Nytt medlem: Marius Taugbøl

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 2. Aug 2021

Marius Taugbøl (32) fra Kongsvinger har meldt seg inn i klubben, og den tidligere ishockeyspilleren har allerede 7 ultraløp i bagasjen, senest Sunnfjord Ultra (4. plass) og Blefjells Beste.

På det siste løpet ble det i varmeste laget for Marius: - En knallbra dag på Blefjell og fantastisk arrangement. Jeg trives på stien. Selv om det ble i tøffeste laget underveis (det er jo meningen også) og ble nødt for å bade og kjøle meg litt underveis - (hvor var skyggen?😂) - har aldri vært gladere på målstreken noensinne. 

Som dere har sett av to tidligere nyheter i det siste er han kjæreste med Ida Slorafoss...

Her ser vi Ida og Marius etter målgang på Sunnfjord Ultra der han ble 4 i herreklassen og Ida 3 i kvinneklassen. (Foto begge bilder: Janne Slorafoss)

Marius om seg selv:
Mitt navn er Marius Taugbøl, jeg er en glad mann på 32 år fra Kongsvinger.

Jeg har noen maraton i sekken og noen «korte» ultraløp i sekken. Bl.a :

  • Southernmost Marathon Key West
  • Kongsvinger Marathon
  • GUT ultratrail
  • Bislett 50k
  • Jotunheimvegen ultra
  • Sunnfjord Ultra
  • Blefjells Beste

Ikke en spesielt rask fyr, men løper for gleden og mestringsfølelsen og trener for å bli raskere. Også er jeg litt glad i å kjenne at det har gjort vondt. Hvis det gir mening. Tidligere hockeyspiller, som er vant til å jobbe 40 sekunder også hvile. Unødvendig å si det kan by på utfordringer. Gleder meg til å representere dere.

Videre i år står Kongsvinger maraton og Gøteborgsvarvet maraton. Kommer til å finne meg ett ultraløp til ila høsten men ikke bestemt meg for hvilket.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.