Romerike Ultraløperklubb

Romerike Ultraløperklubb

Rita vant Cannonball Ultra på Jevnaker

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 8. Okt 2017

Lørdag 30.9. og søndag 1.10. arrangerte Titina Bakken to nye ultraløp på Jevnaker, og i lørdagens løp der fem fra klubben deltok vant Rita Steinsvik kvinneklassen.


Rita sammen med Svein-Erik Bakke som vant herreklassen på ny løyperekord (3:59:58). Arrangørfoto

Alle resultatene

Disse to ultra- og maratonløpene bærer forøvrig det klingende navnet "Olav Engen 50 km ultra og maraton" (løp 2 og 3), så undertegnede burde jo vært med i stedet for å late seg på spanskekystren...

Rita Steinsvik brukte 4:23:45 på 50 km (maratonpassering 3:39:44). Marianne Nesje brukte 5:27:40 (4:31:50), og Kent Hertaas 7:46:25 (6:22:40). 

I tillegg løp Rakel Erla Sævarsdottir maraton på 4:07:17 og Titana Bakken (arragørløp 26.9.) på 4:57:31. Bjørn Hytjanstorp brøt løpet, se nedenfor.

På søndagens løp var Titina eneste løper fra klubben. Dvs, hun kllp arrangørløp to dager etter: 50 km på 5:56:21 (maraton 4:58:59).

Bjørn Hytjanstorp har lagt ut bildet ovenfor på facebook der han skriver:

Ja, ja....så var det DEN følelsen igjen da.....som du får når du føler deg klar etter en skade, og melder deg på et løp - i mitt tilfelle "Olav Engen maraton og ultra" på Jevnaker. 
Du står opp grytidlig på en lørdag, kjører en passe lang tur for å ta deg til stedet der løpet skal gå og betaler to Gokstadskip og en Peter Christen Asbjørnsen for en startplass. 
Så legger du i vet, optimistisk som bare det og passerer 9 km i fint driv. 200 meter senere hugger det til i høyre legg, og man kan igjen hilse skaden velkommen tilbake.....

DEN følelsen er....absolutt til å leve med! Jeg kunne jo ha slitt med helt andre, og mye mer alvorlige ting, men så handler det altså kun om en strekk i den ene leggen, en gjenstridig sådan, men likefullt en triviell strekk. 
Ja, ja..livet går i aller høyeste grad videre - og takk for det 

På bildet ser de samtlige som stilte stil start, inkl. han som strengt tatt kun ble som en programhelt å regne


Rakel Erla Sævarsdottir. (Arrangørfoto)


Marianne Grøstad Nesje. (Arrangørfoto)

Kent Hertaas. (Arrangørfoto)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.