Romerike Ultraløperklubb

Romerike Ultraløperklubb

Therese Falk er kåret til Årets kvinnelige friidrettsutøver

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 1. Des 2020

Therese Falk var nominert til prisen Årets kvinnelige friidrettsutøver i Norge 2020 i konkurranse med blant andre Hedda Hynne og Karoline Bjerkeli Grøvdal. I dag ble det klart at når over 8000 stemmer var telt opp var Therese stemt fram som vinner - altså som Årets kvinnelige friidrettsutøver i Norge!

Bildet over kunne vært tatt i dag, men er fra Ringerike 6-timers i 2017. Godt inspirert av den som ble kåret til Årets mannlige friidrettsutøver i Norge 2020, Karsten Warholm. (Foto: Hans Edgard Rakeie)

Vi gratulerer masse og viser til nyhetene på kondis.no: 

  • Therese Falk er kåret til Årets kvinnelige friidrettsutøver
    • For første gang var en ultraløper nominert til en av friidrettens priser, og Therese Falk ble ikke bare nominert; hun gikk helt til topps i folkets kåring av Årets Kvinnelige Friidrettsutøver
  • (K+)Therese løp som en jente og ble kåret til Årets kvinnelige friidrettsutøver
    • -Jeg hadde aldri drømt om å løpe over 250 kilometer, sier Therese. -Målsettingen og drømmen har vært å komme over 240 kilometer, som jo også er utrolig langt. Likevel var det over 250 kilometer hun løp i september, og nå er hun for den prestasjonen kåret til Årets kvinnelige friidrettsutøver i Norge. -Dette er veldig stas for ultrasporten, akkurat som det er en anerkjennelse av min prestasjon, sier Therese som skryter av et raust og fint miljø blant ultraløperne. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline