Knut Kronstad og Dan Boye Nilsen løp Backyard Oslo Prinsdal

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 20. Mai 2019

Lørdag 11. mai ble Backyard Oslo Prinsdal arrangert for første gang. Ny start med 7,2 km løping hver time i inntil 12 timer. Våre to deltagere holdt ikke ut alle 12 rundene, men både Knut Kronstad (8 runder) og Dan Boye Nilsen(6 runder) løp ultradistanse. De fikk 8. og 12. plass i herreklassen.

Dan Boye på oldtidsveien. (Arrangørfoto)

I Backyard Ultra-serien til Backyard Norge kåres det to vinnere: Den som løper raskest basert på total tid alle rundene + den som kommer først i mål på siste runde. I år medførte det kappløp mellom to mann på siste runden, og det ble jo også litt taktikk underveis i løpet.

I andre Backyardløp holder man jo på helt til det bare er én eneste løper igjen, noe som f.eks. i Last Man Standing i Enebakk tidligere i år holdt på i 33 timer (221 km).

Les mer på kondis.no: Bra start for Backyard Oslo Prinsdal

På denne starten som vi tror er første av 12 kan vi se Dan Boye midt i feltet. (Arrangørfoto)