Nytt medlem: Cathrine H Lorentzen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 17. Mai 2021

Cathrine Hersleb Lorentzen (44) fra Kjeller, Lillestrøm, har meldt seg inn i klubben. Bildet er fra Romerike friidrettsstadion på Lillestrøm der hun løp 100 kilometer under Hagemann 24-timers for noen uker siden.

- Har tenkt på det en stund, så nå måtte jeg bare sende en søknad. Kjenner jo noen medlemmer allerede og de snakker så varmt om klubben😄 Gleder meg til å bli bedre kjent med dere, skriver Cathrine.

Cathrine om seg selv:

Jeg er 44 år, to barn på 6 og 13. Jobber som nevrorefleksolog i Lillestrøm og har egen klinikk. Jeg startet å løpe i 2015 da jeg ønsket å hjelpe en venninne som fikk kreft. Behandlingen hun trengte kostet mye penger.  For hver km jeg løp betalte de som ønsket en valgfri sum. 

Fant ut at jeg faktisk likte å løpe og etter det har det bare utviklet seg til lengre distanser. Hadde mine første 100 km under Hagemanns 24 timers løp. 

Hjemmesiden til Nevrorefleksolog Lorentzen

Cathrine på facebook

I forbindelse med reportasjen fra Hagemann 24-timers i kondis.no hadde undertegnede lånt litt fra Cathrines fb-side og la ut følgende tekst og bilder:

Heia mamma!

En annen som løp 100 km for første gang var Cathrine Lorentzen fra Lillestrøm. Helgen før var hun med på et testløp på 55 km (natt-terreng) løypa til "Soria Moria til Verdens Ende", og oppvarmingen fungerte åpenbart. I Hagemann 24-timers var målet å løpe 100 km, og hun stoppet på 100,15 km.

Ingen tvil om hva som foregår her.

Målet er nådd!

Heia mamma!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.