Følger du Monas fantastiske NPL-tur i terrenget?

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Jul 2022

Også i år er det mange som legger ut på Norge på Langs; på ski, til fots, per sykkel eller med rulleski. Den klart tøffeste øvelsen er til fots, og når det hele skal gjennomføres i terrenget er det ytterst få som prøver seg.

Mona Kjeldsberg har gjennom mange ekstreme løp at dette kan hun klare, og midnatt natt til 3. juli startet hun på den eventyrlige ferden fra Nordkapp til Lindesnes. Ruta er målt til 2.600 km med 67.000 høydemeter, og så mye som mulig er lagt til terrenget - med eller uten sti.

Turen kan følges på denne linken: Langt og Lenge live

Hun oppdaterer også med tekst og bilder på sin facebookside: Mona Kjeldsberg
Der kan dere lese korte daglige oppsummeringer fra hele turen så langt!

Se også: Norge på langs - liste over gjennomførte turer


Lenge var myggen det største  problemet, bildet nedenfor er fra 8. juli:


Bildet nedenfor er fra 26. juli:

I nord gikk km 445-480 gjennom Finland, og km 660-720 samt km 770-960 gjennom Sverige. Når dette skrives er hun 912 kilometer fra Nordkapp, og det meste går bra med unntak av en betent tå som legen må behandle selv. I øyeblikket befinner hun seg et sted i Sverige øst for Bodø.

VI HEIER PÅ MONA!!

Mona skrev før turen:

NORGE PÅ LANGS PÅ STI:
«Et mål skal skremme deg litt og begeistre deg mye»! Nå realiseres straks planen om å løpe Norge på langs ved følge Nordryggstien fra nord til sør. Dette blir et sololøp der jeg vil være selvforsynt hele veien. Jeg håper å kunne tilbakelegge 30-40 km pr dag, men det viktigste vil være veien og opplevelsene underveis. Jeg er nysgjerrig på hva en 55 år gammel kropp med stål i bein ( skruer i foten) og sprøtt topplokk er kapabel til. Jeg har med meg Garmin inReach mini 2 satellitt-tracker, så turen min kan følges. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.