Nytt medlem: Theodor Tomren

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 30. Apr 2022

Theodor Tomren (13) fra Fredrikstad har meldt seg inn i klubben der pappa Espen Beyer Tomren er medlem fra før. Han liker å løpe langt, men må vente tre år på ultraløpsdebuten.

Innmeldingen startet med en messengermelding fra pappa Espen:

-  God dag Olav!
- Nå skal du høre, jeg har en sønn som er utrolig ivrig med løping. Hans store mål er å løpe et ultraløp. Han har jo vært med meg på løpeturer opp gjennom årene, men nå har han på egenhånd steppet opp en del. - - Jeg prøver å få han til å ta det gradvis, slik at han ikke overanstrenger seg!

- Men så begynte jeg å snakke om Romerike Ultraløperklubb. Han ble veldig ivrig, og lurte på om han kunne få lov å bli medlem. Han er kun 13 år. Så det er vell 3 år til han kan melde seg på et ordinært ultraløp. Men jeg lovde jeg skulle spørre deg om det var mulig å få til. Hører fra deg!

- Han siste treningstur var på 35km, 750 høydemeter på 3timer og 12 min. Pace på 5:29 i teknisk terreng/skog. Så han er i veldig god form! Ultraløper Stian Angermund Vik syns dette var helt spinnvilt bra! 

- Men ser for meg at Romerikåsen på langs kan være et fint førstegangs løp i ultraløp sporten om 3 år!


Ja, han kan bli medlem:
Svaret var at han selvsagt kan bli medlem, og bli med på klubbtreninger og annet, men at han må vente med offisielle konkurranser på ultradistanse til det året han blir 16 år.

9. mai la pappa Espen ut dette på facebooksiden sin:

- Edit: Garmin klokka til Theodor var innstilt på Engelske Miles, 21.6 miles, men i kilometer så er dette hele 35km!  Altså 3.5 mil...Etter at vi justerte klokka!
- Idag har Theodor 13 år løpt sin første Halvmaraton 21.6K (2.16 mil), ikke på paddeflat asfalt,men i skogen på tekniske stier! Ikke bare det, til sammen 750 høydemeter!

- Han Stod opp kl 6 i dag tidlig, pakket opp og begynte å løpe kl.7. Jeg viste ingenting om dette her. Når jeg stod opp på morran, så sa Marit at han hadde dratt ut tidlig! Jeg er så syyyykt imponert over min 13 år gamle sønn!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.