Line Caliskaner vant kvinneklassen i The Wall suverent, 3. plass totalt

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 23. Jun 2022

Line Caliskaner vant kvinneklassen i The Wall 2023, 70 miles på tvers av England mellom Carlisle og Newcastle. Hun ikke bare vant, hun vant suverent med over 1 times margin til neste kvinne. Dessuten kom hun på en knallsterk 3. plass totalt, mindre enn 5 minutter fra 2. plassen.

Det var 586 startende på det 112 km lange løpet, og 483 av dem fullførte.

Løpets hjemmeside

Resultater (klikk på excel-linken for å sortere resultater)


Line var på denne turen sammen med Janne Kvisvik og Marianne Årdalen, gode løpere som begge ble distansert med ca 2 timer.

Line skriver på facebook:

- THE WALL -
Endelig kom muligheten til å delta på «The Wall» et 70 miles (111k) løp fra Carlisle til Newcastle. Et nærmest perfekt løp for en som er over middels glad i asfalt. 80% på asfalt, 20% lett terreng og hele tiden med synet av flott landskap. Hørte tidlig (ca 25k) at jeg lå som kvinne nr 2 og etter ca 35-40k fikk jeg beskjed om at jeg lå som første kvinne og nr 10 totalt. Farten i bena var bra frem til 70k, deretter måtte jeg både justere fart og ta en liten mental kamp med meg selv. Jeg vant kampen og vel i mål visste jeg at jeg var beste kvinne og var temmelig sikker på at jeg ble nr 4 totalt.

Det viste seg at jeg tok feil. I går kom listen med alle resultater: 
Jeg kom inn på tiden 10:53:46 og ble raskeste kvinne og nr 3 totalt. Dette løpet er mer som et event og mange velger også å gå distansen. Resultatet teller ikke som kvalifisering til andre løp så det er nok ikke attraktivt for mange gode ultraløpere. Men man får ta til seg de plasseringene man kan.

Og jeg er uansett veldig fornøyd med tiden.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.