Gunnar Næss på 2. plass i OTC 200 km. Cecilie Longva Igesund vant kvinneklassen på 100 km.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 10. Okt 2020

Vi fikk mange sterke plasseringer på klubbens løpere i andreutgaven av Oslo Trail Challenge, der de sterkeste prestasjonene var: Gunnar Næss 2. plass på 200 km, Cecilie Longva Igesund (bildet) vinner av kvinneklassen 100 km og Frode Lein  2.plass i herreklassen 100 km.

200 KM
På 200 kilometer imponerte 200K-spesialist Gunnar Næss nok en gang, og etter en forsiktig (les;fornuftig) åpning passerte han løper etter løper og kom inn til en klar 2. plass foran flere meriterte ultraløpere. Men, vi ser igjen at det er stor forskjell på å løpe i to døgn kontra ett døgn, og at det da er andre egenskaper enn toppfart som gjelder.

Les Gunnars løpsrapport på Norsk Ultra (facebook):

Gunnar Næss imponerte nok en gang på 200 km. (Foto: Stina Melissa Jørgensen)

Morten Fundingsrud fulgte opp på en fin 4. plass i et løp der imponerende 10 av 14 startende kom til mål.

Morten skriver på facebook: - Når du står der på startstreken til Oslo Trail Challenge fredag og lurer på om dette var så lurt.  Og litt av en tur skulle det bli. I overkant av 200 km ble forsert gjennom Romeriksåsen, Lillomarka, Nordmarka og tilbake. På fuktige blåstier tok denne herligheten 46 timer uten søvn. Takk til @oslotrailchallenge for nok et flott arrangement og takk til @grosiljan for hyggelig følge.

Les Gro Siljan Hjukses løpsrapport, hun løp sammen med Morten hele veien.

Morten Fundingsrud etter målgang. (Foto: Stina Melissa Jørgensen)

100 KM
På 100-kilometeren ble det seier i kvinneklassen til Cecilie Longva Igesund og soleklar 2. plass i herreklassen til Frode Lein på en veldig sterk tid.

- Fin avslutning på haustferien med ein løpetur gjennom Nordmarka - i år som i fjor, og i åra før der, skriver den rutinerte Nordmarkaløperen Cecilie på facebook.

Frode har skrevet en artig sak om brutto- og nettovekt på sko etter myrløpingen i OTC.
Han har også skrevet om bekledning og utstyr under løpet.

Frode Lein med en forfriskning etter målgang i Gjerdrum, forøvrig samme arena som vi bruker til RPL50. (Foto: Stina Melissa Jørgensen)

Nyinnmeldte Mathias Lilleeidet og veteranene Atle Bjørnerud og Per-Einar Roth kom også i mål på gode tider, og Marianne Nesje kjempet seg til mål som tredje kvinne.

- Stolt og sliten kar som er ferdig med Oslo Trail Challenge 100 km. Det kommer til å sitte i kroppen en stund, skriver Per-Einar Roth på facebook der han la ut bildet ovenfor. (Foto: Stina Melissa Jørgensen)

Marianne Grøstad Nesje valgte 100 kilometer dans i terrenget i stedet for å følge Skal vi danse på TV.

Marianne sammen med løpsleder Mona, premiering for 3. plassen. (Foto: Roger Nesje)

- Altid like deilig å komme i mål etter fullført løp og ikke hver dag jeg kommer på pallplass ( 3.plass av damene på 100 km - skal sies at det bare var tre med på den distansen). Oslo Trail Challenge 100 km gjennomført - hardt og brutalt. Mens andre satt hjemme og så på «Skal vi Danse» så tok jeg en del danse trinn i gjørma underveis - blir nok ikke poeng å skryte av, men jeg holdt meg stort sett på beina. Trenger rulator i morra. Tusen takk til Oslo Trail Challenge og alle medhjelpere for super support Roger Nesje.

55 KM
På 55 kilometeren var Marius Stengle-Håkonsen best av våre på en 4. plass mens Svein André Hals-Jerne kom på 8. plass. I kvinneklassen kom våre veteraner Miriam Delphin, Ninette Banoun og Monica Strand på 4.-6. plass.

Her ser vi Marius i litt finere vær under Rondane 100 der han løp inn til en imponerende 2. plass.(Foto: Tore Martin Søbak Gundersen)

14 deltagere+ fra klubben i OTC

Det var 14 deltagere fra klubben totalt (se nedenfor) og vi må også gi ekstra kred til arrangørene Mona Kjeldsberg og Einar Iversen, gode representanter også for vår klubb selv om løpene deres arrangeres i regi av "Langt og Lenge".

Mye mer om løpet kan du lese på kondis.no:
Suksess for andreutgaven av Oslo Trail Challenge. 10 løpere fullførte 200-kilometeren