Louise vant maraton, Leif nummer 2 på 50 km på Fornebu Juleultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 23. Des 2019

Louise Skak vant maraton, mens Leif Foss kom på 2. plass på 50 km under Fornebu Juleultra søndag 22. desember. Jon Asphjell kom på 4. plass på 50 km mens Even Nedberg ble nummer 11.

Leif på den 6. runden (etter ca 28 km). Bak ser vi fjorårsvinner Nils Hjelle g maratonvinner Odd G Tveit som begge måtte slippe Leit før passering maraton. (Foto: Olav Engen)
Louise Skak vant klart på maratondistansen. (Foto: Olav Engen)

Ragnar Nygård, som var arrangør, løp 50 km en uke tidligere, sammen med fjorårets løpsleder av Jar Førjulsultra Svein-Erik Bakke. Løpet på Fornebu er altså en oppfølging av fjorårets løp på Jar, og også i 2020 vil løpet bli arrangert på Fornebu.

Løpsleder Ragnar sammen med hjelperne Heidi Grønvoll og Torunn Paulsen Brandt. (Foto: Olav Engen)

Even løp hele løpet sammen med HULK's Kristian Jahre. (Foto: Olav Engen)

Jon Asphjell på femte runden, sammen med Tore Foss fra Tyrving IL. (Foto: Olav Engen)

Det var en rask og fin runde på 5,3 km som ble løpt x antall ganger under nesten helt perfekte forhold. Bedre blir det ikke på vinteren. Totalt var det 50 deltagere på 50 km, maraton og halvmaraton.