Nytt medlem: Jannicke Andersen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 12. Des 2021

Jannicke Andersen (32) fra Fenstad har meldt seg inn i klubben. Jannicke er samboer med Ole Engen som nylig meldte seg inn og kommende svigerdatter til klubbens leder.

For to år siden var det helt utenkelig at Jannicke skulle bli en løper - og enda mindre at hun skulle vurdere å løpe ultraløp. Hva som har skjedd kan du lese om på bloggen hun og Ole har sammen: I TYKT OG TYNT 

Bildet: Etter fullført Norgesløpet i oktober. (Foto: Ole Engen)

Jannicke på treningstur i Lübeck for to uker siden. (Foto: Ole Engen)

Jannicke om seg selv:

Jeg er 32 år og har aldri vært en løper. Hvorfor melde seg inn i en ultraløperklubb da, tenker du? Jeg har levd hele mitt liv som inaktiv og overvektig, fram til for 2 år siden da jeg endelig tok grep om egen helse.

Siden desember 2019 har jeg gått ned 65 kg i kroppsvekt og begynt å leve et aktivt liv sammen med min forlovede, og nylig medlem av Romerike Ultraløperklubb, Ole Engen. Sammen har vi endret livene våre til det bedre, og i april 2021 begynte vi å løpe.

Det startet med Löplabbets 12-ukers program for nybegynnere, og deretter fortsatte vi på 8-ukers programmet som bygger videre på nybegynner-programmet. Etter det har vi trent løping og styrke på egenhånd 3-4 ganger i uka. I oktober 2021 fullførte jeg min aller første løpskonkurranse - Norgesløpet 5 km med ny personlig rekord på 5 km. 

Ole satte seg tidlig et mål om å fullføre Romeriksåsen på langs 2022. Jeg har også hatt lyst til å klare det, men har ikke turt å sette meg det som et mål i frykt for å skuffe både meg selv og andre hvis jeg ikke skulle klare det, med tanke på den korte tiden jeg har på å trene meg opp til å tåle dette løpet både fysisk og mentalt.

Men den siste tiden har jeg fått mye inspirasjon av andre løpere og innsett at den som intet våger, intet vinner. Derfor har jeg nå satt meg det samme målet; jeg skal også fullføre Romeriksåsen på langs 2022! Å ha dette målet i bevisstheten når jeg trener, tror jeg vil hjelpe meg til å være mentalt forberedt på å holde ut på lange løpeturer og hjelpe meg til å pushe meg selv mer.

Håper dere vil ta imot meg, jeg er klar for å løpe!

Jannicke og Ole på testløping i Romeriksåsen på langs 34-50 km i september. (Foto: Olav Engen)

Jannicke, Ole og undertegnede på testløping i Romeriksåsen på langs 15-34 km i november. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.