Janne og Line løp Mjøsa rundt (243 km) på tre dager

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Jul 2022

Line Caliskaner har lagt ut en rapport fra en solid ferietur og Spartathlontrening rundt Mjøsa. Vi sakser fra fb-siden hennes:

- MJØSA RUNDT PÅ 3 DAGER -
Hva er vel bedre enn å starte ferien med å løpe rundt Mjøsa? Med selskap av beste Janne startet turen fra Minnesund mandag, i solskinn og med retning Brumunddal/mor som var dagens mål. Dette var den vakreste strekningen av de 3 dagene. Vakker utsikt og natur på hver side og stort sett asfalt under føttene. Hos mor fikk vi servering av nydelig mat, bakst og frukt Tirsdag fortsatte vi mot Gjøvik, via Lillehammer. Vi holdt følge i litt over 25k, før vi avtalte å treffes igjen på hotellet på Gjøvik. Lettløpt og fint frem til etter at jeg passerte Mjøsbrua. Her kom dagens lengste motbakke med jevn stigning i nesten 6k. Det kjennes når man allerede har 80k i bena.


I går ventet siste etappe fra Gjøvik til Minnesund. Denne visste jeg ville bli litt hard med tanke på 2 lange, vonde motbakker. Vi løp mer eller mindre sammen frem til Skreia. Spiste litt lunsj før vi skilte lag og avtalte at jeg løp i forveien. Opp fra Skreia ventet en veldig lang motbakke som skulle strekke seg over 14k. Heldigvis viste det seg at det litt over halvveis var 4k som var litt mer flat. Etter å ha passert toppen bar det nedover til Hurdal. En liten pause her før siste innspurt (og og turens siste tunge motbakke) mot Minnesund.Jeg har smilt og kost meg fra begynnelse til slutt. Tusen takk for turen, Janne.

Totalt litt over 243k løpt på 3 dager. Bra trening mot Spartathlon.


Topo Phantom 2 (reklame) funker som gull på slike turer. Supre sko med god demping og plass til tærne. Selv etter så mange timer og kilometer er føttene er helt fine og kjennes ut som på en helt vanlig torsdag.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.