med 9 deltagere

  Fellestrening Lillestrøm Rundt med 9 deltagere

  Marit Bjerknes var koordinator for fellestreninga 3. november, og for tredje gang arrangert hun trening på turveiene i og rundt Lillestrøm. Ni deltagere delte seg inn i to fartsgrupper, fem i frontpulja som løp 25 kilometer, og fire i baktroppen som løp 18 km.

  Les mer
 • 11 fra klubben løp Allehelgensultra da Ragnar jubilerte med ultra nr 100

  11 fra klubben løp Allehelgensultra da Ragnar jubilerte med ultra nr 100

  Hele 11 av de 33 startende i Allehelgensultra 31. oktober var fra klubben, og for Ragnar Nygård ble det en spesiell dag. Han fullførte sin hundrede ultraløp, som den første i Norge.

  Les mer
 • Øyunn Bygstad løp knalltøffe Svalandsgubben 8 ganger. 216 km med mest myr og gjørme.

  Øyunn Bygstad løp knalltøffe Svalandsgubben 8 ganger. 216 km med mest myr og gjørme.

  Øyunn Bygstad er ei tøff og særdeles utholdende dame - og hun er morsom. Løpsbeskrivelsen hennes etter å ha fullført 8 runder i Svalandsgubben må du bare lese. 

  Les mer
 • Sofiia var en av tre som fullførte 5x Lommedalen Rundt

  Sofiia var en av tre som fullførte 5x Lommedalen Rundt

  Lommedalen Rundt er et terrengløp på 19 km, men 18 tøffinger løp også 2,3,4 og 5 runder. En av de fire som prøvde seg på 5 runder - 95 km - var Sofiia Granheim.  Det ble en tøff tur i gjørmete terreng i nesten 15 timer.

  Les mer
 • Line og André løp inn til 5. og 6. plass i Backyard Sandefjord

  Line og André løp inn til 5. og 6. plass i Backyard Sandefjord

  Line Sevilhaug Caliskaner og André Gonstad Johansen løp inn til 5. og 6. plass i Backyard Sandefjord lørdag 26. oktober. Det var henholdsvis 53 og 118 startende i kvinne- og herreklassen.

  Les mer
 • Imponerende 14. plass til Therese i VM 24-timers

  Imponerende 14. plass til Therese i VM 24-timers

  Therese Falk løp inn til sitt nest beste resultat på 24-timersløp under VM 26.-27. oktober i franske Albi. Hun fikk også sin klart beste plassering i et VM - en sterk 14. plass med 228,906 km.Det er veldig imponerende på et døgn der hun følte det gikk tungt.

  Les mer
 • Isabel og Tore raskest av våre fem løpere i Fredrikstad Maraton

  Isabel og Tore raskest av våre fem løpere i Fredrikstad Maraton

  Fem av klubbens løpere var med på Fredrikstad maraton 26. oktober. Raskest av dem var Tore Mortensen i herreklassen og Isabel Aarned i kvinneklassen.

  Les mer
 • Solid pers på Ingvild Hartmann-Lørscher i Reykjavik Haustmarathon

  Solid pers på Ingvild Hartmann-Lørscher i Reykjavik Haustmarathon

  Ingvild Hartmann-Lørscher perset med nesten en halv time da hun fullførte Reykjavik Haustmarathon 26. oktober.  Det var hun selvsagt strålende fornøyd med.

  Les mer
 • Ole-Henrik Kjevik løp Amsterdam Marathon på 3:23:25

  Ole-Henrik Kjevik løp Amsterdam Marathon på 3:23:25

  Det var veldig mange norske løpere med i Amsterdam Marathon sist helg, men vi fant bare én fra klubben i resultatlistene. Ole-Henrik Kjevik løp inn til 3:23:25 etter et jevnt løp der han passerte halvveis på 1:41:20. Det ga 152 plass i den store M50-klassen.

  Les mer
 • Patrick Stangbye på 2. plass i Lillomarka Rundt

  Patrick Stangbye på 2. plass i Lillomarka Rundt

  Flere av våre Sky Blazers-medlemmer var sentrale i prøveløpet av Lillomarka Rundt 19. oktober. Patrick Stangbye var den som holdt følge med Sindre Buraas (bildet) nesten til mål.

  Les mer
 • Nytt medlem: André Gonstad Johansen

  Nytt medlem: André Gonstad Johansen

  André Gonstad Johansen (37)  fra Algarheim (Ullensaker) har meldt seg inn i klubben. Tidligere i år debuterte han på ultra på Bislett 50K (4:02:24) og fulgte opp i juni med RPL50 (5:29:15. Selv om har er fesk som løper går det allerede fort unna.

  Les mer
 • Jon Asphjell vant Kruke

  Jon Asphjell vant Kruke's Backyard Ultra

  Jon Asphjell liker seg på bacvkyardløp og var favoritt før start på Kruke's Backyard Ultra sist helg. Den som holdt ut lengst av konkurrentene var Kruke selv, men Jon var ikke ferdigløpt og la inn to ekstra sluttrunder.

  Les mer
 • Marianne Moe løp Lisboa Maraton på 3:40

  Marianne Moe løp Lisboa Maraton på 3:40

  Marianne Moe løp EDP Lisbon Marathon søndag 20. oktober. Det endte med en flott 5. plass i W50 og 102. plass totalt i kvinneklassen.Marianne skriver på facebook:Løypa i Lisboa maraton var virkelig fantastisk 🤩

  Les mer
 • Ragnar og Kristoffer løp Cappadocia Ultra

  Ragnar og Kristoffer løp Cappadocia Ultra

  Kristoffer Stensrud og Ragnar Nygård løp sist helg Salomon Cappadocia Ultra der det var over 2000 deltagere totalt. Løpet arrangeres i det fantastiske tyrkiske terrenget som turistene valfarter til også når det ikke arrangeres ultraløp der.Kristoffer deltok p&a

  Les mer
 • Deimante perset med 18 minutter og var raskest av våre løpere i Chicago Marathon

  Deimante perset med 18 minutter og var raskest av våre løpere i Chicago Marathon

  Deimante Razukiene, Jenny Midbjer og Knut Bøvre fullførte Chicago Marathon sist helg sammen med 45.758 andre løpere!  Raskest av våre løpere var nyinnmeldte Deimante som løp på 3:29:46 og kom på 1.462 plass av 21.243 kvinner, og perset med hele 18 minutter.

  Les mer
 • Ragnhild Audestad løp Afghanistan maraton

  Ragnhild Audestad løp Afghanistan maraton

  Ragnhild Audestad er klubbens globetrotter, og reiser stadig til land vi andre knapt tenker på som alternative reisemål. Og hun finner alltid et maraton... Nå har hun løpt Afghanistan maraton.

  Les mer
 • Nytt medlem: Henning Moholdt

  Nytt medlem: Henning Moholdt

  Henning Moholdt (41) fra Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Flere av dere har jo truffet Henning bl.a. på RPL50 og Jotunheimsvegløpet, og på klubbtreningen fra Blaker tidligere i år, I det siste kom han på en flott 12. plass med 5:11 på 57 kilometer.

  Les mer
 • Nytt medlem: Deimante Razukiene

  Nytt medlem: Deimante Razukiene

  Deimante Razukiene (37) fra Oslo - opprinnelig fra Litauen - har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultra i Ecotrail45 i 2017.Deimante om seg selv:- Jeg flyttet til Norge for 6.5 år siden, bor i Oslo nå. Jeg har to barn og jobber som distribusjonsleder.

  Les mer
 • Nytt medlem: Inga Rybak

  Nytt medlem: Inga Rybak

  Inga Rybak (44) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Tidligere i år løp hun inn til 14. plass i RPL50 og slo alle klubbens kvinnelige deltagere. Bildet: Inga etter 10 km på årets RPL50.

  Les mer
 • Nytt medlem: Eirik Trenchard

  Nytt medlem: Eirik Trenchard

  Eirik Trenchard (55) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har trent jevnlig i snart 15 år og har blant annet løpt RAT race The Wall (England på tvers) og Laugavegur ultra marathon på Island - og ikke minst PL50 i år der han ble inspirert til å melde seg inn i klubben.

  Les mer
 • Nytt medlem: Camilla Raade Fauske

  Nytt medlem: Camilla Raade Fauske

  Camilla Raade Fauske (48) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben. Hun er en aktiv allsidig kvinne som deltar i både OCR og løping. På bildet løper hun og mannen Tim Roar i mål på Petra Desert Marathon Marathon i Jordan tidligere i år.

  Les mer
 • Solen skinner alltid på Siggerud

  Solen skinner alltid på Siggerud

  Solen skinner alltid på Siggerud, skriver Anita Kråkmo etter treningssamling i bakgården søndag 6. oktober. Åtte møtte fram og to grupper løp et ulikt antall runder i terrenget.- Løypa til Last Man Standing viste seg fra sin beste side.

  Les mer
 • Sofiia Granheim på 3. plass i magiske Jotunheimvegløpet

  Sofiia Granheim på 3. plass i magiske Jotunheimvegløpet

  10 løpere fra klubben fullførte det første Jotunheimvegløpet 5. oktober. Best plassering fikk Sofiia Granheim med 3. plass i kvinneklassen på 5:58:50. Åtte av våre 10 løpere brukte mindre enn 6,5 time, så her snakker vi om en rask løype.

  Les mer
 • Cecilie og Øystein vant 200 km i Oslo Trail Challenge

  Cecilie og Øystein vant 200 km i Oslo Trail Challenge

  Cecilie Longva Igesund og Øystein Næss vant den lengste løypa i den første utgaven av Oslo Trail Challenge 4.-6. oktober. Det ble en lang, gjørmete og spennende reise i over to døgn. På bildet er de halvveis, på Mylla.

  Les mer
 • Gode tider av våre fem løpere i Berlin Marathon

  Gode tider av våre fem løpere i Berlin Marathon

  Therese Falk løp på 3:08:15 i Berlin Maraton, som holdt til en finn 243. plass av veldig mange tusen deltagere. Best av våre i herreklassen var Øivind Thuen med 1967 plass i herreklassen og 2:58:17.Det er altså vanvittig mange som løper fort i perseløpet i Berlin.

  Les mer
 • Nytt medlem: Sandra Ruud

  Nytt medlem: Sandra Ruud

  Sandra Ruud (28) fra Nannestad har meldt seg inn i klubben. Hun løp Oslo Maraton på 3:21 allerede i 2016 (se bildet), men det er først nå hun satser mot lengre distanser.Sandra Ruud  om seg selv :28 år gammel løpeglad jente fra Lørenskog, nå b

  Les mer
 • Ninette Banoun fullførte et glohett Spartathlon

  Ninette Banoun fullførte et glohett Spartathlon

  Ninette Banoun fullførte årets Spartathlon da hun sammen med Jeanette Vika fra Holmestrand Ultraløperklubb kom i mål lørdag ettermiddag etter neste 35 timer.I motsetning til fjorårets ufyselige vær med regn og storm, var det kjempevarmt i år.

  Les mer
 • Ragnar Nygård løp Ecotrail Wicklow-Dublin i sitt 98. ultraløp

  Ragnar Nygård løp Ecotrail Wicklow-Dublin i sitt 98. ultraløp

  Ragnar Nygård fullførte sitt ultraløp nr 98 da han sist helg løp 80 kilometer i Ecotrail Wicklow, det nyeste tilskuddet til Ecotrailfamilien. Fin og tøff løypa, sier Ragnar, som med tiden 10:51:40 kom på 43. plass av 115 startende på 80 km.

  Les mer
 • Nytt medlem: Margrethe Kallestad Rasmussen

  Nytt medlem: Margrethe Kallestad Rasmussen

  Margrethe Kallestad Rasmussen (25) fra Bergen/Rælingen har meldt seg inn i klubben. For ikke lenge siden løp hun Oppdal Fjellmaraton (som er ultratungt), og ultraløpsdebuten kommer kanskje i Lillomarka rundt.Margrethe i Oppdal Fjellmaraton.

  Les mer
 • Liss Vallestrand vant Løpevennenes Ultraintervall i Harstad

  Liss Vallestrand vant Løpevennenes Ultraintervall i Harstad

  Liss Johansen Vallestrand totalvant Løpevennenes Ultraintervall for 2. gang da hun 21. september løp 15 runder og 94,5 km i Harstad. For to år siden totalvant hun med 103,9 km.Men, når konkurrentene var ferdigløpt nøyde Liss seg med to ekstra runder.

  Les mer
 • Ragnar Øien fullførte Norefjell Sky Ultra

  Ragnar Øien fullførte Norefjell Sky Ultra

  Norefjell Sky Ultra er et av årets nye ultraløp, og 21. september ble løpet arranger med 50 km som lengste distanse. Ragnar Øien var den eneste deltageren fra klubben. (Bildet er fra EcotrailOslo 2016)

  Les mer
 • Helle Manvik løp 178 km på 24-timersløp i London - endte på sykehus

  Helle Manvik løp 178 km på 24-timersløp i London - endte på sykehus

  Helle Manvik løp Self Transcendence 24 Hour Track Race London 21.-22. september. Hun ga seg etter 21 timer, men endte likevel på 5. plass i kvinneklassen med 178,031 km. Bilder er fra da hun vant Granan Backyard Ultra i juni.

  Les mer
 • Marianne Grøstad Nesje på 7. plass i Black River Run 100 miles

  Marianne Grøstad Nesje på 7. plass i Black River Run 100 miles

  Marianne Nesje løp inn til en flott 7. plass i Black River Run 100 miles. Hun brukte 24:12:43 på de 10x 16,1 km lange rundene i Västerås. 21 av de 97 startende på 100 miles var kvinner, tre av dem var fra klubben.

  Les mer
 • Klasseseier til Line Caliskaner da 40 fra klubben løp Oslo Maraton

  Klasseseier til Line Caliskaner da 40 fra klubben løp Oslo Maraton

  Som vanlig de siste årene stilte Romerike Ultraløperklubb med den største troppen av alle klubber på Oslo Maraton, på maraton og trippelen. 40 av klubbens løpere fullførte maraton mens 8 av disse også fullførte Oslotrippelen.

  Les mer
 • Invitasjon til gratis Drøbak Maratonintervall 12. oktober

  Invitasjon til gratis Drøbak Maratonintervall 12. oktober

  Vi bruker ikke å legge ut løpsinnbydelser til konkurranser på siden vår, men gjør et unntak for denne som kom direkte til klubben. Drøbak MaratonIntervall er gratis, og veldig bra trening for ultraløp.

  Les mer
 • Gjensyn med Lillestrøm på klubbtrening 3. november - og litt om andre treninger

  Gjensyn med Lillestrøm på klubbtrening 3. november - og litt om andre treninger

  Søndag 3. november inviterer Marit Berg Bjerknes til klubbtrening i Lillestrøm, i praksis en gjentagelse av opplegget fra slutten av januar 2016 da vi var 17 på løpetur i Lillestrøm - med dusj og kafébesøk etterpå.

  Les mer
 • Flott feiring av klubbens første 10 år

  Flott feiring av klubbens første 10 år

  Aldri har jeg opplevd bursdagssangen bli sunget sterkere og flottere enn under middagen på Frysja33 fredag 14. september. Det var et ultravakkert klubbkor med 50 medlemmer - for anledningen uten treningstøy. 

  Les mer
 • Oppdatert info om turen til Highland Fling i 2020

  Oppdatert info om turen til Highland Fling i 2020

  Det nærmer seg påmelding til Highland Fling 2020, der vi håper mange fra klubben vil være med. På bildet ser du klubbens deltagere på løpet i 2014. Da var vi 33 deltagere.Mange har sagt de er interessert, nå er det snart tid for påmelding.

  Les mer
 • Nytt medlem: Jonas Jansson

  Nytt medlem: Jonas Jansson

  Jonas Jansson (35) fra Magnor har meldt seg inn i klubben. Han er fra Arvika, men bor altså nå i Magnor på vår side av grensen. Ultraløpsdebuten var på RPL50 tidligere i år.

  Les mer
 • Daniel Salvesen nummer to på Høyjord rund og rundt (80 km 3000 hm)

  Daniel Salvesen nummer to på Høyjord rund og rundt (80 km 3000 hm)

  Daniel Salvesen fullførte tidenes første Høyjord rundt og rundt på 80 kilometer 31. august. Han var en av 7 startende der tre fullførte, tre gikk ned til 50 km og en brøt. (Foto: Morten Løvaas)

  Les mer
 • Åke Fagereng på 56. plass av 957 i Tor des Geants (348 km og 24400 høydemeter)

  Åke Fagereng på 56. plass av 957 i Tor des Geants (348 km og 24400 høydemeter)

  Åke Fagereng, som bor og jobber i Cardiff, fullførte Tor Des Geants i de italienske alpene på en imponerende 56. plass av nesten 1000 startende (565 fullførte). For 3 år siden brukte Åke 111 timer i Tor Des Geants, nå gikk det 7 timer raskere.

  Les mer
 • Harald Bjerke på 3. plass i DobbelTraver

  Harald Bjerke på 3. plass i DobbelTraver'n, fire RU'ere i Topp 10

  Harald Bjerke var raskest av våre løpere i en våt og gjørmete DopbbelTraver'n 7. september. Han løp inn på en sterk 3. plass med tiden 5:27:52. Imponerende også av 57-åringen Atle Bjørnerud som løp inn til et 6. plass.

  Les mer
 • 7 løpere fra klubben løp Trondheim Maraton

  7 løpere fra klubben løp Trondheim Maraton

  Marianne Følling var raskest av de fem kvinnene våre i Trondheim Maraton 7. september. Resten av festkomitéen fulgte rett etter, altså Isabel Aarnes - og hun løp inn til ny PB. (Privat foto)Raskeste løper fra klubben i Trondheim var Leif Foss på 63. plass i herreklassen.

  Les mer
 • Peter Jensen ble nummer 18 på Mors 100-miles med løpstid på bare litt over 20 timer

  Peter Jensen ble nummer 18 på Mors 100-miles med løpstid på bare litt over 20 timer

  Peter Jensen har vært på Jylland og løpt 100 miles på de danske landeveiene rundt øya Mors (den store øya i Limfjorden). Han kom på en flott 18. plass av 101 startende.

  Les mer
 • Hans Kristian Smedsrød på imponerende 2. plass i Ultra Tour Monte Rosa

  Hans Kristian Smedsrød på imponerende 2. plass i Ultra Tour Monte Rosa

  Hans Kristian Smedsrød har vært i grensetraktene melom Sveits og Italia og løpt etappeløpet Ultra Tour Monte Rosa, der han kom på en imponerende 2. plass til tross for ribbensbrudd dag 1. (Bildet: Hans Kristian Smedsrød og vinneren Bikash Tamang fra Nepal.

  Les mer
 • Cathrine Melsom Walle vant kvinneklassen i Vestfold Maraton

  Cathrine Melsom Walle vant kvinneklassen i Vestfold Maraton

  Cathrine Melsom Walle vant kvinneklassen i Vestfold Maraton med tiden 3:21:54. Dette arrangementet er først og fremst en bedriftsstafett på maraton, mern det er også individuelle klasser med rekordmange 38 startende på maraton denne gangen.

  Les mer
 • Mona Kjeldsberg fullførte det 360 kilometer lange Swiss Peaks Trail

  Mona Kjeldsberg fullførte det 360 kilometer lange Swiss Peaks Trail

  Fredag 6. september fullførte Mona Kjeldsberg det 360 kilometer lange Swiss Peaks Trail etter 128 timer og 17 minutter i ei løype med over 25 000 høydemeter i de de sveitsiske alpene. I omtalen på kondis.no kalte vi henne Norges ukronede dronning på ekstremultral i fjellterreng.

  Les mer
 • Arne Martinus Lindstad nummer to på Anholt maraton

  Arne Martinus Lindstad nummer to på Anholt maraton

  Arne Martinus Lindstad har igjen vært på den lille øya Anholt midt i Kattegat og løpt maraton i ørkenen. Han vant Anholt Maraton i fjor og forfjor, mens det i år bare (!) 2. plass.

  Les mer
 • Åshild Nilsen på 2. plass i Tromsø Mountain Challenge

  Åshild Nilsen på 2. plass i Tromsø Mountain Challenge

  Åshild Nilsen fullførte Tromsø Mountain Ultra på 17. plass av 25 deltagere i kvinneklassen, og konkurrentene foran henne på lista var alle yngre løpere - tildels mye yngre, så det var et solid løp av Tromsø-medlemmet vårt.

  Les mer
 • Soria Moria til Verdens Ende 100 Miles på terrengsykkel

  Soria Moria til Verdens Ende 100 Miles på terrengsykkel

  Henning Lauridsen er Norges ukronede 100-milskonge, men vi kan jo late som om sykkelhjelmen på bildet er en krone. Når vi snakker om 100-milere er det vanligvis løping i terrengløyper vi snakker om.

  Les mer
 • Nytt medlem: Unni Bente Norangshol Haugen

  Nytt medlem: Unni Bente Norangshol Haugen

  Unni Bente Norangshol Haugen (60) fra Frogner har meldt seg inn i klubben. Hun har blant annet løpt Ecotrail 50km tre ganger, og mange av dere har også truffet Unni på ulike maratonløp.

  Les mer
 • Øistein Schmidt Galaaen fullførte UTMB på 42 timer

  Øistein Schmidt Galaaen fullførte UTMB på 42 timer

  Øistein Schmidt Galaaen fullførte UTMB 1. september på 42 timer til en 818. plass av 1412 fullførende herreløpere. Veldig bra tatt i betraktning at han var uheldig og pådro seg en luftveisinfeksjon. 

  Les mer
 • Patrick Stangbye med sterkt løp i CCC (101 km / 6100 hm)

  Patrick Stangbye med sterkt løp i CCC (101 km / 6100 hm)

  Patrick Stangbye, løp inn til en sterk 96. plass av 1329 fullførende herreløpere i det 101 km lange OCC 30. august. Han konkurrerer vanligvis for SkyBlazers,men er også medlem hos oss. Bildet er fra EcoTrail i 2018. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

  Les mer
 • Dan Boye Nilsen fullførte OCC

  Dan Boye Nilsen fullførte OCC

  Dan Boye Nilsen fullførte OCC 29. august. OCC er den korteste løypa i UTMB, men like fullt et veldig tøft løp på 56 km med 3500 høydemeter.

  Les mer
 • NM-gull K55-59 til Marianne Følling (Stavanger Maraton), bronse til Therese Falk og Isabel Aarnes.

  NM-gull K55-59 til Marianne Følling (Stavanger Maraton), bronse til Therese Falk og Isabel Aarnes.

  Marianne Følling manglet et drøyt minutt på klasseseier i Stavanger Maraton, men når vinneren var britisk ble Marianne likevel veteranmester på Maraton i klasse K55-59. Isabel Aarnes og Therese Falk fulgte opp med bronse i K35-39 og K40-44.

  Les mer
 • Klasseseier til Ingvill Merete Stedøy i Oppdal Fjellmaraton

  Klasseseier til Ingvill Merete Stedøy i Oppdal Fjellmaraton

  Oppdal Fjellmaraton har vokst seg stort de siste fem årene, og det er ikke fordi det er rekordraske løyper. Her snakker vi fjellmaraton og veldig tunge løyper. På maratondistansen var det 204 startende. 

  Les mer
 • Louise Skak nummer 44 på VM 50 kilometer

  Louise Skak nummer 44 på VM 50 kilometer

  Louise Skak var eneste norske kvinne (ok, hun er dansk) i VM 50 kilometer. Hun var tatt ut på det danske laget, og kvitterte med en fin 44. plass. Løpet gikk i Brasov i Romania 1. september.De danske kvinnene løp jevnt og kom på 41. 42. og 44. plass, og Louises tid var 3:51:58.

  Les mer
 • Therese Falk vant da 25 fra klubben løp Ringerike 6-timers

  Therese Falk vant da 25 fra klubben løp Ringerike 6-timers

  25 av 98 startende på Ringerike 6-timers 24. august var fra klubben. Therese imponerte - som vanlig - med å vinne kvinneklassen (2. plass overall) med 71,411 km. 1,6 km etter pers, men et flott løp igjen.Bak Therese var det tett med klubbens kvinneløpere.

  Les mer
 • Harald Krogh og Morten Haukeland fullførte 100Meilen i Berlin

  Harald Krogh og Morten Haukeland fullførte 100Meilen i Berlin

  Fem norske løpere stilte opp i årets Berlin 100 Meilen - Mauerweglauf - 17.-18. august. To av dem fullførte, det var de to løperne fra Romerike Ultraløperklubb.Harald Krogh og Morten Haukeland.

  Les mer
 • Peter Jensen på 2. plass i Svanstul Fjelløp (43 km)

  Peter Jensen på 2. plass i Svanstul Fjelløp (43 km)

  Peter Jensen løp er sterkt løp da han ble nummer to i Svanstul Fjelløp ved Skien, et 43 km langt løp med 14-1500 høydemeter. Han var bare 8 minutter etter vinneren, og hele 16 minutter foran nummer tre. Det er helt klart at dansken kan løpe fjelløp!

  Les mer
 • Simen Rustad på 2. plass i Ringeriksmaraton

  Simen Rustad på 2. plass i Ringeriksmaraton

  Ringeriksmaraton er et stort arrangement med nesten 3000 deltagere, men det er først og fremst takket være den fantastiske stafetten der man deler opp maratonløypa i 2, 4 eller 8 etapper.På maraton var det 58 deltagere, og nest raskest av alle med soleklar margin var Simen Rustad.

  Les mer
 • Imponerende 13. plass til Cathrine Walle i UltraVasan90

  Imponerende 13. plass til Cathrine Walle i UltraVasan90

  Cathrine Walle var beste norske kvinne i UltraVasan 90 lørdag 17. august, der hun løp inn til en imponerende 13. plass med tiden 8:51:49. Nest beste norske kvinne var på 48. plass i en klasse der 297 løpere fullførte.

  Les mer
 • Øystein Jack Næss og Mariann Langås sikret seg grå trøye på Værstingen

  Øystein Jack Næss og Mariann Langås sikret seg grå trøye på Værstingen

  Øystein Jack Ness og Mariann Langås var to av fire løpere som fullførte 3 maraton i Værstingen og sikret seg grå trøye. De andre var Telemarkingene Kari Beate Hovde (nr 3 på RPL i 2018) og Dag Olav Tho.

  Les mer
 • Vil du være med til Highland Fling i 2020?

  Vil du være med til Highland Fling i 2020?

  Som vi fortalte på årsmøtet i mars har vi lyst til å arrangere en ny klubbtur til Highland Fling til neste år, løpsdato er lørdag 25. april 2020. Vi hadde en veldig vellykket reise dit med 33 deltagere i 2014. 

  Les mer
 • Øyunn Bygstad fullførte manndomsprøve på Hedmarksvidda med 25 km feilløping

  Øyunn Bygstad fullførte manndomsprøve på Hedmarksvidda med 25 km feilløping

  Vi skriver ikke "manndomsprøve" for å si at Bérghem Ultra Trail egentlig bare er for mannfolk, men mer for å understreke at dette er grei skuring for kvinner av Øyunn's kaliber, men en real styrkeprøve for karene.

  Les mer
 • Titina fullførte Orta 10 in 10 (10 x 50 km)

  Titina fullførte Orta 10 in 10 (10 x 50 km)

  Titina har deltatt i det italienske multimaratonarrangementet Orta 10 in 10, og i dagene 3.-12. august løp hun daglig 50 kilometeren med innlagt maraton på 10 dager - og vant kvinneklassen.På det åttende av løpene passerte hun 300 maraton.

  Les mer
 • Jon Asphjell på 7. plass i Säfsen sommerbackyard med 22 runder og 147,7 km

  Jon Asphjell på 7. plass i Säfsen sommerbackyard med 22 runder og 147,7 km

  Jon Asphjell har vært i nabolandet og løpt et av løpene i den Svenska Cupen i Backyard Ultra, nærmere bestemt i Säfsen sommerbackyard. Det ble en sterk 7. plass med 22 runder og 147,7 km. Vinneren klarte 35 runder og imponerende 235 km.

  Les mer
 • Einar Hagemann fullførte Norseman (NXTRI)

  Einar Hagemann fullførte Norseman (NXTRI)

  Einar Hagemann debuterte på Ironman triatlon med å delta på Norseman 3. august, og det ble en positiv opplevelse selv om utskillelsen av hvem som kan kjempe om sort vs hvit trøye ikke favoriserer de som har løping som beste distanse.

  Les mer
 • Ingvill Merete Stedøy på 3. plass i Meråker Mountain Challenge

  Ingvill Merete Stedøy på 3. plass i Meråker Mountain Challenge

  Ingvill Merete Stedøy har vært i Meråker der hun 3. august løp den tøffe 70-kilometeren i Meråker Mountain Challenge. 61-åringen - som nylig flyttet til Bæverfjord på Nordmøre - kom i mål på 13:56:24 til 3. plass i kvinneklassen.

  Les mer
 • Fire fra klubben løp Kongsvinger Maraton

  Fire fra klubben løp Kongsvinger Maraton

  Fire av klubbens løpere fullførte Kongsvinger Maraton 3. august i det som er en ganske kupert løypa, hovedsaklig på grusvei, men også litt sti og litt asfalt. Det var totalt 43 løpere med på maratondistansen.

  Les mer
 • Nytt medlem: Mats Frank

  Nytt medlem: Mats Frank

  Mats Frank (46) fra Os utenfor Bergen har meldt seg inn i klubben. Mange av oss har jo møtt denne mannen på flere ultraløp allerede.

  Les mer
 • Louise Skak vant Hadsel Maraton på 3:09:44

  Louise Skak vant Hadsel Maraton på 3:09:44

  Louise Skak har vært i Nord-Norge og løpt maraton, og nå løper hun fort igjen. Hun vant kvinneklassen i Hadsel Maraton på 3:09:44, en tid som bare tre av herreløperne matchet.

  Les mer
 • 4 av 5 på Hope Challenge 24-timers var fra klubben

  4 av 5 på Hope Challenge 24-timers var fra klubben

  Fundraisingløpet Hope Challenge Oslo ble arrangert i Grefsenkollen 3.-4. august med totalt 67 deltagere, de fleste på sykkel, men i år også med 24-timersløp for første gang. Fire av de fem som deltok var fra klubben.

  Les mer
 • Therese Falk vant maraton på Møkster

  Therese Falk vant maraton på Møkster

  Therese Falk kom til den lille øya Møkster i havgapet sørvest for Bergen med nesten 400 konkurransekilometer i kroppen de siste 12 dagene (Rallarvegsløpet og Bømlo Ultrafestival) - uten at noen merket det i Møkster Maraton der hun vant i den kuperte løypa.

  Les mer
 • Fin 36 km fellestur fra Blaker med Sofia & Roy

  Fin 36 km fellestur fra Blaker med Sofia & Roy

  Søndag 4. august arrangerte Sofiia Granheim og Roy K Støle klubbtur fra Blaker stasjon. Åtte løpere var på tur i "Glommaland".- Tusen takk for fint selskap og knallgod innsats på dagens fellestrening! 7 raske menn og ei heldig dame.

  Les mer
 • Karoline Johansen på 3. plass i kvinneklassen og 6. plass totalt i Skövde Ultrafestival

  Karoline Johansen på 3. plass i kvinneklassen og 6. plass totalt i Skövde Ultrafestival

  Karoline Johansen - vår yngste aktive ultraløper - løp inn til 3. plass i kvinneklassen (21 deltagere) på 6-timers under Skövde Ultrafestival som pågår denne helgen. Med 58,190 km var hun nummer 6 av totalt 52 deltagere kvinner/menn.

  Les mer
 • Therese Falk vant Bømlo Ultrafestival

  Therese Falk vant Bømlo Ultrafestival

  Therese Falk vant som ventet Bømlo Ultrafestival, 300 kilometer på 5 dager i strålende sommervær og nydelig vestlandsk natur.  To og tre dager før løpene på Bømlo vant hun Rallarvegsløpet, hvor går egentlig grensen for Therese?

  Les mer
 • Titina Bakken på 3. plass i Hornindalsvatnet Maraton

  Titina Bakken på 3. plass i Hornindalsvatnet Maraton

  Titina Bakken kom på 3. plass i Hornindalsvatnet maraton lørdag 27. juli. Det var hennes maraton nr 292, mest av norske kvinner, på hjemstedet til mannen med flest norske maraton (584), Inge Asbjørn Haugen.

  Les mer
 • 18 deltagere på Evens Bursdagsmaraton

  18 deltagere på Evens Bursdagsmaraton

  Styremedlem og løpstøygeneral Even Nedberg fylte 42 år onsdag 24. juli. Det feiret han med å arrangere Bursdagsmaraton fra hjemmet i Asker, et løp som også var lagt inn i Kondis' terminliste. (Foto: Even-selfie fra løypa.)

  Les mer
 • Therese har fått det synlige beviset

  Therese har fått det synlige beviset

  Therese Falk ble etter sesongen 2018 valgt til Årets Ultraløper for tredje år på rad, og befestet dermed sin posisjon som Norges beste ultraløper på kvinnesiden. På bildet ser vi Therese sammen med herrevinner Bjørn Tore Kronen Taranger.

  Les mer
 • Snorre Stray fullførte Eiger Ultra 51K

  Snorre Stray fullførte Eiger Ultra 51K

  Snorre Stray har vært i sveitsiske Grindelwald og løpt Eiger Ultra Trail der han 19. juli fullførte den tøffe 51 km lange løypa på 12.22.58 ( 586. plass).  Thomas Stordalen startet på den tøffe 101-kilometeren (6700 hm), men måtte gi seg etter 32 km.

  Les mer
 • Nytt medlem: Line Yang Stousland

  Nytt medlem: Line Yang Stousland

  Line Yang Stousland (42) fra Fjellhamar har meldt seg inn i klubben. Hun har allerede rukket å løpe tre ultraløp, blant annet Ecotrail80 der bildet ovenfor er tatt. (Foto: Ecotrail/Sportograf)

  Les mer
 • Therese Falk vant Rallarvegsløpet for andre gang

  Therese Falk vant Rallarvegsløpet for andre gang

  Therese Falk vant kvinneklassen i Rallarvegsløpet for andre gang etter en totaltid på 81 km på 7:47:28. Etter første dags 57 km var det litt spennende med Maria Eriksen &Osla

  Les mer
 • 4. plass til Louise Skak i Blefjells Beste

  4. plass til Louise Skak i Blefjells Beste

  Noen trodde kanskje at Louise Skak bare kan løpe fort på flatt underlag, men i Blefjells Beste 20. juli  løp hun inn til en flott 4. plass i den 57 km lange og tøffe fjellultraløypa. (Foto: Sylvain Cavatz)

  Les mer
 • Hans Kristian Smedsrød nummer 33 i Buff Epic Trail

  Hans Kristian Smedsrød nummer 33 i Buff Epic Trail

  Hans Kristian Smedsrød, som ble beste nordmann i VM terrengultra, ble nummer 33 i Buff Epic Trail, lørdag 13. juli. Han var best av seks norske som fullførte det krevende Skyrace-løpet.

  Les mer
 • Nytt medlem: Malin Ude Von Schantz

  Nytt medlem: Malin Ude Von Schantz

  Malin Ude Von Schantz (44) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun har vært fast deltager på RPL50 de siste årene. På bildet passerer hun 10 km ved Råbjørnhytta under årets løp. (Foto: Håkon Rekstad)

  Les mer
 • Jon Asphjell på 3. plass i Meldal 6-timers

  Jon Asphjell på 3. plass i Meldal 6-timers

  Jon Asphjell kom på 3. plass i herreklassen med 62,195 meter i tidenes første 6-timersløp i Trøndelag. Det var ikke sluttmåling av sisterunden i Meldal 6-timers, hvis ikke kunne distansen ha vært litt lenger for Jon, som passerte maraton på 3:48:05.

  Les mer
 • Tom Johannessen på 12. plass i Hardangerjøkulen Ultra

  Tom Johannessen på 12. plass i Hardangerjøkulen Ultra

  Tom Johannessen kom på 12. plass med tiden 15:53:25 i det første offisielle Hardangerjøkulen Ultra. Roar Bakken Stovner fulgte på 17. plass med 18:19:26.

  Les mer
 • Nytt medlem: Bjørn-Tore Gulbrandsen

  Nytt medlem: Bjørn-Tore Gulbrandsen

  Bjørn-Tore Gulbrandsen (36) fra Elverum har meldt seg inn i klubben. Han har nettopp gjennomført sine to første ultraløp, og deltar også i ultralange skirenn. (Foto fra Ecotrail50: Sportograf)Bjørn om seg selv:Jeg er 36 år. og bosatt i Elverum. Begynte

  Les mer
 • Nytt medlem: Jeanette Aarstad

  Nytt medlem: Jeanette Aarstad

  Jeanette Aarstad (45) fra Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultraløp i RPL50 for to uker siden. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)Jeanette om seg selv:Energisk glad-løper fra Lillestrøm som hiver seg med på det meste av løp som virk

  Les mer
 • Nytt medlem: Ida Rindal

  Nytt medlem: Ida Rindal

  Ida Rindal (37) fra Nittedal har meldt seg inn i klubben. Etter å ha debutert som ultraløper under årets RPL* ønsker jeg å melde meg inn i klubben, skriver Ida.*et fantastisk løp, så godt arrangert og nydelig løype. Artig terreng å løp

  Les mer
 • Arild Bjarkø imponerte på Hornindal Rundt, tre andre i topp 10

  Arild Bjarkø imponerte på Hornindal Rundt, tre andre i topp 10

  Våre to SkyBlazere var raskest av klubbens medlemmer i Hornindal Rundt, men Arild Bjarkø imponerte enda mer med en 13. plass totalt på den imponerende tiden 12:20:14. Han er helt klart Norges beste fjellultraløper 60 år+

  Les mer
 • Therese Falk på 2. plass i Unionsmarathon

  Therese Falk på 2. plass i Unionsmarathon

  Therese Falk løp inn til en flott tid og 2. plass i den tunge løypa i Unionsmarathon 6. juli. Vi fikk også Ninette Banoun inn på 5. plass, mens Borge Røstum ble nummer 24 i herreklassen. (Foto: Olav Engen)

  Les mer
 • Nytt medlem: Marius Slettingdalen

  Nytt medlem: Marius Slettingdalen

  Marius Slettingdalen (43) fra Sandefjord har meldt seg inn i klubben. Marius har blant annet løpt SMVE 100 miles to ganger med 4. plass i 2018 og 9. plass (på bedre tid) i 2019. Bildet er tatt like etter start i 2018. (Foto: Olav Engen)

  Les mer
 • Nytt medlem: Paul Solberg

  Nytt medlem: Paul Solberg

  Paul Solberg (47) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben. Paul, som er født og oppvokst på Romerike debuterte på ultraløp i Romeriksåsen på langs for en uke siden. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

  Les mer
 • Vidar Log Samuelsen har løpt TriCity Trail i Polen:

  Vidar Log Samuelsen har løpt TriCity Trail i Polen:

  Vidar Log Samuelsen dro rett fra kjøkkentjeneste på RPL50 til ultraløp ved Gdansk i Polen, eller Maraton+ som arrangøren av TriCity Trail definerer distansen som er 47,5 km i terrenget.Vidar kom på 105. plass av 168 løpere på tiden. 6:15:23

  Les mer
 • Iva Klara Vignjevic satte distansepers i Ecotrail Reykjavik 82 km

  Iva Klara Vignjevic satte distansepers i Ecotrail Reykjavik 82 km

  I den norske utgaven nøyde Iva seg med 50 km, men i Ecotrail Reykjavik var det den lengste distansen, 82 km som sto på programmet.  Iva kom i mål på 15:41:57 etter en tur i veldig spesielt landskap.

  Les mer
 • Jørgens Oswald

  Jørgens Oswald's RPL 175 og litt til

  Ultraløpere er et seigt folkeslag, og Jørgen Oswald er definitivt en av disse. Når klubben etterlyste mannskaper til årets Romeriksåsen på Langs kom et av de aller første svarene fra Jørgen. Egentlig var det tre svar.

  Les mer
 • Morten og Mona raskest av våre da 4 av 10 fullførte XREID Voss-Bergen

  Morten og Mona raskest av våre da 4 av 10 fullførte XREID Voss-Bergen

  Morten Fundingsrud (bildet) var raskest av klubbens løpere i årets XREID som gikk fra Voss til Bergen. Han kom på 43. plass av 156 herreløpere med tiden 30:21. Det var en tøff affære for de fleste, og bare 4 av våre 10 deltagere fullførte løpet.

  Les mer
 • Fornøyde deltagere og stolte arrangører i rekordstort RPL50

  Fornøyde deltagere og stolte arrangører i rekordstort RPL50

  Kjære medlemmer:Nok en gang kan vi som arrangørklubb se tilbake på et vellykket arrangement, og målt i deltagere var Romeriksåsen på langs 2019 vårt største løp hittil med 297 startende.

  Les mer
 • Karianne og Ingunn løp en kald Midnight Sun Marathon

  Karianne og Ingunn løp en kald Midnight Sun Marathon

  Det var kaldt og vått under årets Midnight Sun Marathon i Tromsø 22. juni. Våre to kvinnelige deltagere, Karianne Ekern og Ingunn Ytrehus kom likevel i mål, noe jo de fleste gjorde selv om det var kaldere enn kaldt.

  Les mer
 • Therese på 2. plass i Energia24 i Belfast med 216 km

  Therese på 2. plass i Energia24 i Belfast med 216 km

  Therese Falk har vært i Belfast og løpt 24-timersløpet Energia24 der hun kom på en sterk 2. plass og sov bort seieren. Etter 102 runder (168 km) la hun seg til å sove en stund - og i stedet for en rundetid på 10-12 minutter ble 103. runden på 1 time og 12 minutter.

  Les mer
 • DNF på Henning i Pennine Barrier 100 Miles - Status er likevel til å leve med

  DNF på Henning i Pennine Barrier 100 Miles - Status er likevel til å leve med

  Henning Lauritsen har vært en tur på øya i vest og løpt ultraløp. Selv om det ble DNF denne gangen rakk han 118 kilometer og 4000 høydemeter.

  Les mer
 • Fem av klubbens løpere fullførte Löplabbets NestenMidtsommerMaraton

  Fem av klubbens løpere fullførte Löplabbets NestenMidtsommerMaraton

  Alle våre løpere i Löplabbets NestenMidtsommerMaraton lørdag 22. juni, fra venstre Borge, Siw, Marianne, Neil, Liss og Heidi. Fem av de 27 løperne som fullførte maratonløpet mellom Löplabbets butikker i Sandvika og Drammen var fra klubben.

  Les mer
 • Nytt medlem: Ingvild Hartmann-Lørscher

  Nytt medlem: Ingvild Hartmann-Lørscher

  Ingvild Hartmann-Lørscher fra  Oslo har meldt seg inn i klubben. Hun jobber som naprapat ved Lillestrøm Muskel- og leddklinikk.

  Les mer
 • Sondre Amdahl ble første ikke-marokkaner som vant Transatlas Marathon

  Sondre Amdahl ble første ikke-marokkaner som vant Transatlas Marathon

  236 kilometer, 12 600 høydemeter, seks dager.  Det er i grove trekk hva deltagerne i Transatlas Marathon i Marokko må gjennom. Sondre Amdahl vant løpet med 2,5 time tilgode på neste løper, og kunne også glede seg over at samboer Elisabeth Barnes vant kvinneklassen.

  Les mer
 • Sofiia Granheim med sterk innsats i Älvdalen Backyard Ultra

  Sofiia Granheim med sterk innsats i Älvdalen Backyard Ultra

  Sofiia Granheim løp 18 runder i Älvdalen Backyard Ultra som ble arrangert 15.-16. juni. Det holdt til en sterk 11. plass (4. beste kvinne) av 216 deltagere. 18 runder betød at hun løp 120,708 km. Hun fikk også hilse på legenden "Lazarus" (bildet)

  Les mer
 • Helle Manvik beste kvinne i Granan Backyard Ultra (delt 2. plass totalt)

  Helle Manvik beste kvinne i Granan Backyard Ultra (delt 2. plass totalt)

  Helle Manvik fortsetter å imponere i svenske ultraløp. Helgen 15.-16. juni var hun med på Granan Backyard Ultra der hun ble beste kvinne på delt 2. plass av totalt 91 løpere. Helle løp 18 runder før hun ga seg.

  Les mer
 • Borge Røstum løp 2x Maraton på Jevnaker 15.-16. juni

  Borge Røstum løp 2x Maraton på Jevnaker 15.-16. juni

  Titina Bakken arrangerte maraton- og ultraløp på ,Jevnaker 15. og 16. juni. Borge Røstum takket for invitasjonen med å løpe begge dagene. Titina løp også begge løpene, men det siste løp hun som arrangørløp noen dager senere.

  Les mer
 • Kenneth Dæhlen og Henriette Brynthe raskest av våre løpere i UltraBirken

  Kenneth Dæhlen og Henriette Brynthe raskest av våre løpere i UltraBirken

  Kenneth Dæhlen var raskest av våre løpere i UltraBirken med 6:38:12 og en 45. plass i herreklassen. Henriette Brynthe løp 4 min etter Kenneth inn til 10. plass i kvinneklassen 6:42:45. Totalt var det 10 deltagere fra klubben som fullførte UltraBirken i år.

  Les mer
 • Rita og Atle raskest da 15 fra klubben løp Nordmarka Skogsmaraton

  Rita og Atle raskest da 15 fra klubben løp Nordmarka Skogsmaraton

  Atle Bjørnerud løp raskest av klubbens 15 deltagere i Nordmarka Skogsmaraton 15. juni. Med tiden 3:09:08 vant han M55-59 og ble nummer 12 totalt av herrene. På kvinnesiden var Rita Steinsvik raskest av våre løpere med 3:52:59 som ga 5. plass i K45-49 og 14. plass totalt i kvinneklassen.

  Les mer
 • Frode Lein på 3. plass i Jungle Ultra gjennom Amazonas regnskoger

  Frode Lein på 3. plass i Jungle Ultra gjennom Amazonas regnskoger

  Frode Lein bråbestemte seg for å stille opp da et forfall åpnet for deltagelse i Jungle Ultra som går gjennom Amazonas regnskoger og anses som ett av de mest utfordrende etappeløp i verden.

  Les mer
 • Hans Kristian Smedsrød beste norske i VM terrengultra

  Hans Kristian Smedsrød beste norske i VM terrengultra

  Hans Kristian Smedsrød var best av de norske løperne i VM terrengultra i portugisiske Miranda do Corvo. I et knallsterkt felt løp han inn til 39. plass 24 minutter etter vinneren,

  Les mer
 • Isabel Aarnes på 39. plass i Lysefjorden Inn

  Isabel Aarnes på 39. plass i Lysefjorden Inn

  Isabel Aarnes imponerte med et jevnt og sterkt løp den tøffe løypa i Lysefjorden inn. Hun avanserte mange plasser på andre halvdel og løp inn til 39. plass av 69 deltagere i kvinneklassen.

  Les mer
 • Øystein Jack Næss raskest av våre løpere i Farris Ultra

  Øystein Jack Næss raskest av våre løpere i Farris Ultra

  Øystein Jack Næss løp inn til 11. plass med tiden 7:16:10 i det 67 km lange Farris Ultra 9. juni. Litt lenger bak løp Einar gagemann og Øyunn Bygstad sammen inn på 8:55. (Bildet er fra SMVE i fjor. Foto: Olav Engen)

  Les mer
 • Magnus Thorud tilbake etter skade med 4:03 på 50 km

  Magnus Thorud tilbake etter skade med 4:03 på 50 km

  Fire løpere fra klubben stilte opp i Kick-Master Ultra i Drammen 10. juni der vi fikk 3 andreplasser, og gledelig nok med Magnus Thorud tilbake etter skade. Han ble nummer 2 på 50 km med 4:03:42.

  Les mer
 • Nytt medlem: Harald Bjerke

  Nytt medlem: Harald Bjerke

  Harald Bjerke (44) fra Bekkestua har meldt seg inn i klubben. I år har han bl.a. løpt Last Man Standing (15 runder) og Ecotrail 80 km (19. plass) - og snart venter Romeriksåsen på langs for vårt nyeste medlem.

  Les mer
 • Ingrid Lid måtte gi seg etter 104 km i SDW

  Ingrid Lid måtte gi seg etter 104 km i SDW

  Ingrid Lid imponerte med 2. plass i 100-milesløpet Thames path i begynnelsen av mai. Det gikk dessverre ikke like bra i South Downs Way (SDW100) 8. juni.

  Les mer
 • 5. plass til Hege Jeanette Henriksen i VM 24-timers hinderløp

  5. plass til Hege Jeanette Henriksen i VM 24-timers hinderløp

  Mens andre - også ultraløpere - synes 116 kilometer og 2600 høydemeter er langt og høyt, er dette nettopp distansen Hege Jeanette Henriksen gjennomførte i Australia sist helg, og så må vi jo ta med at hun forserte 298 hindere på veien!

  Les mer
 • Fin sosial løpetur fra OsloS til Asker 1. juni

  Fin sosial løpetur fra OsloS til Asker 1. juni

  Lørdag 1. juni var det klart for månedens felles langtur, og denne gangen var det Even Nedberg som hadde regien. Turen gikk fra Østbanehallen, fulgte stort sett følge ruta til Påskeharemaraton og ble avsluttet med grilling hjemme hos Even på Bondi i Asker.

  Les mer
Levert av IdrettenOnline