Nytt medlem: Alexander Aurdahl

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 26. Jul 2021

Alexander Aurdahl (28) fra Oslo - opprinnelig trønder - har meldt seg inn i klubben. Planen er å debutere på ultraløp under Last Man Standing 14. august.

Alexander på facebook


Alexander om seg selv:
- Jeg er 28 år, fra Trondheim, men bodd i Oslo de siste 3 årene med samboer hvor jeg jobber i barnehage og som fotballtrener. 

- Har løpt veldig ujevnt i en del år, men de siste to-tre årene har det blitt mer stabilt. Jeg har løpt et par halvmaraton og deltok i 2020 Østmarka Virtual Backyard Ultra  som ga mersmak av lengre løp. I år er jeg påmeldt Last man standing Østmarka Backyard Ultra. Jeg er også på utkikk etter flere Ultraløp utover høsten. Motiverende å representere en klubb når man deltar på løp! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.