Sterke maratontider av Svein-Erik Bakke og Helge Eide i BCM

Postet av Olav Engen den 1. Mai 2024

Svein-Erik Bakke (M55-59) og Helge Eide (M60-64) løp inn til henholdsvis 5. og 3. plass i aldersklassen i Bergen City Marathon. Løpstidene deres var sterke 3:14:18 og 3:22:31

Bildet: Svein-Erik etter målgang (privat foto)

Kondis: Tage Morken Augustson og Renate Galleberg best i Bergen City Marathon

Helge skriver på facebook:

Dette skrekkelige flimrete bildet får være bevis for at løpssesongen 2024 er startet for egen del.- med Bergen City Marathon 2024 - i Norges uomtvistelig vakreste by.. Det helt perfekte løpeværet i dag hjalp til at tiden ble litt over 1 min bedre enn i fjor i samme løype.

Svein-Erik skriver på facebook:

42,2 km kosetur og sightseeingtur gjennom Bergen er unnagjort. Vi tør vel å kalle det maraton på smilepuls, selv etter ukens matforgiftning. Kanskje det flotteste maratonet vi har løpt i Norge, i et helt fantastisk vær.
Det var to forskjellige løpsopplevelser der ute. Første runden på 21,1 km var stille og fredelig i morgensolen. Andre runden på 21,1 km løp vi sammen med halvmaraton og stafetten. Da kom hovedmengden av løpere, publikumet og folkelivet, og det ble stinn brakke av løpere ute i løypa. Da var det nesten 17. mai-stemning oppe i Fjellveien.
Det var jo noen bakker der ute. Må innrømme at jeg likte bakkene jeg. Flotte bakker å løpe og med herlig utsikt. Torunn var tydelig på at denne løypen ikke er for henne, men at utsikten var helt fantastisk. Så hun sa seg fornøyd med halvmaraton. Som kjent liker hun ikke bakker. Hun er gift med en Bakke og det er en eneste lang tøff motbakke. Jeg puslet på videre en runde til og løp inn til 3.14.
Tusen takk til Bergen for en fabelaktig løpsopplevelse. Nå er det tid for familielunsj ute i godværet.