75% av deltagerne på Perseløpets maraton var fra klubben

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Nov 2019

I den niende utgaven av Perseløpet (Sand, Jessheim) var også maraton lagt til i løpstilbudet, og i løpet 2. november var tre av de fire deltagerne fra klubben.

Bildet: Isabel og Thomas med tommel opp for ny Isabel-pers, før løpet!

Den aller første som løp i mål på maraton i Perseløpets historie ble dermed Morten Klepp Fundingsrud, som løp i mål på 3:16:57, som er ny pers.

Våre to andre løpere som var med, var de neste som kom i mål: Isabel Aarnes og Thomas Willy Lindgren løp inn til 4:05:39 og 4:05:40. Det var ny pers for Isabel, som hadde 4:06:19 fra før (Oslotrippelen).

Morten løper inn til klar seier. (Foto: Arrangøren)

Thomas og Isabel nærmer seg mål. (Foto. Arrangøren)

Isabel på facebook:

PB maraton på Perseløpet på 4:05:39😉 Jeg vil heller bare ha det gøy i løypa enn å gå for pers, det er jo bare tungt, vondt og kjedelig 😱 Mye morsommere å bare synge, kose seg & motivere andre i løypa, det er mer meg😉👍👌
Men jeg SKAL lure meg unna det 4-tallet en gang i fremtiden 😉

Tusen takk til @thomaswlindgren
for at du har vært haren min 2 helger på rad, selv om jeg dessverre ikke leverte som jeg skulle😱

Knut Kronstad (løp halv) sammen med Isabel og Thomas før start.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.