Nytt medlem: Rune Ougland

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 9. Okt 2021

Rune Ougland (43) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han ble vi kjent med allerede i 2010 da han løp Kristins Runde, et løp han stiftet nytt bekjentskap med 10 år senere da han var med i vårt virtuelle løp i fjor.

De senere årene har han løpt en del lengre distanser, blant annet 2x GoreTex TransAlpin Run på 276 km.
Se løpslista hans på DUV. Bildet ovenfor er fra en av etappene i Ultra Tour Monte Rosa i 2018.

Rune i Kristins Runde 2010. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Rune om seg selv:
Jeg vil gjerne melde meg inn hos dere, for jeg behøver en klubb med tilknytning til WA for å kunne melde meg på det jeg vil løpe av internasjonale konkurranser. Når det er sagt; jeg synes også klubben deres fremstår som en «feelgood» klubb med stor løpsglede for alle på alle nivå, og det er sjarmerende, synes jeg. 


Blid kar på ultraløp i alpene...

Fra Monte Rosa...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.