Nytt medlem: John F. Jahre

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Feb 2022

John Frisli Jahre (33) fra Nøtterøy har meldt seg inn i klubben. Jeg ønsker å melde meg inn i deres klubb om jeg får lov, skriver han - og det fikk han selvsagt lov til.  (Privat foto)

John F. er også medlem av Tjøme Løpeklubb, og han er allerede en rutinert ultraløper som heretter representerer Romerike Ultraløperklubb.

Etter Hagemanns Oddetallsløp tidligere i vinter la han ut denne rapporten på facebook:


John om seg selv:
Løping startet for meg når jeg var rundt 20, husker fortsatt hvor stolt jeg var når jeg klarte løpe 3 km sammenhengende. Etter hvert ble det 5km, 10km, 21km og 42km. Etter min første maraton kjente jeg at kroppen kunne klare løpe mer og lysten til å prøve ultra kom. 

I 2018 løp jeg mitt første ultraløp Lysefjorden inn. Etter dette jeg vært med på over 20 ultraløp, det siste var Oddetallsløpet i Januar. 

Ultraløp er for meg en plass hvor jeg møter rause, inkluderende, morsomme og råsterke løpere som samles for å ha det gøy. Dette vil jeg fortsette med så lenge jeg kan og vil:) 

Jeg melder meg inn i klubben deres for jeg ser så opp dere løpere som presterer som dere gjør, og jeg blir så inspirert av dere. 

I 2022 skal jeg løpe TGC 126km neste uke, Sandnes 160km (Det er hovedmålet som jeg gleder meg så til), Stranda 100km og så har jeg en del andre planer også:) 

 De to siste bildene er tatt av Ian Corless på Stranda 100km i 2021


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.