Oslofjorden rundt: 2. plasser til Harald og Line på 100 miles, Henriette vant 50 miles.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 16. Aug 2020

Det var mange av klubbens løpere som hevdet seg veldig bra i Oslofjorden rundt 1.-2. august. Både Line Caliscaner og Harald Bjerke løp inn til 2. plass på 100-miles, der vi også fikk Sofiia Granheim og Thomas Lindgren i mål på 4. og 6. plass og Lars Møller på 10. plass.

Spesielt imponert var vi av Harald Bjerke, som utkjempet en spennende kamp mot Simen Holvik om seieren... en kamp som ble avgjort bare få kilometer før målgang.

På "kortdistansen" fra Moss til Lysaker fikk vi seier til Henriette Brynthe i kvinneklassen. Hun løp sammen med Peter Jensen, Tom Johannessen og John Aslak Bø som delte 5. plassen i herreklassen. Kvartetten ser du på toppbildet (Foto: Tomas Pinås)

Enda litt raskere løp Kristoffer Stenrud som ble nummer fire.
---------------------------

Kondis.no:
53 av 64 løpere fullførte Oslofjorden Rundt, Simen Holvik og Mari Mauland vant 100 miles
-------------------------------

Harald, et sted i løypa. (Foto: Tomas Pinås) Les mer om Haralds løp på kondis.no-saken.

Line, sammen med pacer Cathrine Haraldsen til venstre og medløper Hanne Kvisvik til høyre. (Foto: Tomas Pinås)

Sofiia sammen med medløper Wenche Johansen, lykkelige etter målgang. Les om Sofiias ku-skrekk på kondis.no-saken. (Foto: Tomas Pinås)

Thomas Willy like etter start. Han kom inn på en fin 6. plass. (Foto: Tomas Pinås)

Kristoffer etter målgang på Lysaker. (Foto: Tomas Pinås)