10 var med på sosial langtur på blåstier i Østmarka

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 6. Jun 2016

Anita Øy og Leif Abrahamsen hadde invitert til langtur i Østmarka lørdag 4. juni - og ut fra facebook-oppdateringene har vi telt opp til 10 deltagere; 9 medlemmer og 1 gjest. Underveis delte gruppa seg, slik at noen løp 27 km og noen 30 kilometer.


Helge Reinholt (ref til bildet ovenfor)
30 km i Østmarka i Ski på lørdag med verdens herligste løpevenner. Sosialt før og etter. Bare kos og bare stas.
– med Ragnhild Audestad, Lise Lysfjord Pettersen, Peder Guldbjørnsen, Asgeir P L Hjorthaug, Mariann Langås, Axel Pettersen, Leif Abrahamsen, Per-Einar Roth og Anita Øy. (Foto: Anita Øy)

Mariann Langås:
Takk for en strålende tur i marka på lørdag!!! Nydelig vær, flott selskap, ingen vondter, bare 27 herlige kilometre på sti.Turen skulle opprinnelig være littebittegranne kortere, men litt surr med stier som forsvant eller aldri kom til syne, gjorde det nødvendig med noen såkalte bonuskilometre. Og jammen ble det en bonustopp også; Tømmeråsen, Ski's høyeste punkt, hele 313 moh. Vi kom oss trygt tilbake til bilene etter 5 timer med ren blåsti, gode og varme og skjønt enige om at alle stier ender på Vangen...

Anita Øy:
Fin langtur på blåsti i Østmarka med Romerike Ultraløperklubb. Vi var ute i over 5 timer, og fikk både bonuskilometer- og høydemeter. Takk for turen til en herlig gjeng!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.