Nytt medlem: Lars Aurtande

Postet av Olav Engen den 25. Aug 2022

Billedkunstner og ultraløper Lars Aurtande (48) fra Nesodden har meldt seg inn i klubben. Han har på få år etablert seg som en rutinert terrengultraløper. Senest i Stranda Fjord Trail Race 100km der bildet er fra. (Foto: Ian Corless)


Lars om seg selv:

Av yrke er jeg billedkunstner og illustratør og har alltid hatt hjerte for skog og natur. For rundt 7-8 år siden fikk jeg meg hund og et par med joggesko… siden har jeg løpt rundt i skogen her på Nesodden! Også mye på fjellet og spesielt på Lesja der jeg har hytte og familie. Løpeturene har etterhvert blitt mange og jeg trives godt med å løpe langt. Konkurranser er ofte motivasjonen eller gulrot for de som regel daglige løpeturene. Av ultraløp har jeg bla. gjennomført Rondane 100 miles, to ganger Xreid, Tromsø Skyrace, Hornindalen rundt, Stranda Fjord Trail Race 100k, og Soria Moria til Verdens Ende nå i vår der jeg overrasket meg selv med en 6.plass

Captare Podcast laget nylig en episode om meg og løpingen: Lars Aurtande

Se også norske-grafikere.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.